Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία Ξέρεις τις καλύτερες απειλές για την υγεία των αντρών ; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομος — συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανδρών μπορούν να προληφθούν. Κάντε υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως το να τρώτε μια υγιεινή δίαιτα και να συμπεριλάβετε τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστείτε την επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως το να πίνετε πάρα πολύ και να συμμετέχουν σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, οι προφυλάξεις της κοινής αίσθησης — όπως η χρήση κλιμάκων ασφαλείας και η φθορά ζώνης — μετράνε επίσης.

Καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των ενήλικων αρσενικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί ένα έντερο μπύρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Η αρσενική εμμηνόπαυση είναι μύθος ή ένα αληθινό αντρικό θέμα υγείας; Θα μπορούσε η θεραπεία τεστοστερόνης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε νέοι και πάλι; Λάβετε απαντήσεις σε αυτά και σε ερωτήσεις άλλων αντρών για την υγεία.

Ο περίθαλψης...

Οι ασθενείς του Πάρκινσον επωφελούνται από την "παιχνιδίδα" άσκηση

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Η άσκηση είναι πάντα δύσκολο να διατηρηθεί για περισσότερο από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο αν είσαι ήδη άρρωστος ή πονάς ή βρίσκεις δύσκολες κινήσεις, όπως με τη νόσο του Πάρκινσον.

Η δίαιτα με βάση το φυτό μπορεί να θεραπεύσει τη ρευματοειδή αρθρίτιδα

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Σύμφωνα με την τελευταία ανασκόπηση, υιοθετώντας μια φυτική διατροφή θα μπορούσε κάλλιστα να ανακουφίσει τις πρησμένες αρθρώσεις και τον πόνο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας (RA).

Οι ερευνητές εργάζονται για την ανάπτυξη νέου βιοαισθητήρα για την ανίχνευση της επανάληψης του καρκίνου του προστάτη

Δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, 12 σεπτεμβρίου 2019

Μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον και το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια εργάζονται για να φέρουν ένα νέο βιοαισθητήρα για την ανίχνευση της επανάληψης του καρκίνου του προστάτη στο γραφείο του γιατρού.Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση

Καμπυλότητα πέους
comments powered by Disqus