Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία ενηλίκων

Υγεία ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε την υγεία των ενηλίκων, μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνετε υγιείς — από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια έως την πρόληψη του καρκίνου. Μπράβο σου! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα κάνουν πολύ δρόμο προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να προσέξετε τα σημάδια και τα συμπτώματά σας. Ξέρετε ποια σημεία προειδοποίησης για την υγεία ενηλίκων χρήζουν ιατρικής προσοχής, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου σε δύσπνοια και ξαφνικούς πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές σωματικές εξετάσεις και οι δοκιμές ελέγχου της υγείας των ενηλίκων αποτελούν σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Μάθετε ποιες εξετάσεις ελέγχου χρειάζεστε και πόσο συχνά να τις κάνετε. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία.

Ο περίθαλψης...

Τα διακριτικά χαρακτηριστικά στους καρκίνους των πνευμόνων θα μπορούσαν να είναι κλειδιά για εξατομικευμένες θεραπείες

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Ερευνητές της Μελβούρνη ανακάλυψαν ότι το κλειδί για εξατομικευμένες θεραπείες για ορισμένους τύπους καρκίνου του πνεύμονα μπορεί να είναι να επικεντρωθεί στις διαφορές τους, όχι τις ομοιότητες τους.

Τα β κύτταρα μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανοσοθεραπεία για το μελάνωμα

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Ερευνητές στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Βιοπληροφορικής του EMBL και στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης έχουν βρει στοιχεία ότι τα β κύτταρα μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανοσοθεραπεία για το μελάνωμα.

Ο αλγόριθμος της επιδερμικής όρασης ανιχνεύει το 95% του καρκίνου του δέρματος ,

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Μια διεθνής ομάδα ερευνητών, η οποία συνεργάζεται με το Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Erasmus (Erasmus MC) στις κάτω χώρες, καθόρισε ότι η όραση-η πρώτη εφαρμογή καρκίνου του δέρματος με σήμανση CE με βάση εκτεταμένες κλινικές δοκιμές-έχει ευαισθησία 95,1 % στην ανίχνευση των συνηθέστερων μορφών καρκίνου του δέρματος.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus