Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία

Υγεία ενηλίκων γυναικών

Υγεία ενηλίκων γυναικών Γνωρίζετε τις κορυφαίες ανησυχίες για την υγεία των γυναικών ; Οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και η χαμηλή λίμπιντο βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Αν και αυτές είναι σοβαρές ανησυχίες, υπάρχουν καλά νέα. Οι επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής - όπως η υγιεινή διατροφή και η συμπερίληψη της σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινή σας ρουτίνα - μπορούν να συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στη μείωση των κινδύνων για την υγεία των γυναικών.

Για ορισμένες γυναίκες, η υγεία του μαστού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των γυναικείων ανησυχιών για την υγεία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια αυτοεξέταση μαστού; Τι πρέπει να κάνετε εάν βρείτε ένα εξόγκωμα στο στήθος; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του πόνου στο στήθος;

Για άλλους, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών περιλαμβάνουν την αισθητική χειρουργική. Και καθώς μεγαλώνετε, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών σας είναι πιθανό να αλλάξουν. Θα μπορούσε το λίπος της κοιλιάς να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Είναι πραγματικά απαραίτητες οι ασκήσεις Kegel; Λάβετε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις για την υγεία των γυναικών. 

Γυναικεία Υγεία

Υγεία των Μαστών

Λίμπιντο και Γονιμότητα
comments powered by Disqus