Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι δίαιτες fad μπορεί να σας υποσχεθούν ότι μετρώντας υδατάνθρακες ή τρώγοντας ένα βουνό γκρέιπφρουτ θα κάνει τα κιλά να πέσουν. Αλλά όταν πρόκειται για απώλεια βάρους, είναι οι θερμίδες που μετράνε. Η απώλεια βάρους καταλήγει στην καύση περισσότερων θερμίδων που παίρνετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τρόφιμα και ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε αυτή την εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους και να κάνετε ένα σχέδιο για την επίτευγή τους. Να θυμάσαι, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: Προβλέψτε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αποτυχίες.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους. 

Νέα Υγειονομικής Περίθαλψης

Ο επιζών του Έμπολα μπορεί να ξεκίνησε το τελευταίο ξέσπασμα -- 5 χρόνια αργότερα

Αναρτήθηκε στις Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021

Μια γενετική ανάλυση διαπίστωσε ότι το τρέχον ξέσπασμα του Έμπολα στη Γουινέα πιθανότατα ξεκίνησε με έναν επιζώντα της επιδημίας του 2014-2016, οι όρχεις του οποίου φιλοξενούν αδρανή ιό.

Αρκετές χώρες αναστέλλουν τη χρήση του εμβολίου AstraZeneca

Αναρτήθηκε στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Ορισμένα έθνη έχουν σταματήσει χρησιμοποιώντας το εμβόλιο AstraZeneca COVID-19 λόγω αναφορών ότι το εμβόλιο μπορεί να συνδέεται με θρόμβους αίματος.

Το «χάσμα φυλών» στην υγεία καρδιών έχει αλλάξει ελάχιστα σε 20 έτη

Αναρτήθηκε στις Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Νέα έρευνα δείχνει ότι οι Μαύροι Αμερικανοί που ζουν σε αγροτικές περιοχές έχουν δύο έως τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από διαβήτη και υψηλή αρτηριακή πίεση σε σύγκριση με τους λευκούς αγρότες.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus