Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία Ξέρετε την κορυφή ανδρική υγεία απειλές; Η λίστα είναι εκπληκτικά σύντομο — συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Ευτυχώς, απειλές κατά της υγείας της οι περισσότεροι άνδρες μπορούν να προληφθούν. Κάνουν υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως υγιεινή διατροφή, και συμπεριλαμβανομένης της σωματικής άσκησης στην καθημερινή ρουτίνα σας.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστείτε επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως η υπερβολική κατανάλωση και τη συμμετοχή σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, προφυλάξεις κοινής λογικής — όπως η χρήση ασφάλειας σκάλες και φορώντας ζώνη ασφαλείας — καταμέτρηση, πάρα πολύ.

Δεδομένου ότι γερνάτε, σας ενήλικο αρσενικό υγείας είναι πιθανό να αλλάξουν. Θα μπορούσε να οδηγήσει μια μπύρα εντέρου προβλήματα υγείας; Είναι αρσενικό εμμηνόπαυση ένας μύθος ή αλήθεια ανδρικό πρόβλημα υγείας; Θα μπορούσε να βοηθήσει θεραπεία τεστοστερόνης σας αισθάνονται νέοι και πάλι; Λάβετε απαντήσεις σε αυτά και άλλα ανδρικά θέματα υγείας. 

ΝΈΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉΣ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗΣ

Πρωτοποριακή θεραπεία καρκίνου του προστάτη

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019

Οι ερευνητές έχουν αναπτύξει μια μέθοδο με την οποία χιλιάδες άνδρες με καρκίνο του προστάτη θα μπορούσε να επιλέξει τη δική τους θεραπεία.

Νέο μοντέλο κινδύνου μπορεί να προβλέψει την επιβίωση των ασθενών με μη μεταστατικό καρκίνο του προστάτη

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019

Ένα νέο μοντέλο κινδύνου, εύκολα προσβάσιμο μέσω web interface, μπορεί να προβλέψει την επιβίωση των ασθενών με μη μεταστατικό καρκίνο του προστάτη, καθώς και η επίδραση της διαφορετικές θεραπευτικές προσεγγίσεις στην επιβίωση.

Αποτελεσματική-βούρτσισμα δοντιών σε συνδυασμό με την καλή στοματική υγιεινή μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη στυτικής δυσλειτουργίας

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2019

Άνδρες που πάσχουν από περιοδοντίτιδα, μια νόσος που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των ούλων και η ζημία στις δομές που περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας.Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση
comments powered by Disqus