Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Kegel Ασκήσεις για Άνδρες

Ασκήσεις Kegel για άνδρες. Πώς να βρείτε το καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεις Kegel;

Ασκήσεις Kegel για άνδρες. Πώς να βρείτε το καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεις Kegel; 

Ασκήσεις Kegel για άνδρες

Έρχεται στην έκπληξη πολλών να μάθουν ότι οι άνδρες μπορούν πραγματικά να κάνουν Ασκήσεις Kegel - και ότι έχουν τόσα οφέλη για τους άνδρες, όπως κάνουν για τις γυναίκες.

Η ιδέα μιας άσκησης Kegel ενισχύει το πυελικό πάτωμα,το οποίο είναι ο μυϊκός ιστός που ελέγχει την ουρήθρα. Αυτοί οι μύες περιλαμβάνουν το pubococcygeus, το puborectalis, και τους μυς iliooccsygeus. Μαζί, σχηματίζουν την ομάδα μυών "Levator Ani", που βρίσκεται και στις δύο πλευρές της λεκάνης.
Με αυτούς τους όρους, είναι λογικό να αναφέρουμε ότι ο καθένας μπορεί να δει τα αποτελέσματα μιας άσκησης Kegel.
Το πυελικό πάτωμα είναι ένα σημαντικό μέρος μιας ποικιλίας σωματικών λειτουργιών,του πεπτικού συστήματος και των οργάνων φύλου που περιλαμβάνονται. Αν και αυτό δεν συζητείται ευρέως και διαφημίζεται, Ασκήσεις Kegel είναι ευεργετικές για την ανδρική σεξουαλική ζωή και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ορισμένων σεξουαλικών δυσλειτουργιών και ακόμη και να βοηθήσει στη βελτίωση στύσεις και μεγέθυνση πέος!

Οφέλη από ασκήσεις Kegel για τους άνδρες

Οι ασκήσεις Kegel έχουν σχετικά τα ίδια οφέλη για όλους,παρά το φύλο.

Benefits of Kegel Exercises For Men
Οφέλη από ασκήσεις Kegel για τους άνδρες
Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να αποδυναμώσουν πυελικό πάτωμα ενός άνδρα που απλά δεν θα συμβεί σε ένα βιολογικά γυναικείο σώμα, όπου Ασκήσεις Kegel θα επηρεάσει και να βοηθήσει τα αρσενικά περισσότερο από τα θηλυκά.
Για παράδειγμα, τα προβλήματα προστάτη ή αφαίρεση θα αποδυναμώσει το πυελικό πάτωμα.

Πώς να ξεκινήσετε Ασκήσεις Kegel

Αν θέλετε να αρχίσετε να κάνετε ασκήσεις Kegel,είναι σημαντικό να βρείτε πρώτα τους σωστούς μυς για να εργαστούν, η οποία μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη.

Για να βρείτε τους μύες του πυελικού εδάφους σας,δοκιμάστε να σταματήσετε τον εαυτό σας στη μέση της ούρησης με τη σύσφιξη του πυελικού εδάφους,ή τους μυς που χρησιμοποιείτε για να σταματήσετε τον εαυτό σας από την ύφνωση.

Οι μύες που χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση αυτών των ελιγμών είναι οι μύες που θέλετε να επικεντρωθεί όταν κάνετε ασκήσεις Kegel - είναι πυελικό πάτωμασας!

Pelvic Floor Muscles
Μύες πυελικού εδάφους
Θα πρέπει να αισθάνονται σαν μια σύσφιξη της βάσης της λεκάνης, σαν κάτω λεκάνη σας είναι το πιπίλισμα ίδια και στο σώμα.
Γνωρίζοντας πώς να ενεργοποιήσετε και να στοχεύσετε τους είναι το κλειδί για να κάνει σωστά Ασκήσεις Kegel.
Δοκιμάστε μερικούς γύρους πρακτική της σύσφιξης και της απελευθέρωσης για να εξοικειωθείτε με τη δράση και τον τρόπο που αισθάνεται.

Πώς να κάνει Ασκήσεις Kegel

Μόλις βρείτε τους μυς πυελικού εδάφους σας και ξέρετε πώς να τους συστέλλετε, μπορείτε να ξεκινήσετε στις ασκήσεις Kegel σας.

Οι περισσότερες ασκήσεις Kegel είναι αρκετά απλή μόλις είστε εξοικειωμένοι με πυελικό πάτωμα σας, και περιλαμβάνουν ακριβώς αυτό που έχουμε ήδη πάει πάνω: μια συστολή και μια απελευθέρωση.

  • Για να ξεκινήσετε, βρείτε μια άνετη θέση. Οι περισσότεροι αρχάριοι βρίσκουν ευκολότερο να εξασκήσουν ξαπλωμένη ή καθιστή, αλλά οι ασκήσεις Kegel μπορούν να γίνουν σε οποιαδήποτε θέση.
  • Εκπνεύστε εντελώς έτσι οι πνεύμονές σας είναι άδειοι.
  • Στην εισπνοή σας, σύμβαση πυελικού εδάφους τους μυς σας και κρατήστε τους σφιχτά. Στην αρχή, μπορείτε να κρατήσετε για περίπου 3 δευτερόλεπτα, και να απελευθερώσει την εκπνοή σας. Καθώς το πυελικό σας πάτωμα γίνεται ισχυρότερο, μπορείτε να αρχίσετε να επεκτείνετε το χωρά σας μέχρι 10 δευτερόλεπτα ή περισσότερο (όπως θεωρείτε κατάλληλο), και την απελευθέρωση για άλλα 10 δευτερόλεπτα.
Θυμηθείτε, σε αυτές τις μεγαλύτερες κρατήσεις, θα θελήσετε να πάρετε μερικές εισπνέει και εκπνέει στη μέση των συσπάσεων σας.
Συνδέοντας kegel ασκήσεις σας με την αναπνοή σας θα κάνει την κίνηση πιο ρευστό και να βοηθήσει να φέρει περισσότερη ενέργεια στην περιοχή της πυέλου.

Για να τελειοποιήσετε την άσκηση Kegel, προσπαθήστε να μην λυγίσετε άλλους μυς, όπως οι κοιλιακοί, οι μηροί ή οι γλουτοί. Η στόχευση του πυελικού εδάφους - και μόνο το πυελικό πάτωμα - θα σας βοηθήσει να μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτούς τους συγκεκριμένους μυς πιο συνειδητά και ξεχωριστά από το υπόλοιπο σώμα σας.
Στην ιδανική περίπτωση, θα θελήσετε να κάνετε περίπου 10 επαναλήψεις της συστολής / απελευθέρωση δίδυμο, και 3 σύνολα από αυτά τα 10 υφάσματα καθημερινά για να πάρετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Το πιο σημαντικό μέρος, κάθε φορά που επιλέγετε να τα κάνετε, είναι να κάνετε τις ασκήσεις Kegel μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας,προκειμένου να δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Πότε θα δείτε τα αποτελέσματα των ασκήσεων Kegel

Εάν κάνετε ενεργά τις καθημερινές ασκήσεις Kegel σας, θα δείτε πιθανώς τα αποτελέσματα μέσα στις πρώτες εβδομάδες. Ωστόσο, για ορισμένους, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και μερικούς μήνες.
Να είστε υπομονετικοί και να μείνετε κίνητρα για τη διατήρηση του ρυθμού σας, και θα επωφεληθούν από αυτά.

Ρωτήστε το γιατρό σας για βοήθεια

Ask Your Doctor for Help
Ρωτήστε το γιατρό σας για βοήθεια
Εάν δεν είστε σίγουροι αν κάνετε ασκήσεις Kegel σας σωστά, ή αν θέλετε απλά μια βαθύτερη ματιά στο πυελικό σας πάτωμα, ρωτήστε το γιατρό σας.
Όχι μόνο μπορούν να δώσουν τις επαγγελματικές συμβουλές σας στο μοναδικό σώμα σας, αλλά έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία βιοανάδρασης.
Η εκπαίδευση βιοανάδρασης, σε αυτή την περίπτωση, αποτελείται από ένα μικρό καθετήρα στο ορθό ενώ κάνει ασκήσεις Kegel σας, η οποία θα παρακολουθεί τους μυς που ενεργοποιούνται, και ποιες χρειάζονται βοήθεια. Θα εμφανίσει τη συνολική πυελική σας δραστηριότητα.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πάσχετε από οποιαδήποτε από τις συνθήκες που αναφέρονται παρακάτω.

Ασκήσεις Kegel για υπερδραστήρια κύστη

Ασκήσεις Kegel μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εάν πάσχετε από υπερδραστήρια κύστη, διαρροή ούρων, ή ακράτεια ώθηση.

Kegel Exercises For Overactive Bladder
Ασκήσεις Kegel για υπερδραστήρια κύστη
Στην ενίσχυση του πυελικού εδάφους σας,εκπαιδεύετε το σώμα σας και τους μυς που ελέγχουν την ουρήθρα, η οποία είναι ο μυς που επιτρέπει στα ούρα να περάσουν, και το κρατά από το πέρασμα.
Εάν αυτοί οι μύες είναι αδύναμοι, το σώμα σας έχει λίγο έως καθόλου έλεγχο του ανοίγματος της ουρήθρας, καθιστώντας δύσκολο τον έλεγχο της ούρησης.
Απομόνωση πυελικό πάτωμα σας θα σας δώσει περισσότερο έλεγχο της ούρησης σας και να εκπαιδεύσει τους μυς να συστέλλονται και να απελευθερώσει τα ούρα μόνο όταν είναι απαραίτητο. Αποφοιτώντας σε πλέον κατέχει σε ασκήσεις Kegel σας, για 10-20 δευτερόλεπτα, με το ίδιο ποσό του χρόνου ανάπαυσης στο μεταξύ, θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ασκήσεις Kegel για τη στυτική δυσλειτουργία

Εάν πάσχετε από στυτική δυσλειτουργία, ασκήσεις Kegel μπορεί να σας ωφελήσει, πάρα πολύ!

Kegel Exercises For Erectile Dysfunction
Ασκήσεις Kegel για τη στυτική δυσλειτουργία
Παραδόξως, οι μύες του πυελικού εδάφους σας παίζουν επίσης ρόλο στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της στύσης - αυτοί οι μύες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα με το αίμα ορμά στο πέος σας.
Είναι μια κοινή παρανόηση ότι το πέος σας λειτουργεί ως μυς. Ο "μυς της αγάπης" είναι στην πραγματικότητα μόνο το πυελικό πάτωμα.
Εάν έχετε ποτέ ήταν σε θέση να αυξήσει και να μειώσει το πέος σας, ενώ όρθια, οι μύες που απομονώνετε είναι στην πραγματικότητα τους μυς του πυελικού εδάφους σας!

Μερικοί έχουν αναφέρει ακόμη πιο έντονους οργασμούς μετά την ενίσχυση του πυελικού εδάφους. Συσπάσεις σε ασκήσεις Kegel σας για τη στυτική δυσλειτουργία θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 8 δευτερόλεπτα, με περίπου 8 δευτερόλεπτα ανάπαυσης στο μεταξύ.

Ασκήσεις Kegel για πρόωρη εκσπερμάτωση

Εάν βρεθείτε εκσπερματώνοντας νωρίτερα από επιθυμητό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, οι μύες πυελικού εδάφους σας θα μπορούσαν να είναι να κατηγορήσουν. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η πλειοψηφία των ανδρών που κάνουν τακτικές ασκήσεις Kegel δείτε μια συνολική βελτίωση στη σεξουαλική απόδοσή τους.

Όσο και αν εργάζονται για τον έλεγχο της ούρησης και των κινήσεων του εντέρου, οι μύες του πυελικού εδάφους ελέγχου εκσπερμάτωση, καθώς και. Εργάζονται ως ανάχωμα που, όταν είναι ισχυρή, μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερο.
Υπό αυτή την έννοια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα αδύναμο πυελικό πάτωμα δεν θα είναι αποτελεσματική στη διατήρηση της εκσπερμάτωσης.
Εν ολίγοις, θα έχετε περισσότερο γενικό έλεγχο των σεξουαλικών οργάνων σας με τακτικές και επαναλαμβανόμενες ασκήσεις Kegel - και, χάρη σε αυτό, η σεξουαλική σας ζωή θα πάρει μόνο όλο και καλύτερα. Για τη θεραπεία αυτή, οι περισσότεροι άνδρες διαπιστώνουν ότι η εργασία ταχεία Kegels και όχι αργή κατέχει την καλύτερη εργασία. Ταχεία Kegels αποτελούνται από γρήγορες συσπάσεις και την απελευθέρωση, με ρυθμό περίπου ένα σύνολο ανά δευτερόλεπτο, για 10 επαναλήψεις.

Αυτό θα είναι πιο δύσκολο αν είστε νεότεροι σε Ασκήσεις Kegel, οπότε ξεκινήστε με την αργή κατέχει και απελευθερώνει για να ξεκινήσει, να εξοικειωθείτε με τη δράση και τους μυς που εμπλέκονται. Μπορείτε τελικά να κάνετε ένα μίγμα ταχείας και αργής Kegels, η οποία μπορεί να δώσει στους μυς του πυελικού εδάφους σας περισσότερη αντοχή και αντοχή.

Ασκήσεις Kegel για αιμορροΐδες

Μια κύρια αιτία των αιμορροΐδων είναι στέλεχος στο χαμηλότερο ορθό λόγω της υπερδραστήριας πίεσης κατά τη διάρκεια των κινήσεων του εντέρου.

Kegel Exercises For Hemorrhoids
Ασκήσεις Kegel για αιμορροΐδες
Όπως κάθε μυς, αν ωθείται πάρα πολύ μακριά όταν η δύναμη και / ή επιδεξιότητα απλά δεν υπάρχει ακόμα, είστε πιθανό να το βλάψει.
Η ενίσχυση των μυών που ελέγχουν το ορθό σας - που αποτελούν μέρος του πυελικού εδάφους σας - θα καταστήσει τις διερχόμενες κινήσεις του εντέρου ευκολότερη, και θα βοηθήσει στην πρόληψη των αιμορροΐδων από τη διαμόρφωση.
Ωστόσο, Ασκήσεις Kegel δεν θα κάνει τις υπάρχουσες αιμορροΐδες εξαφανίζονται. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αιμορροΐδες θεραπευτική επιλογή. Γι' αυτό, θα χρειαστείς περισσότερη εντατική φροντίδα. Αυτό που θα κάνει η Kegels σχετίζεται αυστηρά ως προληπτικό μέτρο.

Κρατώντας kegels σας για περίπου 10 δευτερόλεπτα εδώ - ή, εργάζονται σε 10 δευτερόλεπτα ως στόχος - με ίση ανάπαυση στο μεταξύ, θα σας δώσει βοήθεια.

Πρόγραμμα Ασκήσεων Kegel

Kegel ασκήσεις για τους άνδρες είναι ασφαλέστερα και λιγότερο δαπανηρή τότε χάπια ή τις χειρουργικές επεμβάσεις. Αλλά θα πρέπει να βρείτε ένα πρόγραμμα που λειτουργεί πραγματικά. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

Φυσικά, δεν είναι όλα τα προγράμματα είναι πραγματικά χρήσιμη. Μπορείτε να πληρώσετε χρήματα και να πάρετε τίποτα. Και μπορείτε επίσης να βρείτε δωρεάν προγράμματα που οι συγγραφείς επιμένουν στη χρησιμότητά τους.

Πώς να επιλέξετε Kegel Ασκήσεις Πρόγραμμα για τους άνδρες;

Ο καθένας αγαπά τις φτηνές διαπραγματεύσεις και τις ευκαιρίες, και όταν δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα συγκεκριμένο πράγμα χωρίς κόστος, επιθυμούν να πάρουν μια καλύτερη προσφορά. Οι τεχνικές υγειονομικής περίθαλψης είναι οι ίδιες και να θελήσετε να ψάξετε τα χαμηλού κόστους και ακόμη και συνολικά ελεύθερα προγράμματα. Όλοι επιθυμούμε να έχουμε μια καλή αγορά.
Όταν το προϊόν μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας, τότε είναι πολύ σημαντικό να εξετάσουμε πιο προσεκτικά σε αυτό που πρόκειται να αποκτήσουν. Γιατί να μην διακινδυνεύσετε την υγεία σας; Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουμε.
Ένας αυξανόμενος αριθμός οργανισμών δημιουργούν λύσεις υγείας που θεωρητικά βοηθούν στη βελτίωση της σωματικής υγείας του ατόμου, τα κίνητρα, τη δύναμη, τη σεξουαλική ορμή και ακόμη και να βοηθήσει στη μεγέθυνση του πέους! Κάθε εταιρεία θα δηλώσει το προϊόν τους είναι σίγουρα πρόκειται να λειτουργήσει καλά. Αλλά πολύ συχνά τα όνειρα και οι προσδοκίες των ανδρών χρησιμοποιούνται μόνο από αυτές τις εταιρείες για να κάνουν ένα κέρδος από αυτά.

Best Kegel Exercises Program
Καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεων Kegel
Σε περίπτωση που πραγματικά πρέπει να βελτιώσετε τη σεξουαλική απόδοσή σας, και είστε έτοιμοι να αφιερώσετε την απαιτούμενη προσπάθεια και χρόνο, αγνοήστε όλες αυτές τις δωρεάν λύσεις δίκη, το πράγμα που χρειάζεστε είναι ένα all-φυσικό, χωρίς κινδύνους και δοκιμαστεί Kegel ασκήσεις πρόγραμμα για τους άνδρες.

