Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία Ξέρεις τις καλύτερες απειλές για την υγεία των αντρών ; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομος — συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανδρών μπορούν να προληφθούν. Κάντε υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως το να τρώτε μια υγιεινή δίαιτα και να συμπεριλάβετε τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστείτε την επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως το να πίνετε πάρα πολύ και να συμμετέχουν σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, οι προφυλάξεις της κοινής αίσθησης — όπως η χρήση κλιμάκων ασφαλείας και η φθορά ζώνης — μετράνε επίσης.

Καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των ενήλικων αρσενικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί ένα έντερο μπύρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Η αρσενική εμμηνόπαυση είναι μύθος ή ένα αληθινό αντρικό θέμα υγείας; Θα μπορούσε η θεραπεία τεστοστερόνης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε νέοι και πάλι; Λάβετε απαντήσεις σε αυτά και σε ερωτήσεις άλλων αντρών για την υγεία.

Ο περίθαλψης...

ΠΟΥ συλλαβίζει τα πιο επείγοντα θέματα υγείας για τα επόμενα 10 χρόνια

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 15, 2020

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (που) έχει εκδώσει τον κατάλογο "για να κάνει" τα πιο επείγοντα παγκόσμια θέματα υγείας που πρέπει να αντιμετωπιστούν την επόμενη δεκαετία. Η καρδιά του θέματος, υποστηρίζει την που, είναι ότι οι κυβερνήσεις απλώς αποτυγχάνουν να χρηματοδοτήσουν τις ανάγκες υγείας και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Ως εκ τούτου, θέτουν πολλούς ανθρώπους σε κίνδυνο θανάτου, φτώχειας και εθνικής οικονομικής ύφεσης.

Η κλιματική αλλαγή θα αυξήσει τους τραυματισμούς και τους θανάτους στις ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 15, 2020

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι η υπερθέρμανση του παγκόσμιου κλίματος μπορεί να οδηγήσει σε χιλιάδες θανάτους λόγω ακούσιων και σκόπιμων τραυματισμών. Αυτό προσθέτει μια άλλη και απροσδόκητη πτυχή στην τρέχουσα συζήτηση για τον μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής του πλανήτη μέσω της προσαρμογής.

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν τις μοριακές αλλαγές που δείχνουν γιατί κάποιοι άνθρωποι γερνάνε γρηγορότερα από τους άλλους

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, 2020

Είναι ακόμα μυστήριο γιατί μερικοί άνθρωποι γερνάνε γρηγορότερα από τους άλλους, και μερικοί μπορεί να φαίνονται νεότεροι από τους συνομηλίκους τους. Η γήρανση είναι αναπόφευκτη, αλλά οι μοριακές αλλαγές που συνδέονται με αυτό δεν είναι καλά κατανοητές.Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση

Καμπυλότητα πέους
comments powered by Disqus