Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες

Στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες. Πώς να θεραπεύσει τα προβλήματα λίμπιντο?

Στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες. Πώς να θεραπεύσει τα προβλήματα λίμπιντο? Η στυτική δυσλειτουργία στους ενήλικες μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να περιλαμβάνουν την ηλικία, τη σωματική και ψυχολογική υγεία. Ακόμη και η χρόνια κόπωση ή το άγχος μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε αυτό το πρόβλημα.

Ορισμένες ενέργειες πρέπει να πραγματοποιηθούν για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί μια σκληρότερη στύση. Αν κάτι επηρεάζει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά ή την πολύπλοκη ισορροπία μεταξύ τους, τα προβλήματα στύσης είναι η πιθανή συνέπεια.

Φάσεις ανέγερσης

Υπάρχουν 3 κύριες φάσεις στύσης στους άνδρες:

 • Διέγερσης. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ξεκινά τη διαδικασία. Οι άνδρες παρατηρούν, ακούν, αγγίζουν και μυρίζουν και όλες αυτές οι αισθήσεις συμβάλλουν στη σεξουαλική διέγερση. Οι σκέψεις του ατόμου φέρνουν επίσης διέγερση.
 • Η ανταπόκριση του νευρικού συστήματος. Η αυξημένη ροή αίματος που αλλάζει το μέγεθος του πέους είναι δυνατή επειδή ο εγκέφαλος δίνει ένα σημάδι στο νευρικό σύστημα και ενεργοποιεί το αίμα.
 • Η ανταπόκριση των αιμοφόρων αγγείων. Όταν τα αιμοφόρα αγγεία είναι χαλαρά, τότε τίποτα δεν εμποδίζει τη ροή του αίματος.

Κατανόηση της στυτικής δυσλειτουργίας μετά από 40

Όταν πρόκειται για το θέμα της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ) στους άνδρες μετά την ηλικία των 40 ετών, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι δεν είναι ένα μεμονωμένο ζήτημα, αλλά μάλλον μια φυσική πτυχή της γήρανσης. Καθώς οι άνδρες μεγαλώνουν, το σώμα τους υφίσταται διάφορες αλλαγές και η σεξουαλική υγεία δεν εξαιρείται από αυτή τη διαδικασία.

Understanding Erectile Dysfunction After 40
Κατανόηση της στυτικής δυσλειτουργίας μετά από 40
Ένας από τους κύριους παράγοντες που συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία σε άνδρες άνω των 40 ετών είναι η μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης. Η τεστοστερόνη, η βασική ανδρική σεξουαλική ορμόνη, τείνει να μειώνεται με την ηλικία, επηρεάζοντας τη σεξουαλική λειτουργία. Αυτή η ορμονική μετατόπιση μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες επίτευξης και διατήρησης στύσεων. Ενώ αυτό είναι ένα φυσιολογικό μέρος της γήρανσης, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι 'αυτό.

Βιολογικοί και ψυχολογικοί παράγοντες

Οι ψυχολογικοί παράγοντες παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στη στυτική δυσλειτουργία. Το στρες, το άγχος, ακόμη και τα θέματα σχέσεων μπορούν να συμβάλουν στις δυσκολίες στην κρεβατοκάμαρα. Οι πιέσεις της καθημερινής ζωής, της εργασίας και των κοινωνικών προσδοκιών μπορούν να δημιουργήσουν μια ψυχική ένταση που εκδηλώνεται με σωματικά συμπτώματα, επηρεάζοντας τη σεξουαλική απόδοση.

Η κατανόηση αυτών των πτυχών είναι ζωτικής σημασίας για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία μετά τα 40. Δεν είναι απλώς θέμα φυσικής ικανότητας, αλλά μια πολύπλοκη αλληλεπίδραση βιολογικών και ψυχολογικών παραγόντων. Επιπλέον, το στίγμα που σχετίζεται με τη στυτική δυσλειτουργία μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα, καθιστώντας απαραίτητη την προσέγγιση του θέματος με ενσυναίσθηση και ανοιχτή επικοινωνία.

Οι άνδρες που βιώνουν στυτική δυσλειτουργία θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι η αναζήτηση βοήθειας είναι ένα προληπτικό βήμα προς μια λύση. Με την κατανόηση των φυσικών αλλαγών που συμβαίνουν και την αντιμετώπιση των σχετικών παραγόντων, οι άνδρες άνω των 40 ετών μπορούν να πλοηγηθούν στις προκλήσεις της στυτικής δυσλειτουργίας με μια σαφέστερη προοπτική και μια μεγαλύτερη αίσθηση ενδυνάμωσης.

Παράγοντες που συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) είναι ένα πολύπλευρο ζήτημα, που συχνά επηρεάζεται από ένα συνδυασμό επιλογών τρόπου ζωής, ιατρικών καταστάσεων και ψυχολογικών παραγόντων. Για τους άνδρες ηλικίας 40 ετών και άνω, η κατανόηση αυτών των παραγόντων που συμβάλλουν είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και διαχείριση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Factors Contributing to Erectile Dysfunction After 40
Παράγοντες που συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία μετά τα 40

Μη φυσικές αιτίες ανικανότητας

 • Συναισθηματικές συνθήκες. Οι πιο τυπικοί μη φυσικοί παράγοντες είναι η ένταση, το άγχος και η εξάντληση. Η δυσλειτουργία της στύσης μπορεί επίσης να είναι μια τυχαία επιπλοκή ψυχικών προβλημάτων όπως η καταθλιπτική διαταραχή.
 • Τα συναισθήματα που εκδηλώνετε προς τον σύντροφό σας - ή που εμφανίζονται από τον σύντροφό σας - όπως πικρία, ακαμψία ή μείωση του ενδιαφέροντος μπορεί επίσης να είναι αιτία ανικανότητας.

Φυσικές αιτίες της ανικανότητας

Εάν η στυτική δυσλειτουργία είναι φυσικής φύσης, οι λόγοι μπορεί να είναι οι εξής:

 • Νευρολογική βλάβη από μακροχρόνια διαβητικά προβλήματα
 • Υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιακές παθήσεις
 • Κακή παροχή αίματος στο πέος ως αποτέλεσμα καρδιαγγειακών διαταραχών
 • Ειδικές φαρμακευτικές θεραπείες
 • Επεμβάσεις του προστάτη (Για να είμαστε πιο ακριβείς, για τον καρκίνο)
 • Προβλήματα ενδοκρινικού συστήματος
 • Προβλήματα της σπονδυλικής στήλης
 • Ορμονικά προβλήματα
 • Αλκοολισμός, κατάχρηση ναρκωτικών, αλυσιδωτό κάπνισμα

Παράγοντες τρόπου ζωής

Η διατροφή, η άσκηση και οι συνολικές συνήθειες του τρόπου ζωής παίζουν σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική υγεία. Οι κακές διατροφικές επιλογές, η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας και το κάπνισμα μπορούν να συμβάλουν σε αγγειακά προβλήματα, περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Ένας καθιστικός τρόπος ζωής μπορεί να οδηγήσει σε παχυσαρκία, έναν άλλο παράγοντα που συνδέεται με τη στυτική δυσλειτουργία. Η αντιμετώπιση αυτών των πτυχών μπορεί να επηρεάσει θετικά όχι μόνο τη σεξουαλική υγεία αλλά και τη συνολική ευημερία.

Ιατρικές παθήσεις

Αρκετές υποκείμενες ιατρικές παθήσεις μπορούν να συμβάλουν στη στυτική δυσλειτουργία σε άνδρες άνω των 40 ετών. Καταστάσεις όπως ο διαβήτης, η υπέρταση και οι καρδιαγγειακές παθήσεις επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος, ένα βασικό συστατικό για την επίτευξη και τη διατήρηση στύσεων. Είναι επιτακτική ανάγκη τα άτομα με αυτές τις παθήσεις να τις διαχειρίζονται αποτελεσματικά με την καθοδήγηση των επαγγελματιών υγείας, μειώνοντας τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας.

Φάρμακα και κατάχρηση ουσιών

Επιπλέον, η κατάχρηση ουσιών, συμπεριλαμβανομένης της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και της ψυχαγωγικής χρήσης ναρκωτικών, μπορεί να συμβάλει σε σεξουαλικές δυσκολίες. Ο ανοιχτός διάλογος με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σχετικά με τις παρενέργειες των φαρμάκων και η αναζήτηση υποστήριξης για θέματα που σχετίζονται με ουσίες είναι ουσιαστικής σημασίας.

Κίνδυνοι στυτικής δυσλειτουργίας σε ενήλικες

Η στυτική δυσλειτουργία στους ενήλικες μπορεί επίσης να είναι ένα από τα πρώτα σημάδια ενός ιατρικού προβλήματος που μπορεί να μην γνωρίζετε.

Risks of Erectile Dysfunction in Adults
Κίνδυνοι σεξουαλικής δυσλειτουργίας σε ενήλικες
Οι σωματικοί και ψυχολογικοί λόγοι είναι αλληλένδετοι. Μόνο ένας ειδικός μπορεί να ανακαλύψει τι προκάλεσε αυτή τη διαταραχή.

Σχεδόν όλοι χρειάζονται μια γρήγορη λύση στα προβλήματά τους. Δεν θέλουμε να περάσουμε μέρες ή μήνες κάνοντας διαφορετικές εξετάσεις και βλέποντας έναν αριθμό ειδικών όπως μας συμβούλεψε ο οικογενειακός μας γιατρός για να μάθουμε ότι είμαστε καλά στην υγεία μας. Και τι γίνεται αν θέλετε απλώς ένα μεγαλύτερο πέος, μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, έναν καλύτερο έλεγχο των στύσεων σας , ώστε να είστε πάντα καλύτερος εραστής;
Ευτυχώς, υπάρχουν κάποιες λύσεις για τη θεραπεία προβλημάτων λίμπιντο στις μέρες μας

Θεραπείες στυτικής δυσλειτουργίας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειρουργική θεραπεία; Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι τόσο δαπανηρό όσο και επικίνδυνο. Κανείς δεν είναι κατάλληλος άνθρωπος θα πετάξει τέσσερις χιλιάδες δολάρια μόνο και μόνο για να αποκτήσει ένα τραυματισμένο όργανο και μια ζωή λύπης. Η ασφάλειά σας φυσικά δεν θα περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση, οπότε να είστε έτοιμοι να πληρώσετε πολλά.

Treatment of Erectile Dysfunction in Adults
Θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας σε ενήλικες
Ένας από τους τρόπους για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας σε ενήλικες είναι η χρήση αντλιών πέους. Αλλά θυμηθείτε ότι αυτή η συσκευή είναι επικίνδυνη.
Σίγουρα θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με αντλία κενού, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα εκτελούνται σωστά, καθώς δεν θέλετε να κάνετε κάποιο λάθος που θα προκαλέσει βλάβη στο πέος.
Μην προσπαθήσετε να μεγεθύνετε το πέος σας χρησιμοποιώντας το!

Συμβατικές επιλογές θεραπείας

Για τους άνδρες ηλικίας άνω των 40 ετών που παλεύουν με τη στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ), η διερεύνηση των συμβατικών θεραπευτικών επιλογών μπορεί να είναι ένα βασικό βήμα για την ανάκτηση της σεξουαλικής υγείας. Ενώ είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι μεμονωμένες απαντήσεις μπορεί να διαφέρουν, αρκετές ευρέως αναγνωρισμένες προσεγγίσεις συνιστώνται συνήθως από τους επαγγελματίες υγείας.

Conventional Treatment Options
Συμβατικές επιλογές θεραπείας

Από του στόματος φάρμακα

Οι αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5), όπως η σιλδεναφίλη (Viagra), η ταδαλαφίλη (Cialis) και η βαρδεναφίλη (Levitra), συνταγογραφούνται συνήθως από του στόματος φάρμακα. Αυτά τα φάρμακα ενισχύουν τις επιδράσεις του μονοξειδίου του αζώτου, μιας φυσικής χημικής ουσίας στο σώμα, προωθώντας την αυξημένη ροή αίματος στο πέος. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα φάρμακα μπορεί να έχουν αντενδείξεις και πιθανές παρενέργειες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διαβούλευσης με έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν από τη χρήση.

Συσκευές ανέγερσης κενού

Οι συσκευές στύσης κενού (VEDs) είναι μη επεμβατικά εργαλεία που χρησιμοποιούν αναρρόφηση για να τραβήξουν αίμα στο πέος, δημιουργώντας στύση. Ενώ είναι αποτελεσματική για ορισμένους, η χρήση των VEDs απαιτεί κατάλληλες οδηγίες για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα. Συνιστάται η διαβούλευση με έναν επαγγελματία υγείας για να διερευνήσετε αυτήν την επιλογή.

Ενέσεις πέους και υπόθετα ουρήθρας

Οι ενδοσηραγγώδεις ενέσεις και τα υπόθετα ουρήθρας είναι εναλλακτικές μέθοδοι για την πρόκληση στύσης. Αυτές οι προσεγγίσεις περιλαμβάνουν την άμεση χορήγηση φαρμάκων στο πέος. Ενώ είναι αποτελεσματικές, απαιτούν κατάλληλη εκπαίδευση για τη χορήγηση και ενέχουν την πιθανότητα παρενεργειών.

Θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης (TRT)

Για τους άνδρες με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης που συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία, μπορεί να εξεταστεί η θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης . Αυτό περιλαμβάνει τη χορήγηση συνθετικής τεστοστερόνης για την αντιμετώπιση ορμονικών ανισορροπιών. Ωστόσο, το TRT δεν είναι κατάλληλο για όλους και απαιτεί προσεκτική παρακολούθηση λόγω πιθανών παρενεργειών.

Ψυχοθεραπεία

Η αντιμετώπιση των ψυχολογικών πτυχών της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ζωτικής σημασίας και η ψυχοθεραπεία ή η συμβουλευτική μπορεί να είναι πολύτιμα εργαλεία. Οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα και τα ζευγάρια να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές προκλήσεις που σχετίζονται με τη στυτική δυσλειτουργία, προωθώντας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.
Είναι υψίστης σημασίας για τα άτομα που βιώνουν στυτική δυσλειτουργία να συμβουλευτούν επαγγελματίες υγείας που μπορούν να αξιολογήσουν τη μοναδική τους κατάσταση και να συστήσουν το καταλληλότερο σχέδιο θεραπείας. Η ανοιχτή επικοινωνία, η προθυμία διερεύνησης επιλογών και η συνεργασία με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης αποτελούν τη βάση για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες μετά την ηλικία των 40 ετών.

Φυσικές προσεγγίσεις για τη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας

Ενώ οι συμβατικές θεραπείες προσφέρουν βιώσιμες επιλογές για τη διαχείριση της στυτικής δυσλειτουργίας (ΣΔ), υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για φυσικές προσεγγίσεις που επικεντρώνονται στη συνολική ευημερία. Για τους άνδρες άνω των 40 ετών που αναζητούν ολιστικές λύσεις, η ενσωμάτωση αλλαγών στον τρόπο ζωής και η υιοθέτηση μιας φυσικής προσέγγισης μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας.

Natural Approaches
Φυσικές προσεγγίσεις

Τροποποιήσεις στον τρόπο ζωής

Απλές αλλά αποτελεσματικές αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στη σεξουαλική υγεία. Η τακτική σωματική δραστηριότητα, ειδικά οι αερόβιες ασκήσεις, προάγει την κυκλοφορία του αίματος, ωφελώντας τη στυτική λειτουργία. Η διατήρηση ενός υγιούς βάρους, η ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως και η αποφυγή υπερβολικού αλκοόλ και καπνού μπορούν να συμβάλουν στη συνολική ευημερία.

Διαχείριση άγχους

Το χρόνιο στρες είναι ένας γνωστός παράγοντας που συμβάλλει στη στυτική δυσλειτουργία, επηρεάζοντας τόσο τις σωματικές όσο και τις ψυχολογικές πτυχές της σεξουαλικής υγείας. Η υιοθέτηση τεχνικών διαχείρισης του στρες όπως η ενσυνειδητότητα, ο διαλογισμός ή η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην άμβλυνση των αρνητικών επιπτώσεων του στρες. Η δημιουργία ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι απαραίτητη για την ψυχική ευεξία.

Ποιοτικός ύπνος

Ο επαρκής και ποιοτικός ύπνος παίζει καθοριστικό ρόλο στην ορμονική ισορροπία και τη γενική υγεία. Οι κακές συνήθειες ύπνου μπορεί να συμβάλλουν σε ορμονικές ανισορροπίες που επηρεάζουν τη σεξουαλική λειτουργία. Η καθιέρωση μιας συνεπούς ρουτίνας ύπνου και η δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος ύπνου μπορεί να επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική υγεία.

Ισορροπημένη διατροφή και συμπληρώματα

Η διατροφή διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στη γενική υγεία, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής υγείας. Μια διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα υποστηρίζει τις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Ορισμένα συμπληρώματα, όπως η L-αργινίνη, ginseng, και ψευδάργυρος, πιστεύεται ότι έχουν πιθανά οφέλη για τη στυτική λειτουργία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες υγείας πριν ενσωματώσετε συμπληρώματα στη ρουτίνα κάποιου.

Ασκήσεις Πυελικού Εδάφους

Οι ασκήσεις πυελικού εδάφους, συχνά γνωστές ως ασκήσεις Kegel, μπορεί να είναι επωφελείς για τους άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία. Αυτές οι ασκήσεις βοηθούν στην ενίσχυση των μυών που εμπλέκονται στις στύσεις και την εκσπερμάτωση. Η ενσωμάτωση ασκήσεων πυελικού εδάφους σε μια τακτική ρουτίνα μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας με την πάροδο του χρόνου.

Η υιοθέτηση φυσικών προσεγγίσεων περιλαμβάνει μια ολιστική άποψη της υγείας, αντιμετωπίζοντας τη διασύνδεση της σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας.
Ενώ αυτές οι στρατηγικές μπορεί να μην παρέχουν άμεσα αποτελέσματα, ο σωρευτικός αντίκτυπός τους μπορεί να συμβάλει σε μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στη σεξουαλική υγεία για τους άνδρες μετά την ηλικία των 40 ετών. Είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε αυτές τις αλλαγές με υπομονή και συνέπεια, αναγνωρίζοντας ότι μια ολιστική προσέγγιση εκτείνεται πέρα από την κρεβατοκάμαρα στη συνολική ευημερία.

Πώς να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα λίμπιντο με ασφάλεια;

Υπάρχουν πραγματικά καλά προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο , αλλά άλλα προϊόντα δεν είναι τόσο καλά. Ορισμένοι παραγωγοί επενδύουν πολλά μετρητά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και αυτές οι νέες θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία εμφανίζονται καθημερινά στην αγορά.

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε τις καλύτερες μεθόδους. Πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα λίμπιντο και να αποφύγετε τις παρενέργειες της χειρουργικής επέμβασης, αντλίες και συνταγογραφούμενα φάρμακα;

Προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο

Τα προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο ανήκουν στο δημοφιλές τμήμα της αγοράς που παίρνει δισεκατομμύρια δολάρια. Ο αριθμός αυξάνεται και αυτό λέει ότι η περιέργεια για προϊόντα αυτού του είδους είναι τεράστια επειδή η σεξουαλικότητα εκτιμάται ιδιαίτερα στις μέρες μας. Σχεδόν κάθε άτομο προσπαθεί να βελτιώσει τη σεξουαλική του υγεία, τη σεξουαλική επιθυμία και τη σεξουαλική λειτουργία.
Είναι όμως αλήθεια ότι οι καταναλωτές χαίρονται για την ποιότητα και την ασφάλεια όλων των διαθέσιμων στρατηγικών;

Λίμπιντο επιλογές θεραπείας σε ενήλικες

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο γνωστά προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο στις μέρες μας και να αξιολογήσουμε την ευκολία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους. Κοιτάξτε τη λίστα των προϊόντων. Επιλέξτε αυτό που είναι ίσως το πιο κατάλληλο για εσάς:

1. Χειρουργική επέμβαση

Erectile Dysfunction Surgery
Χειρουργική Σεξουαλικής Δυσλειτουργίας
Παρά όλες τις παρενέργειες, η χειρουργική επέμβαση εξακολουθεί να θεωρείται η προτιμότερη επιλογή στον κατάλογο των προϊόντων για τη θεραπεία της λίμπιντο για όσους δεν ασχολούνται με οικονομικά ζητήματα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για τη θεραπεία της απώλειας της λίμπιντο με χειρουργική επέμβαση , ξεκινώντας με την κοπή των συνδέσμων που συνδέουν το πέος με το σώμα και τελειώνουν με τις ενέσεις σωματικού λίπους κάτω από το δέρμα.
Μετά από τέτοιες επεμβάσεις μπορεί να χρειαστεί περισσότερη χειρουργική επέμβαση για να διορθωθούν τα αποτελέσματα της προηγούμενης.
Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι οι εξής: ουλές, προβλήματα ευαισθησίας και εξογκώματα λίπους και συσσώρευση όπου δεν πρέπει να συσσωρευτεί. Πιο ακραίες επιπτώσεις είναι η ανικανότητα, τα προβλήματα ούρησης και οι πόνοι. Εκτός από τις παρενέργειες, η τιμή είναι πολύ υψηλή - από 4000 USD έως 10000 USD και ακόμη περισσότερο.

2. Χάπια, κρέμες, λοσιόν

Erectile Dysfunction Pills
Χάπια σεξουαλικής δυσλειτουργίας
Η επόμενη ομάδα προϊόντων περιλαμβάνει χάπια, κρέμες, μπαλώματα, αλοιφές, λοσιόν και διαφορετικά μέσα της ίδιας κατηγορίας. Είναι ευρέως γνωστό ότι τα προβλήματα στύσης θα μπορούσαν επίσης να αντιμετωπιστούν με διάφορα χρήσιμα βότανα.

Η δυσκολία εδώ είναι ότι όταν αυτά τα βότανα συλλέγονται στο χωράφι, ξηραίνονται και παρέχονται στον αγοραστή χωρίς την κατάλληλη γνώση και εμπειρία, δεν μπορεί να αναμένεται να είναι της ίδιας υψηλής ποιότητας και αποτελέσματος όλη την ώρα. Μπορεί να υπάρχει μόνο συγκεκριμένος συνδυασμός συστατικών με δοκιμασμένη στο χρόνο φόρμουλα που βρίσκεται στα καλύτερα χάπια πέους.

3. Συσκευές επέκτασης

Erectile Dysfunction Devices
Συσκευές σεξουαλικής δυσλειτουργίας
Επιλογή αριθμός τρία - επεκτάσεις, παρόμοιες με αντλίες και άλλες συσκευές έλξης. Σε αντίθεση με τις λεγόμενες παραδοσιακές αντλίες κενού που είναι πολύ ακριβές και παρέχουν χαμηλή απόδοση, οι επιμηκυντές πέους είναι μια πολύ ασφαλέστερη επιλογή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε φορά που το χρειάζεστε. Οι αντλίες κενού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη στύσης. Αλλά πολλή πίεση κενού μπορεί να απενεργοποιήσει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι επεκτάσεις και άλλες συσκευές μπορούν να είναι καλά προϊόντα για τη θεραπεία της λίμπιντο. Αλλά πρέπει να τα χρησιμοποιείτε με προσοχή.
Όταν δεν βιάζεστε, μπορείτε να επιτύχετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα.
Αυτές οι συσκευές πέους λειτουργούν αναγκάζοντας τους συνδετικούς ιστούς. Σε αυτή την περίπτωση, ο αριθμός των παραγόμενων κυττάρων αυξάνεται, γεγονός που βελτιώνει τις ανδρικές στύσεις και αποτρέπει δυσλειτουργίες.

4. Ασκήσεις Kegel και Jelqing

Erectile Dysfunction Exercises
Ασκήσεις σεξουαλικής δυσλειτουργίας
Οι ασκήσεις είναι από τις πιο οικονομικά αποδοτικές μεθόδους για τη θεραπεία προβλημάτων λίμπιντο που βρίσκονται στην κατηγορία των φυσικών προϊόντων για τη θεραπεία της λίμπιντο.

Αυτές οι ασκήσεις για τη θεραπεία της λίμπιντο μπορεί να γίνουν στο σπίτι, όπου κανείς δεν θα σας ενοχλήσει. Θα έχετε μια καταχώρηση στον ιστότοπο με τις ασκήσεις ή θα τις αγοράσετε σε DVD. Κάνοντάς τα, θα αρχίσετε να βιώνετε επιπλέον ευχαρίστηση από τη σεξουαλική σας ζωή και θα αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στην εκσπερμάτισή σας.
Φυσικά, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να έχετε τα αποτελέσματα.
Αλλά συγκρίνετε το με διαφορετικές μεθόδους. Άλλες τεχνικές είναι δαπανηρές, επικίνδυνες και όχι τόσο αποτελεσματικές όσο θα θέλατε. Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου.

Η άνοδος των φυσικών χαπιών

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξε μια αξιοσημείωτη αύξηση του ενδιαφέροντος γύρω από τα φυσικά χάπια ως εναλλακτική λύση για τους άνδρες άνω των 40 ετών που ασχολούνται με τη στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ). Αυτά τα συμπληρώματα, συχνά κατασκευασμένα με ένα μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων και βασικών θρεπτικών ουσιών, έχουν συγκεντρώσει την προσοχή για τα πιθανά οφέλη τους στην αποκατάσταση των στύσεων και την ενίσχυση της σεξουαλικής υγείας.

 • Φυτικά συστατικά: Τα φυσικά χάπια διαθέτουν συνήθως ένα συνδυασμό φυτικών συστατικών γνωστών για την ιστορική χρήση τους στην παραδοσιακή ιατρική και την πιθανή θετική επίδρασή τους στη σεξουαλική λειτουργία. Κοινά συστατικά μπορεί να περιλαμβάνουν εκχυλίσματα από φυτά όπως ginseng, κεράτινο ζιζάνιο αιγών, και Tribulus terrestris, το καθένα πιστεύεται ότι συμβάλλει στη βελτίωση της ροής του αίματος και τη συνολική σεξουαλική ζωτικότητα.
 • Ενίσχυση μονοξειδίου του αζώτου: Πολλά φυσικά χάπια στοχεύουν στην ενίσχυση της παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα. Το μονοξείδιο του αζώτου παίζει κρίσιμο ρόλο στην αγγειοδιαστολή, τη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και τη βελτίωση της ροής του αίματος, η οποία είναι απαραίτητη για την επίτευξη και τη διατήρηση των στύσεων. Με την προώθηση αυτής της φυσικής διαδικασίας, αυτά τα χάπια φιλοδοξούν να αντιμετωπίσουν έναν από τους υποκείμενους παράγοντες της στυτικής δυσλειτουργίας.
 • Πιθανά πλεονεκτήματα: Οι υποστηρικτές των φυσικών χαπιών συχνά τονίζουν τα αντιληπτά πλεονεκτήματά τους. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν λιγότερες αναφερόμενες παρενέργειες σε σύγκριση με τα φαρμακευτικά φάρμακα, μια πιο ολιστική προσέγγιση στη σεξουαλική υγεία και την ελκυστικότητα της ενσωμάτωσης φυσικών στοιχείων στη ρουτίνα αυτοφροντίδας κάποιου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προσεγγίσετε αυτούς τους ισχυρισμούς με οξυδερκή ματιά και να συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες υγείας.
 • Ζητήματα και προσοχή: Ενώ τα φυσικά χάπια μπορεί να παρουσιάζουν μια πολλά υποσχόμενη λεωφόρο, είναι ζωτικής σημασίας για τα άτομα να είναι προσεκτικοί. Δεν δημιουργούνται όλα τα συμπληρώματα ίσα και η αποτελεσματικότητά τους μπορεί να ποικίλει. Συνιστάται να επιλέξετε προϊόντα από αξιόπιστους κατασκευαστές και η διαβούλευση με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης πριν από την ενσωμάτωση αυτών των συμπληρωμάτων είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα για άτομα με προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις ή για όσους λαμβάνουν φάρμακα.
 • Συμπληρωματική προσέγγιση: Τα φυσικά χάπια θεωρούνται συχνά ως συμπληρωματική προσέγγιση και όχι ως αυτόνομη λύση. Μπορούν να ενσωματωθούν σε μια ευρύτερη στρατηγική που περιλαμβάνει τροποποιήσεις στον τρόπο ζωής, διαχείριση του στρες και άλλες φυσικές προσεγγίσεις. Το κλειδί έγκειται στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης για την αντιμετώπιση της πολύπλευρης φύσης της στυτικής δυσλειτουργίας.
Όπως συμβαίνει με κάθε παρέμβαση, οι μεμονωμένες απαντήσεις μπορεί να διαφέρουν. Είναι σημαντικό για τους άνδρες που εξετάζουν τα φυσικά χάπια να προσεγγίσουν την απόφαση με ρεαλιστικές προσδοκίες, κατανοώντας ότι τα αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν χρόνο και η συνολική προσέγγιση της σεξουαλικής υγείας θα πρέπει να περιλαμβάνει έναν συνδυασμό παραγόντων.

Συμπέρασμα

Βασικά Takeaways

Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι ένα μεμονωμένο ζήτημα. Είναι μια πολύπλοκη αλληλεπίδραση βιολογικών, ψυχολογικών παραγόντων και παραγόντων του τρόπου ζωής. Η αναγνώριση των φυσικών αλλαγών στο σώμα και η αντιμετώπιση των στοιχείων που συμβάλλουν είναι θεμελιώδη βήματα στη διαδικασία.

Μια κρίσιμη πτυχή της ανάληψης της σεξουαλικής υγείας ενός ατόμου είναι η συμμετοχή σε ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με τους επαγγελματίες υγείας. Η αναζήτηση καθοδήγησης επιτρέπει την ενδελεχή αξιολόγηση των συγκεκριμένων παραγόντων που συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία, επιτρέποντας τη διαμόρφωση ενός εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας. Είτε επιλέγετε συμβατικές θεραπείες, φυσικές προσεγγίσεις ή συνδυασμό αυτών, οι επαγγελματικές συμβουλές είναι ανεκτίμητες.

Είναι σημαντικό να προσεγγίσετε το ταξίδι με ρεαλιστικές προσδοκίες. Ενώ τα φυσικά χάπια και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να παρουσιάζουν πολλά υποσχόμενες οδούς, τα αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν χρόνο. Η υπομονή, η συνέπεια και η δέσμευση για την ευρύτερη ευημερία συμβάλλουν σε συνεχείς βελτιώσεις.

Έτσι, προς το παρόν, οι συσκευές πέους και τα φυσικά χάπια είναι κλινικά αποδεδειγμένα το ασφαλέστερο προϊόν ενίσχυσης της λίμπιντο στην αγορά. Ωστόσο, μην περιμένετε οι συσκευές πέους να προσφέρουν αποτελέσματα εν μία νυκτί! Είναι ανίκανοι για τέτοια θαύματα όπως η αγορά τους σήμερα και η απόκτηση μακρύτερου και ισχυρότερου πέους μέχρι το επόμενο πρωί. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτές τις επεκτάσεις, μάθετε προσεκτικά τις οδηγίες. Ακολουθήστε τους και μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με τις αλλαγές που θα κάνουν αυτές οι επεκτάσεις.

Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και να επενδύσετε σημαντική προσπάθεια για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Αλλά θα το λατρέψετε!
Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τη στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες 


comments powered by Disqus