Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι διατροφές μανίας μπορούν να σας υποσχεθούν ότι η καταμέτρηση των υδατανθράκων ή η κατανάλωση ενός βουνού του γκρέιπφρουτ θα κάνει τα κιλά πτώση μακριά. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι θερμίδες που μετράνε. Απώλεια βάρους έρχεται κάτω στην καύση περισσότερες θερμίδες που παίρνετε in. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας τις επιπλέον θερμίδες από τα τρόφιμα και τα ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε ότι η εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους σας και να κάνετε ένα σχέδιο για την επίτευξη τους. Θυμήσου, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: Προβλέψτε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αποτυχίες.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους.

Νέα Υγειονομικής Περίθαλψης

Σοβαρή πρωινή αδιαθεσία αυξάνει τον κίνδυνο κατάθλιψης

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Οκτώβριος 14, 2020

Σοβαρή πρωινή ασθένεια αυξάνει τον κίνδυνο κατάθλιψης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εγκυμοσύνη, νέα έρευνα έχει διαπιστώσει.

Το κοκτέιλ αντισωμάτων μπορεί να προσφέρει κλινικό όφελος τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία του COVID-19

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, Οκτώβριος 10, 2020

Τον Ιούνιο, δύο μελέτες στο Science ανέφεραν ένα κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του SARS-CoV-2 που αναπτύχθηκε από μελέτες σε εξανθρωπισμένα ποντίκια και αναρρώνοντας ασθενείς. Το κοκτέιλ δύο αντισωμάτων σχεδιάστηκε για να δεσμεύσει τον ιό για να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης μιας ανθεκτικής στα φάρμακα μορφής.

Γενικευμένη επιληψία ασθενείς έχουν υψηλότερο κίνδυνο OSA από τα άτομα με εστιακή επιληψία

Καταχωρήθηκε στις Τετάρτη, Σεπτέμβριος 30, 2020

Τα άτομα με γενικευμένη επιληψία που έχουν επιληπτικές κρίσεις που προκύπτουν και από τις δύο πλευρές του εγκεφάλου ταυτόχρονα, έχουν υψηλότερο κίνδυνο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου (OSA) σε σύγκριση με τους ασθενείς που έχουν εστιακή επιληψία, όπου οι επιληπτικές κρίσεις προέρχονται από μια περιοχή του εγκεφάλου, σύμφωνα με μια μελέτη Rutgers.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus