Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία ενηλίκων

Υγεία ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε την υγεία των ενηλίκων, μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνετε υγιείς — από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια έως την πρόληψη του καρκίνου. Μπράβο σου! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα κάνουν πολύ δρόμο προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να προσέξετε τα σημάδια και τα συμπτώματά σας. Ξέρετε ποια σημεία προειδοποίησης για την υγεία ενηλίκων χρήζουν ιατρικής προσοχής, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου σε δύσπνοια και ξαφνικούς πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές σωματικές εξετάσεις και οι δοκιμές ελέγχου της υγείας των ενηλίκων αποτελούν σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Μάθετε ποιες εξετάσεις ελέγχου χρειάζεστε και πόσο συχνά να τις κάνετε. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία.

Ο περίθαλψης...

Μελέτη ανακαλύπτει την προέλευση των neurofibromas που αναπτύσσονται σε όλο το δέρμα των ΑΣΘΕΝΏΝ με NF1

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε σήμερα στο PLOS ONE ανακάλυψε την προέλευση των σοβαρότατα παραμορφώσεων των κυττάρων, που ονομάζονται neurofibromas, που σταδιακά αναπτύσσονται σε όλο το δέρμα των ασθενών που πάσχουν από νευροϊνωμάτωση 1.

Νέα μελέτη δείχνει πώς μια βιοψία νεφρού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσαρμόσει τη θεραπεία για τους ασθενείς με λύκο

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Τα νεφρά των ασθενών που ζουν με συστηματικό ερυθηματώδους λύκου είναι συχνά υπό επίθεση, και όχι όλοι όσοι ζουν με την ασθένεια θα ανταποκριθούν στην τυπική θεραπεία.

Η κανναβιδιόλη μειώνει την επιθυμία και το άγχος που προκαλούνται σε άτομα με ιστορία κατάχρησης ηρωίνης

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Η κανναβιδιόλη μείωσε την επιθυμία και το άγχος σε άτομα με ιστορικό κατάχρησης ηρωίνης, προτείνοντας έναν δυνητικό ρόλο για να βοηθήσει να σπάσει ο κύκλος του εθισμού, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη στη σχολή ιατρικής της Icahn στο όρος Σινά και Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου στο αμερικανικό περιοδικό της ψυχιατρικής.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus