Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία  /  Προϊόντα Υγείας του Μαστού

Προϊόντα υγείας του μαστού για υγιή διεύρυνση του μαστού μετά τα 40

Προϊόντα υγείας του μαστού για υγιή διεύρυνση του μαστού μετά τα 40 Κατά κανόνα, πολλοί άνθρωποι αισθάνονται απογοητευμένοι όταν πρέπει να συναντήσουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την υγεία του μαστού. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτά τα προϊόντα ως μια μαγική λύση για μια υγιή διεύρυνση του μαστού. Συνεχίζουν να τα αγοράζουν στα καταστήματα, πιστεύοντας ότι η εμπειρία τους είναι η μόνη αυθεντική ιατρική έρευνα που υπάρχει. Φυσικά, αυτό δεν είναι σωστό.

Αλλαγές στην υγεία του μαστού μετά τα 40

Μετά τα 40, τα γυναικεία στήθη περνούν από διάφορες αλλαγές λόγω ορμονικών αλλαγών, παραγόντων του τρόπου ζωής και φυσικής γήρανσης. Εδώ είναι τι μπορείτε να περιμένετε και πώς να διατηρήσετε την υγεία του μαστού κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου της ζωής.

 • Ορμονικές αλλαγές: Καθώς πλησιάζετε στην εμμηνόπαυση, τα επίπεδα οιστρογόνων σας αρχίζουν να μειώνονται. Τα οιστρογόνα βοηθούν στη διατήρηση του ιστού του μαστού, έτσι ώστε τα χαμηλότερα επίπεδα να οδηγήσουν σε αλλαγές στο μέγεθος, το σχήμα και τη σφριγηλότητα. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι το στήθος σας αισθάνεται λιγότερο γεμάτο ή ελαφρώς μικρότερο.
 • Αλλαγές στον ιστό του μαστού: Με την ηλικία, ο αδενικός ιστός στο στήθος σας (υπεύθυνος για την παραγωγή γάλακτος) αντικαθίσταται σταδιακά από λιπώδη ιστό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει το στήθος να γίνει πιο μαλακό και λιγότερο πυκνό. Ενώ αυτό είναι ένα φυσιολογικό μέρος της γήρανσης, μπορεί επίσης να δυσκολέψει την ανίχνευση εξογκωμάτων, γι 'αυτό και οι τακτικές εξετάσεις γίνονται ακόμη πιο κρίσιμες.
 • Αυξημένος κίνδυνος καρκίνου του μαστού: Ο κίνδυνος καρκίνου του μαστού αυξάνεται με την ηλικία, καθιστώντας απαραίτητες τις τακτικές μαστογραφίες και τις αυτοεξετάσεις. Η έγκαιρη ανίχνευση βελτιώνει σημαντικά τα αποτελέσματα της θεραπείας. Συζητήστε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με το σωστό πρόγραμμα ελέγχου για εσάς με βάση το προσωπικό και οικογενειακό ιατρικό ιστορικό σας.
 • Αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος: Το δέρμα σας χάνει ελαστικότητα και κολλαγόνο καθώς μεγαλώνετε, επηρεάζοντας την εμφάνιση του στήθους σας. Μπορεί να κρεμάσουν περισσότερο και να αισθάνονται λιγότερο σταθεροί. Φορώντας ένα καλά τοποθετημένο, υποστηρικτικό σουτιέν μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση αυτών των αλλαγών και να προσφέρει άνεση.
 • Διακυμάνσεις βάρους: Οι αλλαγές βάρους μπορούν να επηρεάσουν το μέγεθος και το σχήμα του στήθους. Η διατήρηση ενός σταθερού, υγιούς βάρους μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης υποστηρίζει τη συνολική υγεία του μαστού. Η απώλεια βάρους μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερα στήθη, ενώ η αύξηση βάρους μπορεί να προκαλέσει μεγέθυνση.
 • Πόνος και ευαισθησία στο στήθος: Μερικές γυναίκες εμφανίζουν αυξημένο πόνο στο στήθος ή ευαισθησία λόγω ορμονικών διακυμάνσεων που σχετίζονται με την περιεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση. Αυτό είναι συνήθως φυσιολογικό, αλλά εάν έχετε ανησυχίες ή ο πόνος είναι σοβαρός, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Παράγοντες τρόπου ζωής

Οι επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής επηρεάζουν θετικά την υγεία του μαστού. Η τακτική άσκηση, μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως, ο περιορισμός της πρόσληψης αλκοόλ και η αποφυγή του καπνίσματος συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών μαστών.

Τακτικοί έλεγχοι

Οι ετήσιοι έλεγχοι με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης είναι ζωτικής σημασίας. Εκτός από τις μαστογραφίες, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει πρόσθετες προβολές όπως υπερήχους μαστού ή μαγνητικές τομογραφίες εάν έχετε πυκνό ιστό μαστού ή υψηλότερο κίνδυνο καρκίνου του μαστού.

Η κατανόηση αυτών των αλλαγών σας βοηθά να παραμείνετε προληπτικοί σχετικά με την υγεία του μαστού σας.

Υγιές στήθος μετά τα 40

Αν και μπορείτε να σκεφτείτε να είστε όμορφοι, πρέπει επίσης να σκεφτείτε την υγεία του μαστού. Πρέπει να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα προϊόντα για την υγεία του μαστού, να ξέρετε τι κάνετε όταν πρόκειται για τη φροντίδα του στήθους σας και να χρησιμοποιείτε μόνο φυσικές θεραπείες.

Επιλέξτε αβλαβή παρασκευάσματα για υγιές σώμα μετά από 40. Κάνετε ασκήσεις μαζί με συμπληρώματα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Προκειμένου να επιτύχουμε ευεξία, θα πρέπει να αφιερώσουμε το χρόνο μας στη δημιουργία πραγματικής ισορροπίας στο σώμα μας. Αυτό θα λειτουργήσει για την υγεία και το πορτοφόλι σας.

Επιλέξτε υγιεινά προϊόντα

Όχι μόνο θα αποφύγετε τον πόνο και τις σοβαρές βλάβες στη φυσική σας κατάσταση, αλλά θα σας αρέσει επίσης η διαδικασία της φυσικής διεύρυνσης του μαστού - χωρίς παρενέργειες και δαπανηρές χειρουργικές επεμβάσεις.

Always think about your wellbeing first
Πάντα να σκέφτεστε πρώτα την ευημερία σας
Η ασφάλεια των φυσικών βιταμινών για την υγεία του μαστού βασίζεται στην απουσία τεχνητών χρωστικών ουσιών ή επιβλαβών συντηρητικών. Αυτές οι βιταμίνες είναι επίσης ελκυστικές λόγω των γρήγορων και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων.

Σκεφτείτε την ευημερία σας

Πάντα να σκέφτεστε πρώτα την ευημερία σας. Επιλέξτε βιταμίνες για την υγεία του μαστού και φυσικά φάρμακα των οποίων τα αποτελέσματα δοκιμάστηκαν και αποδείχθηκαν. Θυμηθείτε να φροντίσετε πρώτα την υγεία σας και δεύτερον τη βελτίωση της εμφάνισής σας.
Μπορείτε να φανταστείτε; Τα αποτελέσματα της φυσικής διεύρυνσης του μαστού μπορούν να φανούν σε μόλις μία εβδομάδα. Η προτομή σας θα γίνει μεγαλύτερη, πιο σταθερή και πιο ομαλή. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι ορισμένες ρυτίδες και ραγάδες έχουν εξαφανιστεί.

Πώς να φροντίσετε το στήθος μετά τα 40;

Η φροντίδα του στήθους σας μετά τα 40 είναι σημαντική για τη γενική υγεία σας. Ακολουθούν μερικές βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την υγεία του μαστού καθώς μεγαλώνετε:

 • Τακτικές αυτοεξετάσεις: Κάντε τις αυτοεξετάσεις μηνιαία συνήθεια. Ο τακτικός έλεγχος του στήθους σας σας βοηθά να παρατηρήσετε τυχόν αλλαγές από νωρίς. Ψάξτε για σβώλους, αλλαγές στο μέγεθος ή το σχήμα και οποιαδήποτε ασυνήθιστη απόρριψη. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι ζωτικής σημασίας για τη θεραπεία πιθανών προβλημάτων.
 • Προγραμματισμός μαστογραφιών: Μόλις φτάσετε τα 40, συνιστάται να αρχίσετε να κάνετε ετήσιες μαστογραφίες. Οι μαστογραφίες μπορούν να ανιχνεύσουν τον καρκίνο του μαστού νωρίς, ακόμη και πριν παρατηρήσετε οποιαδήποτε συμπτώματα. Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με το σωστό πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για εσάς, ειδικά εάν έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού.
 • Διατηρήστε μια υγιεινή διατροφή: Η κατανάλωση μιας ισορροπημένης διατροφής πλούσιας σε φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρκίνου του μαστού. Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες υποστηρίζουν τη συνολική υγεία του μαστού. Προσπαθήστε να περιορίσετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα ζαχαρούχα ποτά και το κόκκινο κρέας.
 • Ασκηθείτε τακτικά: Η διατήρηση της δραστηριότητας είναι καλή για ολόκληρο το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του στήθους σας. Στόχος για τουλάχιστον 30 λεπτά άσκησης τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Δραστηριότητες όπως το περπάτημα, το κολύμπι και η γιόγκα μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το βάρος σας υπό έλεγχο και να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.
 • Περιορίστε την πρόσληψη αλκοόλ: Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του μαστού. Προσπαθήστε να περιορίσετε την κατανάλωση αλκοόλ σε ένα ποτό την ημέρα ή σκεφτείτε να το κόψετε εντελώς.
 • Αποφύγετε το κάπνισμα: Το κάπνισμα είναι επιβλαβές για την υγεία σας με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του κινδύνου καρκίνου του μαστού. Εάν καπνίζετε, ζητήστε βοήθεια για να το κόψετε. Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι για να σας υποστηρίξουν στην κλωτσιά της συνήθειας.
 • Φορέστε το σωστό σουτιέν: Το να φοράτε ένα καλά τοποθετημένο σουτιέν είναι απαραίτητο, ειδικά καθώς το σώμα σας αλλάζει με την ηλικία. Ένα σωστά τοποθετημένο σουτιέν παρέχει τη σωστή υποστήριξη και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη δυσφορίας και πιθανών δερματικών προβλημάτων.
 • Μείνετε ενυδατωμένοι: Η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθά στη διατήρηση υγιούς δέρματος και ιστών, συμπεριλαμβανομένου του ιστού του μαστού. Στοχεύστε σε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.
Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και παραμένοντας προληπτικοί σχετικά με την υγεία του μαστού σας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το στήθος σας παραμένει υγιές και ότι τυχόν πιθανά προβλήματα εντοπίζονται νωρίς. Οι τακτικοί έλεγχοι με τον γιατρό σας είναι επίσης το κλειδί για τη διατήρηση της καλής υγείας του μαστού μετά τα 40.

Πώς να βελτιώσετε την εμφάνιση του μαστού μετά τα 40;

Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, οι αλλαγές στην εμφάνιση του μαστού είναι συχνές λόγω παραγόντων όπως οι ορμονικές αλλαγές, οι διακυμάνσεις του βάρους και η φυσική γήρανση. Ενώ αυτές οι αλλαγές είναι ένα φυσικό μέρος της διαδικασίας γήρανσης, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε την εμφάνιση του στήθους σας και να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη στο σώμα σας.

Improve Breast Appearance After 40
Βελτιώστε την εμφάνιση του μαστού μετά τα 40
Η διατήρηση ενός σταθερού, υγιούς βάρους είναι απαραίτητη για τη γενική υγεία και μπορεί επίσης να επηρεάσει την εμφάνιση του στήθους σας. Οι διακυμάνσεις του βάρους μπορούν να προκαλέσουν τέντωμα και χαλάρωση του δέρματος, επηρεάζοντας το σχήμα και τη σφριγηλότητα του μαστού. Στοχεύστε σε μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση για να βοηθήσετε στη διαχείριση του βάρους σας και να υποστηρίξετε την υγεία του μαστού.

Φορώντας ένα καλά τοποθετημένο, υποστηρικτικό σουτιέν μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στο πώς φαίνεται και αισθάνεται το στήθος σας. Ένα σουτιέν που προσφέρει επαρκή υποστήριξη μπορεί να βοηθήσει στην ανύψωση και τη διαμόρφωση του στήθους, μειώνοντας τη χαλάρωση και ενισχύοντας την εμφάνισή τους. Εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε επαγγελματικά για να βεβαιωθείτε ότι φοράτε το σωστό μέγεθος.

Η διατήρηση της καλής στάσης του σώματος μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της εμφάνισης του στήθους σας ενισχύοντας το φυσικό τους σχήμα και ανόρθωση. Επικεντρωθείτε στο να στέκεστε ψηλά με τους ώμους σας πίσω και το στήθος σας σηκωμένο. Αποφύγετε την καμπούρα, η οποία μπορεί να προκαλέσει πτώση του στήθους.

Κρατώντας το δέρμα στο στήθος σας ενυδατωμένο και προστατευμένο από τη βλάβη από τον ήλιο μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της εμφάνισής τους. Εφαρμόστε ενυδατικές κρέμες τακτικά για να διατηρήσετε το δέρμα απαλό και ελαστικό και χρησιμοποιήστε αντηλιακό για να αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση και χαλάρωση που προκαλείται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Για ορισμένες γυναίκες, οι αισθητικές διαδικασίες όπως η ανόρθωση στήθους ή η αύξηση μπορεί να είναι επιλογές για τη βελτίωση της εμφάνισης του στήθους τους μετά τα 40. Εάν σκέφτεστε την αισθητική χειρουργική, συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό για να συζητήσετε τις επιλογές σας και να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη.

Ενσωματώνοντας αυτές τις στρατηγικές στη ρουτίνα σας, μπορείτε να βοηθήσετε στη βελτίωση της εμφάνισης του στήθους σας μετά τα 40 και να αισθανθείτε πιο σίγουροι για το σώμα σας καθώς αγκαλιάζετε τη διαδικασία γήρανσης. Θυμηθείτε ότι το σώμα κάθε γυναίκας είναι μοναδικό και είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στη δική σας υγεία και ευεξία πάνω απ 'όλα.

Υγιής διεύρυνση του μαστού μετά από 40

Εάν είστε 40+ και προτιμάτε τη φυσική διεύρυνση του μαστού, εξερευνήστε τις διαθέσιμες επιλογές διεύρυνσης του μαστού στην αγορά. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το στήθος σας δεν θα είναι τεράστιο και σταθερό και μεταξένιο αμέσως μετά τη λήψη κάποιας φυτικής διεύρυνσης του μαστού. Μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες για μια φυσική λύση να αλλάξει το σώμα σας και να αυξήσει το μέγεθος του μαστού.

Από την άλλη, αυτά τα προϊόντα - εάν επιλεγούν και ληφθούν σωστά - παρέχουν μόνιμα αποτελέσματα επειδή λειτουργούν από μέσα, κάνοντας το σώμα σας να παράγει ουσίες που προκαλούν ανάπτυξη του μαστού.

Πλεονεκτήματα της φυσικής διεύρυνσης του μαστού

Breast health vitamins
Βιταμίνες για την υγεία του μαστού
Αλλά υπάρχει πολύ πιο υγιές πλεονέκτημα: δεν θα αντιμετωπίσετε πόνους, δεν θα υποφέρετε από ουλές. Ελέγξτε τα συστατικά των βιταμινών για την υγεία του μαστού για να γνωρίζετε το προϊόν θεραπείας σας. Μελετήστε τις λεπτομέρειες σχετικά με κάθε συστατικό και αποφύγετε την πιθανότητα αλλεργίας.

Ζητήστε τη γνώμη του γιατρού σας. Όταν βρείτε τις σωστές προετοιμασίες για τον εαυτό σας, εξετάστε τον κατασκευαστή που το δημιούργησε. Διαβάστε τις συμβουλές και μάθετε εάν δεν υπάρχουν αντενδείξεις για εσάς. Εάν υπάρχουν, ενημερώστε το γιατρό. Ίσως είναι σκόπιμο να επιλέξετε άλλους τύπους βιταμινών του μαστού.

Προφυλάξεις ασφαλείας

Ορισμένα φυσικά συστατικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ είστε έγκυος. Αυτά τα συστατικά δεν θα επηρεάσουν τα εσωτερικά συστήματα του μωρού σας, αλλά μπορούν να προκαλέσουν ορισμένες ήπιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη.
Μερικά από τα χάπια υγείας του μαστού περιλαμβάνουν βιταμίνη Ε και είναι μια πολύ γνωστή πηγή αντιοξειδωτικών. Ψάξτε για δισκία με μια "σκόνη" φόρμουλα, η οποία είναι για το φάρμακο να λαμβάνεται σε μορφή σκόνης, αντί για υγρά. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν εάν είστε αλλεργικοί στα συστατικά ή εάν χρησιμοποιείτε άλλο φάρμακο, όπως ένα φάρμακο άσθματος. Εάν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα, όπως αντικαταθλιπτικά, συνταγογραφούμενα φάρμακα, υπνωτικά δισκία ή ανακούφιση από πονοκεφάλους, ενημερώστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πριν πάρετε τις βιταμίνες για την υγεία του μαστού. Αυτά τα φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με τα δισκία μαστού σας.

