Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία Ενηλίκων

Υγεία Ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε την υγεία των ενηλίκων,μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνουν υγιείς - από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια για την πρόληψη του καρκίνου. Μπράβο σου! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα πηγαίνουν πολύ μακριά προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να δώσουν προσοχή στα σημεία και τα συμπτώματά σας. Μάθετε ποια προειδοποιητικά σημάδια υγείας ενηλίκων αξίζουν ιατρική φροντίδα, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου έως δύσπνοια και αιφνίδιους πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές φυσικές εξετάσεις και οι δοκιμές ελέγχου υγείας ενηλίκων είναι ένα σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Μάθετε ποιες δοκιμές διαλογής χρειάζεστε και πόσο συχνά να τις κάνετε. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία.

Νέα Υγειονομικής Περίθαλψης

Vr μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ακριβή μέτρηση στιγμή-προς-στιγμή συναισθηματικές αντιδράσεις

Καταχωρήθηκε στις Πέμπτη, Οκτώβριος 15, 2020

Νέα έρευνα από τα εργαστήρια emteq δείχνει ότι για πρώτη φορά, VR μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για την ακριβή μέτρηση στιγμή-προς-στιγμή συναισθηματικές αντιδράσεις.

Οι επιστήμονες βρίσκουν πρωτεΐνη αισθητήρα που καθιστά δυνατή τη φυσιολογική λειτουργία της ουροδόχου κύστης

Καταχωρήθηκε στις Πέμπτη, Οκτώβριος 15, 2020

Μια ομάδα με επικεφαλής επιστήμονες στο Scripps Research έχει διαπιστώσει ότι η κύρια πρωτεΐνη αισθητήρα που επιτρέπει την αίσθηση της αφής μας αποτελεί επίσης τη βάση της αίσθησης της κατοχής μιας πλήρους ουροδόχου κύστης και καθιστά δυνατή τη φυσιολογική λειτουργία της ουροδόχου κύστης.

Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν νέα μέθοδο για την ανάκτηση των χαμένων μονοκυτταρικών πληροφοριών αλληλουχίας RNA

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Οκτώβριος 14, 2020

Η αλληλουχία του RNA από μεμονωμένα κύτταρα μπορεί να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι κάνουν αυτά τα κύτταρα στο σώμα. Οι ερευνητές του MIT έχουν πλέον ενισχύσει σημαντικά την ποσότητα των πληροφοριών που συλλέγονται από κάθε ένα από αυτά τα κύτταρα, τροποποιώντας την τεχνική Seq-Well που χρησιμοποιείται συνήθως.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus