Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Αντρική Υγεία  /  Τεστ Ανδρικής γονιμότητας

Αρσενικής δοκιμής γονιμότητας

Άρθρο από το Κέντρο Υγειονομικής Περίθαλψης

Αρσενικής δοκιμής γονιμότητας Δοκιμή αρσενική γονιμότητα είναι ένας κοινός τρόπος για να δούμε αν ηλικιωμένο άνδρα μπορεί να γίνει πατέρας ενός μωρού ή αν είναι εύφορη καθόλου. Στατιστικά στοιχεία τα λέει ότι κάθε τρίτο ζευγάρι μεταξύ εκείνων που θέλουν να έχουν ένα μωρό, αλλά έχουν προβλήματα με τη σύλληψη υποφέρει από τα προβλήματα. Το πρόβλημα μπορεί να είναι στην ποιότητα του σπέρματος ή ποσό. Μια αρσενική γονιμότητα δοκιμή είναι επίσης μια μέθοδος που χρησιμοποιείται ευρέως για να εξακριβώνεται η αποτελεσματικότητα των εργασιών αυτών ως βαζεκτομή και αντιστροφή vasectomy.

Ανάλυση αρσενική γονιμότητα

Η ανάλυση αρσενική γονιμότητα περιλαμβάνει συνήθως τις ακόλουθες δοκιμές:

  • Μέτρηση της συγκέντρωσης του σπέρματος σε κάθε χιλιοστόλιτρο (ml) της αντρικής εκσπερμάτωση.
  • Χρονικό διάστημα που χρειάζεται για το σπέρμα να γίνει υγρό.
  • Κινητήριος πυκνότητα είναι μια ακόμη παράμετρο που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν γίνεται ανάλυση ανδρικής υπογονιμότητας. Η δοκιμή δείχνει το ποσό του σπέρματος που προχωρούν κανονικά.
  • Το ποσοστό των σπερματοζωαρίων με κανονικό σχήμα.
  • Καθορίσει το επίπεδο οξύτητα - το επίπεδο του pH. Alkalimetric δοκιμή περιλαμβάνεται επίσης.
  • Ελέγξτε αν υπάρχουν λευκών αιμοσφαιρίων σε δείγμα σπέρματος.
  • Φρουκτόζη επίπεδο µέτρου. Φρουκτόζη είναι απαραίτητη καθώς γεμίζει το σπέρμα με ενέργεια.

Παρασκευάσματα

Πριν υποβληθείτε σε μια δοκιμή αρσενική γονιμότητα πρέπει να κάνετε κάποια παρασκευάσματα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχετε δραστηριότητα κατά τη διάρκεια 2-5 ημέρες πριν από την ανάλυση. Εάν δεν ακολουθήσετε αυτήν την απαίτηση, την καταμέτρηση των συγκεκριμένων κυττάρων δεν θα είναι τόσο υψηλές όσο το δυνατόν, έτσι η δοκιμή δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο.

Αλλά η αποχή δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ καιρό. Για να είμαστε ακριβείς, δεν πρέπει να διαρκέσει για περισσότερο από 2 εβδομάδες πριν από τη δοκιμή, όπως τόσο καιρό κάνει το σπέρμα ανενεργό. Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ για αρκετές ημέρες πριν από τη δοκιμή, εκτός αυτού, θα πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σχετικά με όλα τα φάρμακα που μπορεί να χρησιμοποιείτε.

Για να γίνει δοκιμή σας αρσενική γονιμότητα γιατροί πρέπει δείγμα σας. Θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα μικρό δείγμα του φλιτζάνι. Μπορεί να γίνει στο σπίτι ή σε μια κλινική ή ένα νοσοκομείο όπου και αν βρίσκεστε να κάνουν εξετάσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα δείγματα λαμβάνονται μέσω αυτο διέγερση. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια ειδική συλλογή προφυλακτικό, το οποίο γίνεται χωρίς latex.

Αύξηση αρσενική γονιμότητα

Αλλά κάθε μέρα μπορείτε να προμηθευτείτε με 2 ασφαλείς και φυσικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την αρσενική γονιμότητα. Το προφανές πράγμα αλλά πραγματικά σημαντικό για τη λειτουργία του σώματός σας είναι να είναι ενυδατωμένο.

Όταν το σώμα σας είναι αφυδατωμένο δεν λειτουργία με κατάλληλο τρόπο αυτό είναι όλο γιατί το ποσό των κυττάρων σας μπορεί να αλλάξει για το χειρότερο. Είναι καλύτερα ενυδατωμένο το σώμα σας, το μεγαλύτερο ποσό δημιουργικού ρευστού παραχθεν θα δημιουργήσετε, δεν είναι σωστά ενυδατωμένο θα μειώσει κατά πάσα πιθανότητα ο όγκος μπορεί να παράγεις. Είναι καλύτερο να έχει τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό κάθε ημέρα για να αυξήσει την αρσενική γονιμότητα.

Υπάρχουν φυσικά χάπια όγκο σπέρματος , που μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια και την προσθήκη για την αύξηση της γονιμότητας σας. Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι περιέχουν όχι μόνο ανόργανα άλατα και βότανα αλλά και τέτοια αμινο οξέα όπως L-καρνιτίνη, L-αργινίνη και L-Γλυσίνη, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την υγεία σας. Εκτός από αυτό, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος βελτιώνοντας έτσι την ανέγερση καθώς και, ως εκ τούτου, είναι εγγυημένη η διπλό όφελος για σας.

Πώς να αυξήσει το σπερματικό επίπεδο και γονιμότητα 


comments powered by Disqus