Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο Έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι δίαιτες της μόδας μπορεί να σας υπόσχονται ότι η καταμέτρηση υδατανθράκων ή η κατανάλωση ενός βουνού γκρέιπφρουτ θα κάνει τις λίρες να πέσουν. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι θερμίδες που μετράνε. Η απώλεια βάρους έρχεται να κάψει περισσότερες θερμίδες που παίρνεις. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τα τρόφιμα και τα ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε αυτή την εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους και να κάνετε ένα σχέδιο για να τα πετύχετε. Να θυμάσαι, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: προβλέπετε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αναποδιές.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική αγωγή απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους.

Ο περίθαλψης...

Οφέλη για την υγεία από ένα «ξηρό Ιανουάριο»

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, 2020

Ένα νέο έτος συχνά σημαίνει έναν κατάλογο ψηφισμάτων για αλλαγή, όπως η αποχή από την κατανάλωση οινοπνεύματος, η διακοπή του καπνίσματος ή η διαβίωση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Για ένα, το "Dry Ιανουάριος" έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές επειδή παρακινεί τους ανθρώπους να απέχουν από το να πίνουν αλκοόλ για 30 ημέρες, τουλάχιστον.

Χάνοντας γλώσσα λίπος βελτιώνει άπνοια ύπνου

Δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, 2020

Οι γιατροί γνωρίζουν ήδη ότι η απώλεια βάρους μπορεί να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τη βελτίωση της άπνοιας ύπνου, αν και οι λόγοι γι ' αυτό παρέμειναν ασαφείς. Τώρα, νέα έρευνα έχει αποκαλύψει ότι μια μείωση στο λίπος της γλώσσας είναι το κλειδί για το γιατί απώλεια λίπους βοηθά σε περιπτώσεις αποφρακτική άπνοια ΎΠΝΟΥ (OSA).

Οι ιατροί του όρους Σινά τονίζουν τη σημασία της έγκαιρης ανίχνευσης, της θεραπείας της νόσου του θυρεοειδούς

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, 2020

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης του θυρεοειδούς, και οι γιατροί από το Τμήμα Ενδοκρινολογίας, διαβήτη και οστικής πάθησης, και το τμήμα της Ωτορινολαρυγγολογίας – χειρουργική κεφαλή και λαιμός στο σύστημα υγείας του όρους Σινά τονίζουν την σημασία της επίγνωση των συμπτωμάτων που μπορεί να σχετίζονται με τη νόσο του θυρεοειδούς.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus