Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους  /  Όρεξη και απώλεια βάρους

Όρεξης και απώλεια βάρους

Όρεξης και απώλεια βάρους 

Όρεξης και απώλεια βάρους

Όρεξης και απώλεια βάρους πάνε χέρι-χέρι μαζί. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την απώλεια βάρους σας χωρίς να τις ελέγχουν την όρεξή σας. Εδώ θα πάμε να μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Θα μιλήσουμε επίσης για τη σημασία της μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες.

Πολλοί άνθρωποι διαβάζοντας αυτό θα αισθάνονται ότι η απώλεια βάρους δεν είναι δυνατόν, και ακόμα περισσότερο μπορεί να έχουν ήδη εγκαταλείψει. Μην σκεφτείτε για ένα δευτερόλεπτο ότι η απώλεια βάρους δεν είναι δυνατό. Είναι και το έχεις μέσα σου για να χάσουν βάρος. Είναι ακριβώς ένα θέμα να τρώει τα σωστά τρόφιμα και να πάρει την όρεξή σας υπό έλεγχο.

Όρεξη και πείνα

Ας μιλήσουμε για τη διαφορά μεταξύ της όρεξης και της πείνας. Όρεξη είναι η επιθυμία για τρόφιμα. Αυτό είναι ακριβώς τι ηχεί όπως. Είναι το σώμα σας επιθυμώντας να φάει κάτι. Θα μπορούσε να είναι έξω από την πλήξη ή απλά μια συνήθεια, ενώ κάνει κάτι σαν να παρακολουθείτε τηλεόραση. Από την άλλη πλευρά, η πείνα είναι μια χημική αντίδραση στα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα σας. Με απλά λόγια, μόλις τα επίπεδα ινσουλίνης φθάσουν ένα ορισμένο σημείο, το σώμα σας λέει ότι είναι ώρα για να φάει. Μια σειρά από χημικές αντιδράσεις πραγματοποιούνται και θα αρχίσουν να αισθάνονται πεινασμένοι. Ο καθένας ξέρει υπερβολική πείνα από αίσθηση εκνευρισμού και ίσως ακόμη και ένα μικρό επικεφαλής φως. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της χημικής αντίδρασης στο σώμα σας, λόγω της ινσουλίνης χαμηλά επίπεδα.

Τρώγοντας μια χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα είναι ένας μούστος για την απώλεια βάρους. Είναι σημαντικό ότι τρώτε λιγότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε όταν είστε υπέρβαροι. Αυτό είναι το πώς μπορείτε να χάσετε βάρος πάροδο του χρόνου. Το σώμα σας θα κάψει το λίπος αντί για θερμίδες από τα τρόφιμα. Να χάσουν βάρος έχετε πάντα να τρώτε λιγότερες θερμίδες, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το σώμα σας χρησιμοποιεί θερμίδες αποθηκεύονται με τη μορφή του λίπους. Το αποτέλεσμα είναι το παντελόνι σου και άλλα ρούχα αίσθημα λίγο φαρδιά. Είναι κάτι που έχει βιώσει απώλεια βάρους είναι γνωστό πολύ καλά.

Πώς να ελέγχετε την όρεξή σας;

Πώς να τρώτε λιγότερες θερμίδες όταν όρεξή σας είναι εκτός ελέγχου; Αυτή είναι μια ερώτηση που πολλοί υπέρβαροι άνθρωποι αναρωτιούνται. Μέρος της λύσης είναι να μάθετε Πώς να ελέγχετε την όρεξή σας. Έχετε να τον εαυτό σας reteach πώς να φάει. Αυτό δεν είναι τόσο τρελλός όσο ακούγεται. Νέα υγιή τρόπο ζωής σας θα απαιτήσει πολλές αλλαγές.

Διατροφή είναι μόνο ένα από αυτά, και υπάρχει πιθανώς κάποια άσκηση στο κατάστημα για σας επίσης. Έχετε να κάψετε τις θερμίδες, και ο μόνος τρόπος να το κάνουμε αυτό άσκηση. Εκμάθηση εαυτόs έρχομαι σε επαφή είναι δύσκολο, αλλά είναι ένα πολύτιμο μάθημα που ο καθένας χρειάζεται. Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο που χάνει όταν βλέπουν ένα κέικ. Η διαφορά είναι, σύντομα θα έχετε τη δύναμη να πούμε όχι σε αυτό το κέικ.

Μαθαίνοντας πώς να ελέγχετε την όρεξή σας παίρνει χρόνο. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται ένα εργαλείο για να τους βοηθήσει στην πορεία. Αυτό το εργαλείο που έρχεται με τη μορφή του κατασταλτικά της όρεξης. Αυτό θα σας δώσει τη δύναμη για να μάθετε πώς να ελέγχετε την όρεξή σας. Είναι μια μαθημένη πρακτική και δεν θα έρθει σε σας μέσα σε μια νύχτα.

Γι ' αυτό και κατασταλτικά της όρεξης είναι μια καλή λύση. Θα σας δίνουν τη δυνατότητα να πάρετε μια λαβή για την όρεξή σας, η οποία είναι το πρώτο βήμα για τον έλεγχο αυτό. Από εκεί, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσει το κεφάλι στόχους απώλειας βάρους σας σχετικά και τελικά να είναι σε θέση να κάνει μια θετική αλλαγή στη ζωή σας.

Μάθετε πώς να ελέγχετε την όρεξή σας 


comments powered by Disqus