Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία

Υγείας των ενηλίκων γυναικών

Άρθρο από το Κέντρο Υγειονομικής Περίθαλψης

Υγείας των ενηλίκων γυναικών Ξέρετε τα κορυφαία γυναικεία υγεία προβλήματα; Καρδιακές παθήσεις, καρκίνο και χαμηλή λίμπιντο κορυφή του καταλόγου. Αν και αυτές είναι σοβαρές ανησυχίες, υπάρχει καλή είδηση. Υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής — όπως μια υγιεινή διατροφή και συμπεριλαμβανομένης της σωματικής άσκησης στην καθημερινή ρουτίνα σας-μπορεί να προχωρήσει αρκετά προς τη μείωση των κινδύνων για την υγεία των γυναικών.

Για μερικές γυναίκες, η υγεία του μαστού βρίσκεται στην κορυφή των ανησυχίες υγείας των γυναικών. Τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνει μια αυτο-εξέταση μαστού; Τι πρέπει να κάνετε εάν μπορείτε να βρείτε ένα εξόγκωμα μαστού; Τι είναι ο καλύτερος τρόπος για τη θεραπεία πόνος στο στήθος;

Για άλλους, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών περιλαμβάνουν αισθητική χειρουργική. Και δεδομένου ότι γερνάτε, ανησυχίες για την υγεία των γυναικών σας, είναι πιθανό να αλλάξει. Θα μπορούσε να κοιλιά λίπος οδηγούν σε προβλήματα υγείας; Απαιτούνται Ασκήσεις Kegel πραγματικά; Λάβετε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις υγείας των γυναικών. 

Υγεία των Μαστών

Λίμπιντο και Γονιμότητα


comments powered by Disqus