Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι διατροφές μανίας μπορούν να σας υποσχεθούν ότι η καταμέτρηση των υδατανθράκων ή η κατανάλωση ενός βουνού του γκρέιπφρουτ θα κάνει τα κιλά πτώση μακριά. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι θερμίδες που μετράνε. Απώλεια βάρους έρχεται κάτω στην καύση περισσότερες θερμίδες που παίρνετε in. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας τις επιπλέον θερμίδες από τα τρόφιμα και τα ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε ότι η εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους σας και να κάνετε ένα σχέδιο για την επίτευξη τους. Θυμήσου, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: Προβλέψτε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αποτυχίες.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους. 

Νέα Υγειονομικής Περίθαλψης

COVID Εμβολιασμοί πιο αργή σε πιο πληγεί κράτη

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2021

Αγώνας της κυβέρνησης των ΗΠΑ για να νικήσει πίσω την πανδημία με τα εμβόλια - ονομάστηκε Λειτουργία Warp Speed - έχει παραπαίει στην τελευταία φάση της: Να πάρει απολύτως αναγκαίες δόσεις για το κοινό.

Μελέτη: Οι πανεπιστημιουπόλεις κολλεγίων είναι COVID «Superspreaders»

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2021

Σε ορισμένες πανεπιστημιουπόλεις, 1 στους 5 φοιτητές είχαν μολυνθεί από τον ιό μέχρι το τέλος της φθινοπωρινής περιόδου. Τέσσερα από τα σχολεία είχαν πάνω από 5.000 περιπτώσεις.

«Μικροβιώματα» μπορεί να επηρεάσει COVID-19 Σοβαρότητα

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Ιανουάριος 13, 2021

Ανισορροπίες στο μικροβίωμα μπορεί να προκαλέσει συνεχή φλεγμονώδη συμπτώματα, που συχνά ονομάζεται "μεγάλης απόστασης" COVID, οι ερευνητές πρόσθεσε.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus