Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία

Ενηλίκων γυναικεία υγεία

Ενηλίκων γυναικεία υγεία Ξέρεις τα κορυφαία γυναικεία προβλήματα υγείας ; Καρδιακή νόσο, καρκίνος και χαμηλή λίμπιντο πάνω στη λίστα. Αν και αυτές είναι σοβαρές ανησυχίες, υπάρχουν καλά νέα. Οι επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής — όπως η κατανάλωση υγιούς διατροφής και η σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα – μπορούν να κάνουν μεγάλο δρόμο για τη μείωση των κινδύνων για την υγεία των γυναικών.

Για ορισμένες γυναίκες, η υγεία του μαστού ξεπερνά τον κατάλογο των γυναικείων ανησυχιώνγια την υγεία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις αυτοεξετάσεις στήθους; Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα εξόγκωμα στήθους; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσετε τον πόνο του μαστού;

Για άλλους, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών περιλαμβάνουν αισθητική χειρουργική. Και καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των γυναικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί το λίπος της κοιλιάς να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Οι ασκήσεις Kegel είναι πραγματικά απαραίτητες; Λάβετε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσειςγια την υγεία των γυναικών.

Ο περίθαλψης...

Τα διδακτορικά γεμάτα με περισσότερο στρες από ότι οι μαθητές μπορούν να χειριστούν

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019

Μια έρευνα 6.300 πτυχιούχων από όλο τον κόσμο διαπίστωσε ότι σχεδόν τέσσερις στους δέκα από αυτούς υποφέρουν από θέματα ψυχικής υγείας όπως το άγχος και η κατάθλιψη. Αυτή ήταν η Πέμπτη και τελευταία τέτοια έρευνα, των οποίων τα αποτελέσματα εμφανίστηκαν αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό Nature.

Έκθεση σε φθαλικές ενώσεις και υψηλά επίπεδα στρες στην καθυστερημένη εγκυμοσύνη που συνδέεται με πρόωρη γέννηση

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019

Οι γυναίκες που εκτίθενται ταυτόχρονα σε στρες και πλαστικά πρόσθετα αργά στην εγκυμοσύνη διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για πρόωρη γέννηση, σύμφωνα με μελέτη του Ράτγκερς και άλλων θεσμών.

Διακυμάνσεις του βάρους αλλαγές μπορεί να επαναλάβει στη δεύτερη εγκυμοσύνη και μπορεί να προβλέψει κακή αποτελέσματα

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019

Όλοι γνωρίζουν ότι η απόκτηση υπερβολικού βάρους κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης είναι κακή, αλλά οι κλινικοί ιατροί σπάνια θεωρούν τα κέρδη και τις ζημίες από τη μία εγκυμοσύνη στην επόμενη--ειδικά στις γυναίκες φυσιολογικού βάρους.Γυναικεία Υγεία

Υγεία των Μαστών

Λίμπιντο και Γονιμότητα
comments powered by Disqus