Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι δίαιτες μανίας μπορούν να σας υποσχεθούν ότι η καταμέτρηση των υδατανθράκων ή η κατανάλωση ενός βουνού γκρέιπφρουτ θα κάνει τα κιλά να πέσουν. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι θερμίδες που μετράνε. Απώλεια βάρους έρχεται κάτω για να καίει περισσότερες θερμίδες που παίρνετε in. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τρόφιμα και ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε ότι η εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους σας και να κάνει ένα σχέδιο για την επίτευξή τους. Θυμήσου, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: Προβλέψτε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αποτυχίες.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους.

Η Νέα Δημοκρατία

Μελέτη αποκαλύπτει πώς η ορμόνη λεπτίνη συμβάλλει στην απώλεια βάρους

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, Απρίλιος 01, 2020

Κάποιοι το λένε λίπος για το μωρό. Αλλά πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι οι ενήλικες έχουν πάρα πολύ - το οποίο είναι ένα καλό πράγμα. Το καφετί λίπος, το αποκαλούμενο καλό λίπος που μπορεί να προστατεύσει από την παχυσαρκία και τους σχετικούς κινδύνους υγείας, όπως τις καρδιαγγειακές παθήσεις και το διαβήτη, βρίσκεται στις μικρές τσέπες σε όλο το σώμα.

Η γαστρική παράκαμψη μπορεί να είναι η καλύτερη χειρουργική επιλογή σε ασθενείς με NAFLD

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, Μάρτιος 31, 2020

Βαριατρική χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη μη αλκοολούχα λιπώδη ηπατική νόσο (NAFLD), προτείνει μια νέα μελέτη αποδεκτή για παρουσίαση στο ENDO 2020, ετήσια συνάντηση της Ενδοκρινικής Εταιρείας, και τη δημοσίευση στο Περιοδικό της Ενδοκρινικής Εταιρείας.

Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την καρδιακή λειτουργία σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2

Καταχωρήθηκε στις Δευτέρα, Μάρτιος 30, 2020

Ερευνητές στο Λέστερ έχουν δείξει ότι η λειτουργία της καρδιάς μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2 μέσω της άσκησης.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus