Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία

Υγεία ενηλίκων γυναικών

Υγεία ενηλίκων γυναικών Ξέρεις τις κορυφαίες ανησυχίες για την υγεία των γυναικών; Καρδιακές παθήσεις, καρκίνος και χαμηλή λίμπιντο κορυφή της λίστας. Αν και αυτές είναι σοβαρές ανησυχίες, υπάρχουν καλά νέα. Υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής - όπως η κατανάλωση μιας υγιεινής διατροφής και συμπεριλαμβανομένης της σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινή ρουτίνα σας - μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό προς τη μείωση των κινδύνων για την υγεία των γυναικών.

Για ορισμένες γυναίκες, η υγεία του μαστού βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου των γυναικείων ανησυχιών για την υγεία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια αυτο-εξέταση του μαστού; Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα εξόγκωμα του μαστού; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τη θεραπεία του πόνου του μαστού;

Για άλλους, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών περιλαμβάνουν αισθητική χειρουργική. Και καθώς γερνάτε, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών σας είναι πιθανό να αλλάξουν. Θα μπορούσε το λίπος της κοιλιάς να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Είναι οι ασκήσεις Kegel πραγματικά απαραίτητες; Πάρτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις για την υγεία των γυναικών.

Νέα Υγειονομικής Περίθαλψης

Υποστηρικτική νοσηλευτική φροντίδα κατά τη διάρκεια της εργασίας και μετά τον τοκετό αυξάνει τα ποσοστά θηλασμού

Καταχωρήθηκε στις Παρασκευή, Οκτώβριος 16, 2020

Οι νέοι γονείς που λαμβάνουν προσεκτική, υποστηρικτική φροντίδα νοσηλευτικής κατά τη διάρκεια της εργασίας και αμέσως μετά τον τοκετό είναι πιο πιθανό να θηλάζουν αποκλειστικά το νεογέννητο τους κατά την έξοδο από το νοσοκομείο, βρίσκει μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο MCN: The American Journal of Re μητρική / Παιδική Νοσηλευτική.

UH ερευνητής λαμβάνει 1,6 εκατομμύρια δολάρια για να αντιστρέψει την ακράτεια ούρων

Καταχωρήθηκε στις Παρασκευή, Οκτώβριος 16, 2020

Ένας ερευνητής του Πανεπιστημίου του Χιούστον εργάζεται για να αντιστρέψει τη δυσλειτουργία του πυελικού εδάφους που μπορεί να οδηγήσει σε ακράτεια ούρων, μια κατάσταση που επηρεάζει το 30-60% του γυναικείου πληθυσμού και το 5-15% των ανδρών.

FDA προειδοποιεί τις γυναίκες για τους κινδύνους της χρήσης ΜΣΑΦ στο δεύτερο μισό της εγκυμοσύνης

Καταχωρήθηκε στις Παρασκευή, Οκτώβριος 16, 2020

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ανακοίνωσε σήμερα σε μια ανακοίνωση για την ασφάλεια των φαρμάκων ότι απαιτεί αλλαγές επισήμανσης για μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα (ΜΣΑΦ).Γυναικεία Υγεία

Υγεία των Μαστών

Λίμπιντο και Γονιμότητα
comments powered by Disqus