Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Τον έλεγχο του βάρους

Τον έλεγχο του βάρους Σας τον έλεγχο του βάρους είναι μια πράξη εξισορρόπησης και θερμίδες αποτελούν τμήμα αυτής της εξίσωσης. Διατροφές μανίας μπορεί να σας υποσχεθώ ότι Καταμέτρηση υδατάνθρακες ή τρώγοντας ένα βουνό από γκρέιπφρουτ, θα κάνει τα κιλά που πέφτω. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι οι θερμίδες που μετράνε. Απώλεια βάρους έρχεται κάτω να καίει περισσότερες θερμίδες, που παίρνετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τρόφιμα και ποτά και αύξηση των θερμίδων καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε ότι εξίσωση, είστε έτοιμοι να θέσει σας απώλεια βάρους γκολ και να κάνει ένα σχέδιο για την επίτευξη τους. Θυμηθείτε, δεν έχετε να το κάνει μόνη της. Μιλήστε με το γιατρό σας, την οικογένεια και τους φίλους για υποστήριξη. Επίσης, το σχέδιο smart: προβλέψει πως θα μπορείτε να χειριστείτε καταστάσεις που προκαλούν την αποφασιστικότητα σας και την αναπόφευκτη μικρές αποτυχίες.

Αν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική επέμβαση βάρος-απώλειας ή φάρμακα για εσάς. Στην περίπτωση αυτή, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητούν διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους. 

ΝΈΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉΣ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗΣ

Προσέγγιση μάθησης μηχάνημα ρίχνει φως σε τη βιολογία του ήπατος και των νεφρών μετά από έκθεση τοξίνη

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2019

Έκθεση σε δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες είναι μια πραγματικότητα της ζωής. Οι πρόγονοί μας, αντιμέτωποι με φυσικά συμβαίνουν τις τοξίνες, εξελίχθηκε μηχανισμούς για να αποτοξινώσει και να απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες.

Πράσινο τσάι μειώνει την παχυσαρκία, κινδύνους για την υγεία σε ποντίκια

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2019

Πράσινο τσάι περικοπές παχυσαρκία και μια σειρά από φλεγμονώδη βιοδείκτες που συνδέονται με κακή κατάσταση υγείας σε μια νέα μελέτη.

Μελέτη αποκαλύπτει πώς ένα ρυθμιστικό μόριο διασφαλίζει κατάλληλο ανεφοδιασμό των κυττάρων του αίματος

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019

Το σώμα χρειάζεται για να δημιουργήσετε μια συνεχή παροχή των αιμοσφαιρίων να τίθενται σε κυκλοφορία. Τα κύτταρα του αίματος έχουν μια μεγάλη ποικιλία καθηκόντων που κυμαίνονται από παροχή οξυγόνου στους ιστούς, την καταπολέμηση των λοιμώξεων και επιτρέποντας το αίμα να πήξει κατόπιν τραυματισμού.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus