Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία

Ενηλίκων γυναικεία υγεία

Ενηλίκων γυναικεία υγεία Ξέρεις τα κορυφαία γυναικεία προβλήματα υγείας ; Καρδιακή νόσο, καρκίνος και χαμηλή λίμπιντο πάνω στη λίστα. Αν και αυτές είναι σοβαρές ανησυχίες, υπάρχουν καλά νέα. Οι επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής — όπως η κατανάλωση υγιούς διατροφής και η σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα – μπορούν να κάνουν μεγάλο δρόμο για τη μείωση των κινδύνων για την υγεία των γυναικών.

Για ορισμένες γυναίκες, η υγεία του μαστού ξεπερνά τον κατάλογο των γυναικείων ανησυχιώνγια την υγεία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις αυτοεξετάσεις στήθους; Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα εξόγκωμα στήθους; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσετε τον πόνο του μαστού;

Για άλλους, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών περιλαμβάνουν αισθητική χειρουργική. Και καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των γυναικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί το λίπος της κοιλιάς να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Οι ασκήσεις Kegel είναι πραγματικά απαραίτητες; Λάβετε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσειςγια την υγεία των γυναικών.

Ο περίθαλψης...

Μελέτη αποκαλύπτει μακροπρόθεσμα οφέλη της χειρουργικής ακράτειας ούρων στρες

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Μία από τις πιο συχνά εκτελεσθέντα χειρουργεία για τη θεραπεία της ακράτειας ούρων στρες στις γυναίκες μπορεί να έχει καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα από ό, τι μια άλλη κοινή χειρουργική τεχνική, σύμφωνα με μια μελέτη που ηγείται από ερευνητές της κλινικής Mayo.

Η μητέρα ζητά την ρύθμιση των πρωτεϊνών όταν πεθάνει η κόρη

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Μια μητέρα καλεί την βιομηχανία υγείας να ρυθμίσει τις πωλήσεις πρωτεΐνης σε σκόνη και συμπληρώματα μετά την κόρη της πέθανε σε 2017 λόγω μιας πρωτεΐνης-βαρύ δίαιτα.

Ζώντας με προχωρημένο καρκίνο του μαστού

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Υπάρχει ένα ορισμένο ποσοστό συζήτησης γύρω από τον ακριβή ορισμό του προχωρημένου καρκίνου του μαστού (ABC). Όταν μιλάμε για κλινικές δοκιμές, δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί.Γυναικεία Υγεία

Υγεία των Μαστών

Λίμπιντο και Γονιμότητα
comments powered by Disqus