Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες

Στυτικής δυσλειτουργίας στους ενήλικες

Στυτικής δυσλειτουργίας στους ενήλικες Η στυτική δυσλειτουργία σε ενήλικες μπορεί να προκληθούν από διαφορετικούς λόγους. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να περιλαμβάνουν ηλικία, η σωματική και ψυχική υγεία. Ακόμη και χρόνιας κόπωσης ή στρες μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε αυτό το πρόβλημα. Ορισμένες ενέργειες πρέπει να πραγματοποιηθούν για να επιτύχουν και να διατηρήσουν μια σκληρότερη στύση. Αν κάτι επηρεάζει ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά ή την πολύπλοκη ισορροπία μεταξύ τους, προβλήματα στύσης είναι η πιθανή συνέπεια.

Φάσεις της στύσης

 • Διέγερση. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ξεκινά τη διαδικασία. Άνδρες παρατηρούν, ακούω, αφής και της οσμής και όλων αυτών αισθήσεις συμβάλλουν στην σεξουαλική διέγερση. Τις σκέψεις του ατόμου που φέρει επίσης να διέγερσης.
 • Η απάντηση του νευρικού συστήματος. Αυξημένη ροή του αίματος που αλλάζει το μέγεθος του πέους είναι δυνατή, επειδή ο εγκέφαλος δίνει ένα σημάδι στο νευρικό σύστημα και ενεργοποιεί αίματος.
 • Η απάντηση των αιμοφόρων αγγείων. Όταν τα αιμοφόρα αγγεία είναι χαλαρό, τότε τίποτα δεν εμποδίζει τη ροή του αίματος.

Μη φυσικές αιτίες της εξασθένισης

 • Συναισθηματικές καταστάσεις. Οι πιο χαρακτηριστικές nonphysical παράγοντες είναι ένταση, άγχους και εξάντλησης. Δυσλειτουργία στύσης μπορεί επίσης να είναι μια τυχαία επιπλοκή της ψυχικής ζητήματα όπως η καταθλιπτική διαταραχή.
 • Συναισθήματα που παρουσιάζουν προς το σύντροφό σας - ή που εμφανίζονται από το σύντροφό σας - όπως πικρία, ακαμψία ή μείωση ενδιαφέροντος μπορεί να είναι επίσης μια αιτία της ανικανότητας.

Φυσικές αιτίες της εξασθένισης

Αν η στυτική δυσλειτουργία είναι του φυσικού χαρακτήρα, οι λόγοι μπορεί να είναι ως εξής:

 • Νευρολογική ζημία από μακροπρόθεσμη διαβητική θέματα
 • Κακή παροχή αίματος προς το πέος ως ένα αποτέλεσμα των καρδιαγγειακών παθήσεων
 • Ειδικές φαρμακευτικές θεραπείες
 • Λειτουργίες του προστάτη (για να είναι πιο ακριβής, για τον καρκίνο)
 • Προβλήματα του ενδοκρινικού συστήματος
 • Προβλήματα της σπονδυλικής στήλης
 • Ορμονικά προβλήματα
 • Ο αλκοολισμός, κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών, αλυσίδα κάπνισμα

Στυτικής δυσλειτουργίας στους ενήλικες

Στυτικής δυσλειτουργίας στους ενήλικες μπορεί να είναι επίσης ένα από τα πρώτα σημάδια της ένα ιατρικό πρόβλημα σας μπορεί να την αγνοεί.

Σωματική και ψυχολογική τους λόγους είναι αλληλένδετες. Μόνο ένας ειδικός να βρείτε τι προκάλεσε αυτή τη διαταραχή.

Σχεδόν ο καθένας χρειάζεται μια γρήγορη λύση στα προβλήματά τους. Δεν θέλουμε να περάσουν τις ημέρες ή μήνες κάνει διάφορες δοκιμές και να δει έναν αριθμό ειδικών, όπως συνέστησε ο γιατρός μας οικογένεια να μάθετε είμαστε σε καλή υγεία. Και τι γίνεται αν θέλετε ακριβώς ένα μεγαλύτερο πέος, μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, ένα καλύτερο έλεγχο ανεγέρσεις σας έτσι ώστε να είναι μια πάσα-τρόπους καλύτερος εραστής;

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικές λύσεις σήμερα.

Στυτική δυσλειτουργία θεραπείες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χειρουργική θεραπεία? Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι τόσο δαπανηρή και επικίνδυνη. Κανείς δεν είναι ένα κατάλληλο πρόσωπο θα πετάξουν τέσσερις χιλιάδες δολάρια μόνο για να αποκτήσουν ένα τραυματισμένο όργανο και μια ζωή της λύπης.

Ένας από τους τρόπους για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας στους ενήλικες είναι να χρησιμοποιήσετε το πέος αντλίες. Αλλά να θυμάστε ότι αυτή η συσκευή είναι επικίνδυνο. Σίγουρα θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με κενό, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα όσα εκτελείται σωστά, δεδομένου ότι δεν θέλετε να κάνετε κάποιο λάθος που θα φέρει στη ζημία του πέους. Δεν ελπίζουν να διευρύνει το πέος σας χρησιμοποιώντας το.

Και τέλος, υπάρχουν συσκευές πέος, που λειτουργούν με τον καταναγκασμό των συνδετικών ιστών. Στην περίπτωση αυτή ο αριθμός των κυττάρων που παράγονται αυξήσεις που βελτιώνει την ανδρική στύση και την πρόληψη δυσλειτουργιών. Έτσι προς το παρόν είναι το ασφαλέστερο προϊόν αυξήσεων στην αγορά. Ωστόσο, μην περιμένετε πέος συσκευές να παραδώσει τα αποτελέσματα μέσα σε μια νύχτα! Είναι ανίκανοι να τέτοια θαύματα ως αγορά τους σήμερα και να πάρει ένα πέος μακρύτερα και ισχυρότερα από το επόμενο πρωί.

Θα πρέπει να περνούν το χρόνο τους και να επενδύσουν σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά θα το αγαπήσετε!

Διαβάστε το πραγματικό σχόλια στο πέος συσκευές φόρουμ 


comments powered by Disqus