Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία Ξέρεις τις καλύτερες απειλές για την υγεία των αντρών ; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομος — συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανδρών μπορούν να προληφθούν. Κάντε υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως το να τρώτε μια υγιεινή δίαιτα και να συμπεριλάβετε τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστείτε την επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως το να πίνετε πάρα πολύ και να συμμετέχουν σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, οι προφυλάξεις της κοινής αίσθησης — όπως η χρήση κλιμάκων ασφαλείας και η φθορά ζώνης — μετράνε επίσης.

Καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των ενήλικων αρσενικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί ένα έντερο μπύρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Η αρσενική εμμηνόπαυση είναι μύθος ή ένα αληθινό αντρικό θέμα υγείας; Θα μπορούσε η θεραπεία τεστοστερόνης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε νέοι και πάλι; Λάβετε απαντήσεις σε αυτά και σε ερωτήσεις άλλων αντρών για την υγεία.

Ο περίθαλψης...

Οι ερευνητές εξετάζουν το πρωτόκολλο για τη θεραπεία του επιθετικού καρκίνου του προστάτη

Δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2019

Η θεραπεία μιας επιθετικής ασθένειας είναι πάντα προκλητική αλλά η βελτίωση του τρόπου εφαρμογής των θεραπειών μπορεί να ωφελήσει τους ασθενείς δίνοντας τους ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Το μπρόκολο περιέχει ένα συστατικό που θα μπορούσε να στοχοποιήσουν την "αχίλλειο πτέρνα" των καρκίνων

Δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2019

Μια νέα μελέτη από το ιατρικό κέντρο της Μπεθ Ισραήλ έχει καταλήξει σε μια νέα μελέτη που αποκαλύπτει ότι το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το λάχανο, το κουνουπίδι, το λάχανο και τα πράσινα χόρτα περιέχουν μια ουσία που μπορεί να αδρανοποιήσουν ένα ζωτικό γονίδιο που παίζει ρόλο σε καρκίνους.

Χρήση τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό κοινωνικά απομονωμένων ασθενών με καρκίνο του προστάτη

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Μάιος 17, 2019

Τα πάμε καλύτερα στις προκλήσεις της υγείας όταν έχουμε λίγη βοήθεια από τους φίλους, την οικογένεια και την κοινότητά μας. Και ίσως ένα βοήθημα από την τεχνητή νοημοσύνη.Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση
comments powered by Disqus