Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Γυναικεία Υγεία  /  Γυναικεία λίμπιντο μετά την εμμηνόπαυση

Γυναικεία λίμπιντο μετά την εμμηνόπαυση

Γυναικεία λίμπιντο μετά την εμμηνόπαυση  Χαμηλή γυναικεία λίμπιντο μπορεί να είναι αποτέλεσμα της φυσικές αλλαγές σε ένα γυναικείο σώμα μετά την εμμηνόπαυση , καθώς και κοινωνικά και συναισθηματικά θέματα. Πολλοί ενήλικες γυναίκες εμφανίζουν κολπική ξηρότητα, κάτι που μειώνει επίσης τη σεξουαλική επιθυμία. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να προκληθεί από κακή ορμονικές αλλαγές και το μειωμένο επίπεδο ορισμένων ορμονών. Εάν the ορμόνη επίπεδο είναι σωστή και η τεστοστερόνη είναι φυσιολογικό ή κοντά σε κανονικό, γυναίκες έχουν προβλήματα με τη λίπανση.

Αν μια γυναίκα δεν ανταποκριθεί σεξουαλικά, αυτή μπορεί να είναι δύσκολο να επιτύχουν οργασμό ή ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα πολύ ασθενές. Αν και η πλειοψηφία των γυναικών είναι ικανών να επιτύχουν πολλαπλούς οργασμούς, μπορούν εύκολα να χάσει αυτή την ικανότητα και σταματήσει αποκτώντας εμπειρία οποιοσδήποτε καθόλου.

Μερικές φορές οι γυναίκες υποφέρουν από στειρότητα λόγω τη χαμηλή λίμπιντο μετά την εμμηνόπαυση. Σε αυτή την περίπτωση το σώμα μιας γυναίκας αρνείται ακριβώς να νιώσετε κάποια σεξουαλική επιθυμία και να παράγουν ορμόνες που απαιτείται για την ωορρηξία.

Θεραπεία της λίμπιντο

Ορισμένα βότανα βρέθηκαν να βελτιώσει το αναπαραγωγικό σύστημα των γυναικών και τη σεξουαλική τους ζωή μετά την εμμηνόπαυση. Επίσης υπάρχουν χάπια για τη θεραπεία της λίμπιντο που να αυξήσει τη λίμπιντο και την ενέργεια των γυναικών και την επιστροφή τους ενδιαφέρον για το φύλο που είχαν στα νιάτα τους. Τα πιο γνωστά συστατικά προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο είναι ρίζα τζίντζερ, μαύρη ρίζα Cohosh, βαλεριάνα ρίζα, ρίζα γλυκόριζα, φύλλα Damiana, εκχύλισμα των φύλλων σμέουρων.

  • Τα φύλλα του βατόμουρου εκχύλισμα είναι ένα τονωτικό για τις γυναίκες και τα λεγόμενα ένα βότανο της εγκυμοσύνης. Αυτό ενισχύει την ικανότητα του να αποκτήσουν παιδί.
  • Η γλυκόριζα ρίζα χρησιμοποιείται για να ενισχύουν επινεφρίδια και, στη συνέχεια, ορμονική λειτουργία του σώματος μιας γυναίκας. Την ίδια στιγμή το φύλλο Damina είναι γνωστό για την επίδραση της θεραπείας λίμπιντο από την αρχαιότητα.
  • Η βαλεριάνα ρίζα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσει το άγχος, η οποία είναι μία από τις αιτίες της χαμηλής γυναικείας λίμπιντο.
  • Μαύρη ρίζα cohosh και τζίντζερ ρίζα επίσης ενίσχυση της λίμπιντο μετά την εμμηνόπαυση. Είναι σε θέση να εξισορροπήσει τις ορμόνες επίπεδο και θεωρούνται καλή σεξουαλική διεγερτικών.
Ενήλικες γυναίκες που λαμβάνουν χάπια για τη θεραπεία της λίμπιντο μετά την εμμηνόπαυση , με όλα αυτά τα συστατικά παρατηρήσετε αυτών των βελτιώσεων ως σταθερότερος κολπική συστολές, μεγαλύτερα στήθη, πιο ήρεμο ύπνο, πιο τακτικές περιόδους με λιγότερο επώδυνες κράμπες.

Χάπια για τη θεραπεία της λίμπιντο

Γενικά, χάπια για τη θεραπεία της λίμπιντο η που δημιουργήθηκαν για γυναίκες θα συνεχίσει δύο κύριους στόχους: μπορούν να ενισχύσει η intime ζωή σας και να ενισχύσει τις σχέσεις με το σύζυγο ή ένα συνεργάτη. Όπως οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητη και συναισθηματική, την σεξουαλική όρεξή τους συχνά είναι ασταθείς και τείνουν να χάνουν την κίνηση σεξ λόγω ορισμένες δυσκολίες κοινωνικού και φυσικού. Η έλλειψη τακτικές σεξουαλικές σχέσεις μετά από λίγο σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει τη γενική ευημερία. Κάνει γυναίκες ποθούν για όλο και περισσότερο ύπνο και ξεκούραση, χάνουν ενέργεια για σεξ, έναρξη βιώνει εναλλαγές της διάθεσης και καταθλίψεις.

Ένα περισσότερο πράγμα που ένα προϊόν για τη θεραπεία της λίμπιντο μπορεί να κάνει για σας είναι να λύσει ορισμένα προβλήματα υπογονιμότητας, που μπορεί να αποτελέσει αιτία πολλών προβλημάτων με τον εταίρο. Σε πολλές περιπτώσεις οι δυσκολίες με την εγκυμοσύνη μπορεί να βλάψει τη σχέση λόγω της έντασης μεταξύ των εταίρων.

Τα προϊόντα αυτά αναφέρονται για να είναι απολύτως ασφαλής. Δεν είναι απαραίτητο για τις γυναίκες για να ανησυχήσει για επικίνδυνες επιπτώσεις και κάποιο επιβλαβές αποτέλεσμα, επειδή δεν θα υπάρξει καμία από αυτές. Αυτά τα προϊόντα είναι 100% αβλαβές. Επιπλέον, δεν απαιτούν τη συνταγή των επαγγελματιών.

Γυναικεία λίμπιντο μετά την εμμηνόπαυση

Κανένα προϊόν δεν μπορεί να εγγυηθεί μια πλήρη θεραπεία της γυναικείας λίμπιντο μετά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο, αυτά τα χάπια έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη γονιμότητα και τη βελτίωση της αναπαραγωγικής υγείας. Γυναίκες παρατηρούν επίσης μια ενισχυμένη σεξουαλική ορμή και η απόδοση, η οποία καθιστά ένα καλύτερο εταίρο και βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή τους. Σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να συμβεί από καιρό σε καιρό σε εκπροσώπους των δύο φύλων, αλλά μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό τους, όταν χρησιμοποιείτε τα χάπια για τη θεραπεία της λίμπιντο.

Διαβάστε το φόρουμ σχετικά με χάπια για τη θεραπεία της λίμπιντο 


comments powered by Disqus