Εκτός από αυτό, αυτά τα χάπια είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθούν στην αύξηση του μεγέθους του μαστού χωρίς παρενέργειες της χειρουργικής επέμβασης. Και όταν έχετε μεγαλύτερα στήθη, θα έχετε μια εκπληκτική αίσθηση ότι είστε πιο νεανικοί, πιο πανέμορφοι και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.

Διαφορετικά προϊόντα μαστού και επιλογές για γυναίκες μετά τα 40

Επιπλέον, πολλές γυναίκες αισθάνονται απογοήτευση αφού δοκιμάσουν διαφορετικά προϊόντα που δεν βοηθούν. Είναι πραγματικά ένα πρόβλημα όταν ένα άτομο δεν μπορεί να ανακαλύψει αν το προϊόν είναι φυσικό και ανώδυνο. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε την αποτελεσματική λύση αυτού του προβλήματος όταν έχετε όλα τα γεγονότα και μπορείτε εύκολα να τα ενώσετε μαζί.

Woman trying to find an effective breast enlargement solution
Γυναίκα προσπαθεί να βρει μια αποτελεσματική λύση διεύρυνσης του μαστού
Από την άλλη, δεν μπορεί κάθε κυρία να προτιμήσει χειρουργική επέμβαση για να επιστρέψει το στήθος ομορφιάς της.

Αυξητική στήθους

Ακόμη και η εύκολη χειρουργική επέμβαση μαστού μπορεί να είναι πολύ δαπανηρή, αλλά παρέχει τρομερά αποτελέσματα. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τα χημικά χάπια. Οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν μόνες τους αν θα υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση μαστού (αλλιώς γνωστή ως αυξητική στήθους) ή θα δοκιμάσουν φυσικές εναλλακτικές λύσεις.

Πριν από τη διαδικασία, ένας καλός χειρουργός μαστού θα πρέπει να εξηγήσει στην ασθενή και την οικογένειά της τι αναμένεται από αυτήν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση. Κάνοντας ερωτήσεις, ελέγχοντας τα πράγματα και μιλώντας μαζί της για τις λεπτομέρειες (συμπεριλαμβανομένου του πόνου, των παρενεργειών, των περαιτέρω επιπλοκών) είναι απαραίτητα πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Τα ιατρικά εγχειρίδια περιλαμβάνουν συνήθως λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα βασικά γεγονότα και στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με τις χειρουργικές επεμβάσεις μαστού.

Φυσική αυξητική στήθους

Εάν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν θα προκληθεί βλάβη στην ευημερία σας, είναι προτιμότερο να επιλέξετε μόνο φυσικά φάρμακα που έχουν δοκιμαστεί κλινικά. Οι φυσικές βιταμίνες και μέταλλα είναι η ασφαλέστερη διαθέσιμη λύση για την υγεία του μαστού.

Χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του μαστού μετά από 40

Πολλές γυναίκες επιθυμούν να κάνουν την προτομή τους μεγαλύτερη. Το διάλυμα μπορεί να βρεθεί σε εισαγωγή γέλης σιλικόνης ή σε αύξηση με εμφυτεύματα στήθους. Μαζί με τον κίνδυνο αναισθησίας, η κυρία πρέπει να ανακάμψει μετά από χειρουργική επέμβαση και να υποφέρει από πόνο.

Η εφαρμογή αναισθησίας κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης αυξάνεται με επακόλουθη αύξηση του κινδύνου σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, αιμορραγία, απώλεια μυϊκού ελέγχου, αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης και αυξημένο κίνδυνο επακόλουθων ατυχημάτων.

Breast Enlargement Surgery
Χειρουργική μεγέθυνσης μαστού
Για να μειωθεί αυτός ο πόνος, οι γυναίκες παίρνουν ακριβά συνταγογραφούμενα χάπια. Η συνολική υψηλή τιμή ολόκληρου του μαθήματος είναι ένα άλλο μειονέκτημα μιας τέτοιας επιλογής.
Οι επιλογές όπως ενέσεις, πηκτές, φάρμακα και κρέμες μπορούν να γίνουν χωρίς να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα της λήψης χημικών ουσιών και ορμονών. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από αυτές τις αφύσικες λύσεις.

Βιταμίνες για υγιή διεύρυνση του μαστού

Πολλές βιταμίνες για υγιή διεύρυνση του μαστού περιέχουν το βότανο Pueraria mirifica της Ταϊλάνδης , το οποίο παραδοσιακά θεωρείται ως ελιξίριο νεότητας. Αυτό το βότανο έχει χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια για να κάνει προτομή πιο σταθερή και πληρέστερη. Ανθίζει 2 φορές το χρόνο.

Pueraria mirifica
Pueraria mirifica
Σύμφωνα με τις επιστημονικές δοκιμές, τα εκχυλίσματα P. mirifica περιλαμβάνουν φυσικά φυτοοιστρογόνα που κάνουν το στήθος σας πληρέστερο και πυκνότερο. Επιβεβαιώθηκε σε ένα πρόγραμμα από το ABC ότι η πρόσληψη Pueraria mirifica επιτρέπει σε κάθε κυρία να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της μόνο σε περίπου 4 εβδομάδες.
Το Pueraria mirifica είναι επίσης η τέλεια επιλογή για εκείνες τις κυρίες που δεν διαθέτουν σταθερή γραμμή θηλών. Τα προϊόντα υγείας του μαστού με Pueraria mirifica μπορούν να σας κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα και να δημιουργήσουν το πιο όμορφο στήθος που μπορείτε να ονειρευτείτε. Θα φαίνεστε φοβεροί, θα βελτιώσετε την αυτοεκτίμησή σας που θα είναι ευεργετική για τη συνολική σας ζωή!

Φυσικά χάπια διεύρυνσης του μαστού

Χωρίς parabens, χωρίς αρώματα - τα φυτικά χάπια διεύρυνσης του μαστού είναι απολύτως ασφαλή. Τα χάπια μαστού είναι μία από τις ασφαλέστερες μεθόδους υγειονομικής περίθαλψης του μαστού. Η επιθυμία σας για υγιή στήθη είναι δυνατή με τη βοήθεια αυτής της φυσικής και ασφαλούς μεθόδου. Οι γιατροί συστήνουν να παίρνετε χάπια μαστού τουλάχιστον 3 μήνες, αλλά για καλύτερα μόνιμα αποτελέσματα, μπορείτε να επιλέξετε πρόγραμμα 6 μηνών.

Healthy breasts
Υγιή στήθη

Πώς να επιλέξετε χάπια διεύρυνσης του μαστού μετά τα 40;

Τα φυσικά χάπια διεύρυνσης του μαστού προσφέρονται από πολλούς κατασκευαστές τώρα και οι γυναίκες ακούν κάθε είδους διαφήμιση που τους υπόσχεται υγιέστερα και πιο όμορφα στήθη. Το πρόβλημα της επιλογής είναι πραγματικά σοβαρό σήμερα.

Συνιστάται να μελετήσετε όλες τις πιθανές θετικές και αρνητικές πλευρές όλων των διαθέσιμων μεθόδων, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι διεύρυνσης του μαστού που δίνουν μεγαλύτερη ανάπτυξη του μαστού και άλλες που δεν μπορούν να δώσουν αυτή την αύξηση και θεωρούνται "χειρότερες", θα πρέπει επίσης να συγκρίνετε τις παρενέργειές τους. Δεν έχει νόημα να αυξηθεί η προτομή ενώ πάσχουν από φρικτές επιπλοκές στην υγεία.
Μπορείτε να συμβουλευτείτε σε ένα φόρουμ για την υγεία του μαστού ή να διαβάσετε τις κριτικές εκείνων που έχουν ήδη δοκιμάσει κάποια χάπια μαστού. Ωστόσο, μην χάνετε χρόνο σε φόρουμ για την υγεία του μαστού που μπορεί να έχουν κάποιες ψεύτικες κριτικές γραμμένες από ψεύτικους χρήστες. Να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε την επιλογή σας. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να είναι σημαντική καθώς διακυβεύεται η υγεία σας. Βρείτε κριτικές και αναφορές ότι τα στήθη γίνονται πιο σταθερά και νεότερα μετά τη λήψη φυτικών χαπιών μαστού.

Εάν υπάρχουν πολλά θετικά αποτελέσματα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το ίδιο το προϊόν θα σας βοηθήσει να αυξήσετε γρήγορα το μέγεθος του στήθους σας. Εάν συναντήσετε πολλές περιπτώσεις με αρνητικά αποτελέσματα - κρατήστε μακριά από αυτά τα χάπια και προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο.

Παρεμπιπτόντως, μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε ορισμένα χάπια υγείας του μαστού ανάλογα με τη γλώσσα σας. Μπορείτε να βρείτε τη λύση μας χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Βρείτε τα καλύτερα χάπια για την υγεία του μαστού 


comments powered by Disqus