Καλύτερο Πρόγραμμα Ασκήσεων Kegel

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα ασκήσεις Kegel για τους άνδρες;

  • Το πρώτο σημαντικό πράγμα στην επιλογή των καλύτερων προγραμμάτων ασκήσεων Kegel είναι το είδος της κατάρτισης. Καλύτερα να πάρεις αυτό που είναι στο βίντεο. Αυτά τα προγράμματα σας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πώς γίνονται οι ασκήσεις και μπορείτε εύκολα να τα κάνετε σωστά. Κατά κανόνα, δωρεάν Kegel προγράμματα ασκήσεις είναι διαθέσιμα σε έκδοση κειμένου μόνο.
  • Προσπαθήστε να μάθετε τι αποτελέσματα θα φέρει η άσκηση. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ξοδεψετε το χρόνο σας στην εξάσκηση εάν κανένα αποδεδειγμένο αποτέλεσμα δεν μπορεί να επιτευχθεί. Μόνο μερικά προγράμματα ασκήσεων Kegel μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία. Επιλέξτε αυτά που έχουν εγκριθεί από ορισμένους ιατρικούς εμπειρογνώμονες. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι δωρεάν Kegel προγράμματα ασκήσεις δεν μπορεί να εγκριθεί από ιατρικούς εμπειρογνώμονες ή να υποστηρίζεται από κλινικές δοκιμές.
  • Το κόστος του προγράμματος είναι σημαντικό, επίσης, και οι τιμές είναι τόσο διαφορετικές που είναι εύκολο να μπερδευτείτε. Και εδώ θα πρέπει να θυμάστε τα δύο σημεία που αναφέρθηκαν ήδη. Δεν έχει σημασία πόσο χαμηλή είναι η τιμή, το πρόγραμμα χωρίς τα δύο παραπάνω σημεία δεν είναι καλό.
  • Κάθε πρόγραμμα πρέπει να φέρει αποτέλεσμα. Όταν οι πελάτες έχουν δοθεί εγγύηση επιστροφής χρημάτων τότε υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να πάρετε αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να πάρετε τη διαβεβαίωση, για παράδειγμα, ότι τα χρήματα εν μέρει θα επιστραφούν όταν το υπεσχημένο αποτέλεσμα δεν επιτυγχάνεται (πρόσθετες ίντσες μέσα σε 2 μήνες, για παράδειγμα). Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πληρώσει για κάτι που δεν παρέχει την επιτυχία της θεραπείας σας.
  • Παρά το γεγονός ότι θα κάνετε τις ασκήσεις από τον εαυτό σας, ένα σύστημα υποστήριξης πελατών είναι επιθυμητό, όπως μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια ή τις ερωτήσεις σας απαντηθεί. Δωρεάν Kegel προγράμματα ασκήσεις δεν έχουν καμία επαγγελματική υποστήριξη. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε τις συχνές ερωτήσεις και τα φόρουμ των μελών τους. συνήθως εποπτεύονται από άτομα χωρίς ιατρική εκπαίδευση, οπότε δεν έχουν καμία ευθύνη για τις συμβουλές και τις απαντήσεις τους.

Ασκήσεις Kegel για άνδρες. Περίληψη.

Αν θέλετε να κάνετε το πρόγραμμα αποτελεσματικό τότε θα πρέπει να απαντήσει στο φάσμα των απαιτήσεων. Όταν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, τότε είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί η επιτυχία.
Εάν ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλές και αποδεδειγμένο από τους ειδικούς, δεν θα έχετε παρενέργειες, αλλά πραγματικά αποτελέσματα μόνο. Έτσι προσπαθήστε και πάρτε όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα που είστε σε θέση να βρείτε.
Αν θέλετε να έχετε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα, τότε μπορείτε να διαβάσετε ένα φόρουμ ασκήσεις Kegel όπου το σωστό πρόγραμμα θα πρέπει να συνιστάται για εσάς. Τα προγράμματα εξετάζονται εκεί από τους πελάτες. Ποια είναι τα πιο συνιστώμενα; Λάβετε υπόψη αυτές τις πληροφορίες και κάντε μια επιλογή.

Βρείτε τις καλύτερες ασκήσεις Kegel σε αυτό το φόρουμ 


comments powered by Disqus