Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία

Ενηλίκων γυναικεία υγεία

Ενηλίκων γυναικεία υγεία Ξέρεις τα κορυφαία γυναικεία προβλήματα υγείας ; Καρδιακή νόσο, καρκίνος και χαμηλή λίμπιντο πάνω στη λίστα. Αν και αυτές είναι σοβαρές ανησυχίες, υπάρχουν καλά νέα. Οι επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής — όπως η κατανάλωση υγιούς διατροφής και η σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα – μπορούν να κάνουν μεγάλο δρόμο για τη μείωση των κινδύνων για την υγεία των γυναικών.

Για ορισμένες γυναίκες, η υγεία του μαστού ξεπερνά τον κατάλογο των γυναικείων ανησυχιώνγια την υγεία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις αυτοεξετάσεις στήθους; Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα εξόγκωμα στήθους; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσετε τον πόνο του μαστού;

Για άλλους, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών περιλαμβάνουν αισθητική χειρουργική. Και καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των γυναικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί το λίπος της κοιλιάς να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Οι ασκήσεις Kegel είναι πραγματικά απαραίτητες; Λάβετε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσειςγια την υγεία των γυναικών.

Ο περίθαλψης...

Η σωματική δραστηριότητα μπορεί να εξασθενίσει τις δυσμενείς αθηρογονικές μεταβολές στις γυναίκες

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Μια νέα μελέτη για τις γυναίκες της εμμηνοπαυσίας δείχνει ότι η σωματική δραστηριότητα του ελεύθερου χρόνου συνδέεται με ένα υγιέστερο προφίλ λιπιδίων στο αίμα. Ωστόσο, τα αποτελέσματα υποδεικνύουν ότι η σωματική δραστηριότητα του ελεύθερου χρόνου δεν φαίνεται να αντισταθμίζει πλήρως τις δυσμενείς μεταβολές του προφίλ των λιπιδίων που σχετίζονται με την εμμηνοπαυσιακή μετάβαση.

Τα κύτταρα του μυελού των οστών συμβάλλουν στην επιτυχία της εγκυμοσύνης στο μοντέλο του ποντικού

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα βλαστικά κύτταρα που προέρχονται από τον ενήλικα μυελό των οστών μπορούν να υπαγορεύσουν αν μια γυναίκα μείνει έγκυος.

Οι ασθενείς του Πάρκινσον επωφελούνται από την "παιχνιδίδα" άσκηση

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Η άσκηση είναι πάντα δύσκολο να διατηρηθεί για περισσότερο από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο αν είσαι ήδη άρρωστος ή πονάς ή βρίσκεις δύσκολες κινήσεις, όπως με τη νόσο του Πάρκινσον.Γυναικεία Υγεία

Υγεία των Μαστών

Λίμπιντο και Γονιμότητα
comments powered by Disqus