Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία ενηλίκων

Υγεία ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε την υγεία των ενηλίκων, μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνετε υγιείς — από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια έως την πρόληψη του καρκίνου. Μπράβο σου! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα κάνουν πολύ δρόμο προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να προσέξετε τα σημάδια και τα συμπτώματά σας. Ξέρετε ποια σημεία προειδοποίησης για την υγεία ενηλίκων χρήζουν ιατρικής προσοχής, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου σε δύσπνοια και ξαφνικούς πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές σωματικές εξετάσεις και οι δοκιμές ελέγχου της υγείας των ενηλίκων αποτελούν σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Μάθετε ποιες εξετάσεις ελέγχου χρειάζεστε και πόσο συχνά να τις κάνετε. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία.

Ο περίθαλψης...

Συμβουλές για την πρόληψη της ακμής που προκαλείται από προπονήσεις

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 15, 2020

Εκείνοι που χτυπούν το γυμναστήριο λόγω των ψηφισμάτων της Πρωτοχρονιάς τους είναι πιθανό να αποκομίσουν τα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης συνολικής υγείας και διάθεσης.

Τα συμπτώματα των μαθητών δεν είναι αξιόπιστα για να αποκαλύψουν την ποιότητα του αέρα στα σχολικά κτήρια

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 15, 2020

Σε σχολικά κτίρια με προβλήματα εσωτερικής ποιότητας του ατμοσφαιρικού αέρα, όπως βλάβη της υγρασίας, προβλήματα θερμοκρασίας ή κακής εξαερισμού, οι μαθητές βιώνουν ελαφρώς περισσότερα συμπτώματα από ό,τι σε κτίρια στα οποία οι συνθήκες αναφέρονται ότι είναι καλές με βάση την αξιολόγηση των εμπειρογνωμόνων.

Το αντιβιοτικό που βασίζεται σε βιοϋλικό μπορεί να εξαλείψει πλήρως τα κύτταρα

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, 2020

Η οξεία μυελοειδής λευχαιμία είναι ένας θανατηφόρος καρκίνος του αίματος που προέρχεται από τον μυελό των οστών και σκοτώνει τα περισσότερα από τα θύματά του μέσα σε πέντε χρόνια. Η χημειοθεραπεία ήταν η συνήθης θεραπεία με ΟΜΧ για πάνω από 40 χρόνια, και ενώ συχνά προκαλεί τον καρκίνο να πάει σε ύφεση, σπανίως εξαλείφει εντελώς τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία στη συνέχεια οδηγούν σε υποτροπή της νόσου σε σχεδόν μισό από τους ασθενείς που έλαβαν θεραπεία.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus