Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Αύξηση σπέρματος χωρίς ιατρική

Αύξηση σπέρματος χωρίς ιατρική

Άρθρο από το Κέντρο Υγειονομικής Περίθαλψης

Αύξηση σπέρματος χωρίς ιατρική

Βελτίωση ανδρική γονιμότητα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι δυνατό να βελτιώσει την ανδρική γονιμότητα. Ναι, είναι δυνατόν να αυξήσει τις πιθανότητες της σύλληψης για σχεδόν κάθε άνθρωπος. Αυτό δεν απαιτεί κάποια συγκεκριμένη γνώση, η οποία είναι καλή είδηση για τους άνδρες που ονειρευόμαστε για παιδιά. Ανδρική γονιμότητα καθορίζεται από τον αριθμό των κυττάρων σπέρματος που έχει ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια μιας εκσπερμάτωση. Υπάρχουν πολλά προϊόντα ιατρικής στην αγορά σήμερα που υπόσχονται ένα αποτέλεσμα την αύξηση του σπέρματος.

Αύξηση σπέρματος χωρίς ιατρική

Ένα μεγάλο μέρος αυτών των φαρμάκων είναι φυτικό, αλλά που περιέχουν δυνητικά επικίνδυνα συστατικά, όπως Yohimbe για παράδειγμα (το φλοιό του δέντρου Yohimbe Αφρικής). Επίσης είναι πολύ ακριβά, αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε τακτικά. Έτσι αυτό θα ήταν καλύτερα να βρει ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για την αύξηση του σπέρματος μετράνε. Φυτικά τρόφιμα και τα συμπληρώματα όπως σπόροι κολοκύθας και το palmetto πριονιών, μπορεί να σας βοηθήσει να υποστηρίξετε την υγεία σας γονιμότητας και του προστάτη, ενώ ψευδαργύρου μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος. Εντούτοις, δεν χρειάζεστε δαπανηρή δισκία για την αύξηση του σπέρματος μετράνε!

Είναι δυνατόν να αυξηθεί το σπέρμα χωρίς ιατρική; Εάν κάνετε κάποιες ασκήσεις τακτικά, είναι πολύ πιθανό. Το παράδειγμα των τεχνικών αυτών είναι PC (pubococcygeus μυς) ασκεί (Kegels). Μπορούν να είναι χρήσιμο αν ένας άνθρωπος θέλει να αύξηση σπέρματος μετράνε. Αυτές οι ασκήσεις σπέρματος αναφέρεται ότι αυξάνει αρσενικά fertiliy και να ενισχύσει ακόμη και αρσενικό οργασμούς! Είσαι σωματικά δραστήρια και άσκηση τακτικά είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη βελτίωση όλων των πτυχών της σεξουαλική ζωή. Μια υγιεινή διατροφή αποτελείται κυρίως από φρούτα και λαχανικά, καθώς και άφθονο πόσιμο νερό μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ. Γαλακτοκομικά προϊόντα είναι γνωστό για να βοηθήσει τους άνδρες που παράγουν περισσότερο σπέρμα. Γνωρίζοντας ότι περίπου το 95% του όγκου του σπέρματος που ανήκει στο νερό, θα θα καταλάβεις ότι η έλλειψη νερού στο σώμα σας εμφανώς θα μειώσει το μέγεθος του φορτίου σας.

Συχνότητα των εκσπερματώσεις σας μπορεί να καθορίσει τον όγκο του σπέρματος που παράγετε. Είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Εάν έχετε σεξουαλική επαφή 2 - 3 φορές την ημέρα, το ποσό του σπέρματος θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι είναι όταν έχετε μόνο έναν οργασμό την ημέρα. Αλλά δεν βιώνουν σεξουαλική εγκράτεια περισσότερο από 3 ημέρες. Δεν θα βοηθήσει ότι αυξάνουν σας όγκος σπέρματος? το γεγονός αυτό είναι ακριβώς μια προκατάληψη. Αποχή παράλληλα με μπορντούρα τεχνικές μπορεί να λειτουργήσει καλά και θα έχετε καλό σπέρμα εκσπερμάτωση.

Μπορντούρα είναι μια ειδική διαδικασία όταν επιτευχθεί το σημείου οργασμική και σταματήσει αντί να εκσπερμάτωση. Αρκετές τέτοιες διακοπές κατά τη διάρκεια του σεξ ή Αυνανισμός θα ακολουθήσει ένα μεγάλο φορτίο και εντυπωσιακά τις πιθανότητες της σύλληψης! Ασκήσεις σπέρματος, kegels, μπορντούρα και όλα αναφέρονται παραπάνω θα εμφάνιση σας σεξ σας δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ.

Ασκήσεις σπέρματος

Υπάρχουν εύκολο να ακολουθήσουν οδηγοί που περιέχουν τις πληροφορίες σχετικά με το σπέρμα ασκήσεις με οδηγοί βήμα προς βήμα για την αύξηση του σπέρματος και με τέτοιο τρόπο τη βελτίωση στην αρσενική γονιμότητα. Συνεπής άσκηση καθιστά δυνατόν να αυξηθεί ο μέσος όρος εκσπερματώνουν ποσό των 1,5-4ml με το εντυπωσιακό ποσό των πάνω από 10ml. Ένα πρόγραμμα ασκήσεων καλό σπέρμα μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με κάποια προσιτή συμπληρώματα και τα τρόφιμα που μπορείτε να αγοράσετε, που μπορεί να ξεπεράσει τα αποτελέσματα οποιαδήποτε υπάρχουσα χάπια διεύρυνση του όγκου του σπέρματος, αλλά με λιγότερα έξοδα.

Βρείτε τις καλύτερες ασκήσεις για τους άνδρες 


comments powered by Disqus