Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Κρίση μέσης ηλικίας και ανδρόπαυση

Κρίση μέσης ηλικίας και Ανδροπάους. Πώς να μεταχειριστεί andropause φυσικά;

Κρίση μέσης ηλικίας και Ανδροπάους. Πώς να μεταχειριστεί andropause φυσικά; 

Υγεία της γήρανσης των ανδρών

Όταν οι άνδρες βλέπουν ότι η ενέργεια της νεολαίας και της ανδροπρεπούς δύναμης υποχωρούν καθώς φθάνουν τα 40 βιώνουν ανάμεικτα συναισθήματα. Όσο για τους φυσικούς παράγοντες, έχουν απώλεια μαλλιών, αϋπνία, προβλήματα με τη μνήμη, κλπ. Τέτοια πράγματα επιδεινώνουν τα πράγματα και επιδεινώνουν την κατάσταση.

Θα απώλεια κίνητρο, αισθάνονται ερεθισμένο και ελαστικών πολύ σύντομα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να υποβληθούν σε υπεριδρωσία και έξαψη του προσώπου, προβλήματα με το βάρος, τους μυς, και τους πόνους. Στυτική δυσλειτουργία είναι ένα άλλο δυσάρεστο σύμπτωμα. Το αποτέλεσμα είναι η κατάθλιψη.

Κρίση μέσης ηλικίας

Σχεδόν κάθε άνθρωπος στην κρίση μέσης ηλικίας του θα βιώσουν τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω συμπτώματα. Ο βαθμός των προαναφερθέντων προβλημάτων επιπτώσεις μπορεί να ποικίλει, αλλά συχνά είναι αρκετά καταστροφικές. Αυτή η κρίση στη μέση της ζωής επηρεάζει τους άνδρες και την ποιότητα ζωής τους που μειώνεται καθώς το σώμα γερνάει.

Midlife Crisis
Κρίση μέσης ηλικίας
Εκτός αυτού, μπορεί να φέρει στην οστεοπόρωση και το πρόβλημα καρδιών. Αυτό είναι στοχευμαί σας να αποφασίσετε αν θέλετε να κάνετε την κατάσταση ευκολότερη και την εξάλειψη των συμπτωμάτων της γήρανσης. Το άτομο θα πρέπει να ακολουθήσει τη στρατηγική που ενώνει διάφορες πτυχές, όπως η διατροφή, ο έλεγχος του στρες, η μείωση της κατανάλωσης καπνού και αλκοόλ.

Σεξουαλική υγεία της γήρανσης των ανδρών

Η ανδρική σεξουαλική υγεία αλλάζει επίσης καθώς ο άνθρωπος γερνάει. Σεξουαλική υγεία εξαρτάται από την ορμόνη του φύλου που ονομάζεται τεστοστερόνη. Andropause, ή γενικά γνωστή ως ανδρική εμμηνόπαυση, είναι μια ορμονική κατάσταση που συμβαίνει στους άνδρες μετά από μια ορισμένη ηλικία. Υπάρχουν φυσικές αιτίες για αυτή την κατάσταση και αυτό συμβαίνει όταν το επίπεδο τεστοστερόνης μειώνεται σιγά-σιγά. Αυτή η διαδικασία ξεκινά σε περίπου 30 και στη συνέχεια υπάρχει 10% μείωση κάθε δεκαετία.

Επειδή η τεστοστερόνη είναι μια ορμόνη που βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής λίμπιντο, δημιουργία σπέρματος, γεννητικών οργάνων και των μαλλιών του σώματος, μυϊκή μάζα, και οστικού ιστού, οι επιπτώσεις της andropause σταδιακά προκύπτουν ως ένα άτομο μεγαλώνει.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, andropause είναι μια εμμηνόπαυση-όπως κατάσταση στη γήρανση των ανδρών. Αλλά τι ακριβώς είναι andropause, πώς διαφέρει από τη γυναικεία εμμηνόπαυση και πώς να θεραπεύσει andropause φυσικά; Ας το ανακαλύψουμε.

Τι είναι το Ανδροπάουζ;

Οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στους άνδρες οδηγούν σε χαμηλή παραγωγή τεστοστερόνης και αλλαγές στη σεξουαλική υγεία, που χαρακτηρίζονται από έλλειψη λίμπιντο και μειωμένη σεξουαλική λειτουργία. Δεδομένου ότι υπάρχει χαμηλή τεστοστερόνη για να τροφοδοτήσει την ανδρική λίμπιντο, επηρεάζει την ανδρική σεξουαλική απόδοση, τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τη συγκέντρωση,τη φυσική ενέργεια και τη δύναμη.

Η αλλαγή στις ορμόνες μπορεί επίσης να επηρεάσει τη συναισθηματική υγεία. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται ως andropause.
Andropause
Ανδρόψα και ορμόνες
Συμβαίνει σε μια σταδιακή φάση του χρόνου στη μέση ηλικία, με τα ορμονικά επίπεδα να μειώνονται σημαντικά καθώς τα αρσενικά συνεχίζουν να γερνούν. Είναι διαφορετικό από την εμμηνόπαυση στις γυναίκες με τον τρόπο της εμφάνισής της.

Οι ορμονικές αλλαγές λόγω της διακοπής της ωορρηξίας στις γυναίκες σηματοδοτούν την έναρξη της εμμηνόπαυσης, η οποία συμβαίνει γρήγορα μετά από μια ηλικία. Ωστόσο, στους άνδρες, τα επίπεδα τεστοστερόνης συνεχίζουν να μειώνονται με τα χρόνια πολύ σταδιακά.

Πότε ο Andropause είναι μέσα;

Συνήθως, τα αρσενικά μετά την ηλικία των 50 υποφέρουν από μια πτώση στα επίπεδα τεστοστερόνης. Μερικοί άνδρες βιώνουν την πτώση αρκετά νωρίς λόγω ανθυγιεινών τρόπων ζωής, ασθένειες, ή φάρμακα. Τα αρσενικά έχουν τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης στην εφηβεία και τη νεολαία τους. Μετά την ηλικία των 30 ετών, τα επίπεδα μειώνονται κατά ένα τοις εκατό κάθε χρόνο.

Andropause Συμπτώματα

Τα συμπτώματα της ανδροπούσης μπορεί να εμφανιστούν όταν οι άνδρες φθάνουν στα τέλη της δεκαετίας του '40 ή κατά τη διάρκεια των αρχών της δεκαετίας του '50 τους. Μερικά από αυτά τα κοινά συμπτώματα είναι:

 • Απώλεια σεξουαλικής ορμής
 • Στυτική δυσλειτουργία
 • Χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων
 • Χαμηλός όγκος σπέρματος
 • Έλλειψη ενέργειας
 • Χαμηλή μυϊκή μάζα
 • Εναλλαγές
 • Κατάθλιψη
 • Αϋπνία
 • Κούραση
 • Αυξημένο λίπος στην κοιλιά
 • Δυσκολία συγκέντρωσης
 • Μείωση της οστικής πυκνότητας
 • Ανάπτυξη αρσενικών μαστών
 • Τριχόπτωση
 • Εξάψεις
 • Μείωση του μεγέθους των όρχεων

Andropause και στυτική δυσλειτουργία

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της ανδροπαύσης είναι η στυτική δυσλειτουργία. Αυτό μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των ανδρών και ο πρώτος λόγος για τον οποίο οι άνδρες θέλουν να μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν andropause φυσικά. Κατά τη διάρκεια andropause, όταν τα επίπεδα τεστοστερόνης πτώση πάρα πολύ γρήγορα ή έχουν μειωθεί κατά το ήμισυ από τα μέγιστα επίπεδα τους, σεξουαλική υγεία στους άνδρες αρχίζουν να υποφέρουν. Μπορείτε επίσης να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε άλλα παραπάνω-συζητήθηκαν συμπτώματα.

Στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες είναι πολύ συχνή κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '40 και του '50 λόγω μιας σημαντικής πτώσης των επιπέδων τεστοστερόνης. Η έλλειψη της κύριας ορμόνης φύλου στο αρσενικό σώμα επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική ορμή. Οι άνδρες αρχίζουν να βιώνουν μια απώλεια της λίμπιντο και επίσης αποτυγχάνουν να εκτελέσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.
Andropause
Ανδροπαούσης και ανικανότητα
Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης επηρεάζουν επίσης τη λειτουργία του σεξουαλικού οργάνου, το οποίο προκαλεί προβλήματα στύσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας. Τα αρσενικά αποτυγχάνουν να επιτύχουν και να διατηρήσουν μια ανέγερση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας, οδηγώντας σε μηδενική ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Χαμηλή τεστοστερόνη και στυτική δυσλειτουργία συνδέονται επίσης με χαμηλή παραγωγή σπέρματος και μείωση της συγκέντρωσης σπέρματος.

Συνολικά, η επιθυμία να συμμετάσχουν σε σεξουαλική δραστηριότητα, στύση, και τη σεξουαλική απόδοση εμποδίζουν σημαντικά με την έναρξη της ανδροπαύσης και μια πτώση των ορμονικών επιπέδων.

Πώς να αποτρέψει Andropause;

Το μείζον ερώτημα που έχουν όλοι οι άνδρες στο μυαλό τους είναι "πώς να αποτρέψει andropause;".

Εδώ είναι μερικές φυσικές αλλαγές που πρέπει να εφαρμόσετε στη ζωή σας για να αποτρέψετε το σύνολο της ανδροπούσης και να κρατήσει την ενίσχυση των ορμονικών επιπέδων σας για την πρόληψη της στυτικής δυσλειτουργίας, απώλεια μαλλιών, έλλειψη σωματικής δύναμης, και άλλα σημαντικά συμπτώματα:

 • Αλλαγές στον τρόπο ζωής
 • Υγιεινή διατροφή
 • Ασκήσεις

Αλλαγές στον τρόπο ζωής

Οι παράγοντες τρόπου ζωής είναι εξαιρετικά υπεύθυνοι για την πρόωρη ή γρήγορη andropause. Πολλά από τα συμπτώματα της andropause συμβαίνουν λόγω προβλημάτων τρόπου ζωής όπως ο εθισμός στο αλκοόλ, άγχος, άγχος, κατάθλιψη, έλλειψη ύπνου, και κακή διατροφή.

Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας με τη βελτίωση της διατροφής σας και τη μείωση του καπνίσματος και της κατανάλωσης αλκοόλ. Το μεγαλύτερο έναυσμα είναι το άγχος και το άγχος που οδηγεί σε μια σημαντική αλλαγή στα ορμονικά επίπεδα. Τα ζητήματα σχέσεων, οι οικονομικές ανησυχίες, η κρίση μέσης ηλικίας, και άλλα προβλήματα διαδραματίζουν έναν μεγάλο ρόλο στην andropause. Προσπαθήστε να εξαλείψει αυτές τις αιτίες για να οδηγήσει μια χωρίς άγχος, χαλαρή ζωή.

Υγιεινή διατροφή

Η υγιεινή διατροφή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την πρόληψη andropause. Οι άνδρες χρειάζονται πρωτεΐνες, βιταμίνες, και μέταλλα για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας και ενίσχυση στην παραγωγή τεστοστερόνης. Ψευδάργυρος, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη D, είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή τεστοστερόνης. Συμπεριλάβετε άπαχο ζωικές πρωτεΐνες, θαλασσινά, τόνος, σαρδέλες, στρείδια, ξηροί καρποί, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα στην κανονική διατροφή σας.

Ασκήσεις

Για την πρόληψη της ανδροπάουσης, πρέπει να παραμένετε σε φόρμα και να ασκείστε τακτικά. Η άσκηση διατηρεί την αρτηριακή σας πίεση υπό έλεγχο και εξαλείφει άλλες ασθένειες όπως ο διαβήτης και η παχυσαρκία, η οποία μπορεί να επιταχύνει andropause. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σας, ενισχύοντας τη λειτουργία των αναπαραγωγικών οργάνων σας. Ασκήσεις είναι επίσης απαραίτητη για τη σωστή ορμονική παραγωγή στο σώμα, ειδικά βοηθώντας το σώμα στην παραγωγή περισσότερης τεστοστερόνης.

Οι άνδρες πρέπει να συμμετάσχουν σε τουλάχιστον τριάντα λεπτά τακτικής άσκησης καθημερινά για την προώθηση της παραγωγής τεστοστερόνης στο σώμα. Συμμετάσχετε σε κάποιες αθλητικές ή πρακτικές καρδιαγγειακές ασκήσεις κάθε μέρα για να διατηρήσετε την φυσική σας κατάσταση και να διατηρήσετε τον ανδρισμό σας.

Andropause Επιλογές θεραπείας

Andropause
Andropause επιλογές θεραπείας
Αν και δεν θα βρείτε μια θεραπεία για την κρίση μέσης ηλικίας σας, μπορείτε να κάνετε την ποιότητα της ζωής σας καλύτερη μέσω ορισμένων andropause επιλογές θεραπείας,η οποία μπορεί να σας βοηθήσει στη μάχη σας με andropause συνέπειες. Οι δημοφιλέστεροι ενισχυτές ανέγερσης παράγονται με τη μορφή των αποκαλούμενων χαπιών ανέγερσης.

Αυτά τα χάπια είναι στην πραγματικότητα τίποτα περισσότερο από τα συμπληρώματα διατροφής για andropause θεραπεία. Μπορούν να φέρουν θετικές αλλαγές στη σεξουαλική ζωή σας, η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας γενικά. Μην πιστεύετε ότι αυτοί που λένε τέτοια χάπια δεν αξίζουν τα χρήματα που δαπανώνται.

Είναι απαραίτητο γιατί το σεξ είναι μια κινητήρια δύναμη που επηρεάζει τη ζωή μας και τη σχέση μας. Το σεξ είναι στενά συνδεδεμένο με τα συναισθήματα και δεν μπορούμε να το πάρουμε ξεχωριστά. Οι γυναίκες προτιμούν εκείνους τους άνδρες που είναι δυνατοί και καλοί στο κρεβάτι. Θέλουν οι άντρες τους να έχουν σεξουαλικό σθένος. Και φυσικά, δεν είναι πρόθυμοι να περάσουν τη ζωή τους με εκείνους τους άνδρες που υποφέρουν από andropause και τις συνέπειές της.

Συμπληρώματα διατροφής για Andropause

Το κλειδί για την υγεία πριμοδότηση στους άνδρες και τη διατήρηση του ανδρισμού είναι το δικαίωμα διατροφής. Οι άνδρες απαιτούν περισσότερες θερμίδες από τις γυναίκες και πρέπει να τρώνε τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες και ίνες. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, οι άπαχες πρωτεΐνες και οι φυτικές πρωτεΐνες είναι σημαντικά για να διατηρήσουν ανέπαφη τη δύναμή τους και την αναπαραγωγική υγεία τους.

Ωστόσο, τα τρόφιμα συχνά δεν είναι επαρκή για να σας παρέχει την απαιτούμενη ποσότητα βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Όταν δεν μπορείτε να λάβετε την απαραίτητη ποσότητα βιταμινών και ανόργανων συστατικών μέσω των τροφίμων, η αναπαραγωγική υγεία μπορεί να υποφέρουν.
Andropause
Φυσικά συμπληρώματα για τη θεραπεία andropause

Φυσική θεραπεία για andropause

Χρειάζεστε φυσική θεραπεία για andropause. Αυτά είναι συνήθως συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες, βότανα, ή μέταλλα για την ενίσχυση της σεξουαλικής υγείας σας κατά τη διάρκεια τέτοιων χρόνων. Αυτά τα συμπληρώματα είναι οι καλύτερες επιλογές θεραπείας andropause καθώς αναπληρώνουν τα θρεπτικά συστατικά που λείπουν στο σώμα. Βοηθούν στη φυσική παραγωγή της ανδρικής ορμόνης που ονομάζεται τεστοστερόνη.

Εδώ είναι μερικά από τα ζωτικής σημασίας θρεπτικά συστατικά σε τεστοστερόνη-τόνωση συμπληρώματα για να θεραπεύσει χαμηλά προβλήματα τεστοστερόνης, τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας, και τη θεραπεία andropause φυσικά:

 • D-ασπαρτικό οξύ
 • Δεϋδροεπιανδροστερόνη
 • Ψευδαργύρου
 • Φυτικά συμπληρώματα

D-ασπαρτικό οξύ

Τεστοστερόνη ενίσχυση συμπληρώματα μπορεί να περιέχει αυτό το απαραίτητο φυσικό αμινοξύ που ονομάζεται D-ασπαρτικό οξύ. Η έρευνα δείχνει ότι αυτό το αμινοξύ έχει τις ιδιότητες για την αύξηση της ωχρινοτρόπου ορμόνης στους άνδρες, καθιστώντας τα κύτταρα Leydig στο αρσενικό αναπαραγωγικό όργανο παράγουν περισσότερη τεστοστερόνη. Βελτιώνει επίσης την παραγωγή σπέρματος και την υγεία.

Dhea

DHEA ή Dehydroepidandersterone είναι μια ορμόνη που εκκρίνεται από τα επινεφρίδια και διατηρεί τα βέλτιστα επίπεδα της τεστοστερόνης. Συμπληρώματα που περιέχουν DHEA ενεργούν σαν ένα αναβολικό στεροειδές, βοηθώντας στη διαχείριση των απαιτούμενων επιπέδων τεστοστερόνης. Όταν οι άνθρωποι ηλικία και andropause αρχίζει να θέσει σε, ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ DHEA μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει τα επίπεδα των αρσενικών ορμονών.

Ψευδαργύρου

Ο ψευδάργυρος είναι ένα ορυκτό που είναι ζωτικής σημασίας για την ανδρική αναπαραγωγική υγεία. Οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης επωφελούνται σημαντικά από τα συμπληρώματα ψευδαργύρου. Βοηθά στη θεραπεία της στειρότητας και ενισχύει την ανδρική αναπαραγωγική υγεία. Λαμβάνοντας συμπληρώματα ψευδαργύρου είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της ανδροπάουσης για τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας.

Φυτικά συμπληρώματα

Εκτός από τα συμπληρώματα βιταμινών και ανόργανων συστατικών, υπάρχουν και άλλα φυτικά συμπληρώματα για andropause θεραπεία που διατίθενται στην αγορά. Βότανα όπως ashwagandha, fenugreek, ginseng, και Yohimbe κάνουν θαύματα σε άτομα με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης. Αυτά τα βότανα βελτιώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης, βοηθώντας έτσι στην παραγωγή σπέρματος, τον αριθμό, την υγεία του σπέρματος, την κινητικότητα, και λίμπιντο.

Πώς να μεταχειριστεί andropause φυσικά; Συμπέρασμα.

Andropause είναι κοινή και μπορεί να συμβεί σε κανέναν ως φυσικό φαινόμενο. Ωστόσο, μπορεί να ελεγχθεί εάν αναζητάτε φυσικές επιλογές θεραπείας andropause τη σωστή στιγμή.

Andropause
Andropause μπορεί να αντιμετωπιστεί!
Ενώ το δικαίωμα διατροφής και αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να περιορίσει την έναρξη της ανδρόπαυσης, παρέχοντας το σώμα σας με τη σωστή βιταμίνη και συμπληρώματα μετάλλων βοηθήσει στην ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής υγείας. Αυτοί οι φυσικοί τρόποι βοηθούν στη φυσική παραγωγή των βέλτιστων ποσών της αρσενικής ορμόνης φύλων για να διατηρήσουν τον ανδρισμό και τη γονιμότητά σας για χρόνια.

Αν και όλοι οι άνδρες θέλουν να είναι σεξουαλικά ισχυρή, πολλοί άνδρες δυσκολεύονται να αγοράσουν andropause προϊόντα θεραπείας, δεδομένου ότι δεν αισθάνονται άνετα να το πράξουν ή θεωρούν προσβλητικό για το εγώ τους και τον ανδρισμό τους. Ευτυχώς, σήμερα πολλοί άνδρες καταφέρνουν να μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν andropause φυσικά και να αποδεχθεί ότι μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια και να αγοράσουν αυτά τα προϊόντα.

Οφέλη των φυσικών προϊόντων επεξεργασίας Andropause

Τα φυσικά προϊόντα επεξεργασίας andropause βοηθούν να βελτιώσουν την κατάσταση από τα διαφορετικά σημεία.

 • Πρώτα απ 'όλα, βοηθούν να ξεπεραστεί andropause.
 • Δεύτερον, βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή ενός άντρα. Χρησιμοποιώντας το οι άνδρες έχουν καλύτερη στύση, και η περίμετρος και το μήκος βελτιώνονται επίσης.
 • Τρίτον: Πολύ σημαντικό είναι ότι η συνολική υγεία ενός ανθρώπου βελτιώνεται επίσης.
 • Τέταρτον: η ροή του αίματος βελτιώνεται, γεγονός που οδηγεί στη βελτίωση της κυκλοφορίας στην περιοχή της πυέλου.
 • Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι ότι τα αρσενικά προϊόντα αυξήσεων λίμπιντο κάνουν θαύματα με μια σχέση, επειδή το σεξ είναι μια βάση από αυτό.
Είναι αρκετά σαφές γιατί όλο και περισσότεροι άνδρες αρχίζουν να εμπιστεύονται τα φυσικά χάπια θεραπείας andropause και συχνά τα χρησιμοποιούν.

Αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης και θεραπεία Andropause φυσικά
comments powered by Disqus