Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία  /  Βελτίωση της γυναικείας λίμπιντο

Πώς να βελτιώσετε τη γυναικεία λίμπιντο; Χάπια για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο!

Πώς να βελτιώσετε τη γυναικεία λίμπιντο; Χάπια για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο! 

Τι είναι η γυναικεία λίμπιντο;

Η σεξουαλική μας ζωή είναι ένα σύνθετο τοπίο, γεμάτο κορυφές και κοιλάδες. Για μερικούς από εμάς, οι επιθυμίες μας είναι σαν τις παλίρροιες - άμπωτη και ροή σε ένα προβλέψιμο μοτίβο, με σαφείς αιτίες και αποτελέσματα. Για άλλους, η σεξουαλική επιθυμία μοιάζει περισσότερο με τον καιρό - αδύνατο να προβλεφθεί, αλλά πάντα ενδιαφέρουσα όταν χτυπάει. Αλλά ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε στο φάσμα της σεξουαλικής επιθυμίας, οι περισσότερες γυναίκες έχουν βιώσει μια απογοητευτική έλλειψη ενδιαφέροντος για το σεξ σε κάποιο σημείο της ζωής τους.

Η γυναικεία λίμπιντο, ή η σεξουαλική επιθυμία, είναι η σεξουαλική ορμή μιας γυναίκας. Είναι η λαχτάρα ή η επιθυμία για σεξουαλική δραστηριότητα, η οποία μπορεί να ποικίλει από άτομο σε άτομο τόσο σε ένταση όσο και σε συχνότητα.

Αλλαγές στη γυναικεία λίμπιντο

Η γυναικεία λίμπιντο αλλάζει φυσικά από γυναίκα σε γυναίκα. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν διαφορετική σεξουαλική επιθυμία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στη ζωή τους. Για ορισμένες γυναίκες, η σεξουαλική επιθυμία μειώνεται φυσικά καθώς μεγαλώνουν. Άλλοι αναφέρουν σε διαφορετικά φόρουμ ενίσχυσης της γυναικείας λίμπιντο ότι γίνονται ακόμη πιο διεγερμένοι στα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Η λίμπιντο μειώνεται επίσης σε περιόδους άγχους και συναισθηματικής αναταραχής. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να έχουν περιόδους χαμηλής λίμπιντο χωρίς προφανή λόγο.

Αλλά ανεξάρτητα από το τι προκαλεί αλλαγές στη λίμπιντο, για τις περισσότερες γυναίκες, η χαμηλή λίμπιντο είναι αιτία δυσφορίας ή πηγή απογοήτευσης σε μια σχέση. Ακόμη και για εκείνους που θεωρούν ότι η χαμηλή λίμπιντο είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής.
Η χαμηλή γυναικεία λίμπιντο είναι από καιρό ένα θέμα που περιβάλλεται από μυστήριο. Για αιώνες, η σεξουαλικότητα των γυναικών θεωρούνταν δευτερεύουσα σε σχέση με αυτή των ανδρών, με λίγη έρευνα ή κατανόηση γύρω από τη σεξουαλική υγεία των γυναικών. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, οι ερευνητές έχουν μάθει περισσότερα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και τους πολύπλοκους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική ορμή μιας γυναίκας.

Η λίμπιντο είναι ένα περίπλοκο θέμα και δεν υπάρχει καμία αιτία χαμηλής λίμπιντο. Αλλά πολλές γυναίκες αγωνίζονται με την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας για διάφορους λόγους. Μερικοί βιώνουν ένα ξόρκι "χαμηλής λίμπιντο" για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ άλλοι ζουν με χαμηλή λίμπιντο ολόκληρη τη ζωή τους.

Χαμηλή γυναικεία λίμπιντο: Πώς βοηθά η ιατρική

Συνήθως, οι άνδρες αναμένεται να είναι πιο ανήσυχοι για τα σεξουαλικά προβλήματα, οπότε αναμένεται επίσης να είναι υπεύθυνοι για την αρμονία σε αυτόν τον τομέα της ιδιωτικής ζωής. Διαφορετικοί κατασκευαστές φαρμακευτικών προϊόντων επωφελούνται κατάφωρα από αυτή την ιδέα προσφέροντας χάπια για την ανδρική λίμπιντο σε άνδρες που ανησυχούν για τις σεξουαλικές τους σχέσεις.

How Medicine Helps Treat Low Female Libido
Πώς η ιατρική βοηθά στη θεραπεία της χαμηλής γυναικείας λίμπιντο
Ωστόσο, τα παράπονα της χαμηλής λίμπιντο μπορούν να παρατηρηθούν και στις γυναίκες, ειδικά στα 40 τους. Αυτή η κατάσταση εκφράζεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος ή / και επιθυμίας πριν οι γυναίκες φτάσουν ποτέ σε οργασμό. Αυτή η κατάσταση ενοχλεί τις γυναίκες και εξελίσσεται σε παράγοντα που απειλεί την αρμονία των σχέσεων.

Ευτυχώς, τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να επιλυθούν αποτελεσματικά σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις.

Πώς να διαγνώσετε γυναικεία προβλήματα λίμπιντο;

Πρώτον, για να διαπιστώσετε τα σεξουαλικά σας προβλήματα και να κάνετε σωστή διάγνωση, θα πρέπει να ρωτήσετε τον γενικό ιατρό σας για αυτό το θέμα, όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη ασθένεια. Θα σας εξετάσουν και θα μάθουν αν έχετε σημάδια λοίμωξης ή ορμονικών διαταραχών. Στη συνέχεια, θα σας εξετάσουν σύμφωνα με το γυναικολογικό πρωτόκολλο για να προσδιορίσουν την παρουσία τυχόν ανωμαλιών. Μετά από αυτό, θα διεξαχθεί μια κατάλληλη εξέταση για να προσδιοριστεί η γενική σεξουαλική σας λειτουργία και εάν έχετε σημάδια σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε σοβαρές διαταραχές που πρέπει να αντιμετωπιστούν, ο γιατρός σας θα σας συστήσει για τη θεραπεία.

Στην περίπτωση σεξουαλικών δυσλειτουργιών, θα πρέπει επίσης να αξιολογηθείτε από έναν ειδικό στη σεξολογία.
Μόλις λάβετε την κατάλληλη διάγνωση, ο γιατρός σας θα σας ενημερώσει για τις επιλογές θεραπείας. Πρώτα απ 'όλα, θα βεβαιωθούν ότι η γενική υγεία σας δεν διακυβεύεται, ελέγχοντας εάν έχετε ασθένειες, διαταραχές ή άλλα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των γυναικολογικών. Εάν οι συνθήκες υγείας σας είναι καλές και η ευημερία σας δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε είναι πιθανό να έχετε ψυχολογικό ή σεξουαλικό πρόβλημα. Το επόμενο βήμα στην αξιολόγηση είναι να ελέγξετε τη σεξουαλική σας λειτουργία, όπου η σεξουαλική σας ζωή θα εξεταστεί λεπτομερώς.

Πώς να θεραπεύσει τη χαμηλή γυναικεία λίμπιντο;

Υπάρχει επί του παρόντος μια μεγάλη συζήτηση στην ερευνητική κοινότητα γύρω από την καλύτερη προσέγγιση για τη θεραπεία της χαμηλής γυναικείας λίμπιντο.
Από τη μία πλευρά, ορισμένοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι η γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία είναι ένας μύθος και ότι οι γυναίκες που δεν απολαμβάνουν το σεξ απλώς προσποιούνται. Από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο αξίζουν συμπόνια και υποστήριξη και όχι περιφρόνηση.
How to Treat Low Female Libido?
Πώς να θεραπεύσει τη χαμηλή γυναικεία λίμπιντο;
Ανεξάρτητα από το πού καταλήγετε στη συζήτηση, το μόνο πράγμα στο οποίο σχεδόν όλοι συμφωνούν είναι ότι το τρέχον ιατρικό μοντέλο για τη θεραπεία της γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας πρέπει να επεκταθεί για να συμπεριλάβει την εστίαση στους συναισθηματικούς και ψυχολογικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη γυναικεία επιθυμία.

Επιλογές θεραπείας

Ενώ πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τη λίμπιντο μιας γυναίκας, υπάρχουν πολλές επιλογές θεραπείας που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της σεξουαλικής ορμής μιας γυναίκας. Ορισμένες γυναίκες διαπιστώνουν ότι η λήψη ενός φαρμάκου ειδικά σχεδιασμένου για γυναίκες με χαμηλή σεξουαλική επιθυμία παρέχει αύξηση της σεξουαλικής ορμής.

Πολλοί ασκούμενοι συστήνουν φυσικά χάπια ως την καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία της χαμηλής γυναικείας λίμπιντο. Αυτά τα χάπια δημιουργούνται για μια καλύτερη σεξουαλική υγεία και μπορούν να ληφθούν από τους γιατρούς σε απευθείας σύνδεση. Υπάρχουν μια σειρά από χάπια που είναι χρήσιμα στη θεραπεία της γυναικείας χαμηλής λίμπιντο. Ωστόσο, δεν λειτουργούν όλα τα φυσικά γυναικεία χάπια ενίσχυσης λίμπιντο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χάπι για να βοηθήσετε με τη γυναικεία λίμπιντο.

Αλλαγές στον τρόπο ζωής

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής , όπως η διακοπή του καπνίσματος, ο περιορισμός της πρόσληψης αλκοόλ και η αποφυγή καθιστικού τρόπου ζωής. Η θεραπεία μπορεί επίσης να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των υποκείμενων παραγόντων που μπορεί να συμβάλλουν στην έλλειψη επιθυμίας, όπως προβλήματα με την αυτοεικόνα ή την εικόνα του σώματος.

Lifestyle Changes for Better Female Libido
Αλλαγές στον τρόπο ζωής για καλύτερη γυναικεία λίμπιντο
Επιπλέον, η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να αντιμετωπίσει τους στρεσογόνους παράγοντες που μπορεί να επηρεάζουν την ικανότητά του να αισθάνεται ευχαρίστηση ή να βιώνει σεξουαλική επιθυμία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα που έχουν βιώσει ή βιώνουν επί του παρόντος τραυματικά γεγονότα όπως διαζύγιο, κακοποίηση, καθώς και ζητήματα που έχουν προκύψει στο πλαίσιο των τρεχουσών σχέσεων. Όταν συμβαίνει τραύμα ή άγχος, μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον έντασης και σύγκρουσης που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ικανότητα να βιώνουμε και να απολαμβάνουμε την ευχαρίστηση.

Μπορούν οι βιταμίνες να βελτιώσουν τη γυναικεία λίμπιντο;

Οι βιταμίνες παίζουν σημαντικό ρόλο σε ένα υγιές σώμα και υπήρξαν κάποιες μελέτες που δείχνουν ότι ορισμένες βιταμίνες μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της γυναικείας σεξουαλικής επιθυμίας. Αλλά μεγάλο μέρος της έρευνας βρίσκεται ακόμη στα αρχικά της στάδια και τα στοιχεία είναι περιορισμένα.

Έτσι, προς το παρόν, είναι καλύτερο να μιλήσετε με το γιατρό σας για το αν υπάρχουν βιταμίνες ή μέταλλα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη λίμπιντό σας. Μπορούν επίσης να σας παραπέμψουν σε έναν εξειδικευμένο γιατρό που ειδικεύεται στην υγεία των γυναικών.

Βότανα και φυσικές θεραπείες για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο

Για ορισμένες γυναίκες, η χαμηλή λίμπιντο προκαλείται από συναισθηματικά ή σωματικά προβλήματα, όπως η έλλειψη άσκησης ή το άγχος. Σε αυτή την περίπτωση, είναι επίσης δυνατό να ενισχυθεί η γυναικεία λίμπιντο μέσω φυσικών θεραπειών.

Τα βότανα για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο, όπως το ginseng, και η Damiana, είναι δημοφιλή για την ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα βότανα δεν έχει μελετηθεί σε κλινικές δοκιμές. Στην πραγματικότητα, η χρήση βοτάνων για την αύξηση της λίμπιντο μπορεί να έχει σοβαρούς κινδύνους και παρενέργειες.
Ωστόσο, μελέτες δείχνουν ελπιδοφόρα αποτελέσματα για συμπληρώματα διατροφής και χάπια για τη γυναικεία λίμπιντο. Αυτά τα χάπια συχνά περιλαμβάνουν βότανα σε προσεκτικά σχεδιασμένες αναλογίες που βελτιώνουν φυσικά τη διέγερση, την επιθυμία, τη συχνότητα διέγερσης και τον οργασμό. Σε αντίθεση με τις σπιτικές θεραπείες, αυτά τα συμπληρώματα χρησιμοποιούν φόρμουλες με αποδεδειγμένο μείγμα φυτικών συστατικών.

Χάπια για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο

Πολλές γυναίκες στρέφονται σε συμπληρώματα ή φάρμακα για να αυξήσουν τη λίμπιντό τους. Τα προϊόντα που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν τη γυναικεία λίμπιντο συχνά λειτουργούν αυξάνοντας τα επίπεδα του σώματος των ορμονών τεστοστερόνης και οιστρογόνων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας.

Over-the-counter προϊόντα σεξουαλικής ενίσχυσης υπάρχουν εδώ και αιώνες, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, μια νέα κατηγορία προϊόντων σεξουαλικής ενίσχυσης έχουν χτυπήσει την αγορά. Αυτά τα χάπια, που συχνά διατίθενται στο εμπόριο ως "φυσικά χάπια για την ενίσχυση της γυναικείας λίμπιντο" είναι κράχτες ως μια απλή και αξιόπιστη λύση για τη χαμηλή σεξουαλική επιθυμία.
Pills for Increasing Female Libido
Χάπια για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο
Αυτά τα χάπια για την αύξηση της γυναικείας λίμπιντο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση δύο αμοιβαία εξαρτώμενων προβλημάτων. Βοηθούν να φωτιστεί η σεξουαλική ζωή της γυναίκας και να σωθούν καλές σχέσεις με τον αγαπημένο της άνδρα. Έτσι βοηθούν στη ρύθμιση της ζωής της. Τα χάπια για τη γυναικεία λίμπιντο βοηθούν να απαλλαγούμε από σεξουαλικά προβλήματα και να επηρεάσουμε την επιθυμία των γυναικών.

Πολύ συχνά η ζωή μιας φυσιολογικής γυναίκας είναι γεμάτη από διάφορα προβλήματα, τα οποία μπορεί να έχουν την προέλευσή τους στην κοινωνική πραγματικότητα, τις συναισθηματικές εμπειρίες και τη φυσική κατάσταση. Οι γυναίκες δεν μπορούν να ζήσουν την τέλεια ζωή τους ως συνέπεια μιας ασταμάτητης ανησυχίας της οικογένειάς τους. Οι γυναίκες έχουν πολλά καθήκοντα στην οικογένεια, φροντίζουν τα παιδιά και τον πλούτο της οικογένειας. Επιπλέον, οι περισσότερες γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν καριέρα μαζί με τα καθήκοντά τους στο σπίτι. Έτσι, το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν τη νύχτα είναι απλώς να ξεκουραστούν, δεν έχουν καμία θέληση για σεξουαλική επαφή.

Γυναικεία υπογονιμότητα και χαμηλή γυναικεία λίμπιντο

Η γυναικεία στειρότητα είναι η αδυναμία σύλληψης παιδιών μετά από σεξ χωρίς προφυλάξεις με έναν σύντροφο. Η γυναικεία υπογονιμότητα επηρεάζει τις γυναίκες όλων των ηλικιών, φυλών και υποβάθρων. Στις γυναίκες, η γυναικεία στειρότητα προκαλείται συχνά από διαταραχές που επηρεάζουν το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα, όπως το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS), ενδοκρινικές διαταραχές και προβλήματα με τις σάλπιγγες.

Αν και υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες της γυναικείας στειρότητας, χαμηλή γυναικεία λίμπιντο συνδέεται συχνά και σχετίζεται με τη γυναικεία στειρότητα.

Πώς να αποφύγετε και να αποτρέψετε τη γυναικεία στειρότητα;

Χάπια για τη γυναικεία λίμπιντο υποστήριξη κυρίες που έχουν διαγνωστεί με στειρότητα. Η υπογονιμότητα χαλάει και τις σχέσεις τους με τους συντρόφους. Αυτά τα χάπια λειτουργούν για να απαλλαγούμε από μια ένταση που εμφανίζεται στην οικογενειακή ζωή όταν υπάρχει ένα πρόβλημα γονιμότητας. Τέτοια προβλήματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν τη χαμηλή λίμπιντο, η οποία είναι πιθανώς αποτέλεσμα μιας εμπειρίας τραύματος ή θλίψης που κλείνει ευαίσθητα τον οργανισμό της γυναίκας από οποιαδήποτε παρέμβαση.

Εκτός από αυτές τις κοινωνικές και συναισθηματικές δυσκολίες, τα σωματικά ζητήματα έχουν επίσης την επίδρασή τους στη χαμηλή λίμπιντο. Αναμφίβολα, οι γυναίκες που πάσχουν σωματικά από θέματα υγείας είναι πιο διστακτικές να κάνουν σεξ ως συνέπεια της αντίδρασης του αδύναμου σώματος. Εάν οι γυναίκες δεν είναι πρόθυμες να έχουν σεξουαλική επαφή, αναμφίβολα θα βιώσουν αδύναμους οργασμούς, αν υπάρχουν. Αν και οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμούς πιο συχνά από ό, τι οι άνδρες, οι γυναίκες είναι ταυτόχρονα πιο υποβάλλονται σε πιθανότητα απώλειας αυτής της ικανότητας.

Αυτά τα χάπια θα βοηθήσουν στην πρόληψη της γυναικείας στειρότητας;

Χάπια για τη γυναικεία λίμπιντο πιστεύεται ότι είναι ακίνδυνο και έχουν μόνο θετική επίδραση στην υγεία της γυναίκας. Δεδομένου ότι αυτά τα χάπια είναι απολύτως ακίνδυνα, οι γυναίκες δεν πρέπει να ανησυχούν για παρενέργειες και επιζήμιες συνέπειες όταν αγοράζουν αυτές τις κάψουλες.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα φάρμακα δεν χρειάζονται τη συνταγή του επαγγελματία υγείας. Ακόμη και χωρίς άμεση σύλληψη για την οποία τα χάπια δεν μπορούν να δώσουν απόλυτη εγγύηση, η επίδραση ενίσχυσης αυτών των καψουλών στην αντοχή και τη σεξουαλική λειτουργία γενικά θα είναι εμφανής.

Πώς να βελτιώσετε τη γυναικεία λίμπιντο φυσικά;

How to Improve Female Libido Naturally?
Πώς να βελτιώσετε τη γυναικεία λίμπιντο φυσικά;
Θα πρέπει να θυμάστε ότι τα προβλήματα συμβαίνουν μερικές φορές και στα δύο φύλα. Αλλά οι γυναίκες μπορεί να είναι τυχερές να μειώσουν τον αριθμό τέτοιων περιστατικών, αν παίρνουν χάπια για τη γυναικεία λίμπιντο. Οι κυρίες πρέπει να γίνουν και πάλι γοητευτικές και να χρησιμοποιήσουν τους οργανισμούς τους για απόλαυση και να δουν όλες τις θετικές πτυχές των χαπιών.

Έτσι, συνιστάται στις γυναίκες να λαμβάνουν αυτά τα δισκία για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη και να βελτιώσουν τη γυναικεία λίμπιντο. Μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους, όχι μόνο τους άλλους ανθρώπους, και θα πρέπει να έχουν αρκετή ενέργεια για να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα από τα οποία μπορεί να υποφέρουν.

Αν θέλετε να αυξήσετε τη γυναικεία λίμπιντο σας θα πρέπει να αγοράσετε χάπια για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη και να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Οι γυναίκες μπορούν να παραγγείλουν δισκία στο διαδίκτυο και να τα παίρνουν σε τακτική βάση για να αποτρέψουν δυσάρεστες στιγμές στη σεξουαλική τους ζωή!
Βρείτε τα καλύτερα χάπια για γυναικεία λίμπιντο 


comments powered by Disqus