Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά  /  Πώς να απαλλαγείτε από την ακμή στο σώμα

Πώς να απαλλαγείτε από ακμή στο σώμα

Πώς να απαλλαγείτε από ακμή στο σώμα Δεν είναι τόσο εύκολο να απαλλαγούμε από κάθε ακμή. Ειδικά αν είναι ένα σώμα ακμή (μεταξύ, πίσω ακμή είναι γνωστό ότι είναι το πιο δύσκολο για την εξάλειψη και λαιμό ακμή είναι η πιο επώδυνη). Τώρα έχουν αναπτυχθεί διάφορα φάρμακα θεραπεία ακμής , αλλά φυσικά όχι όλοι τους μπορεί να είναι χρήσιμη σε μεμονωμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, αρχαία ιατρική προτείνει να λερώσει τα σπυράκια με σφρίγος της φικαρία.

Φάρμακα θεραπεία ακμής

Πώς να απαλλαγείτε από ακμή στο σώμα; Πολλές πηγές προτείνουμε τη θεραπεία της ακμής με σαλικυλικό οξύ. Υπάρχουν επίσης ειδικές κρέμες που πωλούνται στα καταστήματα των ναρκωτικών και τα οποία μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε. Ένα άλλο πολύ γνωστό συστατικό που χρησιμοποιείται συχνά σε φάρμακα ακμής θεραπεία είναι το υπεροξείδιο του βενζολίου, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σκουπίστε το δέρμα σας είναι κατεστραμμένο.

Συχνά καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την εφαρμογή του βενζολίου ή σαλικυλικό οξύ για το σκούπισμα acnes, και στη συνέχεια επάλειψη με κρέμες που περιέχουν άλφα-οξέα - αυτές οι κρέμες βοηθήσει να σκουπίσει από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, η οποία θα αποτρέψει την ξήρανση του δέρματος). Δυστυχώς, αυτές τις χημικές ουσίες φέρνουν συχνά επικίνδυνες παρενέργειες: ερεθισμούς και εξανθήματα.

Υπάρχουν φάρμακα ακμής φυσικό θεραπεία για τη θεραπεία της ακμής στο σώμα. Τα προϊόντα αυτά έρχονται σε μορφή χαπιών που τη θεραπεία της ακμής από το εσωτερικό και κρέμες που σαφές δέρμα από έξω. Αυτά τα φάρμακα ακμής θεραπεία είναι απολύτως ασφαλή, αλλά συχνά να βοηθήσει πιο αργά στη συνέχεια συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Για παράδειγμα, ένας πάσχων μπορεί να παρατηρήσει την πρώτη βελτίωση μετά την πρώτη εφαρμογή του υπεροξειδίου του βενζολίου και μπορεί να χρειαστούν λίγες ημέρες για την φυσικό ακμή προϊόν για να βοηθήσει. Πολλοί πάσχοντες ακμής σώμα προτιμούν ακόμα, φυσικό ακμή θεραπεία φάρμακα επειδή μεταχειρίζονται ακμή στο σώμα χωρίς παρενέργειες.

Υπάρχουν επίσης ειδικές αφρόλουτρο, σχεδιασμένο για τη θεραπεία της ακμής. Εμβάπτιση σε ένα ζεστό μπάνιο μπορεί να είναι χρήσιμη καθώς, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το παραπάνω πλύσεις.

Πώς να απαλλαγείτε από ακμή στο σώμα;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε με την ακμή στο σώμασας. Κατ ' αρχάς, σε κάθε περίπτωση εσείς δεν πρέπει να τρίψετε, ποπ ούτε κατάργηση κατά κάποιο τρόπο παρόμοιο. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πλύνετε ακμή σας και να το αντιμετωπίσουμε με μια κρέμα ή άλλη προετοιμασία. Τρίψιμο, βρεθώ ή ξύσιμο ακμή μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα με το δέρμα σας. Επίσης δεν πρέπει να φοράτε ρούχα πολύ πυκνό και τραχύ? να θυμάστε ότι κάθε τριβή κατά της ακμής σώμα θα ερεθίσει.

Αλλά όπως και κάθε άλλη ασθένεια ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι με δεν για να μάθετε πώς να απαλλαγούμε από ακμή στο σώμα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να προλάβει την ακμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή ρούχα για την κατάρτιση, έχουν μια τακτική shower ή και μπανιέρα, δώστε προσοχή στην διατροφή σας, ιδιαίτερα εάν έχετε οποιαδήποτε υπερευαισθησία, προστίμου, κοιτάξουμε μετά σας υγεία και ο κίνδυνος της ύπαρξης κάθε ακμή, καθώς και άλλα προβλήματα με το δέρμα σας, θα μειώσει σημαντικά.

Βρείτε το καλύτερο ακμή θεραπεία φάρμακα 


comments powered by Disqus