Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Αρσενική σεξουαλική ορμή μετά από 40

Αρσενικό σεξουαλική ορμή μετά 40: Πώς να βελτιώσει τη σεξουαλική ορμή;

Αρσενικό σεξουαλική ορμή μετά 40: Πώς να βελτιώσει τη σεξουαλική ορμή; 

Αρσενικό σεξουαλική ορμή μετά 40

Οι ψυχοθεραπευτές λένε ότι τα περισσότερα προβλήματα που τους μιλούν οι πελάτες τους συνδέονται με την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας μετά από 40. Προσθέτουν αυτά είναι τα προβλήματα που είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουν και να θεραπεύσουν.

Male Sex Drive After 40
Χαμηλή ανδρική σεξουαλική επιθυμία μετά 40
Η απουσία επιθυμίας στους άνδρες μετά το 40 μπορεί να συνδεθεί με δύο διαφορετικούς λόγους: σωματική και ψυχολογική.
Η "παγκόσμια" απώλεια της επιθυμίας συνδέεται με τις φυσικές αλλαγές, ενώ η "ειδική για τους συνεργάτες" απώλεια επιθυμίας σημαίνει ότι τα προβλήματα συνδέονται με τις σχέσεις με έναν εταίρο.
Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα άτομο μπορεί να βιώσει την επιθυμία, αλλά όχι προς αυτόν ακριβώς τον εταίρο. Σε πολλές περιπτώσεις αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι δεν κάνουν σεξ με τον σύντροφο, αλλά αυνανίζονται μόνοι τους.

Πώς να βελτιώσει τη σεξουαλική ορμή μετά 40;

Πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι άνδρες, τείνουν να αισθάνονται ανήσυχοι και ανασφαλείς όταν δεν αισθάνονται σεξουαλική ορμή. Πώς να βελτιώσετε τη σεξουαλική ορμή όταν είστε 40, 50 ή μεγαλύτεροι; Αν το σκεφτείτε, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις συμβουλές που θα ενισχύσει το αρσενικό λίμπιντο μετά 40.

Τακτική άσκηση, υγιεινή διατροφή, φρέσκος αέρας-αυτά είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα διορθώσει τη σεξουαλική σας όρεξη.
Μπορείτε να πάρετε ένα νέο ενδιαφέρον για το σεξ , αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να φανταστείτε διαφορετικές εικόνες στο μυαλό σας. Μπορείτε να λύσετε κάποια συναισθηματικά προβλήματα μόνο με το να έχετε μια συζήτηση με τον έμπιστο φίλο σας, τον θεραπευτή σας, μια διαδικτυακή ομάδα υποστήριξης και ούτω καθεξής.

Improve Sex Drive After 40
Βελτίωση της σεξουαλικής επιθυμίας μετά 40
Γιατί βγάζει νόημα; Η ζωή μας δεν θα είναι τίποτα χωρίς ευχαρίστηση γιατί μας δίνει το νόημα και τη σημασία.
Τα σώματά μας επηρεάζονται από τη σεξουαλική ευχαρίστηση, επειδή είναι αρκετά ισχυρή. Μπορεί να μας αναζωογονίσει και να μας ενθουσιάσει. Και μπορεί επίσης να μας θεραπεύσει από ασθένειες.
Αν μοιράζεστε τις σκέψεις και τα προβλήματά σας με το σύντροφό σας, μπορείτε να βελτιώσετε την οικειότητα μαζί τους. Μερικές φορές τα ζευγάρια αποφασίζουν να αλλάξουν σεξουαλικές θέσεις ή να δοκιμάσουν ερωτικά παιχνίδια για να φέρουν κάποια καινοτομία και ενθουσιασμό στη σχέση.

Τρόφιμα που βελτιώνουν το σεξ

Το φαγητό μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή πολύ. Πριν έχετε ένα βαρύ δείπνο σκεφτείτε πιθανά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Επιλέγοντας το σωστό φαγητό μπορείτε να αυξήσετε τη σεξουαλική επιθυμία ή να βελτιώσετε την ποιότητα του φύλου.

Foods That Improve Sex
Τρόφιμα που βελτιώνουν το σεξ
Επιπλέον, ορισμένα είδη τροφής μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεχάσετε τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες. Η μυρωδιά κάποιων ειδών φαγητού μπορεί να τονώσει τη σεξουαλική επιθυμία.

 • Φράουλες

  Το καλύτερο όφελος για την υγεία των φραουλών είναι τα αφροδισιακά χαρακτηριστικάτους. Αυτά τα μούρα είναι μια καλή πηγή καλίου, η οποία σας βοηθά να βελτιώσετε τη ροή του αίματος στο πέος σας και να αυξήσετε τη στύση.
 • Στρείδια

  Δεν είναι για τίποτα τα στρείδια είναι εξαιρετικά αξιολογούνται για να είναι καλή κίνητρα. Περιέχουν ψευδάργυρο, B6, το οποίο είναι γνωστό για την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης. Η έλλειψη τους φέρνει σε χαμηλή σεξουαλική ορμή.
 • Σολομού

  Ενώ καταναλώνετε λιπαρό σολομό, ο οργανισμός σας αποκτά πολύτιμα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Ως αποτέλεσμα, το αίμα σας γίνεται λιγότερο κολλώδες και μπορεί εύκολα να ρέει σε όλα τα μέρη του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένου του πέους. Ο σολομός και άλλα λιπαρά ψάρια, όπως το σκουμπρί, ο τόνος και η πέστροφα, μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή αν καταναλώνεται τακτικά.
 • Κρασί

  Κόκκινο κρασί σας προμηθεύει με αρκετή αντιοξειδωτική φυτοχημική ρεσβερατρόλη, η ουσία, η οποία είναι καλή για το σεξ, καθώς βελτιώνει την κατάσταση των αρτηριών σας και επιτρέπει την παραγωγή οξειδίου του αζώτου. Μονοξείδιο του αζώτου επιτρέπει τις αρτηρίες σε ευρύ, και αυτός είναι ο τρόπος "το μικρό μπλε χάπι" λειτουργίες για να ασχοληθεί με τα προβλήματα στύσης.

  Ωστόσο, καθώς η ιατρική αντι-ανικανότητα επικεντρώνεται μόνο σε πολύ μικρά τριχοειδή αγγεία, η ρεσβερατρόλη επιτρέπει να επεκτείνει τις αρτηρίες, καθώς και. Ωστόσο, πάρα πολύ κρασί δεν θα κάνει καλό ούτε. Για να φτάσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα σταματά σε ένα ή δύο ποτήρια-αλλιώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το αντίστροφο αποτέλεσμα.
 • Καφέ

  Βελτιωμένη ροή του αίματος, αυξημένος μεταβολισμός, άντληση αίματος-όλα αυτά, που προέρχονται από την καφεΐνη του αγαπημένου σας μείγματος Java μπορεί να σας βοηθήσει να νικήσει επιτυχώς τα προβλήματα στύσης σας.
 • Κρεμμύδι κήπου

  Σας συμβουλεύουμε να τρώτε αρκετά κρεμμύδια και σκόρδο, επειδή περιέχουν αλλικάν. Αυτή η ουσία σας βοηθά να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή, επειδή κάνει το αίμα λιγότερο κολλώδες και βελτιώνει την κυκλοφορία του, καθώς και αποτρέπει το σχηματισμό τσόκαρα και θρόμβων. Ανησυχείς ότι η μυρωδιά του κρεμμυδιού δεν μπορεί να ονομάζεται σέξι; Κανένα πρόβλημα, πρέπει να μασάς λίγο μαϊντανό και τσίχλα μέντας.
 • Τσίλι

  Οι πιπεριές είναι ένα άλλο αιμοφόρο αγγείο που μπορεί να κάνει τη σεξουαλική σας ζωή και να σας βοηθήσει να πάρετε την ώθηση. Να το έχεις κατά νου κάθε φορά που το πρόσωπό σου ξεπλένει όταν τρως Κάρυ.

  Από την ανατομική άποψη ο μηχανισμός του σκληρού είναι μόνο υδραυλικά: επιτυγχάνεται με άφθονη βιασύνη του αίματος (το υγρό) στα αιμοφόρα αγγεία του πέους (οι μικροί σωλήνες). Ως εκ τούτου, τα μόνα πράγματα που απαιτούνται για την επιτυχή σεξουαλική δραστηριότητα είναι τα υγιή αιμοφόρα αγγεία (οι σωληνώσεις) και η καρδιά (η αντλία).
 • Μπανάνες

  Οι μπανάνες είναι επίσης καλές για τις καρδιές. Το κάλιο που περιέχουν είναι καλό για την υγεία με πολλούς τρόπους. Βοηθά να κρατήσει ένα μάτι στην κυκλοφορία του αίματος, μείωση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών, διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο του νατρίου σε ένα φυσιολογικό σημείο. Το κάλιο μπορεί επίσης να παραληφθεί από τα πορτοκάλια ή το δέρμα των γεωμήλων.
 • Κεράσια

  Οι πολύχρωμες χημικές ουσίες των φυτών (ανθοκυανίνες) ότι τα κεράσια είναι τόσο πλούσια στην προστασία των τοιχωμάτων των αρτηριών από λιπαρές πλάκες που οδηγούν σε φραγμένες αρτηρίες και είναι ο κύριος λόγος της αθηροσκλήρωσης. Πολλά άλλα όμορφα χρωματιστά μούρα και φρούτα όπως δαμάσκηνα, ροδάκινα και νεκταρίνια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις αρτηρίες σας ομαλές και την ερωτική σας ζωή να ανθίζει.
 • Χοιρινό

  Το χοιρινό είναι μια μεγάλη πηγή βιταμίνης Β1 που είναι χρήσιμη για το νευρικό σας σύστημα. Το ψωμί και τα φασόλια ολικής άλεσης μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν έλλειψη B1.

Επιλέξτε δίαιτα για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής

Σήμερα υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να επιλέξετε από όταν πρόκειται για σεξουαλικές δυσλειτουργίες, για παράδειγμα συνταγογραφούμενα φάρμακα ή χάπια βοτάνων. Ωστόσο, μπορείτε να ξεπεράσετε το πρόβλημα με το να είστε προσεκτικοί στην επιλογή του Τι τρώτε.

Θα
πρέπει να τρώτε αρκετά υγιεινά προϊόντα που περιέχουν ψευδάργυρο, Ωμέγα-3 οξέα, βιταμίνες, καθώς και λαχανικά και φρούτα. Μια τέτοια δίαιτα είναι καλή για ολόκληρο το σώμα σας και σας βοηθά να αποτρέψετε πολλά προβλήματα, σεξουαλική δυσλειτουργία μεταξύ τους.
Αποφύγετε τα λιπαρά προϊόντα, καθώς και τα προϊόντα με πολλή ζάχαρη και νάτριο. Επιδεινώνουν τη γενική κατάσταση και τη σεξουαλική δυσλειτουργία.

Ενήλικα αρσενικά προϊόντα λίμπιντο

Adult Male Libido Products
Ενήλικα αρσενικά προϊόντα λίμπιντο
Εκτός από τη διατροφή, υπάρχει μια ευρεία επιλογή της ανδρικής λίμπιντο ενίσχυση προϊόντα στην αγορά σήμερα, εύκολα διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή εξειδικευμένα καταστήματα για να σας βοηθήσει να ξεπεράσει την κατάστασή σας. Πολλοί άνδρες δεν είναι βέβαιοι ποιο προϊόν για να επιλέξετε ή αν τα προϊόντα ανδρική σεξουαλική ορμή είναι ασφαλή.

Πιθανόν να άκουσαν ότι αυτά τα προϊόντα μπορούν να βλάψουν την υγεία κάποιου αν ληφθούν χωρίς την κατάλληλη εξέταση. Υπήρξαν περιπτώσεις όταν οι άνδρες έχουν καταστρέψει την υγεία τους από την κατανάλωση ενηλίκων αρσενικά προϊόντα λίμπιντο χωρίς να πάρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες τους.
Έτσι θα πρέπει να δοκιμάσετε και να βρείτε το προϊόν που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη συνολική υγεία του φύλου σας, συμπεριλαμβανομένης της λίμπιντο, επιθυμία, στύση και τη γονιμότητα. Μπορείτε να εξετάσετε αυτά τα προϊόντα ως χάπια, βιταμίνες, λοσιόν και τέτοιες μεθόδους όπως οι αποδιαγωνισμοί, βάρη και αντλίες.

Κάθε υψηλής ποιότητας αρσενικό προϊόν λίμπιντο πρέπει να παρέχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
Είναι επίσης σημαντικό να βρεθεί ένα προϊόν με μια περίοδο εγγύησης, επειδή αυτό σημαίνει ότι το προϊόν είναι προσεκτικά ερευνηθεί και ως εκ τούτου αποτελεσματικό.
Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να θεωρηθεί ως κάποιου είδους εγγύηση υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας του προϊόντος είναι μια καλή υποστήριξη πελατών.

Πώς να επιλέξετε ανδρική λίμπιντο προϊόντα?

Εκείνοι από εσάς που δεν έχουν μια σαφή ιδέα τι αρσενικό λίμπιντο προϊόντα είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα ή ποια από αυτές είναι πιο αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα φόρουμ σχετικά με τα αρσενικά προϊόντα λίμπιντο. Σίγουρα θα πάρετε τόνους των πληροφοριών εκεί, καθώς και συμβουλές και συστάσεις για το πώς να ενισχύσει την ανδρική σεξουαλική ορμή μετά από 40 ή 50.

Εάν το φόρουμ είναι καλό, θα σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με όλα τα σημεία-ξεκινώντας με την τιμή και τελειώνοντας με την αποτελεσματικότητα. Το πλεονέκτημα της χρήσης φόρουμ για την εύρεση πληροφοριών είναι ότι υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν τη δική τους εμπειρία και απλά το μοιράζονται μαζί σας.

Μάθετε περισσότερα για τα αρσενικά χάπια λίμπιντο 


comments powered by Disqus