Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Καλύτερη στύσης μετά από 40

Πώς να πάρει καλύτερη στύσης μετά από 40

Πώς να πάρει καλύτερη στύσης μετά από 40 Υπάρχουν πολλά των ενηλίκων ανδρών, οι οποίοι ονειρεύονται καλύτερη στύση αν δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να επιτευχθεί μετά από 40. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι άνδρες είναι φοβισμένος ή απρόθυμοι να κάνουν σεξ λόγω των προβλημάτων με στύση. Ακόμη, μπορούν να προσπαθήσουν να αποφευχθεί σεξουαλική επαφή, όπως δεν αισθάνονται σίγουροι. Αλλά θέλουν οι άνδρες που μπορεί να πάρει τα πέη τους μέχρι να πάρετε πολύ πιο δύσκολο στύση. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να έχουν ένα καλύτερο και πιο ικανοποιητική με τους ερωτικούς συντρόφους.

Πώς να πάρει καλύτερη στύσης μετά από 40

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι - και εκπληκτικά απλές - που μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια καλύτερη στύσης μετά από 40. Εκτός του ότι είναι απλή αυτούς τους τρόπους είναι επίσης πολύ εύκολο να πρακτική.

Μία στρατηγική για την απόκτηση μια καλύτερη στύση είναι να καταναλώνουν το δικαίωμα των τροφίμων προϊόντα. Αυτό συνεπάγεται ότι η πρόσληψη λίπους θα πρέπει να είναι απέφυγε, ιδιαίτερα πριν από την σεξουαλική δραστηριότητα. Λιπαρά τρόφιμα μειώνουν τη λίμπιντο και το επίπεδο της τεστοστερόνης, γεγονός που καθιστά πιο αδύναμη στύση.

Ένα περισσότερο πράγμα που ένα άτομο μπορεί να κάνει για να αποκτήσετε μια καλύτερη στύση είναι να καθυστερήσει την εκσπερμάτωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ο άλλος τρόπος είναι να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές θέσεις με τους άνδρες που βρίσκονται στην κορυφή. Αυτό το είδος των θέσεων διευκολύνει την πιο σταθερή στύση λόγω αίμα ρέει πιο εύκολα και άφθονα στην άκρη του πέους.

Μην καπνίζετε! Είναι μια κοινή συμβουλή, αλλά οι άνθρωποι συχνά ξεχνάμε αυτό. Το κάπνισμα κάνει πιο αδύναμη στύση, διότι καταστρέφει αιμοφόρων αγγείων και των ιστών του πέους του. Είναι μειωμένη ελαστικότητα των ιστών του πέους, αυτοί δεν μπορεί να τεντώσει τόσο καλή όσο θα έπρεπε, και κάποιου στύσεις πάρετε μικρότερη και πιο αδύναμη.

Φυσικών ανέγερση χάπια

Παρόλα αυτά, μια πολύ καλύτερη μέθοδος για την ενίσχυση ενός ατόμου σκληρός-ons είναι η χρήση φυσικών ανέγερση χάπια. Τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν μετά από δοκιμές και μελέτες επιτρέπουν να δηλώσουμε ότι χάπια ανέγερσης είναι αποτελεσματικό και ασφαλές μέσο για την επίτευξη καλύτερες στύσεις μετά από 40 λόγω των ιδιοτήτων των βοτάνων περιέχουν που ανελλιπώς οδηγούν σε καλύτερη σεξουαλική εμπειρία. Σε αυτή την περίπτωση ένας άνθρωπος παίρνει όχι μόνο μια καλύτερη στύση? επίσης μπορεί να πάρει μια πιο χοντρές και μεγαλύτερο πέος. Επίσης φυσικών ανέγερση χάπια κάνουν πολύ καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Μια πιο ευεργετική επίδραση που ένα άτομο μπορεί να αποκτήσει μέσα από τη χρήση φυσικών ανέγερση χάπια είναι ότι τις αμφιβολίες του σχετικά με τη σεξουαλική απόδοση θα μείνει πίσω. Επιπλέον, η υψηλής ποιότητας χάπια είναι απολύτως ασφαλή. Οι παρενέργειες περιορίζονται στο ελάχιστο. Το άτομο μπορεί να έχει καμία αμφιβολία ότι τα χάπια είναι καλό για την υγεία του.

Όμως, ακόμα κι αν φυσικών ανέγερση χάπια είναι πολύ αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλής, συνιστάται ακόμη να ζητήσω τη γνώμη του γιατρού πριν από την επιλέγουν για αυτό ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο να πάρει την καλύτερη στύση. Μην απογοητεύεστε αν κάποιες μεθόδους δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχετε να βρείτε σας μέθοδο, τη μέθοδο που θα σας βοηθήσει να πάρετε μια καλύτερη στύση. Παρακαλούμε να επιλέξετε τα καλύτερα χάπια φυσικού στύση που είναι ασφαλή για τον οργανισμό σας, καθώς ορισμένα από αυτά δεν είναι παρά το γεγονός ότι είναι φυτικά.

Φόρμουλα από αυτά τα χάπια ανέγερσης πρέπει να περιλαμβάνει ευρύτερα γνωστή και αποτελεσματική βότανα, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης και τη βελτίωση της λίμπιντο, αλλά δεν πρέπει να περιλαμβάνουν τέτοια συστατικά όπως Yohimbe. Yohimbe είναι διαφημίζονται ως λίμπιντο θεραπεία αλλά μπορεί να είναι επιβλαβείς εάν απασχολούνται από τους άνδρες μετά από 40 50 σε αυξημένες δόσεις. Δυσμενή αρνητικά αποτελέσματά της περιλαμβάνει υπέρταση και καρδιακή ανακοπή.

Έτσι, θα πρέπει να σκεφτείτε για τη γενική υγεία σας, πριν αποφασίσω ποια μέθοδο να επιλέξετε να πάρετε καλύτερη στύσης μετά από 40. Δεν θέλετε να επιδεινωθεί η υγεία σας. Από την άλλη πλευρά, είστε πρόθυμοι να βελτιώσετε τη στύση σας. Κάνετε την εργασία σας, να κάνει μια έρευνα και να κάνετε τη σωστή επιλογή κατάλληλο μόνο για σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με φυσικών ανέγερση χάπια 


comments powered by Disqus