Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία  /  Ανόρθωση στήθους μετά το θηλασμό

Αποκατάσταση μαστού και ανύψωση μετά το θηλασμό

Αποκατάσταση μαστού και ανύψωση μετά το θηλασμό 

Θηλασμό

Τι είναι ο θηλασμός; Ο θηλασμός είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της περιόδου μετά την εγκυμοσύνη και απαραίτητος για μια υγιή ανάπτυξη ενός νεογέννητου μωρού. Ο θηλασμός βοηθά τα μωρά να αναπτύξουν ισχυρούς δεσμούς με τη μητέρα και μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της ανάπτυξης των εσωτερικών οργάνων. Το μητρικό γάλα περιέχει πολλές βιταμίνες και άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος.
Έχει επιβεβαιωθεί σε πολλές κλινικές μελέτες ότι ο θηλασμός είναι η πιο αποτελεσματική στην πρόληψη προβλημάτων υγείας και επιπλοκών.
Δυστυχώς, η σημασία του θηλασμού για όλα τα μωρά συχνά παραβλέπεται. Ο θηλασμός είναι ένα ισχυρό θεραπευτικό εργαλείο και ένας τέλειος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ της μητέρας και ενός μωρού.

Πώς ο θηλασμός επηρεάζει το σχήμα του μαστού

Ακόμα κι αν μια κυρία μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου ευτυχής με την προτομή της κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής της, αυτή η ικανοποίηση μπορεί να εξασθενίσει μακριά μετά από το θηλασμό. Το γεγονός ότι αυτό συμβαίνει σε πολλές γυναίκες είναι γνωστό. Όταν ptosis θέτει σε κανένα από αυτά τα θηλυκά δεν μπορεί να αγνοήσει την εμφάνιση του στήθους τους. Ptosis είναι ένας όρος για την υγεία, αλλά αυτό σημαίνει απλά κρεμώντας στήθη.

Ptosis after Breastfeeding
Ptosis μετά το θηλασμό
Ο θηλασμός προκαλεί τη μεταμόρφωση του σχήματος και κανένα θηλυκό δεν ήταν ποτέ σε θέση να διατηρήσει ελαστική προτομή μέσω της ηλικίας. Η τεκνοποίηση μπορεί επίσης να αλλάξει εντυπωσιακά το σχήμα, τη φύση και το μέγεθος της προτομής. Η διαδικασία θηλασμού προκαλεί συνήθως μια απώλεια της ευκαμψίας, corny δέρμα, και μια μετατόπιση των αδένων των μαστών.
Τα σχήματα του σώματος και των μαστών μιας γυναίκας δεν μοιάζουν πλέον με αυτά πριν από την εγκυμοσύνη και, δυστυχώς, αυτές οι αλλαγές δεν είναι αναστρέψιμες από μόνα τους - εκτός αν μια γυναίκα αρχίσει να φροντίζει την εμφάνισή της και θέλει να αποκαταστήσει τα νεανικά στήθη και τη σιλουέτα.
Ωστόσο, με την εισαγωγή των νέων τεχνικών και μεθόδων ανύψωσης του μαστού,οι γυναίκες δεν χρειάζεται πλέον να συνηθίσουν στο saggy στήθη τους, επειδή έχουν πολλούς τρόπους για την ανοικοδόμηση του μαστού μετά το θηλασμό.

Αναδόμηση μαστού

Δημοτικότητα της ανοικοδόμησης του μαστού αυξάνεται, και με βάση τις αμερικανικές στατιστικές πάνω από 300.000 κυρίες αίτηση χειρουργική επέμβαση ανασυγκρότησης του μαστού κάθε χρόνο. Οι γυναίκες έλκονται από αυτόν τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος της κακής εμφάνισης του μαστού μετά το θηλασμό, επειδή η χειρουργική επέμβαση δεν είναι πολύ χρονοβόρα.

Breast Reconstruction Surgery
Χειρουργική επέμβαση ανασυγκρότησης μαστού
Μέσα σε 5 ώρες το πολύ μια κυρία μπορεί να έχει καλοσχηματισμένο μπούστο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εγκαταλείψουν την καριέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να ανησυχείτε για τις σχέσεις, διότι σε μία εβδομάδα οι γυναίκες αρχίζουν την κοινή τους ζουν αν δεν υπάρχουν μετα-χειρουργικά προβλήματα. Αλλά υπάρχει πάντα ανησυχία για ορισμένους κινδύνους μετά την επέμβαση.
Επιπλέον, δεν είναι όλοι ψυχολογικά διατεθειμένοι να επιλέξουν χειρουργική επέμβαση αύξησης του μαστού.
Επίσης, το κόστος είναι πολύ υψηλό, καθώς η χειρουργική επέμβαση μπορεί να χρειαστεί να πραγματοποιηθεί σε ένα νοσοκομείο υπό γενική αναισθησία. Εκτός από την ίδια τη χειρουργική επέμβαση, το κόστος των θεραπειών μετά τη λειτουργία και αποκατάστασης είναι συχνά υψηλότερο από το κόστος της χειρουργικής επέμβασης και μόνο.

Μια γυναίκα που αποφεύγει τη χειρουργική επέμβαση του μαστού, αλλά επιλέγει να έχει ανελκυστήρα του μαστού έχει μια εναλλακτική λύση. Τι να κάνετε αν μια γυναίκα θέλει να μείνει μακριά από παρενέργειες που σχετίζονται με τη χειρουργική επέμβαση; Εκείνοι που φοβούνται τη χειρουργική επέμβαση, αλλά θέλουν να έχουν ελαστικά νεαρά στήθη επιλέγουν χάπια για τη φυσική ανάπτυξη του μαστού.

Προϊόντα Αναδόμησης Μαστού

Τα μεγαλύτερα στήθη συχνά συνδέονται με μια πιο θηλυκή εμφάνιση, αλλά μερικές γυναίκες είναι σε θέση να τα επιτύχουν λόγω των φυσικών διαδικασιών γήρανσης και της εγκυμοσύνης που σχετίζονται με επιπλοκές.

Breast Reconstruction Options
Επιλογές αναδόμησης στήθους
Ας επανεξετάσει τα πιο δημοφιλή προϊόντα αποκατάστασης του μαστού που μπορεί να είναι ευεργετική για την αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης των γυναικείων μαστών.

 • Ορμονική θεραπεία. Αυτό το είδος των προϊόντων υγείας του μαστού μπορεί να έχει συνθετικές ορμόνες στη σύνθεσή τους. Αυτές οι ορμόνες διεύρυνσης του μαστού μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, ακόμη και τον καρκίνο. Αλλά ο κύριος κίνδυνος είναι για το αγέννητο παιδί και το αναπαραγωγικό σύστημα της μητέρας. Εκτός αυτού, οι μακροχρόνιες μελέτες αυτής της αναπόδεικτης μεθόδου δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα και αυτό σημαίνει ότι πολλές άλλες παρενέργειες δεν είναι αδύνατο.
 • Ενέσεις ορμονών. Είναι μια εξαιρετικά επικίνδυνη μέθοδος για την ένεση ορμονών δεξιά στον ιστό του μαστού. Μπορεί να παρατηρήσετε κάποια αποτελέσματα, αλλά οι παρενέργειες είναι πολύ χειρότερες. Η ένεση ορμονών μπορεί να προκαλέσει ένα τεράστιο ποσό οίδημα στο στήθος. Επίσης, ο ιστός του μαστού που έχει ενεθεί με ορμόνες είναι πολύ ευαίσθητος και μπορεί να αιμορραγεί συχνά.
 • Χειρουργική επέμβαση μαστού. Μπορεί να έχετε τον ιστό σημαδεμένο και τα εμφυτεύματα μπορεί να υποστούν βλάβη. Και πολύ συχνά τα εμφυτεύματα στήθους είναι η αιτία της λανθασμένης διάγνωσης, όταν πρόκειται για καρκίνο του μαστού. Οι πιο σοβαρές επιπλοκές της χειρουργικής αποκατάστασης του μαστού είναι σοβαρή λοίμωξη, αιμορραγία, και επιπλοκές από αιμορραγία.
 • Αντλίες στήθους. Αυτή η μέθοδος μπορεί να προκαλέσει το στήθος σας παραμορφώνοντας ή ακόμα και τον καρκίνο του μαστού. Μια μακροχρόνια άντληση του μαστού είναι πολύ επισφαλής. Μια μελέτη που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει δείξει ότι η χρήση των αντλιών στήθους για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι επικίνδυνη για την υγεία των γυναικών. Μερικές γυναίκες έχουν παραπονεθεί για επώδυνη πληγή στήθη, τα οποία αργότερα διαπιστώθηκε ότι έχουν υποστεί βλάβη από πάνω από την άντληση.
 • Ασκήσεις. Ειδικές ασκήσεις μαστού με στόχο τη βελτίωση της υγείας του μαστού είναι μάλλον ασφαλή και όχι ακριβά, αλλά δεν υπάρχει καμία αποδεδειγμένη απόδειξη της αποτελεσματικότητάς τους. Ενώ είναι ευεργετικά για τη γενική υγεία, για την καρδιά και το σύστημα αίματος και να βελτιώσουν τον μυϊκό τόνο της γυναίκας, δεν μπορούν να αλλάξουν σωματικά τον ιστό του μαστού, επειδή δεν περιέχει μυς. Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί το μέγεθος του μαστού είναι να αυξηθεί ο όγκος των ιστών του μαστού, και αυτό είναι όπου ασκήσεις του μαστού αποτύχει.
 • Εσώρουχα. Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή των σουτιέν ή κορσέδες που μπορεί να κάνει τα στήθη σας φαίνονται πανέμορφα μόνο μέχρι τη στιγμή που θα πρέπει να τους πάρει μακριά. Φαίνονται μεγάλη όταν τα φοράτε, αλλά είναι πολύ ακριβά. Φορώντας ειδικά εσώρουχα μπορεί να παρέχει μια ανώμαλη εμφάνιση μορφή του μαστού. Είναι ενοχλητικό για πολλές γυναίκες να τα βγάλουν κατά τη διάρκεια προσωπικών συναντήσεων. Το σχήμα των μαστών σε εσώρουχα φαίνεται συνήθως πολύ στρογγυλό και καλά καθορισμένο, αλλά τα ίδια τα στήθη εξακολουθούν να παραμένουν saggy.
 • Χάπια στήθους. Τα χάπια υγείας του μαστού περιέχουν μόνο φυσικό φυτικό συστατικόs. Δεν έχουν καμία συνθετικές ορμόνες, ή χημικές ουσίες, ή χρωστικές ουσίες, ή συντηρητικά. Τα χάπια διεύρυνσης στηθών μπορούν να κάνουν το στήθος σας σταθερό, μεγαλύτερο και πιό νεανικό. Φυσικά προϊόντα υγείας του μαστού δεν θα σας βλάψει. Όλα τα συστατικά μπαίνουν στην κυκλοφορία του αίματος και απορροφώνται από αυτό, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε το προϊόν υγείας του μαστού χωρίς χημικές ουσίες. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε ένα οργανικό προϊόν, μπορεί να είστε σε κίνδυνο να πάρει ένα σοβαρό ιατρικό πρόβλημα, όπως ο όγκος του καρκίνου.

Φυτικά αναδόμηση του μαστού

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να επαναφέρετε το σχήμα του μαστού μετά το θηλασμό ή να βελτιώσει την εμφάνιση της γήρανσης του μαστού είναι η επιλογή φυτικά προϊόντα αναδόμησης του μαστού. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις γυναίκες να ενισχύσουν την υγεία τους, να πάρετε μια ώθηση με τη μορφή υγιέστερα στήθη, ή απλά για να πάρετε μια μεγάλη αναζητούν σώμα.
Τα προϊόντα είναι συνήθως γεμάτη με οιστρογόνα φυτών που λέγεται για τη βελτίωση του ιστού του μαστού. Ένα ακόμη όφελος των προϊόντων ανοικοδόμησης του μαστού είναι η διαθεσιμότητά τους - δεν υπάρχει καμία απαίτηση για την επίσκεψη ενός γιατρού, προκειμένου να τους πάρει. Τα προϊόντα ανοικοδόμησης του μαστού ενισχύουν το επίπεδο οιστρογόνων στον οργανισμό μιας κυρίας, και οι ιστοί προτομής αρχίζουν να αυξάνονται.
Breast Reconstruction Herbs
Βότανα αναδόμησης στήθους
Τα προϊόντα διεύρυνσης του μαστού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λύση για την ανύψωση των μαστών σχεδόν σε κάθε ηλικία μετά την εφηβεία. Τα προϊόντα ανοικοδόμησης του μαστού μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αύξηση της σεξουαλικής ορμής στις περισσότερες γυναίκες. Εκτός από τις αλλαγές στην εμφάνιση, τα προϊόντα αναδόμησης του μαστού αυξάνουν την αυτοεκτίμηση μιας γυναίκας και μπορεί να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα ζωής.

Τα κοινά προϊόντα αναδόμησης του μαστού περιέχουν συνήθως τα ακόλουθα φυτικά συστατικά καθιστώντας προτομή σας μεγαλύτερο:

 • Πικραλίδα είναι γνωστό ότι έχουν πολλά φυτικά οιστρογόνα. Μπορείτε να πάρετε βλαστούς ή τις ρίζες του, ή και τα δύο, είτε ως συμπλήρωμα ή ως τσάι. Ένα άλλο καλό κίνητρο για να χρησιμοποιήσετε πικραλίδα είναι ότι ενισχύει την ενέργεια κάποιου και σας κάνει να ζουν περισσότερο. Σας δίνει επίσης κάποια επιπλέον αντοχή και σας δίνει μια ώθηση στην αντοχή σας, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τα αποτελέσματα της φυσικής σας κατάστασης!
 • Dong Quai ρίζα σας παρέχει ισχυρή φυτοοιστρογόνα, Dong Quai είναι η πηγή των στοιχείων που μπορούν να αυξήσουν την προτομή. Αυτή η ρίζα χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπεία με βότανα κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας. Βοηθά στην εξάλειψη κράμπες. Δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ορισμένων από τα προβλήματα που προκαλούνται από εμμηνορροϊκούς κύκλους και εμμηνορροϊκό πόνο.
 • Μάραθο μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη μορφή της προτομής σας, αν το προσθέσετε σε ένα πήκτωμα ή λάδι για το δέρμα προτομή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το ποτό μάραθου. Μάραθο είναι επίσης ένα από μακρού καθιερωμένο αφροδισιακό ή σεξουαλικό διεγερτικό. Μάραθο είναι ένα ουσιαστικό συστατικό σε πολλές συνταγές της ινδικής κουζίνας. Θεωρείται το πιο σέξι μπαχαρικό στον κόσμο.
 • Η Φενουγκρέεκ έχει μακρά ιστορία. Λέγεται ότι κυρίες από την Ανατολική χαρέμι πήρε τους σπόρους αυτού του φυτού για να αυξήσουν το στήθος τους. Fenugreek περιλαμβάνει στεροειδών πρόδρομων ουσιών και γυναικείες ορμόνες. Αυτά τα συστατικά είναι σε θέση να συμβάλει στην ενίσχυση των ιστών στην προτομή. Περιλαμβάνει επίσης μεγάλη ποσότητα φυτοχημικών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μαστού. Είναι όλοι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των μαστών μετά από ταχεία απώλεια βάρους.
 • Wild Yam χρησιμοποιείται συνήθως με fenugreek λόγω των φυσικών θρεπτικών συστατικών του. Αυτά τα δύο είδη βοτάνων σε συνδυασμό βελτιώνουν τα στήθη αυξάνεται. Αλλά τι είναι πιο σημαντικό, άγρια γιαμ μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια pms ή τη θεραπεία των εμμηνοπαυσιακών προβλημάτων. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ χρήσιμο για εκείνους που πάσχουν από προβλήματα εμμηνόπαυσης. Σε μια μελέτη που διεξήχθη από έναν Ιταλό ερευνητή, οι γυναίκες που είχαν διαγνωστεί με εμμηνοπαυσιακά προβλήματα και τους δόθηκε άγρια γιαμ βελτίωσαν τις συνθήκες τους σε 57% περιπτώσεις και παρατήρησαν λιγότερα συμπτώματα σε 86% περιπτώσεις.
 • Pueraria Mirifica βελτιώνει τα γυναικεία χαρακτηριστικά, ενισχύει σταθερή προτομή, και την ποιότητα της επιδερμίδας. Βοηθά να ματαιώσει το σύνδρομο εμμηνόπαυσης, και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος στο τμήμα της προτομής, ιδίως. Έχει επίσης αντιγηραντικές ιδιότητες και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Το προϊόν είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των γυναικών με ένα ευρύ φάσμα των σχημάτων του σώματος και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις ώριμες γυναίκες που χρειάζονται απεγνωσμένα ένα καλύτερο σχήμα προτομή.
Διάφοροι συνδυασμοί αυτών των φυσικών συστατικών είναι θεμελιώδεις για την πλειοψηφία των προϊόντων αναδόμησης του μαστού. Διαβάστε την ετικέτα ενώ παίρνετε χάπια στήθους και βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε κάθε στοιχείο του φαρμάκου.
Εάν επιλέξετε τα βοτανικά χάπια διεύρυνσης στηθών, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η προτομή σας θα είναι θαυμάσια πληρέστερη, rounder, και πραγματικά ευχάριστη και μεγάλη κατά τη διάρκεια 30 ημερών.
Και μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμη,και προτομή σας θα είναι μεγαλύτερη και πιο στρογγυλή για τη ζωή!

Διαβάστε σχόλια των χαπιών αποκατάστασης του μαστού 


comments powered by Disqus