Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία ενηλίκων

Υγεία ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε για την υγεία των ενηλίκων,μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνουν υγιείς - από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια για την πρόληψη του καρκίνου. Καλό για σένα! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα προχωρούν σε μεγάλο βαθμό προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να δοθεί προσοχή στα σημεία και τα συμπτώματά σας. Ξέρτε ποια σημάδια προειδοποίησης υγείας ενηλίκων αξίζουν ιατρική φροντίδα, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου μέχρι δύσπνοια και αιφνίδιους πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές σωματικές εξετάσεις και οι εξετάσεις ελέγχου υγείας ενηλίκων αποτελούν σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Ξέρτε ποιες δοκιμές διαλογής χρειάζεστε και πόσο συχνά να τις κάνετε. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία.

Η Νέα Δημοκρατία

MUSC βιοϊατρική σχέδια απελευθέρωση μηχανικών για 3D-τυπωμένο προστατευτικές μάσκες

Καταχωρήθηκε στις Σάββατο, Μάρτιος 28, 2020

Με την απειλή της έλλειψης προστατευτικών μασκών που διαφαίνεται καθώς η νέα πανδημία coronavirus αυξάνεται, ιατρικό πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας βιοϊατρικοί μηχανικοί και tinkerers είχε μια εμπνευσμένη ιδέα: απελευθερώστε έναν στρατό των κατασκευαστών από πέρα από τις ΗΠΑ που θα μπορούσαν να κάνουν τέτοιες μάσκες από 3D εκτυπωτές - μια τεχνολογία που, τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει ευρέως διαθέσιμη.

Οι επιστήμονες του Στάνφορντ περιγράφουν πιθανές οδούς μετάδοσης του COVID-19

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Μάρτιος 26, 2020

Πολλά παραμένουν άγνωστα για το πώς sars-CoV-2, ο ιός που προκαλεί COVID-19, εξαπλώνεται σε όλο το περιβάλλον.

Νέος τύπος ανοσοθεραπείας δείχνει υπόσχεση για μελλοντική θεραπεία του καρκίνου των ωοθηκών

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Μάρτιος 26, 2020

Κακοήθης καρκίνος των ωοθηκών είναι ύπουλη: Γνωστή και φόβος για ασαφή και ασυνήθιστα συμπτώματα που συχνά σημαίνει ότι η ασθένεια ανακαλύπτεται τόσο αργά ότι κατά μέσο όρο μόνο τέσσερις από τους έξι ασθενείς είναι ακόμα ζωντανοί μετά από πέντε χρόνια.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus