Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους  /  Αυξήστε την ενέργεια και χάστε το βάρος

Αύξηση της ενέργειας και να χάσουν βάρος

Αύξηση της ενέργειας και να χάσουν βάρος 

Αύξηση της ενέργειας και να χάσουν βάρος

Ένα από τα πιο πιεστικά προβλήματα της εποχής μας είναι πώς να ζήσουν μια υγιή ζωή. Υπάρχουν τόσες απαντήσεις στο ερώτημα αυτό, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά άτομα. Υπάρχουν κατευθυντήριες γραμμές που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να ζήσουν μια πιο υγιεινή ζωή, την αύξηση της ενέργειας και να χάσουν βάρος. Απώλεια βάρους δεν είναι ένα δύσκολο στόχο, αυτό που είναι δύσκολο και ίσως πιο σημαντικό είναι να διασφαλιστεί ότι το βάρος που χάσαμε με πολύ κόπο μένει μακριά από εμάς.

Αποτοξίνωση

Κάθε ένας από εμάς έχει προσωπικούς λόγους για να έχουν επιπλέον βάρος. Για μερικούς, είναι η αγάπη για τη σόδα και για άλλους θα μπορούσε να είναι η αγάπη για την τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές έχουν δείξει ότι εμείς αύξηση του σωματικού βάρους σε χρόνο εκτός λειτουργίας μας καθώς και έτσι την επόμενη φορά που είστε ανήσυχοι ή κάτω από την πίεση, Καταβάλτε συνειδητή προσπάθεια να παρακολουθεί τις θερμίδες.

Όλα ελπίδα δεν έχει χαθεί, όμως, υπάρχουν τρόποι για να πάρετε το σώμα σας σε φόρμα ενώ αυξάνει σας συνολική δύναμη. Το πρώτο βήμα της αυτόν τον τρόπο είναι αποτοξίνωση. Προκειμένου να detox το σώμα σας και να αποτρέψει τις τοξίνες θα πρέπει να μείνετε μακριά από τα επεξεργασμένα τρόφιμα στη διατροφή σας. Περισσότερο επεξεργασμένα είναι ένα τρόφιμο, το χειρότερο που είναι για σας.

Ένα άλλο πράγμα να ξεκινήσει παράλληλα είναι να πίνετε πολύ νερό και να προσθέσετε πολύ πράσινο φύλλα στη διατροφή σας. Την αξία του νερού δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά, είναι μία από τις βασικές αλήθειες για να πάρει τη δύναμη ότι όσο πιο ενυδατωμένο σας είναι η περισσότερη ενέργεια που το σώμα σας θα έχει.

Αναλάβει τη φροντίδα των σακχάρων

Όλοι αγαπούν τη γεύση της ζάχαρης στη γλώσσα μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι φίλος μας. Είναι καλύτερα να αφήσετε ζάχαρης για τις σπάνιες στιγμές των εορτασμών και αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε, τουλάχιστον, περιορίσουν σε μία φορά την εβδομάδα. Είναι ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι εάν μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεχνητά σάκχαρα και τα φυσικά σάκχαρα όπως το μέλι από ό, τι επιλέξετε το φυσικό πάνω ένα τεχνητό σε όλες τις περιπτώσεις.

Άσκηση

Η μόνη δραστική τρόπος της απώλειας του βάρους είναι η άσκηση. Δεν υπάρχει καμία συντόμευση σε αυτό και δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος να χάσετε βάρος από ό, τι στην πραγματικότητα να κινείται το σώμα σας. Δεν υπάρχει κανόνας για πότε και πώς θα πρέπει να ασκείστε, όλοι μας έχουμε διαφορετικές προσωπικότητες και χρονοδιαγράμματα, ώστε ό, τι ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας είναι μεγάλη όσο διάστημα κρατά σας κινείται.

Όμως, ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνετε ένα πρόγραμμα και μια δέσμευση για τον εαυτό σας και προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα.

Φρούτα και λαχανικά

Φρούτα και λαχανικά είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα ένα τμήμα να αναδεικνύει τη σημασία τους στην αύξηση της ενέργειας και την απώλεια βάρους. Φρούτα και λαχανικά θα όχι μόνο δυναμώστε το σώμα σας αλλά επίσης θα καθαρίσουμε τα κακά πράγματα που πιθανώς βάζετε στο σώμα σας τώρα.

Αυτά ήταν τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε φυσικά να κάνετε αλλαγές στον εαυτό σου, ωστόσο, όλα αυτά χρειάζεται μια ψυχολογική υποστήριξη, καθώς και. Δεν υπάρχει καμία εναλλακτική λύση να αγαπάς τον εαυτό σου, να μάθουν να αγκαλιάζουν το σώμα σας και θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα.

Αύξηση της ενέργειας και να χάσουν βάρος 


comments powered by Disqus