Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία  /  Ανόρθωση μαστού μετά αδυνατίσματος

Αποκατάσταση του μαστού μετά αδυνατίσματος

Αποκατάσταση του μαστού μετά αδυνατίσματος Πολλές γυναίκες αρχίσει να εξετάζει την Επανορθωτική Χειρουργική Μαστού ως ένας τρόπος να βελτιωθεί το στήθος τους μετά από μια σημαντική αδυνατίσματος. Με το αδυνάτισμα κάτω στήθη αλλάξετε τον ίδιο τρόπο όπως και άλλα μέρη του σώματος, και το γεγονός αυτό γίνεται προφανές ειδικά σε ρούχα που ταιριάζει δεν είναι αρκετά ο τρόπος που θα θέλατε. Όταν οι γυναίκες είναι μικρά, τα στήθη τους αποτελούνται κυρίως από το αδενικό (σταθερή) θέματα, τα οποία αντικαθίστανται από την πιο χαλαρή λιπαρούς ιστούς με την ηλικία. Αυτό είναι μια φυσιολογική διαδικασία, και είναι επίσης χαρακτηριστικό σε περίπτωση αδυνατίσματος. Αφορά όχι μόνο γυναίκες, αλλά άνδρες.

Αποκατάσταση του μαστού μετά αδυνατίσματος

Όταν η διαδικασία αδυνατίσματος δεν είναι σταδιακή και πηγαίνει γρήγορα, το δέρμα δεν είναι τόσο ελαστικό. Ως εκ τούτου μαστού επηρεάζεται να αλλαχθεί. Εν προκειμένω η αποκατάσταση του μαστού είναι συχνά απαιτείται μετά αδυνατίσματος. Κατά τη διαδικασία αυτή επιπλέον δέρματος αφαιρείται για να αποφευχθεί η χαλάρωση. Αυτή η τεχνική αποσκοπεί στη βελτίωση του μαστού ιστών και θηλές σε μια πιο ελκυστική, νεότεροι, και καλύτερη ματιά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει την προτομή να αισθάνονται καλά τονισμένο, συγκρίσιμη με την κατάσταση προ-αδυνατίσματος.

Η αποκατάσταση του μαστού λειτουργία γίνεται με εκτίμηση για τις επιθυμίες του πελάτη και σκοπούς. Κρίνει για τον ατομικό χαρακτήρα της επιχείρησης: το ποσό του δέρματος που είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε και το είδος της αφαίρεσης αποφασίζονται ξεχωριστά. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ασθενείς χρειάζονται κάποια αφαίρεση του δέρματος γύρω από τις θηλές και η ανύψωση στηθών. Σε ορισμένες περιπτώσεις η ελάχιστη εισβολές θα είναι αρκετό. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία θα μειωθεί σε η ουλή γύρω από τη θηλαία άλω. Αλλά δεν είναι συνηθισμένο για το μεγαλύτερο μέρος των ασθενών των οποίων προβλήματα που συνδέονται με την απώλεια βάρους. Πάσχουν από του μεγάλου όγκου του δέρματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η λειτουργία είναι αρκετά επίπονη. Ένας ασθενής είναι σε θέση να εργαστούν σε επτά έως δέκα ημέρες στο μέσο όρο και μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές τους τακτική σε τρεις εβδομάδες.

Δεν είναι μόνο το δέρμα στήθη που επηρεάζεται αρνητικά από μεγάλες αδυνατίσματος. Στην πραγματικότητα, ακόμη και ο ιστός του μαστού ίδια αλλάζει από πλήρη και εύπλαστο χαλαρά και χαλαρό. Στη διαδικασία Επανορθωτική Χειρουργική Μαστού τα στήθη επαναφέρετε το αρχικό όγκο τους με τη βοήθεια ανάπλαση του μαστού εμφυτευμάτων.

Ανασυγκρότηση εμφυτεύματα στήθους

Μαστών μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Αυτό γίνεται μέσω ενός από πολλά λίγο περικοπές που γίνονται στο δίπτυχο του μαστού, στην περιοχή της μασχάλης ή γύρω από τη θηλαία άλω. Υπάρχουν δύο κοινές θέσεις για τα εμφυτεύματα: κάτω από το μαστό και κάτω από τον θωρακικό μυ. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι εάν το εμφύτευμα τοποθετείται κάτω από τον θωρακικό μυ, το στήθος φαίνεται πολύ πιο φυσικό και ελκυστική. Επανορθωτική Χειρουργική Μαστού συνήθως διαρκεί μία έως δύο ώρες για να ολοκληρωθεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η χειρουργική επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία. Θα πάρετε μετεγχειρητική φροντίδα στο σπίτι. δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να σας κρατήσει στο νοσοκομείο. Από του στόματος φάρμακα θα ανακούφιση του πόνου μετά από χειρουργική επέμβαση, και θα είστε σε θέση να πάρει πίσω στη δουλειά περίπου μια εβδομάδα ή έτσι.

Πραγματογνωμόνων και η κοινωνία έχουν ποτέ άρεσε η αποκατάσταση του μαστού εμφυτευμάτων πολύ. Και, σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν δίκιο, γιατί υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που προκαλούνται από τους. Σιλικόνης κατάθεσης των εμφυτευμάτων μαστού ανασυγκρότησης είναι συνήθως το πράγμα που προκαλεί η κύρια απέχθεια, και πρόσφατα τα εμφυτεύματα στήθους έχουν αρχίσει να συμπληρώνεται με αλατούχο διάλυμα.

Φυσική αποκατάσταση

Μπορείτε να βρείτε συμβουλές για την φυσική αποκατάσταση σε διάφορα φόρουμ του αδυνατίσματος. Οι προτάσεις που μπορείτε να βρείτε συνήθως υπάρχουν φυσικά και ασφαλή. Ένας από αυτούς θα λειτουργήσει σίγουρα για σας, και θα είστε ευτυχείς με το βελτιωμένο σχήμα του στήθους σας. Υπάρχουν ειδικά τοπικά καταστήματα για το φόρουμ αδυνατίσματος. Εκεί μπορείτε να βρείτε τις συστάσεις για να επιλέξετε τη φυσική αποκατάσταση. Μερικές από τις γυναίκες προσπάθησε φυσικό τζελ και κρέμες και να μοιραστούν την εμπειρία με άλλους. Με βοήθεια από τα σωστά διορθωτικά μέτρα, θα είστε σε θέση να επιστρέψει την σφριγηλότητα του στήθους. Θα φαίνονται πλήρη και οι νεότεροι. Τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να είναι εφικτή ακόμη και χωρίς την ανοικοδόμηση εμφυτεύματα στήθους και κινδύνου που συνδέονται με αυτό. Κατά συνέπεια, δεν θα υποφέρουν από παρενέργειες. Βρείτε τη φυσική αποκατάσταση 


comments powered by Disqus