Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Αρσενική δοκιμή γονιμότητας

Πώς να αυξήσει την ανδρική γονιμότητα; Ανάλυση ανδρικής γονιμότητας

Πώς να αυξήσει την ανδρική γονιμότητα; Ανάλυση ανδρικής γονιμότητας 

Τι είναι η ανδρική γονιμότητα;

Γονιμότητα αναφέρεται την φυσική ικανότητα να αναπαράγονται με φυσικό τρόπο. Γονιμότητας, γενικά, διαφέρει από τη γονιμότητα που ορίζεται ως το δυναμικό για την αναπαραγωγή.

Η υπογονιμότητα είναι η έλλειψη γονιμότητας ή όταν ένας άνθρωπος έχει μια πολύ μικρότερη πιθανότητα κάνοντας τη γυναίκα σύντροφό έγκυος. Ανδρική γονιμότητα εξαρτάται συνήθως από την ποιότητα των σπερματοζωαρίων των ανδρών.

Υπάρχουν επίσης τρόποι για την αύξηση της ανδρικής γονιμότητας, θα μιλήσουμε για τους παρακάτω.

Τι έχει επιπτώσεις στην αρσενική γονιμότητα

Factors That Affect Male Fertility
Παράγοντες που επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα
Κατωτέρω είναι ορισμένες πτυχές που επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα:

 • Στυτική δυσλειτουργία - στυτική δυσλειτουργία ή ανικανότητα είναι μια κατάσταση όταν ένας άνδρας δεν είναι σε θέση να διατηρήσει ή να αναπτύξει μια ανέγερση κατά τη στιγμή της συνουσίας.
 • Κινητικότητα του σπέρματος - κινητικότητα του σπέρματος αναφέρεται στη διαδικασία σύμφωνα με την οποία το κύτταρο σπέρματος κινείται μέσω του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος προκειμένου να φτάσει στο ωάριο. Με απλά λόγια, σημαίνει τη δυνατότητα του υγιούς κυττάρου σπερματοζωαρίων να κολυμπήσουν. Ανδρική υπογονιμότητα μπορεί επίσης να προκύψει σε περίπτωση, όταν τα κύτταρα σπέρματος μην κολυμπάτε σωστά. Φτωχό σπέρμα κινητικότητα στον άνθρωπο ονομάζεται επίσης asthenospermia ή εξασθένηση.
 • Λίμπιντο - λίμπιντο στον άνθρωπο είναι περιγράφεται ως επιθυμία ή την σεξουαλική ορμή προς τη σεξουαλική δραστηριότητα του ατόμου. Κατανάλωση τροφίμων ή συμπληρώματα που είναι υπεύθυνα για την αύξηση της λίμπιντο στο αρσενικό καλείται ως αφροδισιακά.
 • Αριθμός σπερματοζωαρίων - αριθμός σπερματοζωαρίων είναι η συγκέντρωση των σπερματοζωαρίων με το συγκεκριμένο ποσό του σπέρματος. Συνήθως, γίνεται ανάλυση σπερμάτων («seminogram») ώστε να μάθετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων που είναι παρόντες στο σπέρμα.
 • Τα επίπεδα τεστοστερόνης - στειρότητα σε ορισμένους άνδρες μπορεί να είναι λόγω το χαμηλό επίπεδο της τεστοστερόνης , η οποία είναι η ανδρική ορμόνη υπάρχει στο εσωτερικό του σώματος.
Αυτό θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι εκτός από τις προαναφερθείσες πτυχές, ανδρικής υπογονιμότητας μπορεί να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η φυσική κατάσταση του ατόμου, γενική υγεία, και Τροφικές προσμείξεις. Ως εκ τούτου, για να ταξινομήσετε τα πάντα, είναι απαραίτητο να καταναλώνουν μια υγιεινή διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ανάλυση ανδρικής γονιμότητας

Ανάλυση ανδρικής γονιμότητας είναι ένας κοινός τρόπος για να δείτε εάν ένας ενήλικας άνθρωπος μπορεί να γίνει πατέρας ενός μωρού ή αν είναι γόνιμα σε όλα. Στατιστικά στοιχεία τα λέει ότι κάθε τρίτο ζευγάρι μεταξύ εκείνων που θέλουν να έχουν ένα μωρό, αλλά έχουν προβλήματα με τη σύλληψη υποφέρει από τα προβλήματα.
Μπορεί να είναι το πρόβλημα στην ποιότητα του σπέρματος και την ποσότητα.
Μια ανάλυση της ανδρικής γονιμότητας είναι επίσης μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως για να εξακριβώνεται η αποτελεσματικότητα των εργασιών αυτών ως βαζεκτομή και αντιστροφή vasectomy.

