Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Αύξηση σπέρματος χωρίς ιατρική

Αύξηση παραγωγής σπέρματος χωρίς ιατρική

Αύξηση παραγωγής σπέρματος χωρίς ιατρική Πώς να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος χωρίς ιατρική; Ένα μεγάλο μέρος αυτών των φαρμάκων είναι φυτικά, αλλά που περιέχουν δυνητικά επικίνδυνα συστατικά, όπως Yohimbe για παράδειγμα (το φλοιό του δέντρου Yohimbe Αφρικής). Επίσης, είναι πάρα πολύ ακριβό, αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε τακτικά. Έτσι θα είναι καλύτερα να βρείτε ένα άλλο αποτελεσματικό τρόπο να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος.

Πώς να αυξήσει την παραγωγή σπέρματος χωρίς ιατρική;

Φυτικά τρόφιμα και συμπληρώματα, όπως σπόροι κολοκύθας και saw palmetto μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει την υγεία γονιμότητας και του προστάτη, ενώ ψευδαργύρου μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος. Ωστόσο, δεν χρειάζεται δαπανηρή δισκία για να αυξήσει την παραγωγή του σπέρματος!

Είναι δυνατή η αύξηση σπέρματος χωρίς ιατρική; Εάν κάνετε κάποιες ασκήσεις τακτικά, είναι πολύ πιθανό.
Το παράδειγμα μια τέτοια τεχνική είναι PC (pubococcygeus μυς) ασκήσεις (επίσης γνωστή ως «Kegels»).
Μπορούν να είναι χρήσιμο αν ένας άνθρωπος θέλει να αυξήσει την παραγωγή του σπέρματος. Αυτές οι ασκήσεις σπέρματος είναι αναφερθεί να αυξήσει αρσενικό fertiliy και να ενισχύσει ακόμη αρσενικό οργασμούς!

Χαμηλό σπέρμα παραγωγής

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η παραγωγή χαμηλής σπέρματος δεν είναι θεραπεύσιμη. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν είναι πραγματική σε όλα όπως χαμηλό σπέρμα παραγωγής μερικές φορές μπορούν να αντιμετωπιστούν με συνταγογραφούμενα φάρμακα, υγιεινή διατροφή και αλλαγή τρόπου ζωής μας.

Low Semen Production is Treatable with Simple Lifestyle Changes
Χαμηλή παραγωγή σπέρματος είναι ΘΕΡΑΠΕΥΣΙΜΗ με απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής
Υπάρχουν μερικές αλλαγές απλό τρόπο ζωής που θα σας βοηθήσει να αυξήσουν γρήγορα την παραγωγή σπέρματος:

 • Όντας σωματικά δραστήριοι και να ασκείστε τακτικά είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη βελτίωση όλων των πτυχών της σεξουαλική ζωή.
 • Μια υγιεινή διατροφή αποτελείται κυρίως από φρούτα και λαχανικά, καθώς και άφθονο πόσιμο νερό μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ.
 • Γαλακτοκομικά προϊόντα είναι γνωστό για να βοηθήσει τους άνδρες να παράγουν περισσότερο σπέρμα.
 • Γνωρίζοντας ότι περίπου το 95% του όγκου του σπέρματος ανήκει στο νερό, σαφώς θα καταλάβετε ότι η έλλειψη νερού στο σώμα σας εμφανώς θα μειώσουν την παραγωγή σπέρματος σας.
 • Συχνότητα των εκσπερματώσεις σας μπορεί να καθορίσει τον όγκο του σπέρματος που παράγετε. Είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Εάν έχετε σεξουαλική επαφή 2 - 3 φορές την ημέρα, το ποσό του σπέρματος θα είναι πολύ λιγότερο από ό, τι είναι όταν έχετε μόνο έναν οργασμό την ημέρα.
 • Αλλά δεν το πείρα σεξουαλική εγκράτεια περισσότερο από 3 ημέρες. Δεν θα βοηθήσει να αυξήσουν το όγκο του σπέρματος σας? το γεγονός αυτό είναι απλά μια προκατάληψη. Αποχή μαζί με μπορντούρα τεχνικές μπορεί να λειτουργήσει καλά και θα έχετε καλό σπέρμα εκσπερμάτωσης.

Πώς να βελτιώσει την ανδρική γονιμότητα και να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος;

Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι είναι λόγω της γονιμότητας του άνδρα που είναι ικανός να αναπαράγει φυσικά. Αναφορές υπάρχουν ότι η παραγωγή χαμηλής σπέρματος που σήμερα είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα, επηρεάζει περίπου ένα στα έξι ζευγάρια. Μελέτες έχουν επίσης βρεθεί ότι ένα σε κάθε τρεις περιπτώσεις της στειρότητας είναι λόγω του προβλήματος της χαμηλής γονιμότητας που προκαλείται από την παραγωγή σπέρματος χαμηλή αρσενικό σύντροφο.

How to Improve Male Fertility and Increase Semen Production
Μάθετε πώς να βελτιώσει την ανδρική γονιμότητα και να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος
Εδώ είναι μερικοί από τους τρόπους να βοηθήσει τους άνδρες να βελτιώσουν τη γονιμότητα και να αυξήσει την παραγωγή του σπέρματος:

 • Άσκηση τακτικά - υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι ασκεί όχι μόνο αυξάνει το επίπεδο τεστοστερόνης στο αρσενικό, αλλά επίσης να βελτιώσει την εμπιστοσύνη τους, καθώς και σωματική απόδοση. Ορισμένες έρευνες δείχνουν επίσης ότι οι άνδρες τείνουν να έχουν καλύτερη ποιότητα σπέρματος και υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης που ασκούν τακτικά σε σύγκριση με εκείνους που παραμένουν ανενεργές. Είναι πάντα συνιστάται να κάνετε την άσκηση σε τακτική βάση που κρατά το σώμα της και να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος.

  Ωστόσο, πρέπει να αποφευχθεί υπερβολική άσκηση ως δυνητικά μπορεί να μειώσει το επίπεδο τεστοστερόνης και έχουν αντίθετο αποτέλεσμα.
  Εκείνοι που θέλουν να βελτιώσουν τη γονιμότητά τους, χωρίς να ασκείστε σε τακτική βάση πρέπει να επικεντρωθεί στην παραμονή σωματικά δραστήριοι κάνοντας μέτρια ασκήσεις για να αυξηθεί η ποιότητα του σπέρματος και την ποσότητα.
 • Ελαχιστοποίηση του στρες , κρατώντας τον εαυτό σας χαλαρό - στρες αρνητικά μπορεί να επηρεάσει το επίπεδο γονιμότητας σας και να μειώσει σας σεξουαλική ικανοποίηση. Παρατεταμένο στρες συχνά προκαλεί κορτιζόλης ορμόνη η οποία περαιτέρω επηρεάζει αρνητικά τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αρσενικό. Το επίπεδο τεστοστερόνης στον άνθρωπο τείνει να μειώνεται απότομα όταν ανεβαίνει η κορτιζόλη. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να κάνουμε ορισμένες τεχνικές χαλάρωσης για να μειώσει κάτω από το επίπεδο του στρες και να κρατήσει τα πάντα υπό έλεγχο.
  Μία μπορεί να επικεντρωθεί σε δραστηριότητες διαχείρισης του στρες όπως ο διαλογισμός, το περπάτημα στο πάρκο, οι δαπάνες χρόνο με τους φίλους ή μέλη της οικογένειας, άσκηση κ.λπ.
 • Δοκιμάστε Puncturevine - Puncturevine είναι ένα ιατρικό βότανο, η οποία είναι επίσης γνωστή ως Tribulus Terrestris. Χρησιμοποιείται συχνά για να ενισχύσει τη γονιμότητα στους άνδρες. Οι γιατροί συστήνουν ότι για τη βελτίωση της λίμπιντο και στυτική λειτουργία λήψη Tribulus 6 γραμμάρια ρίζας σε καθημερινή βάση για το χρονικό διάστημα των 2-3 μήνες είναι πολύ ευεργετική. Μελέτες δείχνουν επίσης ότι το Puncturevine δεν αυξάνει το επίπεδο τεστοστερόνης, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να ενισχύσει την αύξηση της λίμπιντο-προώθηση κύτταρα.
 • Καταναλώνουν περισσότερα από βιταμίνη D - σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, η βιταμίνη D είναι το καλύτερο θρεπτικό συστατικό που βοηθά στην ενίσχυση του επιπέδου της τεστοστερόνης και τη βελτίωση της ανδρικής γονιμότητας. Εκείνους τους ανθρώπους που έχουν μια ανεπάρκεια της βιταμίνης D τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης. Αν τα πραγματικά περιστατικά που θα πίστευε, θεωρείται ότι η λήψη 3.000 IU βιταμίνης D3 ημερησίως για το χρονικό διάστημα από 10-12 μήνες μπορεί να αυξήσει το επίπεδο της τεστοστερόνης στους άνδρες κατά 25%.
 • Πάρετε αρκετή βιταμίνη c - σε αντίθεση με βιταμίνη D που συμβάλλει στην αύξηση του επιπέδου της τεστοστερόνης στους άνδρες, η βιταμίνη C πρέπει να καταναλώνονται ως σημαντικά βελτιώνει την κινητικότητα του σπέρματος και σπέρματος. Η τακτική κατανάλωση της βιταμίνης C βοηθά επίσης στη μείωση της ανάπτυξης των παραμορφωμένων σπερματοζωαρίων που επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα. Είναι επίσης, διαπιστώθηκε ότι το οξειδωτικό στρες και αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ROS) φτάνοντας σε επιβλαβείς επίπεδο στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε στειρότητα στους άνδρες.

  Ως εκ τούτου, να κρατήσει τα πράγματα υπό έλεγχο, η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης C αντιοξειδωτικών ουσιών μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες σε εξουδετερώνοντας τις βλαβερές συνέπειες ορισμένων ζητημάτων.
  Αν κάποιος θέλει να αυξήσει την κινητικότητα του σπέρματος μαζί με τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, συνιστάται η λήψη βιταμίνης C 1000-mg δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον 2 μήνες.
 • Δοκιμάστε να αυξήσετε την κατανάλωση του ψευδαργύρου στο φαγητό - ο ψευδάργυρος είναι ένα άριστο μεταλλικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για την σωστή ανάπτυξη και συντήρηση του σώματος. Ο ψευδάργυρος είναι ευεργετική για τον άνθρωπο, καθώς βοηθά στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη θεραπεία του θυρεοειδούς, επούλωση τραυμάτων, πήξη του αίματος και πολύ περισσότερα. Το ορυκτό βρίσκεται σε μεγάλη ποσότητα σε ζωικές τροφές όπως τα αυγά, τα ψάρια, κρέας και οστρακοειδή.

  Εκθέσεις δείχνουν ότι η έλλειψη ψευδαργύρου ή κατάσταση χαμηλής ψευδαργύρου σχετίζεται με κακή ποιότητα σπέρματος, χαμηλό επίπεδο τεστοστερόνης και ανδρική υπογονιμότητα.
  Όσοι υποφέρουν από χαμηλή ψευδαργύρου στο σώμα θα πρέπει να αυξηθεί η κατανάλωση των συμπληρωμάτων ψευδαργύρου έτσι ώστε να αυξηθεί το επίπεδο τεστοστερόνης, καθώς και τα σπερματικά.
 • Αποφεύγετε αλκοόλ - βαριά κατανάλωση αλκοόλ είναι υπεύθυνη για τη μείωση επίπεδο τεστοστερόνης και μείωση προς τα κάτω την ποιότητα του σπέρματος. Εκτός από ότι καταναλώνουν αλκοόλ σε μεθυστική ποσότητα σε τακτική βάση μπορεί να βλάψουν τα εσωτερικά όργανα καθώς επίσης και να οδηγήσει σε άλλες επιπλοκές.
 • Εξετάστε Ashwagandha - Ashwagandha είναι ένα φαρμακευτικό βότανο που βοηθά στην ενίσχυση το επίπεδο τεστοστερόνης στο αρσενικό και βελτιώνοντας την ανδρική γονιμότητα. Ως επί το πλείστον, καταναλώνεται από άνδρες που υποφέρουν από προβλήματα όπως η χαμηλή κυττάρων σπέρματος μετράει ή στειρότητα ή σπέρμα κινητικότητα. Κάποια άλλα οφέλη περιλαμβάνουν μειωμένη κορτιζόλης σακχάρου στο αίμα επίπεδο, μειωμένο επίπεδο, μειωμένο στρες & άγχους, αύξηση της μυϊκής μάζας και δύναμης, την αύξηση της γονιμότητας στους άνδρες κλπ.
 • Σνακ για καρύδια - ένα πρέπει να προσπαθήσουμε να τρώει τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως τα καρύδια, βατόμουρα, μήλα, σπανάκι, μπρόκολο, λάχανο, μελιτζάνες κλπ. Τέτοιου είδους τρόφιμα βοηθά στην αύξηση τόσο την ποιότητα του σπέρματος και την ποσότητα.

Ασκήσεις για την αύξηση του σπέρματος ποιότητα και ποσότητα

Μπορντούρα είναι μια ειδική διαδικασία όταν επιτευχθεί η οργασμική σημείο και στάση αντί της εκσπερμάτωσης. Πολλά τέτοια διαλείμματα κατά τη διάρκεια του σεξ ή αυνανισμό θα ακολουθήσει ένα μεγάλο φορτίο και εντυπωσιακά τις πιθανότητες της σύλληψης! Αυτές οι ασκήσεις έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσει την ποιότητα του σπέρματος και η ποσότητα: kegels, μπορντούρα και ακόμη και ασκήσεις γιόγκα. Αυτές τις ασκήσεις θα σας δείξει σεξ δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ!

Είναι εύκολο να ακολουθήσουν οδηγοί που περιέχουν τις πληροφορίες σχετικά με τις ασκήσεις με τους οδηγούς βήμα προς βήμα για να αυξήσει την ποιότητα του σπέρματος και την ποσότητα και με τέτοιο τρόπο τη βελτίωση της δραστικότητα άνδρες, λίμπιντο και της γονιμότητας.
Συνεπής άσκηση δίνει τη δυνατότητα να αυξήσει το ποσό των μέσων εκσπερματίζει 1,5-4ml με το εντυπωσιακό ποσό των πάνω από 10ml.
Ένα πρόγραμμα καλές ασκήσεις μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με κάποια προσιτή συμπληρώματα και τροφίμων που μπορείτε να αγοράσετε, που μπορεί να ξεπεράσει τα αποτελέσματα των τυχόν υπάρχοντα χάπια βελτίωση της παραγωγής σπέρματος, αλλά με λιγότερα έξοδα.

Ασκήσεις Yoga για να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος

Yoga Exercises to Increase Semen Production
Ασκήσεις Yoga για να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος
Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ασκήσεις yoga για να αυξήσουν την παραγωγή σπέρματος. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αυτά που θα βελτιώσουν την ποιότητα του σπέρματος και την ποσότητα:

 • Κρίγια Agnisaar - θεωρείται ένα από τα παλαιότερα και η πιο ευεργετική θέτει στη γιόγκα που βοηθά άμεσα στην αύξηση σπερματοζωαρίων και την ποιότητα του σπέρματος.
 • Sethubandhasana - Sethubandhasana στάση βοηθά στην αύξηση της κινητικότητας του σπέρματος στον άνδρα, καθώς και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του πυελικού εδάφους αίματος στο σώμα. Κάνει νωρίς το πρωί σε καθημερινή βάση μπορεί επίσης ώθηση το επίπεδο τεστοστερόνης και βοηθούν στη διατήρηση του σώματος άθικτο.
 • Surya Namaskara - μία από τις μεγάλες Ασάν στη γιόγκα είναι η Surya namaskara. Αυτή η στάση όχι μόνο βελτιώνει σπερματικό, αλλά βοηθά επίσης στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος μέσα στο σώμα.
 • Pranayama - Pranayama βοηθά στην ελαχιστοποίηση η κύρια αιτία της στειρότητας στους άνδρες δηλαδή στρες. Τακτική εξάσκηση αυτή τη στάση μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του επιπέδου του άγχους και να αποκτήσουν ικανοποίηση.
 • Ardha Matsyendrasana - αυτό το post σε αντίθεση με άλλα γιόγκα θέτουν βοήθεια για την αύξηση του αριθμό σπερματοζωαρίων και την ποιότητα του σπέρματος. Η στάση του σώματος βοηθά επίσης στον τομέα της κινητικότητας από τη μέση και την πλάτη.

Συμπέρασμα

Παραγωγή σπέρματος χαμηλά είναι τα σημαντικότερα ζητήματα που συχνά αγωνία άνδρες και των συντρόφων τους. Ωστόσο, με την πρόοδο της τεχνολογίας, καθώς και την ιατρική επιστήμη, παραγωγή χαμηλής σπέρματος μπορεί να θεραπευτεί με τη θέσπιση ορισμένων μέτρων.

Μπορείτε να ζητήσετε για συνταγογραφημένα φάρμακα από το γιατρό για να πάρει τα πράγματα υπό έλεγχο ή να βρείτε ακόμη και ασκήσεις γιόγκα για την αύξηση της παραγωγής σπέρματος. Μπορούμε να προτείνουμε επίσης επιλέγουν φυσικά προϊόντα να αυξήσετε την εκσπερμάτωση. Θα σας βοηθήσουν γρήγορα αύξηση παραγωγής σπέρματος χωρίς παρενέργειες των φαρμάκων συνταγών!

Βρείτε φυσικά προϊόντα για την αύξηση της εκσπερμάτωσης 


comments powered by Disqus