Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενήλικη αρσενική υγεία

Ενήλικη αρσενική υγεία Ξέρεις τις κορυφαίες απειλές για την υγεία των ανδρών; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομη - συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανδρών είναι σε μεγάλο βαθμό μπορούν να προληφθούν. Κάντε υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως η κατανάλωση μιας υγιεινής διατροφής και συμπεριλαμβανομένης της σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινή ρουτίνα σας.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστεί επικίνδυνη συμπεριφορά,όπως η κατανάλωση πάρα πολύ και τη συμμετοχή σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, οι προφυλάξεις κοινής λογικής - όπως η χρησιμοποίηση των σκαλών ασφάλειας και η φθορά μιας ζώνης ασφαλείας - μετρούν, επίσης.

Καθώς γερνάτε, οι ενήλικες ανησυχίες για την υγεία των ανδρών είναι πιθανό να αλλάξουν. Θα μπορούσε ένα έντερο μπύρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Είναι η ανδρική εμμηνόπαυση ένας μύθος ή ένα πραγματικό ζήτημα υγείας των ανδρών; Θα μπορούσε θεραπεία τεστοστερόνης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε νέοι και πάλι? Πάρτε απαντήσεις σε αυτές και τις ερωτήσεις για την υγεία των άλλων ανδρών.

Η Νέα Δημοκρατία

Fracking χημική ουσία μπορεί να επηρεάσει τις αναπαραγωγικές ορμόνες στους άνδρες

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, Μάρτιος 31, 2020

Μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται στην υδραυλική ρωγμάτωση, που συνήθως ονομάζεται fracking, έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει με τις αναπαραγωγικές ορμόνες στους άνδρες, σύμφωνα με έρευνα που έγινε δεκτή για παρουσίαση στο ENDO 2020, την ετήσια συνάντηση της Ενδοκρινικής Εταιρείας, και τη δημοσίευση σε ένα ειδικό συμπληρωματικό τμήμα της Εφημερίδας της Ενδοκρινικής Εταιρείας.

Οι άνδρες με στυτική δυσλειτουργία έχουν υψηλότερο κίνδυνο θανάτου, μελέτη προτείνει

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, Μάρτιος 31, 2020

Οι άνδρες με στυτική δυσλειτουργία έχουν υψηλότερο κίνδυνο θανάτου, ανεξάρτητα από τα επίπεδα τεστοστερόνης τους, προτείνει μια μελέτη αποδεκτή για παρουσίαση στο ENDO 2020, ετήσια συνάντηση της Ενδοκρινικής Εταιρείας, και τη δημοσίευση σε ένα ειδικό συμπληρωματικό τμήμα της Εφημερίδας της Ενδοκρινικής Εταιρείας.

Γιατί οι άνδρες σταματούν τη θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία?

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, Μάρτιος 31, 2020

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό IJIR: Your Sexual Medicine Journal τον Μάρτιο του 2020 αναφέρει τους πιο κοινούς λόγους για τους οποίους οι άνδρες σταματούν τη θεραπεία τους για στυτική δυσλειτουργία. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι ήταν ότι η θεραπεία δεν λειτούργησε, κοστίζουν πάρα πολύ, ή είχε απαράδεκτες παρενέργειες. Η απώλεια ενδιαφέροντος για σεξουαλικές σχέσεις ήταν ένας άλλος κύριος λόγος.Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση

Καμπυλότητα πέους
comments powered by Disqus