Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες

Πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες

Πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες Το φαινόμενο της πρόωρης εκσπερμάτωσης στους ενήλικες δεν έχει συγκεκριμένο ορισμό. Θα μπορούσε να αναφέρεται στην πρόωρη εκσπερμάτωση που ξεκίνησε μετά από 40 ή δυσλειτουργία που υπήρχε μέσα σε όλη τη ζωή.

Μέτρης πόσο συχνά ήθελες να έχεις περισσότερη δύναμη; Και δεν είσαι μόνος. Ένα μεγάλο μέρος για το θέμα της πρόωρης εκσπερμάτωσης σε ενήλικες άνδρες είναι το γεγονός ότι είναι κάτι που είναι κοινό. Η εθνική έρευνα κοινωνικής ζωής (NSLS) αναφέρει ότι, στην πραγματικότητα, έως και το 30% των ενήλικων ανδρών υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτωση. Τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι αρρώστια. είναι απλά μια σεξουαλική κατάσταση.

Αν και η πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες άνδρες δεν επηρεάζει τη γενική υγεία, εξακολουθεί να επηρεάζει άσχημα την κατάσταση του ατόμου, επειδή δεν είναι σε θέση να πάρει ικανοποίηση από τη σχέση του. Επηρεάζει την ιδιωτική ζωή του ατόμου. Μπορείς να σταματήσεις να ανησυχείς τώρα, καθώς υπάρχει τρόπος να σε βοηθήσουμε.

Αυτή η κατάσταση έχει πολλές αιτίες, αλλά οφείλεται κυρίως στο στρες και την ηλικία όταν το σώμα λαμβάνει το μεγαλύτερο στρες από το έργο και από τις ευθύνες. Οι εντάσεις που μπορούν να επηρεάσουν τις εκσπερματώσεις σας δεν είναι εύκολο να παραβλεφούν.

Πώς να θεραπεύσει την πρόωρη εκσπερμάτωση;

How to Treat Premature Ejaculation?
Πώς να θεραπεύσει την πρόωρη εκσπερμάτωση;
Πώς να θεραπεύσει την πρόωρη εκσπερμάτωση σε ενήλικες; Μπορείτε να προσπαθήσετε να σκεφτείτε κάτι άλλο αντί για σεξ, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει, αλλά το μόνο πράγμα που κάνει είναι να μειώσετε την ένταση του οργασμού σας. Ίσως σκεφτήκατε συνταγογραφούμενα φάρμακα, αλλά είναι τόσο ακριβό και συχνά έχει παρενέργειες αν είστε μεγαλύτεροι από 40.

Ειλικρινά μιλώντας, και τα δύο είναι απολύτως περιττά. Αντ ' αυτού, μπορώ να σας δώσω μερικές απλές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε το σεξ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πιστεύω επίσης ότι υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση εκεί έξω σχετικά με το ζήτημα της πρόωρης εκσπερμάτωσης και η καλύτερη πρακτική είναι να μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για πρόωρη εκσπερμάτωση. Αν έχετε ένα δύσκολο χρόνο ικανοποιεί το σύντροφό σας και η εκσπερμάτωση δεν συμβαίνει όταν το περιμένετε, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι ο αδενικός ιστός σας έχει πάρα πολύ από μια ορμόνη που ονομάζεται τεστοστερόνης που παράγεται από αυτό.

Τέλος πάντων, υπάρχουν μερικές επιλογές για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης σε ενήλικες.

"Έναρξη και λήξη"

Θα πρέπει να προσπαθήσετε και να κυριαρχήσει τον τρόπο που "Έναρξη και φινίρισμα", η οποία θα σας βοηθήσει να Αποφύγετε την πρόωρη εκσπερμάτωση. Θα πρέπει να είστε σε θέση να καταλάβετε πότε είστε έτοιμοι να έρθετε και να προσπαθήσετε να το αναβάλλετε. Ο ευκολότερος τρόπος για να εξασκηθείτε είναι να αυνανιστείτε, και όταν είστε αρκετά επιδέξιος, μπορείτε να το δοκιμάσετε με το σύντροφό σας.

Θα πρέπει να μπορείς
να αναγνωρίσεις την ακριβή στιγμή πριν τον οργασμό. Συνήθως συνοδεύεται από αίσθημα μυρμηγκιάσματος.
Όταν νιώθεις ότι κάθε διέγερση πρέπει να σταματήσει. Όταν η ευαισθησία μειώνεται, η διέγερση θα πρέπει να συνεχιστεί. Παρατηρήστε πόσο καιρό μπορείτε να το κάνετε και στη συνέχεια αφήστε τον εαυτό σας να τελειώσει.

Αυτή η μέθοδος "Stop και Start" δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Η στύση σου μπορεί να εξασθενίζει. Δεν υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό. Πήγαινε και το όργανό σου θα γίνει πιο σταθερό. Χρησιμοποιήστε αυτές τις παύσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής για στοργή και φιλιά.

Προφυλακτικά με αναισθητικό

Το Βενζοκέιν είναι ένα άχρωμο φάρμακο που δρα στα νεύρα στο πέος και στον κόλπο με παρόμοιο τρόπο όπως ένα ήπιο αναισθητικό. Δημιουργεί μια αίσθηση μουδιάσματος στους περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας. Ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό ως αναισθητικό, η βενζοκαΐνη χρησιμοποιείται επίσης σε προφυλακτικά που έχουν σχεδιαστεί για να παρατείνουν τη σεξουαλική επαφή. Αν χρησιμοποιηθεί στο σωστό ποσό, μπορεί να αυξήσει το χρόνο της στύσης και της σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Όταν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά με βενζοκαΐνη μπορεί επίσης να αισθανθείτε λιγότερη αίσθηση και σεξουαλική επιθυμία, αλλά μερικοί χρήστες αναφέρουν επίσης ελαφρά καύση ή μούδιασμα στο δέρμα.
Το βενζοκέιν σε κάνει να νιώθεις λιγότερο ευαίσθητος από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια του αυνανισμό, αλλά αυτό το αποτέλεσμα είναι προσωρινό. Διαρκεί μόνο για 1-3 λεπτά.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι η βενζοκαΐνη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στο πέος. Αυτό συμβαίνει επειδή το Βενζοκέιν προκαλεί μια αίσθηση καψίματος στην εσωτερική επιφάνεια του πέους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Υπάρχουν αντιδράσεις σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων που προκαλούνται από προφυλακτικά με βενζοκαΐνη.

Ασκήσεις για την υγεία του πέους

Ασκήσεις για την υγεία του πέους είναι μια πιο εξαιρετική μέθοδος καθυστέρησης της εκσπερμάτωσης. Αυτή η τεχνική βοηθά στην ενίσχυση των μυών του πυελικού δαπέδου, επίσης γνωστό ως οι ΜΎΕς του υπολογιστή. Αν θέλετε να τα ανακαλύψετε, τερματίστε την ούρηση στη μέση για να καταλάβετε τους μυς του παβοκοκτιαίου.

Εκτελέστε τις ασκήσεις για την υγεία του πέους 10 φορές κάθε φορά και να τις κάνετε ξανά όσο μπορείτε. Με το χρόνο θα μπορείτε να το κάνετε περισσότερο. Προσπαθήστε να κάνετε τέτοιες σειρές 3 φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα θα είναι αισθητά σε ένα μήνα. Τι πρέπει να κάνετε κατά τη συνουσία; Όταν είστε έτοιμος να εκσπερματίσετε, προσπαθήστε να συμπιίσετε αυτούς τους μυς ακριβώς όπως εσείς κατακτά την έναρξη και τη διακοπή της άσκησης.

Φυσικά συμπληρώματα

Ένα φυσικό συμπλήρωμα υγείας μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη βοήθεια, υπό την προϋπόθεση ότι έχει αγοραστεί σε έναν αξιόπιστο προμηθευτή. Φυσικές θεραπείες που ασχολούνται με την πρώιμη εκσπερμάτωση είναι κλινικά αποδεδειγμένα για να εξασφαλίσει μια μεγαλύτερη, ισχυρότερη, σκληρότερη στύση. Εκτός από την αύξηση της ισχύος που παραμένει, αυξάνουν επίσης τη δύναμη του οργασμού σας.
Τώρα πες ότι δεν θέλεις να ελέγξεις τους οργασμούς σου!
Και λειτουργεί τόσο καλά όσο ακούγεται λόγω του προσεκτικά επιλεγμένου συνδυασμού των φυτικών σεξουαλικών ενισχυτών και χωρίς παρενέργειες για να ανησυχούν.

Natural Supplements for Premature Ejaculation
Φυσικά συμπληρώματα για πρόωρη εκσπερμάτωση
Φυσικά συμπληρώματα μπορεί να προσθέσει άλλα οφέλη, όπως αυξημένη λίμπιντο, καλύτερη και ισχυρότερη στύσεις, και σεξουαλική επιθυμία. Όταν παίρνετε συμπληρώματα, θυμηθείτε ότι το προϊόν δεν προορίζεται για όλους. Φυσικά συμπληρώματα λειτουργούν μόνο για εκείνους που έχουν καλές στύσεις, αλλά υποφέρουν από πρόωρες εκσπερματώσεις.

Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τη λήψη οποιωνδήποτε συνταγών χάπια που έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία των σεξουαλικών δυσλειτουργιών. Σε αυτή την περίπτωση, ένας γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει μια ασφαλή, φυσική εναλλακτική λύση.

Συμπέρασμα: επιβεβαιώθηκε από κλινικές μελέτες

Μπορεί να αναρωτιέστε ποιες από αυτές τις τρεις μεθόδους είναι καλύτερες. Στην πραγματικότητα όλα είναι καλά, αλλά το καλύτερο είναι ο συνδυασμός τους. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι περίπου το 95% όλων των περιπτώσεων πρόωρης εκσπερμάτωσης σε ενήλικες μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσω αυτού του συνδυασμού.

Μάθετε πώς να ελέγχετε την εκσπερμάτωση σας 


comments powered by Disqus