Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο Έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι δίαιτες της μόδας μπορεί να σας υπόσχονται ότι η καταμέτρηση υδατανθράκων ή η κατανάλωση ενός βουνού γκρέιπφρουτ θα κάνει τις λίρες να πέσουν. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι θερμίδες που μετράνε. Η απώλεια βάρους έρχεται να κάψει περισσότερες θερμίδες που παίρνεις. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τα τρόφιμα και τα ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε αυτή την εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους και να κάνετε ένα σχέδιο για να τα πετύχετε. Να θυμάσαι, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: προβλέπετε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αναποδιές.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική αγωγή απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους.

Ο περίθαλψης...

Η κατανάλωση ποτών διατροφής μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και καρδιακής προσβολής σε γυναίκες άνω των 50

Δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019

Νωρίτερα αυτό το έτος, η Αμερικανική Ένωση καρδιάς/American εγκεφαλικό επεισόδιο δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας μελέτης προειδοποιώντας τις γυναίκες άνω των 50 σχετικά με το εγκεφαλικό επεισόδιο κινδύνους που συνδέονται με την κατανάλωση τεχνητά ζαχαρούχα ποτά.

Γενετικός διακόπτης που ελέγχει τη μετατροπή του κακού σε καλό λίπος που προσδιορίζεται

Δημοσιεύτηκε την Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019

Λιποκύτταρα. Είναι η καταστροφή της ύπαρξης ενός Ντίτερ, αλλά το λίπος είναι σημαντικό. Προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι τα κύτταρα του υποδόριου λευκού λίπους μπορούν να μετατραπούν σε καφέ και μπεζ ποικιλίες όταν εκτίθενται σε κρύο στρες.

Η θεραπεία πρωτονίων έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες για πολλούς καρκινοπαθείς

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, Μάιος 22, 2019

Η θεραπεία πρωτονίων έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες παρενέργειες από την παραδοσιακή θεραπεία ακτινοθεραπείας ακτίνων χ για πολλούς καρκινοπαθείς, σύμφωνα με νέα μελέτη που ηγείται η σχολή ιατρικής του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις και η σχολή ιατρικής Perelman στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus