Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Φάρμακα που αυξάνουν την εκσπερμάτιση

Medicines That Increase Ejaculation

Medicines That Increase Ejaculation 

Τι είναι η Εκσπερμάτιση;

Εκσπερμάτιση είναι μια διαδικασία κατά την οποία το σπέρμα έχει αποφορτιστεί από την ανδρική αναπαραγωγική οδό κατά τη διάρκεια του οργασμού. Είναι φυσικό στόχο την ανδρική σεξουαλική διέγερση και το τελικό στάδιο για μια φυσιολογική σύλληψη.

Εκσπερμάτιση σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να προκύψει αυθόρμητα, ενώ στον ύπνο (συνήθως κατά τη διάρκεια έχοντας «υγρό όνειρο») και σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να προκύψει λόγω της προστατικής νόσου.

Προβλήματα εκσπερμάτωσης

Βασικά υπάρχουν 4 τύποι προβλήματα εκσπερμάτωσης:

 • Anejaculation - είναι το είδος της κατάστασης όπου το άτομο δεν είναι σε θέση να εκσπερματώνει σπέρμα. Κάτω από αυτόν τον τύπο, το ανδρικό σώμα μπορεί να εξακολουθούν να αισθάνονται την ευχαρίστηση με τον οργασμό και τα σώματά τους μπορούν να εξακολουθούν να παράγουν σπερματοζωάρια αλλά κατά την κορύφωση, το σπέρμα δεν έρχεται εμπρός μέσω του πέους.
 • Dysejaculation - κάτω από αυτό το είδος της εκσπερμάτωσης, το άτομο είναι σε θέση να παράγει σπέρμα κατά τη διάρκεια του οργασμού, αλλά κατά την εκσπερμάτιση, μπορεί να έχουν να περάσουν από έντονο πόνο. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το άτομο μπορεί να έχει να περάσει από μια οδυνηρή αίσθηση καψίματος στη βουβωνική χώρα, όταν είναι ejaculated σπέρμα.
 • Παλίνδρομη εκσπερμάτιση - σε αυτό το είδος της εκσπερμάτισης, το σπέρμα ταξιδεύει προς την κατεύθυνση προς τα πίσω και φτάσει στην ουροδόχο κύστη αντί να βγαίνει από την ουρήθρα. Αυτού του είδους η εκσπερμάτιση πρόβλημα βρίσκεται σε εκείνοι άνδρες που έχουν σκλήρυνση ή διαβήτη. Όμως, αυτού του είδους η Εκσπερμάτιση σωματικά δεν είναι επιβλαβή, αλλά θα επηρεάσει την ανδρική υπογονιμότητα. Επίσης, το άτομο μπορεί να υποστεί μια διαφορετική αίσθηση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της εκσπερμάτωσης. Αυτού του είδους η Εκσπερμάτιση είναι επίσης γνωστή ως «ξηρό έρχονται», όπως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, το πρόσωπο ενδέχεται να οργασμό, αλλά δεν θα μπορούσε να απελευθερώσει οποιοδήποτε σπέρματος από το πέος.
 • Η πρόωρη εκσπερμάτωση - επίσης γνωστή ως ταχεία εκσπερμάτωση, είναι ένα φαινόμενο στο οποίο το άτομο αισθάνεται συνεχώς ότι αυτός δεν έχει καθόλου ή λίγο έλεγχο η χρονική στιγμή από τη συσσώρευση προς την εκσπερμάτωση.
Θέλετε να αυξήσετε την ποσότητα του σπέρματος σας ώστε να έχετε μεγαλύτερες εκσπερματώσεις; Αν ναι, τότε φάρμακα που αυξάνουν την εκσπερμάτωση είναι σίγουρα η λύση που ψάχνετε. Αυτοί θα σας βοηθήσει να παράγουν περισσότερο σπέρμα καθώς και ώστε να έχουν περισσότερο σεξ.

Φάρμακα που αυξάνουν την εκσπερμάτωση

Φυσικά, πρέπει να ξέρετε Πώς λειτουργούν αυτά τα φάρμακα. Βοηθούν το σώμα σας να έχουν ό, τι πραγματικά χρειάζεται και την ποσότητα θα πρέπει να είναι. Με άλλα λόγια, ο οργανισμός σας παίρνει αρκετά θρεπτικά συστατικά που σας επιτρέπουν να έχουν καλύτερη οργασμούς και εκσπερματώσεις. Σήμερα είναι ευρέως εξαπλωμένο να ενδιαφέρονται για την αλλαγή μερικά πράγματα από τη σεξουαλική ζωή σας, όπως το φορτίο σπέρματος, κινητικότητα, η ποιότητα του σπέρματος και η συνολική ανδρική γονιμότητα.
Φάρμακα που αυξάνουν την εκσπερμάτωση μπορεί να σας βοηθήσει με όλα αυτά τα γεγονότα που αναφέρονται: την ποιότητα του σπέρματος, κινητικότητα και τέτοια πράγματα.
Φυσικό φάρμακο για την αύξηση του σπέρματος μετράνε έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους άνδρες να πενταπλασιασθεί όγκου εκσπερμάτωσης. Και, φυσικά, σημαίνει περισσότερο και αξέχαστη οργασμούς. Εκτός από τη βελτίωση της εκσπερμάτωσης σας, αυτά τα φάρμακα επηρεάζουν οργασμούς σας καθώς και. Ωστόσο το πιο σημαντικό σημείο είναι ότι τις ανεγέρσεις σας θα γίνει ισχυρότερη και πιο δύσκολο αυτό θα οδηγήσει σε έχοντας περισσότερη δύναμη.
Ως αποτέλεσμα, το σεξουαλικό συνεργάτη σας θα έχουν καλύτερη συναισθήματα πάρα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών, φυσικά προϊόντα , με στόχο να ενισχύσει την ένταση είναι σε θέση να συμβάλει στην καλύτερη γενική απόδοση όσον αφορά τη σεξουαλική δραστηριότητα. Λόγω της υψηλής ποιότητας εκσπερματώσεις άτομα ενισχύουν τη σεξουαλική τους ζωή και αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι.

Οδηγός: Πώς να επιλέξετε φυσικό φάρμακο για την αύξηση του σπέρματος μετράνε;

Το πρώτο ερώτημα που έρχεται όταν θέλετε να αγοράσετε τους είναι πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή. Σε αυτόν τον Οδηγό , προσπαθήσαμε να περιγράψετε πολλά πράγματα που είναι πιθανό να απαιτεί την προσοχή σας.

How to Choose Natural Medicine to Increase Sperm Count?
Πώς να επιλέξετε φυσικό φάρμακο για την αύξηση του σπέρματος μετράνε;
Πρίν αγοράζει ένα προϊόν, παρακαλώ, απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 • Υπάρχουν 100% φυσικών συστατικών με τη θεραπεία που πρόκειται να αποκτήσουν; Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να ασφαλή και φυσικό προϊόν που δεν θα προκαλέσει παρενέργειες, αλλά θα σας αφήσει να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • Ήταν το προϊόν δοκιμάζεται και ποια ήταν τα αποτελέσματα; Μην ξεχνάτε ότι μόνο κλινικά δοκιμασμένα προϊόντα, η οποία είναι αποδεκτή από τους γιατρούς, μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ασφαλή. Μόνο αυτά τα συμπληρώματα μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τα προβλήματα σας.
 • Μπορείτε να εμπιστευτείτε το προϊόν, εάν ο κατασκευαστής προσφέρει εγγύηση πλήρης επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι με το προϊόν και εύλογο χρονικό διάστημα.
 • Κοιτάξτε μέσα από τις μαρτυρίες για τα φυσικά φάρμακα που θα θέλατε να αγοράσετε. Αν τα χάπια είναι πραγματικά αποτελεσματική, σίγουρα θα υπάρχουν κάποια πραγματική επιτυχία ιστορίες.
 • Υπάρχει οποιαδήποτε υποστήριξη διαθέσιμη για τους πελάτες; Οι γραμμές υποστήριξης πελατών πρέπει να είναι διαθέσιμες όλη την ώρα με διάφορα μέσα, συμπεριλαμβανομένου email και τηλεφώνου, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, έτσι ώστε θα μπορούσατε να ρωτήσετε ερωτήσεις και λάβετε ικανοποιητική και επαγγελματικές απαντήσεις.
 • Ποιες απόψεις μπορεί να βρεθεί σε ανεξάρτητο φόρουμ; Οι απόψεις που βρέθηκαν εκεί είναι αλήθεια, γιατί οι κατασκευαστές στις τοποθεσίες τους στο web-θα δείξει θετικές αναφορές μόνο.
Βρείτε ένα φόρουμ ή μια περιοχή αναθεώρησης για να σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή σας. Για παράδειγμα, «όγκο του σπέρματος» φόρουμ συζητήσεων είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να διαβάσετε τις ιστορίες επιτυχίας και αποτυχίες της Ρεάλ άνδρες, οι οποίοι έχουν όλα τα είδη της εμπειρίας με φάρμακα που αυξάνουν την εκσπερμάτωση και να μπορεί να απαντήσει ακόμη και τα πιο δύσκολα ερωτήματα σχετικά με αυτά τα προϊόντα.

Ιατρική για να αυξήσει την κινητικότητα του σπέρματος και σπέρματος

Με τα χρόνια, η ιατρική επιστήμη έχει σε θέση να σχεδιάσουν ορισμένα φάρμακα που βοηθούν τους ανθρώπους για να απαλλαγούμε από ορισμένα θέματα υγείας από την οποία αυτοί μπορεί να έχουν υποφέρει για χρόνια. Ομοίως, αν κάποιος αντιμετωπίζετε ζητήματα που σχετίζονται με την παραγωγή του σπέρματος, την ποιότητα του σπέρματοςή κινητικότητα του σπέρματος, αυτός μπορεί σίγουρα να απαλλαγούμε από αυτό με την κατανάλωση ορισμένων φαρμάκων.
Βασικά υπάρχουν 2 βασικά είδη σπέρματος φάρμακα.
Τα πρώτα μία - φάρμακο για την αύξηση του σπέρματος μετράνε - είναι σχεδιασμένη για την αύξηση στον αριθμό των σπερματοζωαρίων και συνολικό όγκο του σπερματικού υγρού. Τα φάρμακα αυτά βελτιώνουν επίσης ποιότητας οργασμό! Το δεύτερο μία - ιατρική για να αυξήσει την κινητικότητα του σπέρματος - βελτιώνει την ταχύτητα των σπερματοζωαρίων που απαιτείται για την καλύτερη ανδρική γονιμότητα.

Medicine to Increase Sperm Motility and Sperm Count
Ιατρική για να αυξήσει την κινητικότητα του σπέρματος και σπέρματος
Εδώ είναι μια λίστα των ευρέως εξάπλωση φάρμακα για να αυξήσει την κινητικότητα του σπέρματος μετράνε και του σπέρματος:

 • Γοναδοτροπινών - γοναδοτροπινών περιέχει ΛΣ και hMG που διεγείρουν τους όρχεις για την παραγωγή των σπερμάτων και τεστοστερόνης. Το φάρμακο αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες αναπαραγωγικές τεχνολογίες (ΤΕΧΝΗ) προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγή των σπερματοζωαρίων. Μερικές από τις κοινώς αποδεκτές μάρκες στην αγορά περιλαμβάνουν Novarel και την Pregnyl.

  Η γενική κατανάλωση των γοναδοτροπινών περιλαμβάνει δύο ή τρεις ενέσεις την εβδομάδα και του κύκλου θεραπείας διαρκεί για τουλάχιστον έξι μήνες. Σε σπάνιες περιπτώσεις, αν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων ακόμα δεν γίνει κανονική μετά από θεραπεία έξι μηνών κύκλο, την προσθήκη hMG αγωγή γίνεται για τη θεραπεία και ο κύκλος θεραπείας διευρύνεται περαιτέρω με ένα έως δύο χρόνια.
 • Clomiphene - Clomiphene είναι ένα μη-στεροειδές φάρμακο βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής της ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH), ορμόνες της υπόφυσης και η ωχρινοποιητική ορμόνη (LH). Το φάρμακο αυτό καθοδηγεί τους όρχεις για να παραγάγει το υγιές σπέρμα και να εκκρίνουν τεστοστερόνη. Η ιατρική γενικά καταναλώνονται τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά του κύκλου θεραπείας μπορεί να ποικίλλουν από τρεις έως έξι μήνες ανάλογα με το αποτέλεσμα. Μία μπορεί να καταναλώσει το φάρμακο σε χαμηλή ποσότητα για δύο χρόνια ακόμη και σε περίπτωση που το ορμονικό επίπεδο γίνεται κανονική.
 • Λετροζόλη - λετροζόλη συνιστάται από τους γιατρούς, καθώς βοηθά στην αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης στο σώμα το οποίο περαιτέρω βοηθά στη μεγιστοποίηση της ο αριθμός των σπερματοζωαρίων. Το φάρμακο, με λίγα λόγια, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία όλα τα θέματα που αφορούν αριθμό σπερματοζωαρίων. Letrozole θα πρέπει να καταναλώνεται μια φορά την εβδομάδα (ένα χάπι) ή όπως ορίζεται από τον γιατρό.
 • Bromocriptine - το φάρμακο που χρησιμοποιείται ως χάπι ελέγχου που βοηθά στην πρόληψη την απελευθέρωση της ορμόνης προλακτίνης στο ανδρικό σώμα. Ορμόνη προλακτίνη, η οποία προκαλεί μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα μπορεί να εξαλειφθεί με αυτό το φάρμακο. Bromocriptine είναι το καλύτερο κατάλληλο για εκείνους τους άνδρες που υποφέρουν από την εξασθένιση σπέρματος λόγω hyperprolactinemia.
 • Ιμιπραμίνη - ιμιπραμίνη είναι χρήσιμη στη θεραπεία της παλίνδρομη εκσπερμάτιση. Το φάρμακο που αντιστρέφει τη διαδικασία της ανώμαλη εκσπερμάτωση του σπέρματος από την ουροδόχο κύστη και πίσω στο πέος.
 • Συνθετικά τεστοστερόνη χάπια, ενέσεις, ή gelsare - πολλοί γιατροί συνιστούν συνθετικά τεστοστερόνη χάπια, ενέσεις ή gelsare για την κορυφή μέχρι το χαμηλότερο επίπεδο της τεστοστερόνης στο ανδρικό σώμα. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι η μορφή τζελ είναι πολύ ασφαλέστερο από τη μορφή χαπιού.
 • Αντιβιοτικά και αντιμυκητιασικά φάρμακα - προβλήματα που σχετίζονται με τους μύκητες και βακτηριακές λοιμώξεις του αναπαραγωγικού συστήματος αντιμετωπίζονται με τη βοήθεια των αντιβιοτικών και αντιμυκητιασικά φάρμακα.

Πράγματα που αποφεύγουν αν θέλετε να αυξήσει το σπερματικό επίπεδο και όγκου εκσπερμάτωσης

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα να αποφύγετε αν θέλετε να αυξήσετε τον όγκο του σπέρματος μετράνε και εκσπερμάτωση. Συνήθως αυτά είναι κακές συνήθειες που επηρεάζουν αρνητικά την παραγωγή σπέρματος, την ποιότητα του σπέρματος και την κινητικότητα.

Things to Avoid If You Want to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Πράγματα που αποφεύγουν αν θέλετε να αυξήσει το σπερματικό επίπεδο και όγκου εκσπερμάτωσης
Αυτά είναι τα κορυφαία κοινά πράγματα να αποφύγετε:

 • Αποφευχθεί η υπερβολική χρήση του αλκοόλ και τα ναρκωτικά - υπερβολική χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ δεν είναι μόνο επιβλαβής για την υγεία, αλλά μειώνει επίσης την υγεία σπέρματος μετράνε και το σπέρμα. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η χρήση της κοκαΐνης, αλκοόλ, μαριχουάνα και άλλα παρόμοια φάρμακα υψηλής ποιότητας μειώνει την παραγωγή σπέρματος.
 • Λέμε Οχι στο κάπνισμα - το κάπνισμα με συνέπεια μειώνει το σπερματικό επίπεδο του ατόμου, και, συνεπώς, θα πρέπει να αποφεύγεται.
 • Αποφύγετε καταναλώνουν προϊόντα σόγιας - σόγιας προϊόντα γενικά περιέχουν φυτοοιστρογόνα, μια Ένωση η οποία μειώνει την παραγωγή του σπέρματος και η τεστοστερόνη συγκόλληση. Τέτοια προϊόντα που είναι χαμηλότερα κάτω την κινητικότητα του σπέρματος, πάρα πολύ και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποφεύγεται.
 • Αποφύγετε πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα - υπάρχουν πολλές συνταγογραφούμενα φάρμακα που δυνητικά μπορεί να μειώσει την παραγωγή των σπερματοζωαρίων. Ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση πολλών τέτοιων φαρμάκων μπορεί να φέρει το σπερματικό επίπεδο πίσω στο φυσιολογικό ή ακόμη και υψηλότερες.

Φυσικούς τρόπους για να αυξήσει το σπερματικό επίπεδο και όγκου εκσπερμάτωσης

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αριθμός σπερματοζωαρίων μπορεί να βελτιωθεί μόνο καταναλώνοντας το φάρμακο για την αύξηση του σπέρματος μετράνε , αλλά στην πραγματικότητα, την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων μπορεί να βελτιωθεί με φυσικούς τρόπους!

Natural Ways to Increase Sperm Count and Ejaculation Volume
Φυσικούς τρόπους για να αυξήσει το σπερματικό επίπεδο και όγκου εκσπερμάτωσης
Αυτοί οι φυσικοί τρόποι για την αύξηση του όγκου του σπέρματος μετράνε και εκσπερμάτωση περιλαμβάνουν:

 • Σωστό ύπνο και άσκηση - η τακτική άσκηση και έχοντας έναν ύπνο τουλάχιστον 7-8 ώρες τη νύχτα, μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση ή αυξημένη σπέρμα μετράει. Μελέτες έχουν επίσης αποκάλυψε ότι εκτελεί ένα πρόγραμμα 16 εβδομάδων αερόβια άσκηση τουλάχιστον 50 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να αυξήσει τον όγκο του σπέρματος και την κινητικότητα.
 • Η κατανάλωση βιταμινών και ασβεστίου - έρευνα έχει διαπιστώσει ότι τα τρόφιμα με ασβέστιο και βιταμίνη D που επηρεάζουν άμεσα την υγεία σπέρματος. Αυτοί οι άνθρωποι που καταναλώνουν λιγότερο βιταμίνης d στη διατροφή τους είναι βρέθηκαν να έχουν ένα χαμηλότερο σπερματικό. Ως εκ τούτου, να αυξήσει την κινητικότητα του σπέρματος μετράνε και σπέρμα συνιστάται να πάρει στα τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνες και ασβέστιο.
 • Αυξήστε την πρόσληψη από τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά - αντιοξειδωτικών βοηθά στην απενεργοποίηση και την άρση των ελευθέρων ριζών, καθώς και άλλες ενώσεις που προκαλούν βλάβη σε πολλά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή των σπερματοζωαρίων. Υπάρχουν πολλές μελέτες που δείχνουν βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που δρουν ως αντιοξειδωτικά μόρια που βοηθούν άμεσα στην παραγωγή των σπερματοζωαρίων.
  Ορισμένα από τα αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην υγιή σπερματοζωαρίων περιλαμβάνουν: το συνένζυμο Q10, η γλουταθειόνη, η βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ), βιταμίνη Ε, σελήνιο, εγώ-καρνιτίνης.
 • Πρόσληψη ψευδαργύρου και φυλλικό οξύ - υπάρχουν περιορισμένες μελέτες που δείχνουν ότι η κατανάλωση ενός συνδυασμού ψευδάργυρος και φυλλικό οξύ βοηθά στην αύξηση της συνολικής υγείας σπέρματος, συμπεριλαμβανομένων συνολικό σπερματικό και συγκέντρωση σπερματοζωαρίων.
 • Ashwagandha - όλα αυτά τα χρόνια, Ashwagandha έχει χρησιμοποιηθεί ως παραδοσιακή ιατρική για τη θεραπεία σε αρκετές μορφές της σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Ashwagandha η οποία είναι επίσης γνωστή ως ινδικό ginseng, εάν καταναλώνονται για 90 ημέρες τουλάχιστον 675 mg την ημέρα, μπορεί να ενισχύσει την αριθμός των σπερματοζωαρίων και την υγεία - αυτό ήταν επίσης επιβεβαιώθηκε από κλινικές μελέτες. Ashwagandha είναι εύκολα διαθέσιμα στα καταστήματα υγιεινής διατροφής και μπορούν να αγοραστούν online, μπορεί να καταναλώσει αυτό σε τακτική βάση μέχρι τα πάντα γίνεται κανονικό.
 • Αυξήστε την πρόσληψη υγιή λιπαρά - υγιή λίπη ή λεγόμενη πολυακόρεστα λίπη που περιέχουν ωμέγα-3 και ωμέγα-6 είναι ευεργετική για την ανάπτυξη της μεμβράνης του σπέρματος. Ως εκ τούτου, να αυξήσει το σπερματικό και να απολαύσετε υγιεινά εκσπερμάτωσης, μία πρέπει να πρόσληψη τέτοιων ενώσεων, σε τακτική βάση.
 • Πρόσληψη Σπέρμα φιλικό θρεπτικές ουσίες - είναι αναμφίβολα λέγοντας ότι τρώει τρόφιμα που είναι πλούσια σε υγιεινά θρεπτικά συστατικά και ενώσεις επιτρέπουν στο σώμα να αφομοιώσουν όλους τους σωστά. Θα πρέπει να παίρνουμε συμπληρώματα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όπου το σώμα δεν απορροφά όλους τους εύκολα.
  Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος από την κατανάλωση όλα αυτά είναι από την κατανάλωση τροφίμων που είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά φιλικά προς το σπέρμα.
  Για παράδειγμα, καταναλώνουν τρόφιμα όπως τα καρύδια, τα περισσότερα οστρακοειδή, εσπεριδοειδή, τα περισσότερα ψάρια, ολικής αλέσεως και δημητριακά, σκούρα σοκολάτα, μπρόκολο, σκόρδο, μπανάνες, ginseng, κουρκούμη, σπανάκι, σπαράγγια, ξηρούς καρπούς που έχουν υποστεί ζύμωση και σπόροι μπορεί να βοηθήσει το σπέρμα μετράνε-τόνωση.

Συμπέρασμα

Θυμηθείτε, φυσικά φάρμακα για την βελτίωση της εκσπερμάτωσης θα πρέπει να περιέχει μόνο τα φυσικά στοιχεία που είναι 100% ασφαλής. Εάν επιλέξετε φυσικά φάρμακα, οι εκσπερματώσεις σας θα είναι φανταστική, και δεν θα αντιμετωπίσετε τυχόν αρνητικές παρενέργειες.

Βρείτε φάρμακα που αυξάνουν την εκσπερμάτωση 


comments powered by Disqus