Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά

Υγεία Ενηλίκων

Υγεία Ενηλίκων 

Όταν σκέφτεστε την υγεία των ενηλίκων,μπορείτε να σκεφτείτε διάφορους τρόπους για να παραμείνουν υγιείς - από το πλύσιμο των χεριών και τα εμβόλια για την πρόληψη του καρκίνου. Μπράβο σου! Οι επιλογές που κάνετε κάθε μέρα πηγαίνουν πολύ μακριά προς την προώθηση της υγείας των ενηλίκων.

Είναι εξίσου σημαντικό να δώσουν προσοχή στα σημεία και τα συμπτώματά σας. Μάθετε ποια προειδοποιητικά σημάδια υγείας ενηλίκων αξίζουν ιατρική φροντίδα, από ανεξήγητη απώλεια βάρους ή αλλαγές στις συνήθειες του εντέρου έως δύσπνοια και αιφνίδιους πονοκεφάλους.

Και φυσικά, οι τακτικές φυσικές εξετάσεις και οι δοκιμές ελέγχου υγείας ενηλίκων είναι ένα σημαντικό μέρος της προληπτικής υγειονομικής περίθαλψης ενηλίκων. Μάθετε ποιες δοκιμές διαλογής χρειάζεστε και πόσο συχνά να τις κάνετε. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι συχνά το κλειδί για την επιτυχή θεραπεία. 

Νέα Υγειονομικής Περίθαλψης

COVID Εμβολιασμοί πιο αργή σε πιο πληγεί κράτη

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2021

Αγώνας της κυβέρνησης των ΗΠΑ για να νικήσει πίσω την πανδημία με τα εμβόλια - ονομάστηκε Λειτουργία Warp Speed - έχει παραπαίει στην τελευταία φάση της: Να πάρει απολύτως αναγκαίες δόσεις για το κοινό.

Μελέτη: Οι πανεπιστημιουπόλεις κολλεγίων είναι COVID «Superspreaders»

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2021

Σε ορισμένες πανεπιστημιουπόλεις, 1 στους 5 φοιτητές είχαν μολυνθεί από τον ιό μέχρι το τέλος της φθινοπωρινής περιόδου. Τέσσερα από τα σχολεία είχαν πάνω από 5.000 περιπτώσεις.

«Μικροβιώματα» μπορεί να επηρεάσει COVID-19 Σοβαρότητα

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2021

Ανισορροπίες στο μικροβίωμα μπορεί να προκαλέσει συνεχή φλεγμονώδη συμπτώματα, που συχνά ονομάζεται "μεγάλης απόστασης" COVID, οι ερευνητές πρόσθεσε.Υγεία και Ομορφιά

Ακμή και Περιποίηση του Δέρματος

Πρόληψη Γήρατος
comments powered by Disqus