Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες

Στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες. Πώς να θεραπεύσει τα προβλήματα λίμπιντο?

Στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες. Πώς να θεραπεύσει τα προβλήματα λίμπιντο? Η στυτική δυσλειτουργία στους ενήλικες μπορεί να προκληθεί από διαφορετικούς λόγους. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να περιλαμβάνουν την ηλικία, σωματική και ψυχολογική υγεία. Ακόμη και η χρόνια κόπωση ή το στρες μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε αυτό το πρόβλημα.

Ορισμένες ενέργειες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί μια σκληρότερη στύση. Αν κάτι επηρεάζει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά ή την πολύπλοκη ισορροπία μεταξύ τους, τα προβλήματα στύσης είναι η πιθανή συνέπεια.

Φάσεις στύσης

Υπάρχουν 3 κύριες φάσεις της στύσης στους άνδρες:

 • Διέγερσης. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που εγκαινιάζει τη διαδικασία. Οι άνδρες παρατηρούν, ακούν, αγγίζουν και μυρίζουν και όλες αυτές οι αισθήσεις συμβάλλουν στη σεξουαλική διέγερση. Οι σκέψεις του ατόμου φέρνουν επίσης διέγερση.
 • Η απόκριση του νευρικού συστήματος. Αυξημένη ροή του αίματος που αλλάζει το μέγεθος του πέους είναι δυνατή, επειδή ο εγκέφαλος δίνει ένα σημάδι στο νευρικό σύστημα και ενεργοποιεί το αίμα.
 • Η αντίδραση των αιμοφόρων αγγείων. Όταν τα αιμοφόρα αγγεία χαλαρώνουν, τότε τίποτα δεν αποτρέπει τη ροή του αίματος.

Μη σωματικές αιτίες ανικανότητας

 • Συναισθηματικές συνθήκες. Οι πιο τυπικοί μη φυσικοί παράγοντες είναι η ένταση, το άγχος και η εξάντληση. Η δυσλειτουργία της στύσης μπορεί επίσης να είναι μια τυχαία επιπλοκή των διανοητικών ζητημάτων όπως η καταθλιπτική διαταραχή.
 • Τα συναισθήματα που επιδεικνύεις προς τον σύντροφό σου-ή που φαίνεται από τον σύντροφό σου-όπως η πικρία, η ακαμψία ή η μείωση του ενδιαφέροντος μπορεί επίσης να αποτελέσουν αιτία ανικανότητας.

Φυσικές αιτίες της ανικανότητας

Εάν η στυτική δυσλειτουργία είναι φυσικής φύσης, οι λόγοι μπορεί να είναι οι ακόλουθοι:

 • Νευρολογική βλάβη από μακροπρόθεσμα διαβητικά θέματα
 • Υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις
 • Κακή παροχή αίματος στο πέος ως αποτέλεσμα καρδιαγγειακών διαταραχών
 • Ειδικές θεραπείες για τα φάρμακα
 • Λειτουργίες του προστάτη (για να είμαι πιο ακριβής, για τον καρκίνο)
 • Προβλήματα ενδοκρινικού συστήματος
 • Προβλήματα της σπονδυλικής στήλης
 • Ορμονικά προβλήματα
 • Αλκοολισμός, κατάχρηση ναρκωτικών, αλυσίδα καπνίσματος

Στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες

Η στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες μπορεί επίσης να είναι ένα από τα πρώιμα σημάδια ενός ιατρικού προβλήματος που μπορεί να μην γνωρίζετε.

Causes of Erectile Dysfunction in Adults
Αιτίες της σεξουαλικής δυσλειτουργίας σε ενήλικες
Οι φυσικοί και ψυχολογικοί λόγοι είναι αλληλεξαρτώμενες. Μόνο ένας ειδικός μπορεί να ανακαλύψει τι προκάλεσε αυτή τη διαταραχή.

Σχεδόν όλοι χρειάζονται μια γρήγορη λύση στα προβλήματά τους. Δεν θέλουμε να περάσουμε ημέρες ή μήνες κάνοντας διαφορετικές δοκιμές και βλέποντας έναν αριθμό ειδικών , όπως συνιστάται από τον οικογενειακό γιατρό μας για να μάθουμε ότι είμαστε σε καλή υγεία. Και τι θα γίνει αν θέλεις ένα μεγαλύτερο πέος, μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, έναν καλύτερο έλεγχο στις στύσεις σου , ώστε να είσαι ένας καλύτερος εραστής;
Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες λύσεις για τη θεραπεία της λίμπιντο προβλήματα σήμερα

Θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειρουργική θεραπεία; Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι τόσο δαπανηρό όσο και επικίνδυνο. Κανείς δεν ήταν επαρκής άνθρωπος θα πέταγε 4000 δολάρια μόνο για να αποκτήσει ένα τραυματισμένο όργανο και μια ζωή μετάνοιας. Η ασφάλειά σας φυσικά δεν θα περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση, οπότε να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε πολλά.

Treatment of Erectile Dysfunction in Adults
Θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας σε ενήλικες
Ένας από τους τρόπους για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους ενήλικες είναι η χρήση αντλιών πέους. Αλλά να θυμάστε ότι αυτή η συσκευή είναι επικίνδυνη.
Σίγουρα θα πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με αντλία κενού, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα πάντα εκτελούνται σωστά, όπως δεν θέλετε να κάνετε κάποιο λάθος που θα φέρει σε βλάβη του πέους.
Μην προσπαθήσετε να μεγεθύνετε το πέος σας χρησιμοποιώντας το!

Πώς να θεραπεύσει την λίμπιντο προβλήματα με ασφάλεια;

Υπάρχουν πραγματικά καλά προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο , αλλά άλλα προϊόντα δεν είναι τόσο καλό. Ορισμένοι παραγωγοί επενδύουν πολλά χρήματα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, και αυτές οι νέες θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία εμφανίζονται στην αγορά κάθε μέρα.

Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις τις καλύτερες μεθόδους. Πώς να θεραπεύσει τα προβλήματα της λίμπιντο και να αποφύγει τις παρενέργειες της χειρουργικής επέμβασης, αντλίες, και συνταγογραφούμενα φάρμακα;

Προϊόντα για λίμπιντο θεραπεία

Προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο ανήκουν στο δημοφιλές τμήμα της αγοράς να πάρει δισεκατομμύρια δολάρια. Ο αριθμός αυτός αυξάνεται και αυτό λέει ότι η περιέργεια για προϊόντα αυτού του είδους είναι τεράστια, επειδή η σεξουαλικότητα έχει μεγάλη αξία στις μέρες μας. Σχεδόν κάθε άτομο προσπαθεί να βελτιώσει τη σεξουαλική υγεία, τη σεξουαλική επιθυμία και τη σεξουαλική λειτουργία.
Είναι όμως αλήθεια ότι οι καταναλωτές χαίρονται για την ποιότητα και την ασφάλεια όλων των διαθέσιμων στρατηγικών;

Επιλογές θεραπείας λίμπιντο σε ενήλικες

Ας δούμε τα πιο γνωστά προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο σήμερα και να αξιολογήσει την ευκολία τους, την ασφάλεια και την αποδοτικότητα. Κοιτάξτε τη λίστα των προϊόντων. Επιλέξτε αυτό που είναι πιθανώς το καταλληλότερο για εσάς:

 • Χειρουργική επέμβαση

  Erectile Dysfunction Surgery
  Σεξουαλική δυσλειτουργία χειρουργική
  Παρά όλες τις παρενέργειες, χειρουργική επέμβαση εξακολουθεί να θεωρείται ότι είναι η πιο προτιμητέα επιλογή στον κατάλογο των προϊόντων για τη θεραπεία της λίμπιντο για εκείνους που δεν είναι απασχολημένοι με τα οικονομικά ζητήματα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για τη θεραπεία της απώλειας της λίμπιντο με χειρουργική επέμβαση που αρχίζει με την κοπή των συνδέσμων που συνδέουν το πέος με το σώμα και τελειώνει με τις ενέσεις σωματικού λίπους κάτω από το δέρμα.
  Μετά από αυτές τις λειτουργίες μπορεί να απαιτηθεί κάποια ακόμη χειρουργική εμπλοκή για τη διόρθωση των αποτελεσμάτων της προηγούμενης.
  Συχνές παρενέργειες είναι οι εξής: ουλές, προβλήματα ευαισθησίας, και λίπος εξογκώματα και συσσώρευση όπου δεν υποτίθεται ότι πρέπει να συσσωρευτεί. Πιο ακραίες επιδράσεις είναι η ανικανότητα, προβλήματα ούρησης και πόνοι. Εκτός από τις παρενέργειες, η τιμή είναι απλά πολύ υψηλή-από 4000 USD σε 10000 USD και ακόμα περισσότερο.
 • Χάπια, κρέμες, λοσιόν

  Erectile Dysfunction Pills
  Σεξουαλική δυσλειτουργία χάπια
  Η επόμενη ομάδα προϊόντων περιλαμβάνει χάπια, κρέμες, έμπλαστρα, αλοιφές, λοσιόν και διαφορετικά μέσα της ίδιας κλάσης. Είναι ευρέως γνωστό ότι τα προβλήματα στύσης θα μπορούσαν επίσης να αντιμετωπιστούν με διαφορετικά χρήσιμα βότανα.

  Η δυσκολία εδώ είναι ότι όταν αυτά τα βότανα συλλεχθούν στο χωράφι, αποξηραμένα και παρέχονται στον αγοραστή χωρίς την κατάλληλη γνώση και εμπειρία, δεν μπορεί να αναμένεται να είναι από την ίδια υψηλή ποιότητα και το αποτέλεσμα όλη την ώρα. Μπορεί να υπάρχει μόνο συγκεκριμένος συνδυασμός συστατικών με δοκιμασμένη στο χρόνο φόρμουλα που βρίσκεται στα καλύτερα χάπια πέους.
 • Συσκευές επέκτασης

  Erectile Dysfunction Devices
  Σεξουαλική δυσλειτουργία συσκευές
  Επιλογή Αριθμός 3- εξπροσφορών, παρόμοια με αντλίες και άλλες συσκευές έλξης. Σε αντίθεση με τις λεγόμενες παραδοσιακές αντλίες κενού που είναι πολύ ακριβά και παρέχουν χαμηλές επιδόσεις, οι επεκτάσεις του πέους είναι μια πολύ ασφαλέστερη επιλογή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε φορά που το χρειάζεστε. Αντλίες κενού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πάρει μια στύση. Αλλά μεγάλη πίεση κενού μπορεί να απενεργοποιήσει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Επεκτάσεις και άλλες συσκευές μπορεί να είναι καλά προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο. Αλλά πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις με προσοχή.
  Όταν δεν βιάζεστε, μπορείτε να επιτύχετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα.
  Αυτές οι συσκευές πέους λειτουργούν αναγκάζοντας τους συνδετικούς ιστούς. Σε αυτή την περίπτωση ο αριθμός των κυττάρων που παράγονται αυξήσεις που βελτιώνει την ανδρική στύση και την πρόληψη δυσλειτουργιών.
 • Ασκήσεις Kegel και jelqing

  Erectile Dysfunction Exercises
  Σεξουαλικές ασκήσεις δυσλειτουργίας
  Ασκήσεις είναι μεταξύ των πιο οικονομικά αποδοτικές μεθόδους για τη θεραπεία της λίμπιντο προβλήματα που βρέθηκαν στην κατηγορία των φυσικών προϊόντων για τη θεραπεία της λίμπιντο.

  Αυτές οι ασκήσεις για τη θεραπεία της λίμπιντο μπορεί να γίνει στο σπίτι όπου κανείς δεν θα σας ενοχλήσει. Θα έχετε μια καταχώρηση στον ιστότοπο με τις ασκήσεις ή θα τις αγοράζετε σε DVD. Κάνοντας τους, θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε επιπλέον ευχαρίστηση από τη σεξουαλική σας ζωή και να πάρετε περισσότερο έλεγχο της εκσπερμάτωσης σας.
  Φυσικά, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να πάρετε τα αποτελέσματα.
  Αλλά Σύγκρινέ το με διαφορετικές μεθόδους. Άλλες τεχνικές είναι δαπανηρές, επικίνδυνες και όχι τόσο αποτελεσματικές όσο θα θέλατε. Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου.

Συμπέρασμα

Έτσι για τώρα συσκευές πέους είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι είναι το ασφαλέστερο προϊόν ενίσχυση λίμπιντο στην αγορά. Ωστόσο, μην αναμένετε συσκευές πέους για να παραδώσει τα αποτελέσματα σε μια νύχτα! Είναι ανίκανοι για τέτοια θαύματα όπως αγοράζοντας τους σήμερα και να πάρει ένα μακρύτερο και ισχυρότερο πέος μέχρι το επόμενο πρωί. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις, μάθετε προσεκτικά τις οδηγίες. Ακολουθήστε τους και μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με τις αλλαγές που θα κάνουν αυτοί οι εξδιαγωνισμοί.

Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να επενδύσετε σημαντικές προσπάθειες για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Αλλά θα το λατρέψεις!
Μάθετε πώς να θεραπεύσετε τη στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες 


comments powered by Disqus