Male Fertility Tests
Αρσενικές δοκιμές γονιμότητας
Η ανδρική γονιμότητα ανάλυση περιλαμβάνει συνήθως τις ακόλουθες δοκιμές:

 • Μέτρηση της συγκέντρωσης του σπέρματος κάθε Χιλιοστόλιτρο (ml) ενός άνδρα εκσπερματίζει.
 • Χρονικό διάστημα που χρειάζεται για το σπέρμα να γίνει υγρό.
 • Motile πυκνότητα είναι μια ακόμη παράμετρο που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν γίνεται ανάλυση ανδρικής υπογονιμότητας. Το τεστ αποκαλύπτει την ποσότητα του σπέρματος που προχωρούν κανονικά.
 • Το ποσοστό των σπερματοζωαρίων με κανονικό σχήμα.
 • Καθορίζουν το επίπεδο οξύτητας - το επίπεδο του pH. Alkalimetric δοκιμή περιλαμβάνεται επίσης.
 • Ελέγξτε αν υπάρχουν λευκά κύτταρα του αίματος σε ένα δείγμα σπέρματος.
 • Μετρήστε το επίπεδο φρουκτόζη. Φρουκτόζη είναι απαραίτητη καθώς γεμίζει το σπέρμα με ενέργεια.

Παρασκευάσματα

Πριν υποβάλλονται σε ένα τεστ ανδρικής γονιμότητας θα πρέπει να κάνετε κάποια παρασκευάσματα.

Preparations for Male Fertility Analysis
Προετοιμασίες για την αρσενική γονιμότητα ανάλυση
Οι ακόλουθες είναι βασικές προετοιμασίες για την αρσενική γονιμότητα ανάλυσης:

 • Δεν πρέπει να έχετε δραστηριότητα κατά τη διάρκεια 2-5 ημέρες πριν από την ανάλυση. Εάν δεν ακολουθήσετε αυτήν την απαίτηση, το πλήθος των συγκεκριμένων κυττάρων δεν θα είναι τόσο υψηλές όσο είναι δυνατόν, έτσι ώστε η δοκιμή δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο.
 • Αλλά η αποχή δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ καιρό. Για να είμαστε ακριβείς, δεν θα πρέπει να διαρκέσει για περισσότερο από 2 εβδομάδες πριν από τη δοκιμή, όπως τόσο μεγάλο διάστημα κάνει το σπέρμα Ανενεργό.
 • Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ για αρκετές ημέρες πριν από τη δοκιμή, εκτός αυτού, θα πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σχετικά με όλα τα φάρμακα που μπορεί να χρησιμοποιείτε.
Να κάνω το τεστ ανδρικής γονιμότητας γιατροί πρέπει το δείγμα σας. Θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα μικρό δείγμα κύπελλο. Αυτό μπορεί να γίνει στο σπίτι ή σε μια κλινική ή σε νοσοκομείο όπου και αν βρίσκεστε να κάνουν εξετάσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα δείγματα λαμβάνονται μέσω αυτο-διέγερσης. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια ειδική συλλογή προφυλακτικό, το οποίο είναι κατασκευασμένο χωρίς latex.

Πώς να αυξήσετε την ανδρική γονιμότητα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, είναι δυνατόν να αυξηθεί ανδρική γονιμότητα. Ναι, είναι δυνατόν να αυξήσει τις πιθανότητες της σύλληψης για σχεδόν κάθε άνθρωπο. Αυτό δεν απαιτεί κάποια ειδική γνώση, η οποία είναι καλή είδηση για τους άνδρες που έχουν όνειρα για τα παιδιά.

Ανδρική γονιμότητα καθορίζεται από τον αριθμό των κυττάρων σπέρματος που έχει ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια μιας εκσπερμάτωση. Υπάρχουν πολλά προϊόντα και χάπια για την αρσενική γονιμότητα στην αγορά σήμερα που υπόσχονται μια επίδραση της αύξησης της παραγωγής σπέρματος.

Αλλά κάθε μέρα μπορείτε να προμηθευτείτε με 2 ασφαλείς και φυσικές μεθόδους που θα σας βοηθήσει να αύξηση της ανδρικής γονιμότητας. Η προφανής πράγμα αλλά πραγματικά σημαντικό για τη λειτουργία του σώματός σας είναι να είναι ενυδατωμένο.

Όταν το σώμα σας είναι αφυδατωμένο δεν λειτουργεί με κατάλληλο τρόπο αυτό το λόγο το ποσό των κυττάρων σας μπορεί να αλλάξει για το χειρότερο. Τα καλύτερα ενυδατωμένο είναι το σώμα σας, το μεγαλύτερο ποσό σπερματικό υγρό που θα δημιουργήσετε, δεν είναι σωστά ενυδατωμένο θα μειώσει κατά πάσα πιθανότητα ο όγκος να δημιουργείτε.
Είναι καλύτερα να έχετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό κάθε μέρα για την αύξηση της ανδρικής γονιμότητας.

Χάπια για την ανδρική γονιμότητα

Υπάρχουν φυσικά χάπια για την ανδρική γονιμότητα , που μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια και επιπλέον για την αύξηση της γονιμότητας σας. Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι περιέχουν όχι μόνο ανόργανα άλατα και βότανα αλλά και τέτοια αμινοξέα όπως L-καρνιτίνη και L-αργινίνη , που είναι πολύ σημαντικό για την υγεία σας.

Εκτός από αυτό, χάπια για την αρσενική γονιμότητα βελτιώσει την κυκλοφορία αίματος, κατά συνέπεια τη βελτίωση της στύσης καθώς και, ως εκ τούτου, είναι εγγυημένη η διπλό όφελος για εσάς.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χάπια για την ανδρική γονιμότητα 


comments powered by Disqus