Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία ενηλίκων

Υγεία ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε την υγεία των ενηλίκων, μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνετε υγιείς — από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια έως την πρόληψη του καρκίνου. Μπράβο σου! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα κάνουν πολύ δρόμο προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να προσέξετε τα σημάδια και τα συμπτώματά σας. Ξέρετε ποια σημεία προειδοποίησης για την υγεία ενηλίκων χρήζουν ιατρικής προσοχής, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου σε δύσπνοια και ξαφνικούς πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές σωματικές εξετάσεις και οι δοκιμές ελέγχου της υγείας των ενηλίκων αποτελούν σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Μάθετε ποιες εξετάσεις ελέγχου χρειάζεστε και πόσο συχνά να τις κάνετε. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία.

Ο περίθαλψης...

Οι ερευνητές της WPI αναπτύσσουν μικρογραφία της συσκευής για να μετρούν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του μωρού

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Νοέμβριος 15, 2019

Οι ερευνητές του Πολυτεχνείου του Γουόρτσεστερ αναπτύσσουν έναν αισθητήρα στο μέγεθος ενός τσιρότο που θα μετρήσει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του μωρού, μια ζωτική ένδειξη της αποτελεσματικότητας των πνευμόνων και αν ο ιστός του μωρού λαμβάνει επαρκή παροχή οξυγόνου.

Η νέα θεραπεία σταματά την αλλεργία των φιστικιών για 6 εβδομάδες με εφάπαξ δόση

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019

Μια μικρή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό JCI γνώση στις 14 Νοεμβρίου 2019, υποδηλώνει ότι η θεραπεία με αντισώματα μπορεί να βοηθήσει άτομα με σοβαρή αλλεργία στα φιστίκια να φάνε μια μικρή ποσότητα τροφής που περιέχει φιστίκια μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, χωρίς παρενέργειες. Αυτό φαίνεται να δείχνει ότι αυτό είναι μια ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία για την τροφική αλλεργία.

Έκθεση σε φθαλικές ενώσεις και υψηλά επίπεδα στρες στην καθυστερημένη εγκυμοσύνη που συνδέεται με πρόωρη γέννηση

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019

Οι γυναίκες που εκτίθενται ταυτόχρονα σε στρες και πλαστικά πρόσθετα αργά στην εγκυμοσύνη διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για πρόωρη γέννηση, σύμφωνα με μελέτη του Ράτγκερς και άλλων θεσμών.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus