Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενήλικο αρσενικό υγείας

Άρθρο από το Κέντρο Υγειονομικής Περίθαλψης

Ενήλικο αρσενικό υγείας Ξέρετε την κορυφή ανδρική υγεία απειλές; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομο — συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, καρκίνου και σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανθρώπων είναι σε μεγάλο βαθμό μπορούν να προληφθούν. Κάνουν υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως η κατανάλωση μιας υγιεινής διατροφής και συμπεριλαμβανομένης της σωματικής άσκησης στην καθημερινή ρουτίνα σας.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστεί την επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως η υπερβολική κατανάλωση και τη συμμετοχή σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, προφυλάξεις κοινής λογικής — όπως χρησιμοποιώντας σκάλες ασφαλείας και τη χρήση της ζώνης ασφαλείας — μετράνε, πάρα πολύ.

Δεδομένου ότι γερνάτε, σας ενήλικο αρσενικό υγεία ανησυχίες είναι πιθανό να αλλάξει. Θα μπορούσε ένα έντερο μπίρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Είναι το αρσενικό εμμηνόπαυση ένας μύθος ή μια αληθινή ανδρών θέμα υγείας; Θα μπορούσε να βοηθήσει θεραπεία τεστοστερόνης σας αισθάνονται νέοι και πάλι; Λάβετε απαντήσεις σε αυτά και άλλα Ανδρικά υγείας ερωτήσεις. 

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση


comments powered by Disqus