Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία ενηλίκων

Υγεία ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε την υγεία των ενηλίκων, μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνετε υγιείς — από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια έως την πρόληψη του καρκίνου. Μπράβο σου! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα κάνουν πολύ δρόμο προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να προσέξετε τα σημάδια και τα συμπτώματά σας. Ξέρετε ποια σημεία προειδοποίησης για την υγεία ενηλίκων χρήζουν ιατρικής προσοχής, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου σε δύσπνοια και ξαφνικούς πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές σωματικές εξετάσεις και οι δοκιμές ελέγχου της υγείας των ενηλίκων αποτελούν σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Μάθετε ποιες εξετάσεις ελέγχου χρειάζεστε και πόσο συχνά να τις κάνετε. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία.

Ο περίθαλψης...

Οι εμπειρογνώμονες συζητούν για τους κινδύνους για την υγεία 5G καθώς οι διακόπτες δικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Καθώς το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5G ξεκινά σε ορισμένες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, οι ειδικοί συζητούν αν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να ανησυχούν.

Η έρευνα ρίχνει φως στη ζημιά και την επισκευή του DNA που προκαλείται από τον ήλιο.

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Είναι γνωστό γεγονός ότι οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου μπορούν να βλάψουν το δέρμα. Τώρα, μια νέα μελέτη ρίχνει φως στο τι συμβαίνει μετά από βλάβη του DNA, και πώς το σώμα προετοιμάζει την επισκευή.

Ο βεράβα εγκαινιάζει προηγμένες λύσεις για την αντιμετώπιση των παρεμβολών βιοτίνης σε διαγνωστικές δοκιμές

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Ιούλιος 12, 2019

Η βεράβα, Inc., μια αναδυόμενη διαγνωστική εταιρεία, ξεκίνησε ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που μπορούν να βελτιώσουν την ακρίβεια των τρεχόντων αποτελεσμάτων των διαγνωστικών δοκιμών βοηθώντας τους επαγγελματίες του εργαστηρίου να εντοπίσουν και να διαχειριστούν τις παρεμβολές βιοτίνη σε δείγματα ασθενών με το veratest βιοτίνη και VeraPrep Biotin.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus