Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας


Αρχική Σελίδα / σχετικά με το κέντρο υγείας ενηλίκων

Σχετικά με το κέντρο υγείας ενηλίκων

About Adult Health Care Center

Καλώς ήλθατε στο Κέντρο Υγείας ενηλίκων. Είμαστε το μόνο site στο διαδίκτυο που παρέχει άρθρα και σχόλια σχετικά με ενήλικα ασθένειες, διαταραχές και παθήσεις στην πιο δημοφιλή γλώσσες.

Σχετικά με την ιστοσελίδα μας

Κοιτώντας ψηλά υγείας και υγειονομικής περίθαλψης, πληροφορίες μπορεί να είναι ένα ευαίσθητο, αλλά σημαντικό έργο, έτσι είναι σημαντικό να χρησιμοποιούν ιστοσελίδες που μπορούν να παρέχουν αληθείς πληροφορίες που υποστηρίζεται από την επιστήμη και την έρευνα. Παρέχουμε πολύτιμες και ανανεώνεται συνεχώς άρθρα που περιλαμβάνουν τις πρόσφατες καινοτομίες στην υγειονομική περίθαλψη, έρευνα της επιστήμης και ιατρικής τεχνολογίας. Είμαστε μια αξιόπιστη πηγή για όλες τις ανάγκες σας ιατρικού και νοσηλευτικού, ενηλίκων υγειονομική περίθαλψη κέντρο συμμορφώνεται με τις καλύτερες προδιαγραφές περί αξιόπιστων πληροφοριών υγείας.

Έχουμε ένα δίκτυο internation υγείας που ενώνει τοποθεσίες σε 20 διαφορετικές γλώσσες με ετήσιες σύνοδοι επισκεπτών πάνω από 2 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.
Η αποστολή μας είναι να μοιραστούμε υγείας και υγειονομικής περίθαλψης επιστήμη μαζί σας!
Συμμετάσχετε σε συζητήσεις μας και σχολιάσει τα άρθρα μας, λαμβάνετε ενημερώσεις από τα ενημερωτικά δελτία μας και έχετε πρόσβαση σε περαιτέρω πληροφορίες, ενημερωτικά φυλλάδια και αντίγραφα σε μορφή PDF του περιεχομένου μας!

Για την ομάδα μας

Η ομάδα μας περιλαμβάνει συγγραφείς της υγείας και της επιστήμης , συνεισφέροντες, οι αναθεωρητές καθώς και ιατρικούς εμπειρογνώμονες και οι δημοσιογράφοι από πολλές περιοχές. Εργάζονται στην παραγωγή περιεχομένου στο κέντρο ενηλίκων υγειονομική περίθαλψη, με μια κατάλληλη έρευνα και έλεγχος της ποιότητας, να εξασφαλιστεί ότι όλα τα άρθρα είναι ενημερωμένο, αξιόπιστες και κατανοητές σε ένα ακροατήριο επιστημονικά που ασχολούνται.

Οι κορυφαίοι συνδρομητές μας περιλαμβάνει:

Lucas Botin

Κλινική Φαρμακολόγος, MD. Διευθύνων Σύμβουλοσ στο κέντρο υγείας ενηλίκων
Ines Obregon

Διατροφή, μικροβιολογία, φυσιολογία, M.Sc.
Τζέρι Kouvan

Ψυχολογίας, Ph.D. Διευθύνων Σύμβουλοσ στο YourWebDoc.com
Jennifer Greenwood

Δερματολογίας, M.Sc.
Boris Λόγκαν

Νευροεπιστήμη, M.Sc.
και πολλά άλλα...

Θέλετε να ενταχθούν στην ομάδα μας ενηλίκων κέντρο υγειονομικής περίθαλψης; Ψάχνουμε συνεχώς για εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε το περιεχόμενό μας. Αν είστε ταλαντούχος και εξαιρετικά παθιασμένοι με την υγειονομική περίθαλψη για τους ενήλικες, μπορεί να θέλουμε να σας μιλήσω για το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε.

Σχετικά με το περιεχόμενό μας

Κέντρο υγείας ενηλίκων παρέχει άρθρα πάνω σε πολλά θέματα υγείας και υγιεινής, αυτά τα άρθρα και σχόλια είναι βάσει μας μοναδική θέα και έχουν δημιουργηθεί και αξιολόγηση από εμπειρογνώμονες της υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματίες. Εμείς κάνουμε το καλύτερο για την παροχή υψηλής ποιότητας, σύγχρονες σχόλια.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύουμε στις ιστοσελίδες μας ελέγχεται από το προσωπικό μας εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας και ιατρικής δημοσιογράφων. Τα άρθρα μας παρέχει τις τελευταίες ενημερώσεις από αξιόπιστες πηγές, συμπεριλαμβανομένων ιατρικά περιοδικά, ανακοινώσεις από ομοσπονδιακή υγειονομική γραφεία, καθώς και αναλύσεις για τις τελευταίες τάσεις της υγείας. Έμπειροι freelancers μας επικοινωνούν καθημερινά με κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες, παρέχει εμπεριστατωμένες μελέτες, οι ενημερώσεις και κόλπα που εμπλουτίζουν τη νέα για την υγεία μας και το περιεχόμενο.

Μας το περιεχόμενο δημοσιεύεται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές για την ιατρική και την υγεία πληροφορίες τοποθεσίες στο διαδίκτυο.

Disclaimer

Ιατρικές συμβουλές

Πρέπει να γνωρίζετε, της υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης πληροφορίες που βρέθηκαν στο κέντρο υγείας ενηλίκων ιστοσελίδα δεν προορίζεται να αντικαταστήσει μια συμβουλές που δίνονται από γιατρό ή το γιατρό. Αν έχετε ή υποψιάζεστε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματική ιατρική συμβουλή προτού ενεργεί αναφορικά με οποιαδήποτε πληροφορία σας Διαβάστε στην ιστοσελίδα μας.
Ποτέ μη παραβλέψετε επαγγελματική ιατρική συμβουλή ή καθυστερήσετε στην αναζήτηση αυτής με αφορμή κάτι που έχετε διαβάσει σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο!

Διαφήμιση και πανό

Κέντρο υγείας ενηλίκων μπορούν να λάβουν χρηματοδότηση από διαφημίσεις και πανό. Το πανό μας και άλλες διαφημίσεις δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένους χρήστες και μπορεί να τοποθετηθεί στον ιστοχώρο σύμφωνα με τα συμφέροντά μας περιεχομένου. Όλες οι διαφημίσεις είναι διακριτή από τις άλλες περιεχόμενο με την κατάλληλη ετικέτα.