Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία

Ενηλίκων ανδρική υγεία Ξέρεις τις καλύτερες απειλές για την υγεία των αντρών ; Ο κατάλογος είναι εκπληκτικά σύντομος — συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, του καρκίνου και των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Ευτυχώς, οι απειλές για την υγεία των περισσότερων ανδρών μπορούν να προληφθούν. Κάντε υγιεινές επιλογές τρόπου ζωής, όπως το να τρώτε μια υγιεινή δίαιτα και να συμπεριλάβετε τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Είναι επίσης σημαντικό να διαχειριστείτε την επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως το να πίνετε πάρα πολύ και να συμμετέχουν σε περιστασιακό σεξ. Φυσικά, οι προφυλάξεις της κοινής αίσθησης — όπως η χρήση κλιμάκων ασφαλείας και η φθορά ζώνης — μετράνε επίσης.

Καθώς γερνάς, οι ανησυχίες σου για την υγεία των ενήλικων αρσενικών είναι πιθανό να αλλάξουν. Μπορεί ένα έντερο μπύρας να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας; Η αρσενική εμμηνόπαυση είναι μύθος ή ένα αληθινό αντρικό θέμα υγείας; Θα μπορούσε η θεραπεία τεστοστερόνης να σας βοηθήσει να αισθανθείτε νέοι και πάλι; Λάβετε απαντήσεις σε αυτά και σε ερωτήσεις άλλων αντρών για την υγεία.

Ο περίθαλψης...

Η μητέρα ζητά την ρύθμιση των πρωτεϊνών όταν πεθάνει η κόρη

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Μια μητέρα καλεί την βιομηχανία υγείας να ρυθμίσει τις πωλήσεις πρωτεΐνης σε σκόνη και συμπληρώματα μετά την κόρη της πέθανε σε 2017 λόγω μιας πρωτεΐνης-βαρύ δίαιτα.

Ο υγιής τρόπος ζωής μειώνει τον κίνδυνο άνοιας παρά τη γενετική προδιάθεση

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Η ύπαρξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής δεν σας βοηθά μόνο να χάσετε βάρος, αλλά μπορεί επίσης να αντισταθμίσει τον γενετικό κίνδυνο για την ανάπτυξη της άνοιας, μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο.

Η γενετική συνεισφορά στην κατάσχεση βοηθά στην επεξήγηση της αναβολής

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019

Δεν θα ήταν ωραίο να κατηγορείς τα γονίδιά σου για την αναβολή σου; Τώρα, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό ερωτηματολογίων και γενετικών δοκιμών, Γερμανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι με την αύξηση της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, οι γυναίκες είχαν την τάση να δείχνουν μεγαλύτερες τάσεις για να χρονοτριβούν.



Αντρική Υγεία

Στυτική Λειτουργία

Σπέρμα και Εκσπερμάτωση

Καμπυλότητα πέους




comments powered by Disqus