Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Ενήλικης υγείας

Ενήλικης υγείας 

Όταν σκέφτεστε της ενήλικης υγείας, μπορείτε να σκεφτείτε για διάφορους τρόπους για να παραμείνετε υγιείς – από το χέρι-πλύσιμο και εμβολίων για την πρόληψη του καρκίνου. Καλό για σένα! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα πάει σε μεγάλο βαθμό προς την προαγωγή της υγείας ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να δοθεί προσοχή σε σας σημεία και συμπτώματα. Γνωρίζετε ποια προειδοποιητικά σημάδια της ενήλικης υγείας merit ιατρική φροντίδα, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου σε δυσκολία στην αναπνοή και ξαφνική πονοκεφάλους.

Και φυσικά, η τακτική σωματική εξετάσεις και ενήλικης υγείας δοκιμές ανίχνευσης είναι ένα σημαντικό μέρος της προληπτικής φροντίδας υγείας ενηλίκων. Γνωρίζουν ποιες δοκιμές προσυμπτωματικού ελέγχου που χρειάζεστε και πόσο συχνά να τους κάνει. Έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία. 

ΝΈΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉΣ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗΣ

Άνοδος του MRSA στα νοσοκομεία που συνδέονται με κοινό απολυμαντικό

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019

Μια νέα μελέτη έχει βρεθεί μια πιθανή σύνδεση μεταξύ της χρήσης των απολυμαντικών σε νοσοκομεία και την άνοδο της ανθεκτικός στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκος (MRSA) σε θαλάμους νοσηλείας.

Χρήση ρομπότ σε αυτισμό θεραπεία για τα παιδιά

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019

Αυτιστικά παιδιά στερούνται βασικές κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, και τον τύπο και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων βιώσει είναι ευρεία. Επειδή έχουν τόσο διαφορετικούς τρόπους εκφράζουν τα συναισθήματά τους, είναι δύσκολο για τους θεραπευτές να αξιολογήσει πώς ασχολούνται είναι με την θεραπεία.

Οι ερευνητές αναπτύσσουν νέο μόριο που σταματά την εξέλιξη της καρδιακής ανεπάρκειας

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019

Μια ομάδα ερευνητών βασισμένη στη Βραζιλία και οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει ένα μόριο που σταματά την εξέλιξη της καρδιακής ανεπάρκειας και βελτιώνει την ικανότητα της καρδιάς να αντλεί το αίμα.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus