Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενηλίκων Ανδρική Υγεία

Ενηλίκων Ανδρική Υγεία Ξέρεις τις κορυφαίες ανδρικές απειλές για την υγεία; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομη - συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανδρών είναι σε μεγάλο βαθμό μπορούν να προληφθούν. Κάντε υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως η υγιεινή διατροφή και συμπεριλαμβανομένης της σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστεί επικίνδυνη συμπεριφορά,όπως το πόσιμο πάρα πολύ και τη συμμετοχή σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, οι προφυλάξεις κοινής λογικής - όπως η χρησιμοποίηση των σκαλών ασφάλειας και η χρήση μιας ζώνης ασφαλείας - μετρούν, επίσης.

Καθώς γερνάτε, οι ανησυχίες σας για την υγεία των ενηλίκων ανδρών είναι πιθανό να αλλάξουν. Θα μπορούσε ένα έντερο μπύρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Είναι η ανδρική εμμηνόπαυση ένας μύθος ή ένα πραγματικό θέμα υγείας των ανδρών; Θα μπορούσε θεραπεία τεστοστερόνης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε νέοι και πάλι? Πάρτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες ερωτήσεις για την υγεία των ανδρών.

Νέα Υγειονομικής Περίθαλψης

Η δοκιμή, ο εντοπισμός και η χρήση μάσκας μπορούν να αποτρέψουν τις αναζωπυρώσεις covid-19

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Οκτώβριος 14, 2020

Ερευνητές στην Αυστραλία, τη Δανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πραγματοποιήσει μια μελέτη που δείχνει το βαθμό στον οποίο οι δοκιμές της κοινότητας, τον εντοπισμό επαφών, και μάσκα-φορώντας μπορεί να μειώσει τη μετάδοση του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2) στην αυστραλιανή πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Μελέτη διαπιστώνει διαφορές φύλου μεταξύ των νέων ατόμων που υποφέρουν από καρδιακή προσβολή

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Οκτώβριος 14, 2020

Οι γυναίκες ηλικίας 50 ετών και κάτω που πάσχουν από καρδιακή προσβολή είναι πιο πιθανό από τους άνδρες να πεθάνουν κατά τη διάρκεια των επόμενων 11 ετών, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε σήμερα (Τετάρτη) στο European Heart Journal.

Διαταραχές του ύπνου συχνές κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Οκτώβριος 14, 2020

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο διακομιστή προεκτύπωσης medRxiv* τον Οκτώβριο του 2020 αποκαλύπτει τον σημαντικό επιπολασμό των ανωμαλιών ύπνου στον πληθυσμό σε περιοχές που πλήττονται από covid-19. Αυτό είναι πιθανό να προκαλέσει ένα βαρύ φόρο στην ψυχική και σωματική υγεία, αν διατηρηθεί μακροπρόθεσμα.Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση

Καμπυλότητα πέους
comments powered by Disqus