Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο Έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι δίαιτες της μόδας μπορεί να σας υπόσχονται ότι η καταμέτρηση υδατανθράκων ή η κατανάλωση ενός βουνού γκρέιπφρουτ θα κάνει τις λίρες να πέσουν. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι θερμίδες που μετράνε. Η απώλεια βάρους έρχεται να κάψει περισσότερες θερμίδες που παίρνεις. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τα τρόφιμα και τα ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε αυτή την εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους και να κάνετε ένα σχέδιο για να τα πετύχετε. Να θυμάσαι, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: προβλέπετε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αναποδιές.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική αγωγή απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους.

Ο περίθαλψης...

Διακυμάνσεις του βάρους αλλαγές μπορεί να επαναλάβει στη δεύτερη εγκυμοσύνη και μπορεί να προβλέψει κακή αποτελέσματα

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019

Όλοι γνωρίζουν ότι η απόκτηση υπερβολικού βάρους κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης είναι κακή, αλλά οι κλινικοί ιατροί σπάνια θεωρούν τα κέρδη και τις ζημίες από τη μία εγκυμοσύνη στην επόμενη--ειδικά στις γυναίκες φυσιολογικού βάρους.

Μελέτη εξετάζει την αποτελεσματικότητα των φαρμακοφαρμακευτικών τροφίμων για τη διαχείριση του διαβήτη

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019

Κάθε πέντε λεπτά, κάποιος στην Αυστραλία έχει διαγνωστεί με διαβήτη. Είναι η ταχύτερη αναπτυσσόμενη χρόνια κατάσταση της Αυστραλίας, αλλά καθώς ο επιπολασμός της μεγαλώνει περισσότεροι άνθρωποι προσθέτουν διατροφικά συμπληρώματα στη διατροφή τους με την ελπίδα να μειώσουν τον κίνδυνο της νόσου.

Οι χειρουργοί Κέδρος-Σινά ανιχνεύουν και αφαιρούν όγκο καρκινικών ωοθηκών 25 κιλών

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, Νοέμβριος 14, 2019

Η Μαρία ήταν σίγουρη ότι τα δυσάρεστα κοιλιακά συμπτώματά της δεν προκλήθηκαν από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή από υπέρβαρος, άσχετα με το ότι οι τοπικοί γιατροί της είπαν επανειλημμένα ότι ήταν η περίπτωση.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus