Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία

Ενηλίκων γυναικεία υγεία

Ενηλίκων γυναικεία υγεία Ξέρεις τα κορυφαία γυναικεία προβλήματα υγείας ; Καρδιακή νόσο, καρκίνος και χαμηλή λίμπιντο πάνω στη λίστα. Αν και αυτές είναι σοβαρές ανησυχίες, υπάρχουν καλά νέα. Οι επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής — όπως η κατανάλωση υγιούς διατροφής και η σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα – μπορούν να κάνουν μεγάλο δρόμο για τη μείωση των κινδύνων για την υγεία των γυναικών.

Για ορισμένες γυναίκες, η υγεία του μαστού ξεπερνά τον κατάλογο των γυναικείων ανησυχιώνγια την υγεία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις αυτοεξετάσεις στήθους; Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα εξόγκωμα στήθους; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσετε τον πόνο του μαστού;

Για άλλους, οι ανησυχίες για την υγεία των γυναικών περιλαμβάνουν αισθητική χειρουργική. Και καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των γυναικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί το λίπος της κοιλιάς να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Οι ασκήσεις Kegel είναι πραγματικά απαραίτητες; Λάβετε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσειςγια την υγεία των γυναικών.

Ο περίθαλψης...

Έναρξη φλεγμονώδους νόσου του εντέρου στην ενηλικίωση που συνδέεται με την υψηλότερη θνησιμότητα

Δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2019

Ενώ η έναρξη της φλεγμονώδους νόσου του εντέρου στην ενηλικίωση είναι συνδεδεμένη με μια υψηλότερη θνησιμότητα, ο πραγματικός αριθμός των θανάτων έχει πέσει, μια σουηδική μελέτη από την Καρολίνσκα ίδρυμα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Gut αναφορές.

Το μπρόκολο περιέχει ένα συστατικό που θα μπορούσε να στοχοποιήσουν την "αχίλλειο πτέρνα" των καρκίνων

Δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2019

Μια νέα μελέτη από το ιατρικό κέντρο της Μπεθ Ισραήλ έχει καταλήξει σε μια νέα μελέτη που αποκαλύπτει ότι το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το λάχανο, το κουνουπίδι, το λάχανο και τα πράσινα χόρτα περιέχουν μια ουσία που μπορεί να αδρανοποιήσουν ένα ζωτικό γονίδιο που παίζει ρόλο σε καρκίνους.

Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα καθυστέρηση κορεσμού, αυξάνουν την πρόσληψη τροφής και την αύξηση του σωματικού βάρους

Δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2019

Η κατανάλωση υψηλής επεξεργασίας τροφίμων θα μπορούσε να συσχετιστεί με την αύξηση του σωματικού βάρους βρίσκει μια νέα μελέτη. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του μεταβολισμού των κυττάρων και έχει τίτλο, "εξαιρετικά επεξεργασμένα δίαιτες προκαλούν περίσσεια θερμιδικής πρόσληψης και αύξηση του σωματικού βάρους: μια Ενδοασθενής τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή του AD libitum πρόσληψη τροφής."Γυναικεία Υγεία

Υγεία των Μαστών

Λίμπιντο και Γονιμότητα
comments powered by Disqus