Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία ενηλίκων

Υγεία ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε την υγεία των ενηλίκων, μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνετε υγιείς - από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια έως την πρόληψη του καρκίνου. Καλό για σένα! Οι επιλογές που κάνετε καθημερινά πηγαίνουν πολύ μακριά προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να δώσετε προσοχή στα σημεία και τα συμπτώματά σας. Μάθετε ποια προειδοποιητικά σημάδια υγείας ενηλίκων αξίζουν ιατρική φροντίδα, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου έως δύσπνοια και ξαφνικούς πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές φυσικές εξετάσεις και οι εξετάσεις υγείας ενηλίκων αποτελούν σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Μάθετε ποιες εξετάσεις διαλογής χρειάζεστε και πόσο συχνά πρέπει να γίνονται. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία. 

Νέα Υγειονομικής Περίθαλψης

Ο επιζών του Έμπολα μπορεί να ξεκίνησε το τελευταίο ξέσπασμα -- 5 χρόνια αργότερα

Αναρτήθηκε στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Μια γενετική ανάλυση διαπίστωσε ότι το τρέχον ξέσπασμα του Έμπολα στη Γουινέα πιθανότατα ξεκίνησε με έναν επιζώντα της επιδημίας του 2014-2016, οι όρχεις του οποίου φιλοξενούν αδρανή ιό.

Αρκετές χώρες αναστέλλουν τη χρήση του εμβολίου AstraZeneca

Αναρτήθηκε στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Ορισμένα έθνη έχουν σταματήσει χρησιμοποιώντας το εμβόλιο AstraZeneca COVID-19 λόγω αναφορών ότι το εμβόλιο μπορεί να συνδέεται με θρόμβους αίματος.

Το «χάσμα φυλών» στην υγεία καρδιών έχει αλλάξει ελάχιστα σε 20 έτη

Αναρτήθηκε στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Νέα έρευνα δείχνει ότι οι Μαύροι Αμερικανοί που ζουν σε αγροτικές περιοχές έχουν δύο έως τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση σε σύγκριση με τους λευκούς αγρότες.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus