Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία  /  Ανύψωση στήθους μετά τον θηλασμό

Αποκατάσταση μαστού μετά από θηλασμό

Αποκατάσταση μαστού μετά από θηλασμό 

Ο θηλασμός

Ακόμα κι αν μια κυρία μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την προτομή της κατά τη διάρκεια όλη της τη ζωή, αυτή η ικανοποίηση μπορεί να μαραζώσει μετά από θηλασμό. Όταν πτώση ορίζει κανείς από αυτά τα θηλυκά ζώα μπορεί να αγνοήσει το βλέμμα του τα στήθη τους. Πτώση είναι ένας όρος υγεία, αλλά αυτό σημαίνει, απλά, κρεμώντας στήθη.

Ο θηλασμός προκαλούν τη μετατροπή σχήματος και κανένα θηλυκό ποτέ ήταν σε θέση να διατηρήσει την ελαστική προτομή μέσω ηλικία. Παιδί που φέρει επίσης μπορούν να αλλάξουν δραματικά το σχήμα, φύση και το μέγεθος του στήθους. Ο θηλασμός διαδικασία προκαλεί συνήθως μια χαμένη απαλότητα, κακής ποιότητος δέρμα και μια μετατόπιση των αδένων του στήθους.

Επανόρθωση μαστού

Δημοτικότητα του αποκατάσταση του μαστού αυξάνεται, και με βάση τις αμερικανικές στατιστικές ζητήσει περισσότερα από 50000 κυρίες επανορθωτική χειρουργική του μαστού κάθε χρόνο. Γυναίκες προσελκύονται από αυτόν τον τρόπο της επίλυσης του προβλήματος του μαστού κακή εμφάνιση μετά από θηλασμό, επειδή η χειρουργική επέμβαση δεν είναι πολύ χρονοβόρα.

Εντός μέγιστης διάρκειας 5 ωρών, μια κυρία να έχουν καλλίγραμμα προτομή. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αφήσει την καριέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα ή να ανησυχείτε για τις σχέσεις, επειδή σε μία εβδομάδα γυναίκες αρχίζουν τους κοινή ζωντανή αν δεν υπάρχουν μετεγχειρητική προβλήματα. Αλλά υπάρχει πάντα ανησυχία για ορισμένους κινδύνους μετά τη χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, δεν είναι ο καθένας είναι ψυχολογικά έτοιμοι να επιλέξουν χειρουργική επέμβαση αύξησης στηθών. Όσοι φοβούνται χειρουργική επέμβαση, αλλά θέλουν να έχουν ελαστική μικρά στήθη επιλέξουν φυτικό θεραπευτές.

Ανακατασκευή προϊόντα στήθους

Τα πιο δημοφιλή και εύκολο στη χρήση φυτικά μαστού Ανακατασκευή προϊόντα. Τα προϊόντα είναι συνήθως γεμάτη με οιστρογόνο εγκαταστάσεων που λέγεται για τη βελτίωση των ιστών του μαστού. Ένα επιπλέον όφελος των προϊόντων ανασυγκρότηση του μαστού είναι η διαθεσιμότητα τους - δεν υπάρχει καμία απαίτηση για την επίσκεψη ενός γιατρού για να τα πάρουμε. Ανακατασκευή προϊόντα στήθους βελτίωση του επιπέδου των οιστρογόνων στον οργανισμό μιας κυρίας, και το μπούστο ιστούς έναρξη αυξάνεται.

Τα κοινά προϊόντα ανασυγκρότηση του μαστού περιέχουν συνήθως τα ακόλουθα συστατικά που κάνει σας προτομή μεγαλύτερο:

  • Πικραλίδα είναι γνωστό ότι έχουν πολλά φυτικά οιστρογόνα. Μπορείτε να πάρετε την βλαστούς ή ρίζες, ή και τα δύο, είτε ως συμπλήρωμα είτε ως τσάι. Ένα άλλο καλό κίνητρο να χρησιμοποιήσετε πικραλίδα είναι ότι αυξάνει την ενέργεια και σας κάνει να ζουν περισσότερο.
  • Dong Quai ρίζα σας παρέχει ισχυρή φυτοοιστρογόνα, Dong Quai είναι η πηγή των στοιχείων που μπορεί να ενισχύσει την προτομή. Αυτή η ρίζα χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπεία με βότανα θεραπεία κατά την έμμηνο ρύση. Βοηθά να αποβάλει τις κράμπες.
  • Μάραθο μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη μορφή του μπούστου σας, εάν προσθέτετε σε ένα τζελ ή πετρελαίου για την προτομή του δέρματος. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το ποτό μάραθο. Μάραθο είναι επίσης μια πολυετή αφροδισιακό ή σεξουαλική διεγερτικό.
  • Τριγωνέλλα έχει μια μακρά ιστορία. Λέγεται ότι οι κυρίες από Ανατολική χαρέμια πήρε τους σπόρους του φυτού να αυξήσει το στήθος τους. Τριγωνέλλα περιλαμβάνει στεροειδών πρόδρομων ουσιών και γυναικείες ορμόνες. Αυτά τα στοιχεία είναι σε θέση να συμβάλει στην ενίσχυση των ιστών στο μπούστο. Περιλαμβάνει, επίσης, μεγάλο ποσό των φυτοχημικών, συνεισφέροντας στην αύξηση του μαστού.
  • Wild Yam χρησιμοποιείται συνήθως με fenugreek λόγω τις φυσικές θρεπτικές ουσίες. Αυτά τα δύο είδη των βοτάνων σε συνδυασμό βελτιώσει στήθος αυξάνεται. Αλλά τι είναι πιο σημαντικό, άγριο γιαμ μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του PMS ή να τη θεραπεία τα προβλήματα της εμμηνόπαυσης.
  • Pueraria Mirifica βελτιώνει τα γυναικεία χαρακτηριστικά, ενισχύει τη σταθερή στήθος, καθώς και την ποιότητα της επιδερμίδας. Βοηθά να ματαιώσει σύνδρομο εμμηνόπαυση, και βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος στην ενότητα της προτομής, ειδικότερα. Επίσης έχει αντιγηραντικές του ιδιότητες και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.
Διάφορους συνδυασμούς από αυτά τα φυσικά συστατικά έχουν θεμελιώδη σημασία για την πλειοψηφία των προϊόντων ανασυγκρότηση του μαστού. Διαβάστε την ετικέτα παίρνοντας τα χάπια στηθών, και εξασφαλίζω you γνωρίζω κάθε στοιχείο στην ιατρική. Εάν επιλέξετε χρήσιμο χάπια διεύρυνσης στηθών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας προτομή, υπέροχα πληρέστερη, πιο στρογγυλεμένο, και πραγματικά ευχάριστο και μεγάλο κατά τη διάρκεια των 30 ημερών. Διαβάστε περισσότερα για την ανακατασκευή προϊόντα στήθους 


comments powered by Disqus