Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες

Πρόωρη εκσπερμάτιση στους ενήλικες

Πρόωρη εκσπερμάτιση στους ενήλικες Το φαινόμενο της πρόωρης εκσπερμάτωσης σε ενήλικες έχει κανένα συγκεκριμένο ορισμό. Αυτό θα μπορούσε να αναφέρεται η πρόωρη εκσπερμάτιση που ξεκίνησε μετά από 40 ή δυσλειτουργία που υπήρχαν μέσα από ολόκληρη τη ζωή.

Μετράς πόσο συχνά θα ήθελε να σας θα έχουν μεγαλύτερη αντοχή; Και δεν είστε μόνοι. Η εθνική έρευνα κοινωνική ζωή (NSLS) λέει ότι, στην πραγματικότητα, το 30% των ενηλίκων ανδρών υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση. Καλά νέα είναι ότι δεν είναι μια ασθένεια? είναι απλά μια σεξουαλική κατάσταση.

Αν και η πρόωρη εκσπερμάτιση στους ενήλικες άνδρες δεν επηρεάζει τη γενική υγεία, ακόμα άσχημα επηρεάζει την κατάσταση του προσώπου γιατί δεν είναι σε θέση να πάρει την ικανοποίηση από τη σχέση του. Επηρεάζει την ιδιωτική ζωή του ατόμου. Μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε, τώρα υπάρχει ένας τρόπος για να σας βοηθήσει.

Τη θεραπεία πρόωρη εκσπερμάτιση

Πώς να τη θεραπεία πρόωρη εκσπερμάτιση στους ενήλικες; Μπορείτε να προσπαθήσετε να σκεφτείτε κάτι άλλο αντί για σεξ, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει, αλλά το μόνο πράγμα που κάνει είναι σας μείωση έντασης οργασμό. Ίσως σκεφτεί φάρμακο συνταγών, αλλά είναι τόσο ακριβό και έχει συχνά ανεπιθύμητες ενέργειες, εάν είστε ηλικίας άνω των 40. Ειλικρινά μιλώντας, και οι δύο είναι απολύτως περιττή. Αντ ' αυτού, μπορώ να σας δώσω μερικές απλές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το σεξ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να κυριαρχήσει ο τρόπος "έναρξη και λήξη", για τα οποία θα σας βοηθήσει να αποφευχθεί η πρόωρη εκσπερμάτιση. Πρέπει να είστε σε θέση να καταλάβουν όταν είστε έτοιμοι να έρθει και να προσπαθήσουμε να την αναβάλουμε. Ο ευκολότερος τρόπος για την πρακτική γιατί είναι να μαλακίζομαι, και όταν είστε αρκετά επιδέξια, θα μπορούσατε να το δοκιμάσετε με το σύντροφό σας. Πρέπει να είστε σε θέση να αναγνωρίσει την ακριβή στιγμή πριν από τον οργασμό. Συνήθως συνοδεύεται από ένα αίσθημα καύσου. Όταν αισθάνεστε ότι πρέπει να σταματήσει οποιαδήποτε διέγερση. Όταν μειώνεται η ευαισθησία, η διέγερση πρέπει να συνεχιστεί. Παρατηρήσετε πόσο καιρό μπορείτε να το κάνετε και στη συνέχεια επιτρέψετε στον εαυτό σας για να ολοκληρώσετε.

Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Στύση σας μπορεί να πάρει πιο αδύναμη? δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο σε αυτό. Συνεχίσω και όργανο σας θα πάρει πιο σταθερή. Χρησιμοποιήστε αυτές τις παύσεις κατά τη σεξουαλική επαφή για την αγάπη και τα φιλιά.

Ασκήσεις για την υγεία του πέους

Ασκήσεις για την υγεία του πέους είναι μία ακόμη εξαιρετική μέθοδος καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης. Αυτή η τεχνική βοηθά ενίσχυση πυελικοί μυες πατωμάτων σας, επίσης γνωστή ως οι μύες του PC. Εάν θέλετε να ανακαλύψετε τους, καταγγείλει το μέσο ούρηση να καταλάβει η pubococcygeus μυς. Εκτελέσει τις ασκήσεις για την υγεία του πέους 10 φορές κάθε χρόνο και να κάνετε πάλι για όσο χρονικό διάστημα μπορείτε να. Με τον καιρό θα είστε σε θέση να το κάνουμε περισσότερο. Προσπαθούν να κάνουν μια τέτοια σύνολα 3 φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα θα είναι αισθητή σε ένα μήνα. Τι πρέπει να κάνετε κατά τη συνουσία; Όταν είστε έτοιμος να εκσπερματώσει, προσπαθούν να αποσπάσουν αυτών των μυών, ακριβώς όπως σας κατακτηθεί η άσκηση start-stop.

Μια φυσική υγεία συμπλήρωμα μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη βοήθεια, υπό τον όρο ότι αυτό είναι αγοράζεται σε έναν αξιόπιστο προμηθευτή. Βιολογικά συμπληρώματα που ασχολούνται με την πρόωρη εκσπερμάτωση διαβεβαιώσω μια μεγαλύτερη, πιο ισχυρή, πιο σκληρή στύση. Εκτός από την αύξηση της αντοχή αυξάνουν επίσης τη δύναμη του οργασμού σας. Τώρα να πω ότι δεν το θέλουμε! Και λειτουργεί τόσο καλά όσο ακούγεται λόγω το προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό βοτανικοί σεξουαλικοί ανυψωτές και χωρίς παρενέργειες στεναχωρώ για.

Μπορείτε να αναρωτηθείτε ποια από αυτές τις τρεις μεθόδους που είναι καλύτερα. Στην πραγματικότητα, όλοι τους είναι καλή, αλλά το καλύτερο είναι ο συνδυασμός τους. Διάφορες μελέτες δείχνουν ότι περίπου το 95% όλων των περιπτώσεων της πρόωρης εκσπερμάτωσης στους ενήλικες μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη βοήθεια μόνο αυτός ο συνδυασμός.

Μάθετε πώς να τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης 


comments powered by Disqus