Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους Ο Έλεγχος βάρους σας είναι μια πράξη εξισορρόπησης, και οι θερμίδες είναι μέρος αυτής της εξίσωσης. Οι δίαιτες της μόδας μπορεί να σας υπόσχονται ότι η καταμέτρηση υδατανθράκων ή η κατανάλωση ενός βουνού γκρέιπφρουτ θα κάνει τις λίρες να πέσουν. Αλλά όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους, είναι θερμίδες που μετράνε. Η απώλεια βάρους έρχεται να κάψει περισσότερες θερμίδες που παίρνεις. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μειώνοντας επιπλέον θερμίδες από τα τρόφιμα και τα ποτά και αυξάνοντας τις θερμίδες που καίγονται μέσω της σωματικής δραστηριότητας.

Μόλις καταλάβετε αυτή την εξίσωση, είστε έτοιμοι να ορίσετε τους στόχους απώλειας βάρους και να κάνετε ένα σχέδιο για να τα πετύχετε. Να θυμάσαι, δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Μιλήστε με το γιατρό, την οικογένεια και τους φίλους σας για υποστήριξη. Επίσης, σχεδιάστε έξυπνα: προβλέπετε πώς θα χειριστείτε καταστάσεις που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά σας και τις αναπόφευκτες μικρές αναποδιές.

Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας λόγω του βάρους σας, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει χειρουργική αγωγή απώλειας βάρους ή φάρμακα για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση, εσείς και ο γιατρός σας θα πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους.

Ο περίθαλψης...

Η δίαιτα με βάση το φυτό μπορεί να θεραπεύσει τη ρευματοειδή αρθρίτιδα

Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019

Σύμφωνα με την τελευταία ανασκόπηση, υιοθετώντας μια φυτική διατροφή θα μπορούσε κάλλιστα να ανακουφίσει τις πρησμένες αρθρώσεις και τον πόνο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας (RA).

Έρευνα: πολλοί γιατροί είναι απροετοίμαστοι να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να αποτρέψουν τον διαβήτη

Δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, Σεπτέμβριος 11, 2019

Σε έκθεση σχετικά με τα ευρήματά τους στην εφημερίδα της γενικής εσωτερικής ιατρικής, οι ερευνητές αναφέρουν ότι η έρευνά τους για 1.000 τυχαία επιλεγμένες ΠΠΠ αποκάλυψε σημαντικά κενά στη συνολική γνώση του Ομίλου για τους παράγοντες κινδύνου, τα διαγνωστικά κριτήρια και τη συνιστώμενη διαχείριση/ πρακτικές πρόληψης για προδιαβήτη.

Έντερο μικρομικροβιώματος και IBD – η σύνδεση ίσως στη διατροφή λέει μελέτη

Δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, Σεπτέμβριος 11, 2019

Μια νέα μελέτη έχει δείξει πειστικά στοιχεία ότι η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου ή IBD συνδέεται στενά με το μικροβιακό περιβάλλον του εντέρου που μπορεί να αλλοιωθεί με συνταγή δίαιτα. Το μικρομίκωμα μέσα στο ανθρώπινο έντερο είναι μια συλλογή υγιών και χρήσιμων βακτηρίων που βοηθούν σε διάφορες λειτουργίες του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και της συντήρησης της ανοσίας.Έλεγχος Βάρους
comments powered by Disqus