Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Τον έλεγχο του βάρους

Άρθρο από το Κέντρο Υγειονομικής Περίθαλψης

Τον έλεγχο του βάρους Σας τον έλεγχο του βάρους είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Διατροφές μανίας μπορεί να σας υποσχεθώ ότι η καταμέτρηση υδατάνθρακες ή τρώει ένα βουνό γκρέιπφρουτ θα κάνει τα κιλά που πέφτω. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι οι θερμίδες που μετρούν. Απώλεια βάρους έρχεται κάτω να καίει περισσότερες θερμίδες που παίρνετε σε. Εσύ μπορείs κάνω ότι μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τα τρόφιμα και ποτά και αύξηση θερμίδες έκαψαν μέσω σωματικής άσκησης.

Μόλις καταλάβετε ότι εξίσωση, είστε έτοιμοι να θέσετε τους στόχους σας απώλεια βάρους και να κάνει ένα σχέδιο για την επίτευξη τους. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να το κάνει μόνη της. Συζητήστε με το γιατρό σας, την οικογένεια και τους φίλους για υποστήριξη. Επίσης, έξυπνο σχέδιο: πρόβλεψη πώς θα το χειριστεί καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητα σας και την αναπόφευκτη μικρές αποτυχίες.

Αν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική επέμβαση βάρος-απώλειας ή φάρμακα για σας. Στην περίπτωση αυτή, και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητούν διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους. 


comments powered by Disqus