Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Υγεία ενηλίκων ανδρών

Υγεία ενηλίκων ανδρών Γνωρίζετε τις κορυφαίες ανδρικές απειλές για την υγεία ; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομος - συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανδρών μπορούν σε μεγάλο βαθμό να προληφθούν. Κάντε υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως η υγιεινή διατροφή και η συμπερίληψη της σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστείτε την επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και η συμμετοχή σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, οι προφυλάξεις κοινής λογικής - όπως η χρήση σκαλοπατιών ασφαλείας και η χρήση ζώνης ασφαλείας - μετράνε επίσης.

Καθώς μεγαλώνετε, οι ανησυχίες σας για την υγεία των ενήλικων ανδρών είναι πιθανό να αλλάξουν. Θα μπορούσε ένα έντερο μπύρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Είναι η ανδρική εμμηνόπαυση ένας μύθος ή ένα πραγματικό θέμα υγείας των ανδρών; Θα μπορούσε η θεραπεία τεστοστερόνης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε και πάλι νέοι; Λάβετε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις για την υγεία των ανδρών. 

Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση

PenleTure
comments powered by Disqus