Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο Έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι δίαιτες της μόδας μπορεί να σας υπόσχονται ότι η καταμέτρηση υδατανθράκων ή η κατανάλωση ενός βουνού γκρέιπφρουτ θα κάνει τις λίρες να πέσουν. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι θερμίδες που μετράνε. Η απώλεια βάρους έρχεται να κάψει περισσότερες θερμίδες που παίρνεις. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τα τρόφιμα και τα ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε αυτή την εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους και να κάνετε ένα σχέδιο για να τα πετύχετε. Να θυμάσαι, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: προβλέπετε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αναποδιές.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική αγωγή απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους.

Ο περίθαλψης...

Διακοπτόμενη νηστεία μπορεί να ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα ακόμη και χωρίς απώλεια βάρους

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Ιούλιος 18, 2019

Νέα έρευνα δείχνει ότι η διακοπτόμενη νηστεία, Ποδηλασία μέσα από περιόδους κανονικής διατροφής και νηστείας μπορεί να ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα (γλυκόζη), ακόμη και όταν συνοδεύονται από λίγη-έως-χωρίς απώλεια βάρους .

Ο διατροφολόγος της UNLV εξηγεί πώς το να σταματήσετε τις γλυκές απολαύσεις επηρεάζει το σώμα

Δημοσιεύτηκε : Τετάρτη 17 ιουλίου 2019

Από κέικ γενεθλίων σε πίτα των Ευχαριστιών μέχρι κρύες καλοκαιρινές απολαύσεις, κάθε αργία, σεζόν ή ειδική περίσταση Χαροποιείται το στόμα-πότισμα αναμνήσεις από ένα αγαπημένο ζαχαρούχο κέρασμα.

Η ανορεξία μπορεί να είναι τόσο μεταβολική διαταραχή όσο και ψυχιατρική, λένε οι επιστήμονες

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, Ιούλιος 16, 2019

Μια μελέτη έχει διαπιστώσει ότι το νευρική ανορεξία μπορεί να έχει ένα μεταβολικό συστατικό που κάνει κάποιους ασθενείς να χάνουν βάρος πιο εύκολα και να είναι πιο δύσκολο να θεραπεύσετε.

Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus