Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά  /  Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη

Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη

Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη Οι πληροφορίες σχετικά με την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH) είναι διαθέσιμες για όλους. Υπάρχουν διάφορα είδη προϊόντων HGH, όπως κάψουλες, χάπια, ενέσεις ή σπρέι, τα οποία έχουν ως στόχο να αυξήσει ή να ανακτήσει τα επίπεδα σας της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

Αλλά αυτό που υπόσχονται δεν είναι πάντα αλήθεια. Μπορούν να βοηθήσουν ή όχι; Σημαίνουν πραγματικά να επιτύχουν το στόχο τους χωρίς παρενέργειες; Μπορεί να υπάρξουν βλαβερές συνέπειες; Διαβάστε τα παρακάτω τρία σημεία. Μπορεί να θεωρηθούν ως ένα είδος επιτομή για σας να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά αυτών των προϊόντων, η διαφορά μεταξύ αυτών και ο ασφαλέστερος τρόπος της πρόσληψης.

Διαφορετικές μεθόδους για να λάβει την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη

Δεν έχει νόημα να λάβει οποιαδήποτε ανθρώπινη αυξητική ορμόνη από το στόμα μόνο και μόνο επειδή δεν λειτουργούν, και η εξήγηση είναι πολύ απλή. Όπως δείχνουν οι μελέτες, ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, που λαμβάνονται από το στόμα καταστρέφεται μια φορά να φτάσει στο στομάχι σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το στομάχι σας περιέχει οξύ HCl που δρα κατά της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης.

Ρινικά σπρέι με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη δεν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα Heal-όλοι. Μέγεθος της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης μόριο τους αποτρέπει από διέρχεται από ρινική κοιλότητα σας, επειδή είναι πάρα πολύ μεγάλο. Μόνο ένα μικρό τόμο της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης, που μπορεί να μπει το αίμα σας με τον τρόπο αυτό ελαφρώς μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης.

Ενέσεις με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο της «κατάχρηση», η οποία μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνα και ακόμη και θανατηφόρα αποτελέσματα στο σώμα σας. Ο κίνδυνος της παρενέργεια αυξάνει λόγω ανθεκτικό θεραπεία όταν εφαρμόζεται αυξητική ορμόνη για αρκετά χρόνια.

Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει μια άλλη, πιο ασφαλείς και πιο οικονομική επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα που περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και να ενεργοποιήσετε την υπόφυση σας, το λεγόμενο «εργοστάσιο της αυξητικής ορμόνης» του σώματός σας. Τα προϊόντα αυτά είναι γνωστά ως εκπομπείς της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης, και μόνο να σας βοηθήσει να παράγουν ορμόνες τη δική σας, και δεν είναι ορμόνες ίδια. HGH προϊόντα που κατασκευάζονται από φυτικά εκχυλίσματα υποκινούσε το βλεννογόνο αδένα με φυσικό τρόπο για την παραγωγή κάποιου ανθρώπινη αυξητική ορμόνη.

Πώς να επιλέξετε HGH προϊόντα

Επιλέξτε HGH προϊόντα τα οποία έχουν αποδειχθεί και προσπάθησα από εκατομμύρια άλλους χρήστες. Είναι πιο πιθανό να βοηθήσει εκείνων που μόνο υπόσχονται να το κάνουμε. Για πρόσθετη αξιοπιστία και αξιοπιστία, είναι επίσης σκόπιμο να προβάλετε τα ιατρικά αποδεικτικά στοιχεία και τις συστάσεις των όσων έχω δοκιμάσει παραγωγικά. Έχει να υποστηρίζεται από μελέτη και θα πρέπει να έχουν συμμορφωθεί με όλα τα πρότυπα που θεσπίζονται από το Food and Drug Administration για διατροφικών προϊόντων και την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ψάχνετε για ένα προϊόν αποτελεσματική αλλά και ασφαλή; Τότε θα πρέπει να είναι 100% φυσικό, κατασκευασμένα από οργανικά συστατικά. Δεν θα πρέπει να περιέχει κάθε αλλεργιογόνα. Μόνο τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές. Είναι προφανές, δεν θέλετε να αντιμετωπίσει τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις. Πρέπει να είναι εντελώς απαλλαγμένο από οποιοδήποτε είδος αφύσικη χρωματισμός, συντηρητικό χημικές ουσίες, νατρίου και πρέπει να είναι τελείως βιολογικά και φυσικά.

Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη φόρουμ

Αυτό το είδος του προϊόντος HGH θα συμβάλει στην επίτευξη ισχυρής αναζωογόνηση, αντι-γήρανση ή οποιουδήποτε άλλουδήποτε ανθρώπινη αυξητική ορμόνη, πυροδότησε οφέλους με φυσικό τρόπο. HGH προϊόντα θεωρούνται ένα up-to-ημερομηνία ασφαλή και αποτελεσματική λύση για το παλιό πρόβλημα της γήρανσηςτου πληθυσμού. Τώρα την επόμενη άκρη είναι για το πώς να επιλέξετε το καλύτερο ανθρώπινη αυξητική ορμόνη.

Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές επιλογές για να βρει μια ανθρώπινη αυξητική ορμόνη φόρουμ όπου πραγματικούς χρήστες - και δεν διαφήμιση - να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να συγκρίνει HGH προϊόντα.

Θυμηθείτε, ότι μια καλή Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη φόρουμ παρέχει διαφορετικές οπτικές γωνίες, τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά αυτά. Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του είναι πλήρως είδαν και εξετάζονται. Εδώ μπορείτε να ρωτήσετε όλες τις ερωτήσεις που έχετε, και μπορείτε να πάρετε τις απαντήσεις των έμπειρους χρήστες. Όταν τα προϊόντα έχουν βαθμολογίες και τις κριτικές είναι ευκολότερο για τους καταναλωτές να κάνουν μια επιλογή. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε για το HGH προϊόν, το οποίο είναι πραγματικά το καλύτερο, διότι χιλιάδες πελάτες έχουν ίδρυσε το προϊόν που είναι χρήσιμο για τους και άφησαν τους θετικά σχόλια.

Διαβάστε σχόλια στην ανθρώπινη αυξητική ορμόνη φόρουμ 


comments powered by Disqus