Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά  /  Πώς να αποφύγετε την ακμή των εφήβων

Πώς να αποφύγετε έφηβος ακμή;

Πώς να αποφύγετε έφηβος ακμή;  Έφηβος ακμή, συχνά πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο είδος της ακμής, γίνεται ένα μεγάλο πρόβλημα άλυτο. Στην εφηβεία, τα πάντα είναι αισθητή τόσο έντονα και ξαφνικά αυτά τα σημεία - και μπορεί να μετατρέψει τα λαμπρότερα συναισθήματα στη σκοτεινότερη δυστυχία.

Οι έφηβοι είναι συχνά πολύ ενοχλείται με καλή εμφάνιση τους, ειδικά στην προσπάθεια να προσελκύσει ένα του αντίθετου φύλου, έτσι ώστε η εμφάνιση της ακμής είναι μια πραγματική καταστροφή για τα εκατομμύρια των νέων σε όλο τον κόσμο. Μερικοί από οι έφηβοι υποφέρουν από κατάθλιψη λόγω τον απλό αυτό λόγο. Έφηβος ακμή μπορεί να είναι φωτεινό κόκκινο ή λευκό μουνί, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ελκυστική και αποκρουστικό και οι περισσότεροι από τους εφήβους που θέλετε να μάθετε πώς να αποφύγετε έφηβος ακμή.

Πώς να αποφύγετε έφηβος ακμή;

Είναι πάντα δύσκολο να εξαλειφθούν και να αποφευχθεί ακμήκαι έφηβος ακμή δεν είναι εξαίρεση. Αφαίρεση ακμής είναι δύσκολο γιατί είτε μπορεί να έχει κάποια άγνωστη αιτία ή να προκληθεί από εσωτερικούς παράγοντες, που δεν είναι πολύ εύκολο να νικήσει. Το τελευταίο είναι το πιο έντονο χαρακτηριστικό της έφηβος ακμή.

Ο πιό κοινός εσωτερικός λόγος για την ακμή είναι ενισχύοντας το επίπεδο ορμονών, και έφηβος ακμή είναι ακριβώς η περίπτωση - στην εφηβεία οργανισμός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την έκρηξη ορμονών και μεταξύ των αποτελεσμάτων των εν λόγω ξέσπασμα είναι αυξημένη (λιπαρότητα του δέρματος) παραγωγή σμήγματος από την σμηγματογόνων αδένων, οπότε η λιπαρότητα συμπληρώστε τους πόρους του δέρματος και ακμή εμφανίζεται.

Σχεδόν όλοι οι έφηβοι έχουν ακμή, οπότε μην φοβάστε εάν το παιδί σας (ή εσείς, εάν είστε ένας έφηβος) αποκτά μια άνιση γραμμή των σπυράκια στο μέτωπό του ή οπουδήποτε. Το καλύτερό σας και θα πάρετε ένα αποτέλεσμα. Δεν θα μπορούσε να έρθει δεξιά μακριά, αλλά τουλάχιστον θα είστε σε θέση να μαλακώσει τις επιβλαβείς επιπτώσεις για το δέρμα σας, ιδίως και για την υγεία σας ως σύνολο.

Πώς να αποφύγετε έφηβος ακμή; Καλύτερος τρόπος να αποφύγετε έφηβος ακμή είναι μια περίπλοκη θεραπεία - εξάλειψη τόσο εσωτερικά αίτια (κύριοι) και εξωτερικές αιτίες (όχι κύρια, αλλά η επιδείνωση της κατάστασης σε πολλές περιπτώσεις). Οι πρώτοι που μπορεί να αφαιρεθεί, πρώτα από όλα από τη σωστή διατροφή. Ακμή στην πραγματικότητα δεν φαίνεται τόσο λόγω ορμονών; φαίνεται ότι λόγω των επιπτώσεών τους στο ευάλωτο το δέρμα. Καταναλώνουν κατάλληλες ποσότητες από βιταμίνες (κυρίως Α και Β-complex) είναι μια καλή βοήθεια για το δέρμα σας.

Μάθετε πώς να αποφεύγετε έφηβος ακμή 


comments powered by Disqus