Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Κρίση μέσης ηλικίας και Ανδροπαύση

Midlife κρίση και Andropause

Midlife κρίση και Andropause 

Midlife κρίση

Όταν οι άνδρες βλέπουν ότι η ενέργεια της νεολαίας και γενναίος δύναμη υποχωρούν όταν φτάνουν 40 βιώνουν ανάμικτα συναισθήματα. Όσο για το φυσικούς παράγοντες, έχουν τριχόπτωση, αϋπνία, προβλήματα με τη μνήμη, κλπ. Τέτοια πράγματα κάνουν τα πράγματα χειρότερα και να επιδεινωθεί η κατάσταση. Αυτοί απώλεια κίνητρο, αισθάνονται ερεθισμένο και κουράζονται πολύ σύντομα. Σε ορισμένες περιπτώσεις που μπορεί να υφίστανται υπεριδρωσία και το του προσώπου ξέπλυμα, προβλήματα με το βάρος, τους μυς και τους πόνους. Στυτική δυσλειτουργία είναι ένα άλλο δυσάρεστο σύμπτωμα. Το αποτέλεσμα αυτό είναι κατάθλιψη.

Andropause

Σχεδόν κάθε άνθρωπος του midlife κρίση θα ζήσετε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω συμπτώματα. Ο βαθμός τα αναφέρεται ανωτέρω προβλήματα επιπτώσεις μπορεί να ποικίλει, αλλά συχνά είναι αρκετά καταστροφική. Andropause είναι μια κατάσταση εμμηνόπαυση-όπως στη γήρανση του άνδρες. Υπάρχουν φυσικές αιτίες για αυτήν την κατάσταση, και αυτό συμβαίνει όταν το επίπεδο τεστοστερόνης μειώνεται σιγά-σιγά. Η διαδικασία αυτή ξεκινά από περίπου 30 και στη συνέχεια υπάρχει μείωση 10% κάθε δεκαετία. Επειδή η τεστοστερόνη είναι μια ορμόνη που βοηθά στη διατήρηση σεξουαλική λίμπιντο, δημιουργία του σπέρματος, των γεννητικών οργάνων και τρίχες σώματος, μυϊκή μάζα, και οστίτη ιστού, οι επιπτώσεις της andropause προκύπτουν σταδιακά καθώς ένα πρόσωπο γερνά.

Αυτή η κρίση στη μέση ζωή επηρεάζει άνδρες και την ποιότητα ζωής που μειώνεται καθώς το σώμα γερνά. Εκτός αυτού, μπορεί να φέρει σε οστεοπόρωση και καρδιά κόπο. Αυτό είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να διευκολύνει την κατάσταση και να εξαλείψει τα συμπτώματα της andropause. Το πρόσωπο πρέπει να ακολουθήσει τη στρατηγική που ενώνει διαφορετικές πτυχές, όπως η διατροφή, άγχος έλεγχο, μείωση της πρόσληψης καπνού και αλκοόλ.

Θεραπεία της Andropause

Αν και δεν θα βρείτε μια θεραπεία για την κρίση της μέσης ηλικίας σας, μπορείτε να κάνετε την ποιότητα της ζωής σας καλύτερα με τη βοήθεια της andropause προϊόντα επεξεργασίας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν σε σας μάχη με andropause συνέπειες. Τα πιο δημοφιλή ενισχυτές ανέγερση παράγονται με τη μορφή του πέους χάπια. Μπορούν να φέρουν θετική αλλαγές στη σεξουαλική ζωή σας, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας γενικότερα. Δεν πιστεύουν όσοι πιστεύουν τέτοια χάπια δεν αξίζουν τα χρήματα που δαπανώνται.

Είναι απαραίτητο γιατί το σεξ είναι μια κινητήρια δύναμη που επηρεάζει τη ζωή μας και τη σχέση μας. Σεξ είναι στενά συνδεδεμένη με τα συναισθήματα και να χρησιμοποιήσουμε χωριστά. Γυναίκες προτιμούν οι άνδρες που είναι ισχυρή και καλή στο κρεβάτι. Θέλουν τους άνδρες να έχουν σεξουαλικής σφρίγος. Και φυσικά, δεν είναι πρόθυμοι να περάσουν τη ζωή τους με εκείνα τα άτομα που πάσχουν από andropause και τις συνέπειές της.

Αν και όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι σεξουαλικά ισχυρή, πολλοί άνδρες βρίσκουν δύσκολο να αγοράσει andropause προϊόντα επεξεργασίας, όπως δεν αισθάνονται άνετα να το πράξει ή να το θεωρούν προσβλητικό για το εγώ τους και την ανδρική ηλικία τους. Ευτυχώς, σήμερα πολλοί άνδρες είναι σε θέση να δεχτεί ότι μπορεί να χρειαστείτε κάποια βοήθεια και να αγοράσει αυτά τα προϊόντα.

Andropause προϊόντα επεξεργασίας συμβάλλουν στη βελτίωση της κατάστασης, από διαφορετικά σημεία. Πρώτα απ ' όλα μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεραστούν andropause. Στη συνέχεια, βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή ενός ανθρώπου. Χρησιμοποιεί άνδρες έχουν καλύτερη στύση, και την περίμετρο και το μήκος είναι επίσης βελτιωθεί. Τρίτον: Πολύ σημαντικό είναι ότι η γενική υγεία ενός ανθρώπου έχει επίσης βελτιωθεί. Τέταρτον: η ροή του αίματος παίρνει καλύτερα, που οδηγεί στην βελτιωμένη κυκλοφορία στην περιοχή της πυέλου. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ότι το αρσενικό λίμπιντο βελτίωσης προϊόντων κάνει θαύματα με μια σχέση, γιατί το σεξ είναι μια βάση του. Eίναι απόλυτα σαφές, λόγος για τον οποίο όλο και περισσότεροι άνδρες αρχίζουν να εμπιστεύονται σε χάπια και συχνά χρησιμοποιούν τους.

Βρείτε τα καλύτερα χάπια πέος 


comments powered by Disqus