Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία Ξέρεις τις καλύτερες απειλές για την υγεία των αντρών ; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομος — συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανδρών μπορούν να προληφθούν. Κάντε υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως το να τρώτε μια υγιεινή δίαιτα και να συμπεριλάβετε τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστείτε την επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως το να πίνετε πάρα πολύ και να συμμετέχουν σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, οι προφυλάξεις της κοινής αίσθησης — όπως η χρήση κλιμάκων ασφαλείας και η φθορά ζώνης — μετράνε επίσης.

Καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των ενήλικων αρσενικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί ένα έντερο μπύρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Η αρσενική εμμηνόπαυση είναι μύθος ή ένα αληθινό αντρικό θέμα υγείας; Θα μπορούσε η θεραπεία τεστοστερόνης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε νέοι και πάλι; Λάβετε απαντήσεις σε αυτά και σε ερωτήσεις άλλων αντρών για την υγεία.

Ο περίθαλψης...

Οι τελευταίες τάσεις απώλειας σωματικού βάρους και βάρους αντικατοπτρίζουν τις προκλήσεις για τους στόχους υγείας

Αναρτήθηκε στις Τετάρτη, Νοέμβριος 13, 2019

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο ημερολόγιο του δικτύου της ΕΣ στις 13 Νοεμβρίου 2019, λέει ότι ενώ περισσότεροι ενήλικες εντάχθηκαν προγράμματα απώλειας βάρους κατά την περίοδο 1999 να 2016, τα αποτελέσματα δεν ήταν αρκετά ικανοποιητική. Οι άνθρωποι είναι βαρύτεροι σήμερα, με περίπου 2,8 κιλά, κατά μέσο όρο, από ό, τι στην αρχή της μελέτης, αν και περίπου 42% όλων των ανθρώπων προσπαθούν να χάσουν βάρος από διαφορετικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων δίαιτα, άσκηση, κοπή κάτω σε γλυκά και πίνοντας περισσότερο νερό.

Θεραπεία υπερδοσολογίας με οπιοειδή: ενδορρινική έναντι ενδομυϊκής ναλοξόνης

Αναρτήθηκε στις Τετάρτη, Νοέμβριος 13, 2019

Ο εθισμός και η εξάρτηση των οπιοειδών έχουν γίνει μια κοινή πανούκλα σε πολλές χώρες του κόσμου. Συνοδευόμενες από αυτές τις συνθήκες, η υπερδοσολογία με οπιοειδή συναντάται όλο και περισσότερο σε πολλές ρυθμίσεις έκτακτης ανάγκης. Το πρότυπο και εξαιρετικά αποτελεσματικό αντίδοτο για αυτό είναι η υδροχλωρική ναλοξόνη, ένας ανταγωνιστής οπιοειδών που χρησιμοποιείται για πάνω από 4 δεκαετίες.

Ψηλοί άνθρωποι πιο πιθανό να αναπτύξουν κολπική μαρμαρυγή

Αναρτήθηκε στις Τετάρτη, Νοέμβριος 13, 2019

Το μέγεθος μπορεί να έχει σημασία όταν πρόκειται για μια ασφαλή και σταθερή καρδιά. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι οι ψηλοί άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αναπτυχθούν από μια καρδιακή αρρυθμία, γνωστή ως κολπική μαρμαρυγή (AFib).Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση

Καμπυλότητα πέους
comments powered by Disqus