Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Ανδρική ισχύς στη γήρανση των ανδρών

Πώς να βελτιώσετε την ανδρική ισχύ μετά από 40; Θεραπείες ανικανότητας & Χάπια ανδρικής ισχύος

Πώς να βελτιώσετε την ανδρική ισχύ μετά από 40; Θεραπείες ανικανότητας & Χάπια ανδρικής ισχύος 

Τι είναι η ανδρική ισχύς;

Η ανδρική ισχύς είναι ένα στοιχείο μιας πλήρους αξίας ζωής οποιουδήποτε ατόμου και αξίζει την προσοχή σας, όπως και κάθε άλλο θέμα σχετικά με τη σεξουαλική υγεία του ατόμου.

Έχετε προβλήματα με τη σεξουαλική σας ζωή και χρειάζεστε βοήθεια;
Μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και οι σεξουαλικές σας εμπειρίες μπορούν να ενισχυθούν με τη βοήθεια φυσικών θεραπειών ανικανότητας. Είναι γνωστό ότι αποτρέπουν τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες στους άνδρες χωρίς παρενέργειες των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Όταν θέλετε να κάνετε τη σεξουαλική σας ζωή καλύτερη, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι μια σωστή θεραπεία ανικανότητας. Ευτυχώς, για τους ανθρώπους των οποίων η ισχύς δεν είναι τόσο υψηλή όσο μπορεί να είναι, ο φυσικός κόσμος έχει προσφέρει υποστήριξη με πολλές φυτικές θεραπείες και συμπληρώματα βιταμινών.

Πρέπει να είστε συγκλονισμένοι με προγράμματα θεραπείας ανικανότητας που βρίσκετε στο Διαδίκτυο σήμερα και μπορεί να μην πιστεύετε ότι αξίζουν την προσοχή σας. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν εξαιρετικά πακέτα που μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία να φέρετε ικανοποίηση και απόλαυση στη σεξουαλική σας ζωή και να κάνετε τις οικείες στιγμές σας καλύτερες από ποτέ.

Benefits of male libido treatments
Οφέλη από τις θεραπείες ανδρικής λίμπιντο
Παράλληλα με τις φυσικές θεραπείες, οι θεραπείες ανδρικής λίμπιντο είναι σε θέση να βελτιώσουν τη λίμπιντο, την ισχύ και τη γονιμότητά σας.

Κατανόηση της ανδρικής ισχύος στη μέση ηλικία

Καθώς οι άνδρες μπαίνουν στα 40 τους και μετά, συχνά προκύπτει μια φυσική περιέργεια και ανησυχία σχετικά με τις αλλαγές στην ανδρική ισχύ. Είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε αυτό το θέμα με μια ισορροπημένη προοπτική, αναγνωρίζοντας ότι η ισχύς είναι μια λεπτή πτυχή που επηρεάζεται από έναν συνδυασμό βιολογικών, ψυχολογικών παραγόντων και παραγόντων του τρόπου ζωής.

Βιολογικές αλλαγές

Ένα από τα κύρια συστατικά που επηρεάζουν την ανδρική ισχύ στη μέση ηλικία είναι οι φυσικές βιολογικές αλλαγές που συνοδεύουν τη γήρανση. Ένας αξιοσημείωτος παράγοντας είναι η σταδιακή μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη, η βασική ανδρική σεξουαλική ορμόνη, παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της λίμπιντο, της παραγωγής σπέρματος και της συνολικής σεξουαλικής λειτουργίας. Ενώ αυτή η μείωση είναι ένα φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας γήρανσης, μπορεί να συμβάλει σε αλλαγές στην ισχύ.

Ορμονική Δυναμική

Η κατανόηση των περιπλοκών της ορμονικής δυναμικής είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση της ανδρικής ισχύος μετά τα 40. Εκτός από τη μείωση της τεστοστερόνης, οι μεταβολές σε άλλες ορμόνες, όπως η κορτιζόλη και οι θυρεοειδικές ορμόνες, μπορούν επίσης να επηρεάσουν τη σεξουαλική υγεία. Αυτές οι ορμονικές αλλαγές μπορούν να επηρεάσουν τα επίπεδα ενέργειας, τη διάθεση και την αντίδραση του σώματος στο στρες, τα οποία παίζουν ρόλο στην ισχύ.

Κοινές παρανοήσεις

Υπάρχουν διαδεδομένες παρανοήσεις γύρω από την ανδρική ισχύ στη μέση ηλικία, που συχνά τροφοδοτούνται από κοινωνικές προσδοκίες και μύθους. Η εξάλειψη αυτών των παρανοήσεων είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση μιας ρεαλιστικής κατανόησης. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η ισχύς δεν καθορίζεται αποκλειστικά από τη σωματική ικανότητα, αλλά είναι επίσης συνυφασμένη με τη συναισθηματική ευεξία και την ποιότητα των στενών σχέσεων.

Ενώ οι βιολογικές αλλαγές είναι αναπόφευκτες, είναι ζωτικής σημασίας να τονίσουμε ότι η ισχύς δεν έχει καθολική τροχιά.
Τα άτομα γερνούν διαφορετικά και οι επιλογές τρόπου ζωής μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνονται αυτές οι αλλαγές. Η υιοθέτηση μιας ρεαλιστικής προοπτικής επιτρέπει στους άνδρες να πλοηγηθούν σε αυτή τη φάση της ζωής με μια αίσθηση ενδυνάμωσης, εστιάζοντας σε παράγοντες υπό τον έλεγχό τους.

Understanding Male Potency in Midlife
Κατανόηση της ανδρικής ισχύος στη μέση ηλικία
Κατανοώντας τις βιολογικές αλλαγές, την ορμονική δυναμική, διαλύοντας τις παρανοήσεις και αγκαλιάζοντας τον ρεαλισμό, οι άνδρες μπορούν να προσεγγίσουν τη μέση ηλικία με μια πιο ενημερωμένη προοπτική για την ισχύ. Αυτό θέτει τις βάσεις για τη διερεύνηση πρακτικών στρατηγικών για την ενίσχυση και τη διατήρηση αυτής της πτυχής της ευημερίας τους πέρα από την ηλικία των 40 ετών.

Αιτίες σεξουαλικών διαταραχών σε ενήλικες άνδρες

Παρ 'όλα αυτά, πριν βρείτε τον τρόπο βελτίωσης της ισχύος με φυσικά μέσα, είναι καλύτερο πρώτα να προσδιορίσετε τι στην πραγματικότητα προκαλεί απώλεια ισχύος.

Τι προκαλεί λοιπόν τις σεξουαλικές διαταραχές; Υπάρχουν δύο κύριες ομάδες παραγόντων: σωματικοί και ψυχολογικοί.
Τα προβλήματα σχέσεων, για παράδειγμα, η παρεξήγηση μεταξύ των συντρόφων, οι αναποφάσιστες συγκρούσεις και οι κακοί δεσμοί των σεξουαλικών αναγκών και προτιμήσεων μπορεί να προκαλέσουν χαμηλή ανδρική ισχύ.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι, κατά καιρούς, εμφανίζονται και σωματικά προβλήματα, φέρνοντας ισχυρά στοιχεία όπως η στειρότητα, η χειρουργική επέμβαση που καθιστούν αδύνατη τη γονιμότητα και η προηγούμενη εμπειρία κακοποίησης είτε σωματικής είτε σεξουαλικής.

Παράγοντες που επηρεάζουν την ανδρική ισχύ μετά από 40

Η ισχύς των ανδρών μετά την ηλικία των 40 ετών είναι περίπλοκα συνυφασμένη με ένα σύνολο παραγόντων, που κυμαίνονται από τις επιλογές του τρόπου ζωής έως τις υποκείμενες συνθήκες υγείας και την ψυχολογική ευεξία. Η αναγνώριση και η κατανόηση αυτών των πολύπλευρων επιρροών είναι ζωτικής σημασίας για όσους επιδιώκουν να πλοηγηθούν και να ενισχύσουν την ανδρική τους δύναμη στη μέση ηλικία.

 • Παράγοντες τρόπου ζωής: Η διατροφή, η άσκηση και οι συνολικές επιλογές τρόπου ζωής έχουν βαθύ αντίκτυπο στην ανδρική ισχύ. Μια διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά υποστηρίζει τη γενική υγεία, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής λειτουργίας. Η τακτική σωματική δραστηριότητα ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και την καρδιαγγειακή υγεία, συμβάλλοντας στη βέλτιστη ισχύ. Αντίθετα, ο καθιστικός τρόπος ζωής, οι κακές διατροφικές συνήθειες και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή καπνού μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ανδρική ισχύ.
 • Ιατρικές παθήσεις: Η παρουσία ορισμένων ιατρικών καταστάσεων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ανδρική ισχύ μετά τα 40. Καταστάσεις όπως ο διαβήτης, η υπέρταση και οι καρδιαγγειακές παθήσεις επηρεάζουν τη ροή του αίματος και τη λειτουργία των νεύρων, αναπόσπαστες πτυχές της σεξουαλικής υγείας. Η αντιμετώπιση και η διαχείριση αυτών των καταστάσεων υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών υγείας είναι ζωτικής σημασίας για τον μετριασμό των επιπτώσεών τους στην ισχύ.
 • Ψυχολογικές πτυχές: Το μυαλό παίζει κεντρικό ρόλο στην ανδρική ισχύ και οι ψυχολογικοί παράγοντες μπορούν να ασκήσουν σημαντική επιρροή. Το στρες, το άγχος και η κατάθλιψη μπορούν να συμβάλουν σε δυσκολίες στη διέγερση και την απόδοση. Η δυναμική των σχέσεων, τα θέματα επικοινωνίας και η συναισθηματική ευεξία διαπλέκονται επίσης με την ισχύ. Μια ολιστική προσέγγιση της ανδρικής ισχύος πρέπει να εξετάσει και να αντιμετωπίσει αυτές τις ψυχολογικές πτυχές.
 • Ορμονική ισορροπία: Ενώ μια φυσική μείωση της τεστοστερόνης είναι μέρος της γήρανσης, η διατήρηση μιας ισορροπίας στα ορμονικά επίπεδα είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη ανδρική ισχύ. Οι ορμονικές ανισορροπίες, είτε λόγω γήρανσης είτε λόγω υποκείμενων συνθηκών, μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντο, τα επίπεδα ενέργειας και τη συνολική σεξουαλική λειτουργία. Οι τακτικοί έλεγχοι υγείας μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση ορμονικών ανησυχιών.
 • Φάρμακα και ουσίες: Ορισμένα φάρμακα και ουσίες μπορεί να επηρεάσουν την ανδρική ισχύ ως παρενέργεια. Είναι σημαντικό για τα άτομα να γνωρίζουν τις πιθανές επιπτώσεις των φαρμάκων που συνταγογραφούνται για άλλες καταστάσεις υγείας και να συμβουλεύονται τους επαγγελματίες υγείας εάν προκύψουν ανησυχίες. Η κατάχρηση ουσιών, συμπεριλαμβανομένων των ψυχαγωγικών ναρκωτικών, μπορεί επίσης να συμβάλει σε ζητήματα ισχύος.
Αναγνωρίζοντας την αλληλεπίδραση του τρόπου ζωής, των ιατρικών, ψυχολογικών, ορμονικών και εξωτερικών παραγόντων, οι άνδρες μπορούν να λάβουν μια προληπτική στάση στη διαχείριση και την ενίσχυση της ισχύος τους μετά τα 40. Η αντιμετώπιση αυτών των στοιχείων συλλογικά παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την προώθηση μιας υγιούς και ικανοποιητικής σεξουαλικής ζωής στη μέση ηλικία και πέραν αυτής.

Πώς να βελτιώσετε την ανδρική ισχύ μετά από 40;

Εάν σχεδιάζετε να βελτιώσετε την ανδρική ισχύ, θα πρέπει επίσης να κάνετε κάποιες ασκήσεις. Αυτά είναι τα κύρια οφέλη των ασκήσεων:

 • Η αύξηση της σωματικής δραστηριότητας, ειδικά της αερόβιας άσκησης και της προπόνησης δύναμης, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την ενίσχυση της ισχύος και της σεξουαλικής επιθυμίας.
 • Η σωματική άσκηση παρέχει καλύτερη αντοχή, ενισχύει τους μυς σας και ελαχιστοποιεί το στρες και το άγχος. Μπορεί επιπλέον να άρει τη συναισθηματική σας κατάσταση μέσω της απελευθέρωσης ενδορφινών.
Η αισιόδοξη προοπτική και η θετική στάση όπως «μην ανησυχείς, να είσαι ευτυχισμένος», συμβάλλουν σημαντικά τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική υγεία για να μην πούμε τίποτα για το γεγονός ότι κάνουν το άτομο πολύ πιο ελκυστικό. Ομοίως, είναι καλή ιδέα να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση του στρες. Γνωρίζοντας πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος θα βοηθήσει στη βελτίωση τόσο της υγείας σας όσο και της ισχύος σας.

Θα πρέπει να τρώτε σωστά τρόφιμα, επειδή η έλλειψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε σεξουαλικές διαταραχές και αλλαγή του επιπέδου των ορμονών, άγχος και βλάβη. Εξετάστε τη χρησιμότητα της καθημερινής διατροφής σας προσθέτοντας ποικίλα τρόφιμα, όπως ολόκληρα τρόφιμα, φυτικές ίνες και απαραίτητα λίπη.

Διατροφή και διατροφή για βελτιωμένη ισχύ

Καθώς οι άνδρες εισέρχονται στα 40 τους και μετά, ο ρόλος της διατροφής και της διατροφής γίνεται όλο και πιο κρίσιμος στην επιρροή και τη διατήρηση της ανδρικής ισχύος. Μια καλά ισορροπημένη και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά διατροφή δεν είναι μόνο θεμελιώδης για τη γενική υγεία, αλλά παίζει επίσης κεντρικό ρόλο στην υποστήριξη της σεξουαλικής λειτουργίας και ζωτικότητας.

Nutrition and Diet for Improved Potency
Διατροφή και διατροφή για βελτιωμένη ισχύ
 • Απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ισχύ: Ορισμένα θρεπτικά συστατικά έχουν συσχετιστεί με την προώθηση της ανδρικής ισχύος. Ο ψευδάργυρος, που βρίσκεται σε τρόφιμα όπως στρείδια, φασόλια και ξηρούς καρπούς, είναι απαραίτητος για τη διατήρηση των επιπέδων τεστοστερόνης και την υποστήριξη της παραγωγής σπέρματος. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που κυριαρχούν στα ψάρια, τους λιναρόσπορους και τα καρύδια, συμβάλλουν στην καρδιαγγειακή υγεία, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος σε ζωτικές περιοχές. Τα αντιοξειδωτικά, άφθονα σε φρούτα και λαχανικά, βοηθούν στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες, επηρεάζοντας θετικά τη σεξουαλική υγεία.
 • Ενσωματώνοντας αφροδισιακά τρόφιμα: Σε όλη την ιστορία, ορισμένα τρόφιμα έχουν σεβαστεί για τις αφροδισιακές τους ιδιότητες. Η μαύρη σοκολάτα, γνωστή για τις επιδράσεις της στη βελτίωση της διάθεσης, και το καρπούζι, πλούσιο σε κιτρουλίνη που μετατρέπεται σε αργινίνη (πρόδρομος του μονοξειδίου του αζώτου), συχνά επισημαίνονται. Το τζίνσενγκ, μια ρίζα με προσαρμογόνες ιδιότητες, έχει επίσης συσχετιστεί με αυξημένη λίμπιντο και βελτιωμένη στυτική λειτουργία.
 • Εξισορρόπηση μακροθρεπτικών συστατικών: Η διατήρηση μιας ισορροπίας μακροθρεπτικών συστατικών - πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών - είναι απαραίτητη για τη γενική υγεία και, κατ 'επέκταση, την ανδρική ισχύ. Οι πρωτεΐνες υποστηρίζουν την παραγωγή ορμονών φύλου, οι υδατάνθρακες παρέχουν ενέργεια και τα υγιή λίπη συμβάλλουν στην ορμονική ισορροπία. Μια διατροφή που περιλαμβάνει αυτά τα στοιχεία σε κατάλληλες αναλογίες υποστηρίζει τις φυσικές λειτουργίες του σώματος.
 • Ενυδάτωση και ο αντίκτυπός της: Η επαρκής ενυδάτωση συχνά παραβλέπεται, αλλά παίζει ζωτικό ρόλο στην ανδρική ισχύ. Το νερό είναι απαραίτητο για τη γενική υγεία και βοηθά στη διατήρηση του όγκου και της κυκλοφορίας του αίματος, συμβάλλοντας στη βέλτιστη στυτική λειτουργία. Η αφυδάτωση μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, επηρεάζοντας τα επίπεδα ενέργειας και, στη συνέχεια, τη σεξουαλική απόδοση.
 • Περιορισμός πιθανών ενόχων: Αντίθετα, ορισμένες διατροφικές επιλογές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ανδρική ισχύ. Η υπερβολική κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων, η υψηλή πρόσληψη ζάχαρης και η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση του σωματικού βάρους, στα καρδιαγγειακά προβλήματα και στις ορμονικές ανισορροπίες, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την ισχύ. Η μετριοπάθεια και οι προσεκτικές επιλογές είναι το κλειδί.

Αλλαγές στον τρόπο ζωής και συνήθειες για ενίσχυση ισχύος

Καθώς οι άνδρες αγκαλιάζουν το ταξίδι πέρα από τα 40, η αναζήτηση για την ενίσχυση της ανδρικής ισχύος συχνά διασταυρώνεται με τη σφαίρα των επιλογών και των συνηθειών του τρόπου ζωής. Η αναγνώριση του κεντρικού ρόλου που διαδραματίζει ο τρόπος ζωής στη σεξουαλική υγεία καθίσταται υψίστης σημασίας, εμπνέοντας μια προληπτική προσέγγιση για την ενίσχυση της ισχύος μέσω θετικών καθημερινών πρακτικών.

Lifestyle Changes
Αλλαγές στον τρόπο ζωής
 • Τακτική σωματική δραστηριότητα: Η ενσωμάτωση της τακτικής σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινή ζωή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την ενίσχυση της ανδρικής ισχύος. Η άσκηση όχι μόνο συμβάλλει στην καρδιαγγειακή υγεία, αλλά διεγείρει επίσης την παραγωγή ενδορφινών, μειώνοντας το άγχος και προωθώντας μια συνολική αίσθηση ευεξίας. Η συμμετοχή σε δραστηριότητες που αυξάνουν τον καρδιακό ρυθμό, όπως το γρήγορο περπάτημα, το τζόκινγκ ή η προπόνηση δύναμης, υποστηρίζει τη βέλτιστη ροή αίματος ζωτικής σημασίας για τη σεξουαλική λειτουργία.
 • Ισορροπημένη διατροφή και ενυδάτωση: Η διατροφή χρησιμεύει ως θεμελιώδες δομικό στοιχείο για τη γενική υγεία, συμπεριλαμβανομένης της ανδρικής ισχύος. Μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και άπαχες πρωτεΐνες παρέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν τη σεξουαλική λειτουργία. Η επαρκής ενυδάτωση είναι εξίσου κρίσιμη, καθώς διατηρεί τον όγκο του αίματος και βοηθά στη βέλτιστη κυκλοφορία, συμβάλλοντας στη δραστικότητα.
 • Τεχνικές διαχείρισης άγχους: Ο αντίκτυπος του στρες στην ανδρική ισχύ είναι αναμφισβήτητος. Το χρόνιο στρες απελευθερώνει ορμόνες που μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική λειτουργία. Η υιοθέτηση τεχνικών διαχείρισης του στρες, όπως η ενσυνειδητότητα, ο διαλογισμός ή οι ασκήσεις βαθιάς αναπνοής, δίνει τη δυνατότητα στους άνδρες να αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις πιο αποτελεσματικά και μειώνει τον αρνητικό αντίκτυπο του στρες στην ισχύ.
 • Ποιοτικά πρότυπα ύπνου: Η σημασία του ποιοτικού ύπνου στη διατήρηση της ορμονικής ισορροπίας και της συνολικής υγείας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Η καθιέρωση σταθερών μοτίβων ύπνου, η δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος ύπνου και η προτεραιότητα στην επαρκή ανάπαυση συμβάλλουν στην ορμονική ευεξία, επηρεάζοντας θετικά την ανδρική ισχύ.
 • Περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ και καπνού: Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και καπνού μπορεί να βλάψει την κυκλοφορία του αίματος και να έχει επιζήμιες επιπτώσεις στη σεξουαλική υγεία. Ο μετριασμός ή η εξάλειψη αυτών των ουσιών μπορεί να επηρεάσει θετικά την ισχύ. Η αναζήτηση υποστήριξης για τη διακοπή του καπνίσματος και η διαχείριση της πρόσληψης αλκοόλ προάγει όχι μόνο τη σεξουαλική ευεξία αλλά και τη γενική υγεία.

Ανικανότητα Θεραπεία Ασκήσεις

Το Διαδίκτυο έχει συμβάλει σημαντικά στη διάδοση των ασκήσεων θεραπείας ανικανότητας, γνωστές και ως ασκήσεις Kegel. Κερδίζουν μεγάλη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο ως μια πιο φθηνή και εύκολα αποκτώμενη επιλογή για να αυξήσουν το μέγεθος του ανδρικού πέους και να αποκτήσουν περισσότερο έλεγχο της σεξουαλικής απόδοσης γενικά και της στύσης ειδικότερα.

4 Γεγονότα για τις ασκήσεις Kegel

 • Αυτό το είδος ασκήσεων θεραπείας ανικανότητας στοχεύει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα γεννητικά όργανα
 • Ένας άλλος στόχος είναι να «διδάξει» τον στυτικό ιστό για να αυξήσει τον όγκο του αίματος που συγκρατείται στο πέος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης και της στύσης.
 • Η θεωρία σημαίνει ότι κάνοντας αυτές τις ασκήσεις μπορείτε να «διδάξετε» τον στυτικό ιστό σας να κρατήσει μεγαλύτερο όγκο αίματος από ό, τι μπορεί να φιλοξενήσει χωρίς προπόνηση.
 • Αυτό το γεγονός κάνει το πέος σας μεγαλύτερο, καιρός είναι σε χαλαρή ή όρθια κατάσταση.

Πώς βοηθούν οι ασκήσεις Kegel

Kegel exercises for men
Ασκήσεις Kegel για άνδρες
Το άλλο πιο σημαντικό συστατικό που βοηθά στη διατήρηση μιας στύσης και στον έλεγχό της είναι ο μυς PC (Pubococcygeal μυς) που μπορεί να εκπαιδευτεί με επιτυχία. Επιπλέον, το πάχος του πέους εξαρτάται από 2 άλλες μυϊκές ομάδες: το Bulbo Cavernous (BC) και το Ischio Cavernous (IC). Και οι δύο αυτοί μύες καλύπτουν τη βάση του ανδρικού οργάνου ακριβώς όπως οι ιμάντες σε ένα ακτινωτό ελαστικό.

Προσθέτουν πάχος και ακαμψία στον άξονα όταν συστέλλονται και αντλούνται. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε αυτούς τους δύο μύες όπως και τους άλλους εθελοντικούς μύες και μέσω των ασκήσεων Kegel να βελτιώσετε τη δύναμη και το μέγεθός τους.
Εάν αρχίσετε να ασκείτε τακτικά το όργανό σας, όχι μόνο θα βοηθήσει τους μυς να γίνουν παχύτεροι , αλλά θα βελτιώσει επίσης τη ροή του αίματος στο πέος. Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε το σωστό πρόγραμμα προπόνησης που θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τις πιο προσωπικές στιγμές της ζωής σας.

Φυσικές θεραπείες ανικανότητας για ενήλικες

Αυτές οι ασκήσεις έχουν κάποιο μειονέκτημα; Δυστυχώς, το κάνουν: οι δυνατότητες αυτού του είδους θεραπείας ανικανότητας δεν είναι απεριόριστες. Αυτές οι ασκήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια στύση γρήγορα. Ευτυχώς, υπάρχουν πρόσθετες φυσικές θεραπείες ανικανότητας. Περιλαμβάνουν κρέμες, τζελ και έλαια, που δημιουργήθηκαν για να περάσουν από τα βαθύτερα στρώματα των όρχεων και των ιστών του πέους σας και να παρέχουν ορατά αποτελέσματα μόλις σε ένα λεπτό.

Φυσικές κρέμες θεραπείας ανικανότητας

Σε περίπτωση φυσικών κρεμών θεραπείας ανικανότητας, το 95% των χρήσιμων συστατικών απορροφάται απευθείας στον ιστό μέσω του δέρματος. Συγκρίνετε αυτό το αποτέλεσμα με την απορρόφηση 5-10% φυτικών θεραπειών σε δισκία ή κάψουλες.

Natural impotence treatment creams
Φυσικές κρέμες θεραπείας ανικανότητας
Οι φυσικές θεραπείες ανικανότητας είναι τόσο αποτελεσματικές και φέρνουν τόσο σπουδαία αποτελέσματα που θεωρούνται σεξουαλικά προϊόντα της επόμενης γενιάς. Παρά το γεγονός ότι ονομάζονται έλαια, το κύριο συστατικό τους είναι το νερό και όχι το λάδι. Εάν χρησιμοποιείτε «λάδι» με το αντισυλληπτικό, καλύτερα να μάθετε αν βασίζεται στο νερό ή όχι. Εάν όχι, η επίδραση του λατέξ μπορεί να μειωθεί.

Τα συστατικά σε διαφορετικά προϊόντα μπορεί να είναι απολύτως διαφορετικά. Πολλά εξαρτώνται από τον κατασκευαστή:

 • Συνήθως βιταμίνες, φυτικά συστατικά, αρωματικές ουσίες και αμινοξέα μπορούν να βρεθούν σε τέτοια παρασκευάσματα.
 • Βεβαιωθείτε ότι ένα έλαιο περιέχει L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που βελτιώνει τη σεξουαλική ορμή και κάνει τον οργασμό ισχυρότερο.
Εξαιρετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν επιτυγχάνεται ακαμψία πέους και σταθερή στύση, ενώ αφαιρείται η πρόωρη εκσπερμάτιση .

Αρσενικά χάπια ισχύος

Ωστόσο, ορισμένοι άνδρες θεωρούν ότι όλες αυτές οι κρέμες και τα τζελ είναι αναξιόπιστα. Είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να καταπιούν ένα μικρό χάπι αντί να εφαρμόσουν μια κρέμα στο πέος λίγο πριν από τη σεξουαλική επαφή. Σε αυτή την περίπτωση, τα χάπια ανδρικής ισχύος είναι η καλύτερη λύση.

Χρησιμοποιήστε μόνο αξιόπιστη πηγή για την απόκτηση χαπιών ισχύος.
Σήμερα η αγορά μπορεί να σας προτείνει μια μεγάλη ποικιλία από αρσενικά χάπια σεξ, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά μόνο φυσικά , επειδή το αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί εντελώς διαφορετική μορφή από ό, τι είχε υποσχεθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα χάπια ανδρικής ισχύος πρέπει να επιλέγονται με μεγάλη προσοχή στα συστατικά τους. Θυμηθείτε ότι αυτά τα χάπια δεν πρέπει να έχουν επικίνδυνες παρενέργειες.

Male Potency Pills
Αρσενικά χάπια ισχύος
Το μείγμα βοτάνων και φρούτων σε χάπια ανδρικής ισχύος μπορεί να δώσει θετική επίδραση όχι μόνο στην ισχύ αλλά και στη στυτική λειτουργία, την ποσότητα σπέρματος και την ισορροπία των ορμονών.

Υποστηρίζουν ακόμη και μια υγιή ζωή του προστάτη

Πώς να θεραπεύσει τα προβλήματα ανδρικής ισχύος μετά από 40;

Σύμφωνα με τη συζήτηση, το πρόβλημα ισχύος είναι μια ανησυχία πολλών ανδρών, η οποία χειροτερεύει όταν γερνούν. Αλλά παρά τη γενική κατάσταση της υγείας, η διατροφή και οι σωματικές ασκήσεις έχουν μεγάλη επίδραση στη σεξουαλική ζωή των ανδρών και στην ικανοποίηση που έχουν αυτοί οι άνδρες.

Η ηλικία, συχνά ιδωμένη μέσα από ένα φακό στερεοτύπων, μπορεί να επαναπροσδιοριστεί ως πλεονέκτημα. Με συσσωρευμένη σοφία, αυτογνωσία και βαθύτερη κατανόηση των προσωπικών αναγκών, τα άτομα μπορούν να προσεγγίσουν την οικειότητα με έναν πλούτο που υπερβαίνει την απλή σωματικότητα. Η εμπειρία που αποκτήθηκε με την πάροδο των ετών γίνεται πολύτιμος πόρος για την καλλιέργεια ικανοποιητικών συνδέσεων.

Οπλισμένοι με πρακτικές στρατηγικές, οι άνδρες μπορούν να πλοηγηθούν σε αυτή τη φάση με μια προληπτική στάση. Από την υιοθέτηση μιας πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά διατροφής και τη συμμετοχή σε τακτική σωματική δραστηριότητα έως την αντιμετώπιση ψυχολογικών πτυχών και την αναζήτηση επαγγελματικής καθοδήγησης, οι οδοί για την ενίσχυση της ανδρικής ισχύος είναι ποικίλες και προσβάσιμες.

Η καλή σεξουαλική απόδοση μπορεί να επιτευχθεί από οποιονδήποτε άνδρα, ανεξάρτητα από την ηλικία του.

Η σεξουαλική απόδοση ενός ατόμου εξαρτάται από το επίπεδο τεστοστερόνης και τη σωστή κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της πυέλου, η οποία, με τη σειρά της, εξαρτάται επίσης από τη διατροφή και τις σωματικές δραστηριότητες.
Τα χάπια ανδρικής ισχύος με εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων είναι ένας καλός τρόπος ενίσχυσης της ισχύος κάποιου, καθώς παρέχουν τις απαιτούμενες ποσότητες θρεπτικών ουσιών και εγγυώνται τη σωστή σεξουαλική απόδοση καθιστώντας την αντοχή ισχυρότερη και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων μεγαλύτερο, βελτιώνοντας έτσι τη συνολική κατάσταση υγείας, η οποία περιλαμβάνει επίσης τη λίμπιντο .

Βρείτε τα καλύτερα χάπια ανδρικής ισχύος 


comments powered by Disqus