Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Πρόωρη εκσπερμάτιση σε ενήλικες

Πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες

Πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες Το φαινόμενο της πρόωρης εκσπερμάτωσης σε ενήλικες δεν έχει συγκεκριμένο ορισμό. Θα μπορούσε να αναφερθεί στην πρόωρη εκσπερμάτωση που ξεκίνησε μετά από 40 ή δυσλειτουργία που υπήρχε μέσα από όλη τη ζωή.

Μέτρησες πόσο συχνά ήθελες να έχεις περισσότερη δύναμη; Και δεν είσαι μόνος. Ένα μεγάλο μέρος για το θέμα της πρόωρης εκσπερμάτωσης σε ενήλικες άνδρες είναι το γεγονός ότι είναι κάτι που είναι κοινό. Η εθνική έρευνα για την κοινωνική ζωή (NSLS) λέει ότι, στην πραγματικότητα, μέχρι και το 30% των ενηλίκων ανδρών υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι μια ασθένεια? είναι απλά μια σεξουαλική κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες άνδρες δεν επηρεάζει τη γενική υγεία, εξακολουθεί να επηρεάζει άσχημα την κατάσταση του ατόμου, επειδή δεν είναι σε θέση να πάρει την ικανοποίηση από τη σχέση του. Επηρεάζει την ιδιωτική ζωή του ατόμου. Μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε τώρα, καθώς υπάρχει ένας τρόπος για να σας βοηθήσει.

Αυτή η κατάσταση έχει πολλές αιτίες, αλλά οφείλεται κυρίως στο στρες και την ηλικία, όταν το σώμα λαμβάνει το πιο άγχος από το έργο και από τις ευθύνες. Οι στρεσογόνοι που μπορούν να επηρεάσουν τις εκσπερμάτωση σας δεν είναι εύκολο να αγνοηθούν.

Πώς να μεταχειριστεί την πρόωρη εκσπερμάτωση;

How to Treat Premature Ejaculation?
Πώς να μεταχειριστεί την πρόωρη εκσπερμάτωση;
Πώς να μεταχειριστεί την πρόωρη εκσπερμάτωση στους ενηλίκους; Μπορείτε να προσπαθήσετε να σκεφτείτε κάτι άλλο αντί του φύλου, η οποία μπορεί να λειτουργήσει, αλλά το μόνο πράγμα που κάνει είναι η μείωση της έντασης οργασμό σας. Ίσως σκεφτήκατε το φάρμακο συνταγών αλλά είναι και ακριβό και έχει συχνά τις παρενέργειες εάν είστε παλαιότεροι από 40.

Ειλικρινά μιλώντας, και οι δύο είναι απολύτως περιττές. Αντ ' αυτού, μπορώ να σας δώσω μερικές απλές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το σεξ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πιστεύω επίσης ότι υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση εκεί έξω για το θέμα της πρόωρης εκσπερμάτωσης και η καλύτερη πρακτική δεν είναι να κατηγορήσει τον εαυτό σας για την πρόωρη εκσπερμάτωση. Αν έχετε έναν σκληρό χρόνο ικανοποιεί το σύντροφό σας και η εκσπερμάτωση δεν συμβαίνει όταν το αναμένετε, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αδενικό ιστό σας έχει πάρα πολύ από μια ορμόνη που ονομάζεται τεστοστερόνη που παράγεται από αυτό.

Εν πάση περιπτώσει υπάρχει ακόμα ένα ζήτημα για το Πώς να μεταχειριστεί την πρόωρη εκσπερμάτωση στους ενηλίκους.

Αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης

Ποιες είναι οι αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης? Είναι αρκετά φυσιολογικό και υγιές για ένα άτομο να έχει πρόωρη εκσπερμάτωση στα τέλη του εφήβου χρόνια, ωστόσο, θα πρέπει να πάει μακριά μετά από μερικά χρόνια.

Πολλά προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη εκσπερμάτωση. Μερικά από αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνουν:

 • Υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση
 • Υπερβολική ανησυχία
 • Στυτική δυσλειτουργία
 • Λοιμώξεις
 • Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης
 • Υψηλά επίπεδα οιστρογόνων
 • Έλλειψη σεξουαλικής ορμής
 • Κατάχρηση των αντιβιοτικών
 • Διπολική διαταραχή
 • Ασθένειες που επηρεάζουν το στυτικό ιστό, όπως ο καρκίνος του προστάτη
 • Κακή ελέγχου των ούρων
 • Λιθίαση
Πολλές από τις αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης είναι αποτέλεσμα πάρα πολύ κατανάλωση οινοπνεύματος, πάρα πολύ άγχος και κακή διαχείριση της υγείας. Η κακή σεξουαλική υγεία μπορεί να προκληθεί από την έλλειψη ασκήσεων, η κακή διατροφή, η κατάχρηση ναρκωτικών και η έλλειψη επαρκούς ανάπαυσης ή χρόνου για σεξ.

Το αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει άγχος, χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, και ακόμη και να προκαλέσει σεξουαλικές δυσλειτουργίες στους άνδρες. Οι άνδρες που πίνουν όταν δεν πρέπει και οι οποίοι αδυνατούν να σεβαστούν τους συντρόφους τους μπορεί να πάρει διαφορετικές σεξουαλικές διαταραχές που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί.
Το στρες είναι μια άλλη αιτία της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Το στρες μειώνει το επίπεδο της τεστοστερόνης στο σώμα, οδηγώντας σε χαμηλότερα σπερματικά επίπεδα, αυξημένο άγχος και προκαλεί ταχύτερη εκσπερμάτιση.

Πώς να αποφευχθούν οι αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης;

Υπάρχει κάποια θεραπεία ή παρέμβαση που θα κάνει τις αιτίες της πρόωρης εκσπερμάτωσης λιγότερο πιθανό; Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γρήγορη εκσπερμάτωση και άλλα σεξουαλικά προβλήματα; Λοιπόν, νομίζω ότι τα καλά νέα είναι ότι, σε αντίθεση με κάποια παραπληροφόρηση εκεί έξω, δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε χειρουργική επέμβαση, γιόγκα, ή να πάτε σε ένα γιατρό για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

You Can Treat Premature Ejaculation at Home!
Μπορείτε να μεταχειριστείτε την πρόωρη εκσπερμάτωση στο σπίτι!
Στην πραγματικότητα, μπορείτε να μεταχειριστείτε την πρόωρη εκσπερμάτωση εντελώς στο σπίτι, και δεν απαιτεί ακόμη και μια συνταγή, αν και φυσικά δεν θα βλάψει για να πάρει ενός, σε περίπτωση που τυχαίνει να τρέξετε σε αυτό το πρόβλημα.
Υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες για την πρόωρη εκσπερμάτωση, έτσι κρατήστε την ανάγνωση αυτού του άρθρου, αν σας ενδιαφέρει. Όλα αυτά τα διορθωτικά μέτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, αλλά αν είστε πραγματικά σοβαροί για την τόνωση της αντοχής σας, μπορεί να θέλετε να δείτε το γιατρό ή τον θεραπευτή σας.

Θεραπεία για την πρόωρη εκσπερμάτωση στους ενηλίκους

Εδώ είναι μερικοί από τους πιο κοινούς τρόπους για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης στο σπίτι.

"Έναρξη και Τερματισμός"

Θα πρέπει να δοκιμάσετε και να κυριαρχήσει τον τρόπο που "Έναρξη και φινίρισμα", το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την πρόωρη εκσπερμάτωση. Πρέπει να είστε σε θέση να καταλάβετε πότε είστε έτοιμοι να έρθετε και να προσπαθήσετε να το αναβάλετε. Ο ευκολότερος τρόπος για να πρακτική είναι να Αυνανίζομαι, και όταν είστε αρκετά επιδέξιος, θα μπορούσατε να το δοκιμάσετε με το σύντροφό σας.

Θα
πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν την ακριβή στιγμή πριν από έναν οργασμό. Συνήθως συνοδεύεται από αίσθημα καύσου.
Όταν αισθάνεστε ότι κάθε διέγερση θα πρέπει να σταματήσει. Όταν η ευαισθησία μειώνεται, η διέγερση πρέπει να συνεχιστεί. Παρατηρήστε πόσο καιρό μπορείτε να το κάνετε και στη συνέχεια να επιτρέψετε στον εαυτό σας να τελειώσει.

Αυτό το "Stop και Start" μέθοδος δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να φαίνεται. Στύση σας μπορεί να πάρει ασθενέστερη? δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό. Προχωρήστε και το όργανό σας θα πάρει σταθερότερο. Χρησιμοποιήστε αυτές τις παύσεις κατά τη σεξουαλική επαφή για στοργή και φιλιά.

Προφυλακτικά με αναισθητικό

Benzocaine είναι ένα άχρωμο φάρμακο που δρα στα νεύρα στο πέος και τον κόλπο σε μια πολύ παρόμοια μόδα ως ήπιο αναισθητικό. Δημιουργεί μια numbing αίσθηση στους περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας. Ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό ως αναισθητικό, Benzocaine χρησιμοποιείται επίσης σε προφυλακτικά που έχουν σχεδιαστεί για να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή. Εάν χρησιμοποιείται στο σωστό ποσό, μπορεί να αυξήσει το χρόνο της ανέγερσης και της σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Όταν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά με Benzocaine μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε λιγότερη αίσθηση και σεξουαλική επιθυμία, αλλά ορισμένοι χρήστες αναφέρουν επίσης ελαφρά καύση ή μυρμήγκιασμα στο δέρμα.
Benzocaine κάνει να αισθάνεστε λιγότερο ευαίσθητα από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αλλά αυτό το αποτέλεσμα είναι προσωρινή. Διαρκεί μόνο για 1-3 λεπτά.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η Benzocaine δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για το πέος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι Benzocaine προκαλεί αίσθημα καύσου στην εσωτερική επιφάνεια του πέους κατά τη συνουσία. Υπάρχουν reporst από σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις που προκαλούνται από προφυλακτικά με Benzocaine.

Ασκήσεις για την υγεία του πέους

Ασκήσεις για την υγεία του πέους είναι μια πιο εξαιρετική μέθοδος για την καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης. Αυτή η τεχνική βοηθά στην ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους σας, επίσης γνωστή ως μύες PC. Αν θέλετε να τα ανακαλύψετε, τερματίστε το μέσο ούρησης για να καταλάβετε τους pubococcygeus μυς.

Εκτελέστε τις ασκήσεις για την υγεία του πέους 10 φορές κάθε φορά και να τα κάνουμε και πάλι όσο μπορείτε. Με τον καιρό θα είστε σε θέση να το κάνουμε περισσότερο. Προσπαθήστε να κάνετε τέτοια σύνολα 3 φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα θα είναι αισθητά σε ένα μήνα. Τι πρέπει να κάνετε κατά τη συνουσία; Όταν είστε έτοιμος να εκσπερματώνει, προσπαθήστε να αποσπάσουν αυτούς τους μυς ακριβώς όπως έχετε κυριαρχήσει την έναρξη-και-Stop άσκηση.

Φυσικά συμπληρώματα

Ένα φυσικό συμπλήρωμα υγείας μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη βοήθεια, υπό την προϋπόθεση ότι είναι αγοράζονται σε έναν αξιόπιστο προμηθευτή. Φυσικές θεραπείες που ασχολούνται με την πρόωρη εκσπερμάτωση είναι κλινικά αποδεδειγμένο να εξασφαλίσει μια μεγαλύτερη, ισχυρότερη, σκληρότερη στύση. Εκτός από την αύξηση της δύναμης παραμονής αυξάνουν επίσης τη δύναμη του οργασμού σας.
Τώρα πέστε ότι δεν θέλετε να ελέγξετε τους οργασμούς σας!
Και λειτουργεί καθώς επίσης και ηχεί λόγω του προσεκτικά επιλεγμένου συνδυασμού βοτανικών σεξουαλικών ανυψωτών και χωρίς τις παρενέργειες για να ανησυχήσει για.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Φυσικά συμπληρώματα για την πρόωρη εκσπερμάτωση
Φυσικά συμπληρώματα μπορεί να προσθέσει άλλα οφέλη, όπως η αυξημένη λίμπιντο, καλύτερη και ισχυρότερη στύσεις, και τη σεξουαλική επιθυμία. Κατά τη λήψη συμπληρωμάτων, να θυμάστε ότι το προϊόν δεν προορίζεται για όλους. Φυσικά συμπληρώματα μόνο εργασία για εκείνους που έχουν καλές στύσεις, αλλά υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση.

Θα πρέπει επίσης να αποφευχθεί η λήψη τυχόν συνταγογραφούμενα χάπια που έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Αν αυτή είναι η περίπτωση, ένας γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει μια ασφαλή, φυσική εναλλακτική λύση.

Συμπέρασμα: επιβεβαιώθηκε από κλινικές μελέτες

Μπορείτε να αναρωτηθείτε τι από αυτές τις τρεις μεθόδους είναι καλύτερη. Στην πραγματικότητα όλοι τους είναι καλοί, αλλά το καλύτερο είναι ο συνδυασμός τους. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι περίπου το 95% όλων των περιπτώσεων πρόωρης εκσπερμάτωσης σε ενήλικες μπορούν να αντιμετωπιστούν μέσω αυτού του συνδυασμού μόνο.

Μάθετε πώς να ελέγχετε την εκσπερμάτιση σας 


comments powered by Disqus