Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά  /  Φροντίδα δέρματος ενηλίκων

Ενηλίκων φροντίδα του δέρματος: Πώς να επιλέξετε και να συγκρίνετε ενηλίκων προϊόντα φροντίδας του δέρματος

Ενηλίκων φροντίδα του δέρματος: Πώς να επιλέξετε και να συγκρίνετε ενηλίκων προϊόντα φροντίδας του δέρματος Αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος ενηλίκων, πιθανότατα δίνετε προσοχή, πρώτον, στο πόσο αποτελεσματικό είναι το προϊόν και, δεύτερον, στην τιμή του. Ωστόσο, η αγορά φαίνεται να ξεχειλίζει και δεν είναι εύκολο να βρεθεί το συμπλήρωμα που λειτουργεί πραγματικά και έχει λογική τιμή.

Adult Skin Care Products
Ενηλίκων προϊόντα φροντίδας του δέρματος
Η χρήση προϊόντων φροντίδας του δέρματος και μακιγιάζ είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για κάθε άτομο να ενισχύσει την εμφάνισή του και να δημιουργήσει μια λαμπερή επιδερμίδα. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος θα παρέχει μια πολυτελή εμφάνιση που θα κρατήσει το δέρμα σας υγιές και νεανικό.

Δεν δημιουργούνται όλα τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος ίσα. υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος στην αγορά, αλλά μόνο μερικά προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα καλύτερα δυνατά προϊόντα φροντίδας του δέρματος, προκειμένου να αποτρέψετε την εμφάνιση ρυτίδων, λεπτών γραμμών και ανομοιόμορφου τόνου δέρματος.

Η καλύτερη προσέγγιση για την επιλογή της καλύτερης λύσης φροντίδας του δέρματος

Αυτό είναι πολύ λογικό - να συστηματοποιήσετε όλα όσα κάνετε και που πρόκειται να κάνετε. Αυτό είναι σίγουρα ευκολότερο για τα άτομα που μπορούν να θεωρηθούν ορθολογικά - επειδή υπάρχει ένα χαρακτηριστικό σύμφωνα με το οποίο όλοι οι άνθρωποι χωρίζονται σε λογικούς και παράλογους.

Αλλά ακόμη και εσείς θέλετε να έχετε μια δικαιολογία λόγω του παραλογισμού σας - δεν θα το κάνει, γιατί μια προσπάθεια (τουλάχιστον!) να συστηματοποιήσετε την επιχείρησή σας κλπ θα σας μετατρέψει σε πιο ορθολογικό και ακριβώς πιο επιτυχημένο άτομο.

Σύγκριση φαρμάκων φροντίδας του δέρματος

Αυτό συμβαίνει με διαφορετικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος και φάρμακα, τα οποία αποτελούν το θέμα του άρθρου μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι δύσκολο να εκτελέσετε μια επιλογή και ακόμα κι αν το έχετε ήδη κάνει αρκετές φορές μπορεί να είναι δύσκολο ξανά και ξανά. Η συστηματοποίηση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει εδώ.

Ένας καλός τρόπος συστηματοποίησης για πράγματα όπως τα φάρμακα που βοηθούν να απαλλαγούμε από δερματικά προβλήματα είναι η δημιουργία ενός διαγράμματος σύγκρισης φαρμάκων φροντίδας του δέρματος.
Μπορεί να είναι, για παράδειγμα, σε μορφή πίνακα, όπου εισάγετε όλα τα καλά φάρμακα φροντίδας του δέρματος που είναι γνωστά σε εσάς (ή ίσως όλα τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που έχετε ακούσει), ή μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε άλλη μορφή (αλλά παρ 'όλα αυτά ένας πίνακας είναι πιο επίσημος και γι 'αυτό είναι προτιμότερο).

Διάγραμμα σύγκρισης φαρμάκων φροντίδας του δέρματος

Ένα καλό διάγραμμα σύγκρισης φαρμάκων φροντίδας του δέρματος αυτού του είδους που μπορεί να σας βοηθήσει να συγκρίνετε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος μπορεί να έχει, για παράδειγμα, έξι στήλες: το πρώτο θα είναι σειριακός αριθμός, το δεύτερο θα είναι το όνομα του φαρμάκου και οι τελευταίες τέσσερις στήλες μπορούν να καταληφθούν από τα κύρια χαρακτηριστικά ή χαρακτηριστικά (σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε περισσότερο ή λιγότερο).

Compare Skin Care Medications
Συγκρίνετε τα φάρμακα φροντίδας του δέρματος
Συγκρίνετε τα φάρμακα φροντίδας του δέρματος σύμφωνα με διαφορετικά χαρακτηριστικά: για παράδειγμα, ας ξεκινήσουμε με την ασφάλεια του προϊόντος, τότε τη φήμη αυτού του φαρμάκου φροντίδας του δέρματος, τότε εγκρίσεις γιατρών (που σημαίνει διαθεσιμότητα αυτών και τι πραγματικά ο γιατρός σας σκέφτεται για το προϊόν φροντίδας του δέρματος) και για παράδειγμα, εγγύηση επιστροφής χρημάτων (είναι παρούσα ή όχι). Στη συνέχεια, απαριθμήστε όλα τα φάρμακα στη γραμμή της δεύτερης στήλης και, στη συνέχεια, ενεργήστε σύμφωνα με τα αποτελέσματά σας.

Θυμηθείτε, ότι τα καλά φάρμακα φροντίδας του δέρματος συχνά προσφέρουν σύνθετες λύσεις φροντίδας του δέρματος, όπως 2 προϊόντα σε 1 - ένα για εξωτερική θεραπεία (όπως κρέμες και τζελ) και το δεύτερο για εσωτερική θεραπεία (χάπια και μείγματα).
Ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός διαγράμματος σύγκρισης φαρμάκων φροντίδας του δέρματος θα σας βοηθήσει να βρείτε το καλύτερο προϊόν φροντίδας του δέρματος.

Πώς να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος?

Χρησιμοποιώντας προϊόντα φροντίδας του δέρματος χωρίς να διαβάσετε καμία πληροφορία σχετικά με αυτά (τουλάχιστον κάποιες πρωτογενείς πληροφορίες) είναι το ίδιο με την υπογραφή ενός συμβολαίου χωρίς να δείτε το σώμα του.

Read Information About Skin Care Products
Διαβάστε πληροφορίες σχετικά με προϊόντα φροντίδας του δέρματος
Εάν ταυτόχρονα δεν γνωρίζετε τίποτα για τη φήμη του προϊόντος , είστε παρόμοιοι με έναν αμήχανο πρωτοετή στο κολέγιο, του οποίου η αμηχανία μπορεί να είναι επικίνδυνη γι 'αυτόν και μπορεί να χαλάσει τη φήμη του μεταξύ των συντρόφων. Και αν δεν ξέρετε τίποτα για την ασφάλεια των προϊόντων φροντίδας του δέρματος ... καλύτερα να πάτε στη μητέρα σας, ίσως θα σας συμβουλεύσει τι να κάνετε γιατί φαίνεται να είστε κάπως κλειστοί.

Διαβάστε τις οδηγίες για τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος

Έτσι, τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος σχόλια είναι απλά ζωτικής σημασίας για να διαβάσετε. Και πού μπορείτε να τα βρείτε; Σίγουρα δεν βρίσκονται στους δρόμους. Λοιπόν, πού;

Η πρώτη και η πιο ολοκληρωμένη κριτική είναι το εγχειρίδιο ή η οδηγία για το προϊόν. Εάν το προϊόν φροντίδας του δέρματος δεν έχει, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Ορισμένα παρασκευάσματα παρέχονται με μια παρατήρηση ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μετά από έγκριση γιατρού. Επομένως, παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί για την υγεία σας και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συμβουλευτείτε έναν καλό δερματολόγο ή κοσμετολόγος.

Η ανάγνωση ενός εγχειριδίου και οδηγιών είναι καλό να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα που διαφορετικά θα ξοδεύατε για διαβούλευση.
Επιπλέον, ένα εγχειρίδιο περιέχει ένα καλό μέρος των πληροφοριών σχετικά με τη σύνθεση του προϊόντος και μετά την ανάγνωση μπορείτε να πάρετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των προϊόντων φροντίδας του δέρματος. Συνήθως ένα εγχειρίδιο περιλαμβάνει δεδομένα σχετικά με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό: φανταστείτε ότι το προϊόν θεραπείας του δέρματός σας έχει προκαλέσει πολλά περισσότερα προβλήματα στο πρόσωπό σας αντί να θεραπεύσει ένα στο λαιμό! Τι θα κάνετε λοιπόν χωρίς την αναφερόμενη εγγύηση;

Διαβάστε κριτικές προϊόντων φροντίδας του δέρματος

Αυτό είναι αρκετό για χειροκίνητα πλεονεκτήματα. Εκτός από το εγχειρίδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες άλλες πηγές πληροφοριών - άλλες μορφές των προϊόντων φροντίδας του δέρματος σχόλια. Αυτά μπορεί να είναι άρθρα στο Διαδίκτυο, για παράδειγμα. Συνήθως μπορείτε απλώς να εισαγάγετε το όνομα του επιθυμητού προϊόντος σε έναν αναζητητή ιστού και στην πρώτη σελίδα σίγουρα θα βρείτε κάποιες πληροφορίες.

Φυσικά τα άρθρα σε ιατρικά περιοδικά είναι τα πιο ενημερωτικά, αλλά δεν τα εγγράφονται όλοι. Ορισμένες πληροφορίες μπορούν να αποκτηθούν μέσω ενημερωτικών δελτίων που μπορεί να βρείτε σε νοσοκομεία ή μερικές φορές φαρμακεία.

Θυμηθείτε, ότι η ασφάλειά σας είναι η καλύτερη κατευθυντήρια γραμμή σας!

Ένας οδηγός για την επιλογή και τη σύγκριση ενηλίκων προϊόντα φροντίδας του δέρματος

Ακόμα ψάχνετε για τις πληροφορίες σχετικά με το πώς να επιλέξετε και να συγκρίνετε ενήλικα προϊόντα φροντίδας του δέρματος? Εδώ είναι μια σύντομη λίστα των κοινών ερωτήσεων που πρέπει να τεθούν πριν από την αγορά οποιουδήποτε φαρμάκου φροντίδας του δέρματος.

Skin Care Products Guide
Οδηγός προϊόντων φροντίδας του δέρματος

1. Έχουν εγκριθεί από σοβαρούς οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης;

Αν θέλετε να επιλέξετε ένα καλά λειτουργικό φυσικό σύστημα φροντίδας του δέρματος ενηλίκων θα πρέπει πρώτα να προσπαθήσετε να μάθετε:

  • Πρέπει να ακολουθούνται τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας·
  • Δεν περιέχουν ακαθαρσίες ή μολυσματικές ουσίες.
  • Επισημαίνονται και έχουν ένα κατάλληλο πακέτο με τις κατευθυντήριες γραμμές και τις συστάσεις.
Οι παραπάνω κανόνες χρησιμοποιούνται από τους ειδικούς του FDA. Γιατί να μην τα χρησιμοποιήσετε όταν επιλέγετε ένα σύστημα φροντίδας δέρματος ενηλίκων;

2. Είναι κλινικά ελεγμένο;

Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ζούμε τη στιγμή της θεραπείας που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία και θα πρέπει να βασίζεστε μόνο σε ιατρικά γεγονότα, αποδεικτικά στοιχεία και μαρτυρίες, όχι σε ισχυρισμούς. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναζητήσουμε ένα πολυσυστατικό, πλήρες προϊόν φροντίδας του δέρματος ενηλίκων που περιέχει κλινικά δοκιμασμένα και μελετημένα συστατικά που συνιστώνται από ειδικευμένους γιατρούς και εμπειρογνώμονες υγείας ως κατάλληλα για μη συνταγογραφούμενη χρήση και συνιστώνται επίσης σε οποιοδήποτε φόρουμ φροντίδας του δέρματος από πραγματικούς πελάτες.

3. Συμμορφώνεται πλήρως;

Όταν μιλάμε για ένα φάρμακο ή ένα άλλο συγκεκριμένο προϊόν που συμμορφώνεται , εννοούμε ότι είναι κατάλληλο και ασφαλές για χρήση από τους περισσότερους ανθρώπους και δεν φέρει καμία απειλή σημαντικών παρενεργειών. Το προϊόν για το δέρμα μπορεί να θεωρηθεί ως το αποτελεσματικό εάν ταιριάζει σε άτομα διαφορετικών φύλων και ηλικιακών ομάδων. Συμβουλευτείτε φόρουμ που σχετίζονται με θέματα. Επιλέξτε ένα φάρμακο που είναι εξίσου καλό για όλες τις ηλικίες.

4. Τι γίνεται με την ασφάλεια;

Όλοι θα συμφωνούσαν ότι ένα ιδανικό προϊόν ή σύστημα προϊόντων για την περιποίηση του δέρματος ενηλίκων δεν θα πρέπει να προκαλέσει κοινές αρνητικές παρενέργειες. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται να κάνετε κάποια έρευνα πριν από τη λήψη ή την εφαρμογή οποιουδήποτε είδους προϊόντος για την περιποίηση του δέρματος.

Ο απλούστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να μελετήσετε καλά όλα τα φόρουμ φροντίδας του δέρματος που μπορείτε να βρείτε και να δείτε αν το προϊόν που θέλετε να χρησιμοποιήσετε έχει την έγκριση κάποιας γνωστής μεγάλης διεθνούς αρχής για την υγεία. Η ανοχή και η συμμόρφωση των χρηστών είναι επίσης ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός κατάλληλου συστήματος πολλαπλών συστατικών ή προγράμματος φροντίδας του δέρματος.

5. Είναι το προϊόν φροντίδας του δέρματος σας σε λογικές τιμές;

Προϊόν φροντίδας του δέρματος δεν μπορεί να ονομαστεί το καλύτερο, εκτός αν είναι προσιτό. Έτσι, επιλέξτε ένα πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος που είναι τόσο σε λογικές τιμές και έχει υψηλή ποιότητα αναγνωρίζεται από τους γιατρούς του δέρματος, καθώς και τους πραγματικούς χρήστες.

Συστατικά σε προϊόντα φροντίδας του δέρματος ενηλίκων

Μία από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε κατά την επιλογή του καλύτερου προϊόντος φροντίδας του δέρματος ενηλίκων αφορά τα συστατικά. Ποια είναι τα καλύτερα συστατικά στα φάρμακα φροντίδας του δέρματος? Τα σωστά προϊόντα φροντίδας του δέρματος θα πρέπει να έχουν υγιή συστατικά, μια απαλή φόρμουλα και να είναι σε θέση να σας βοηθήσει να αποτρέψει το δέρμα σας από την καταστροφή μακροπρόθεσμα.

Πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φροντίσετε το δέρμα σας και να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε ένα εμπορικό σήμα που θα ενισχύσει το δέρμα σας και θα το βοηθήσει να φαίνεται νέο και υγιές.

Υπάρχουν μερικά βασικά συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε κατά την επιλογή των καλύτερων προϊόντων φροντίδας του δέρματος για το δέρμα σας.
Τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος χρησιμοποιούν βότανα και φυτικά συστατικά που μπορούν να βρεθούν στα καλύτερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Ορισμένα φυτικά συστατικά μπορεί να είναι ακριβά, αλλά θα έχετε αποτελέσματα όταν έχετε τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος διαθέσιμα για εσάς. Είναι πολύ σημαντικό να αναζητήσετε φυτικά συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν το δέρμα σας και να το κάνουν να φαίνεται υγιές.

Καλύτερα βότανα για την περιποίηση του δέρματος ενηλίκων

Μην αναμιγνύετε όλα τα βότανα μαζί και αρχίστε να αντιμετωπίζετε τα δερματικά σας προβλήματα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας. Ωστόσο, ενώ επιλέγετε μια ασφαλή και φυσική θεραπεία για το δέρμα σας, βεβαιωθείτε ότι περιέχει ένα ή περισσότερα βότανα για την περιποίηση του δέρματος ενηλίκων που περιγράφεται παρακάτω. Αυτά τα βότανα είναι ιατρικά ελεγμένα και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να θεραπεύσετε το δέρμα σας και να αποτρέψετε τη φλεγμονή του δέρματος στο μέλλον.

Herbs for Adult Skin Care
Βότανα για την περιποίηση του δέρματος ενηλίκων
Αυτά είναι βότανα για την περιποίηση του δέρματος ενηλίκων με ιστορικό χρήσης και ιατρικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα:

Πικραλίδα

Πικραλίδα είναι ένα πολύ κοινό φυτό πεδίου της ομάδας ηλίανθου που διαθέτει βασικά χαρακτηριστικά αποτοξίνωσης, γεγονός που το καθιστά καλό στη διαχείριση των κηλίδων του δέρματος.

Αυτό το συνηθισμένο παντελόνι των ναυπηγείων μας περιέχει πολλές ουσίες χρήσιμες για το σώμα μας: χολίνη, πικρές ενώσεις, ινουλίνη, ασβέστιο, πυριτικό οξύ, νάτριο, θείο και κάλιο που είναι επίσης πολύ συμπυκνωμένο στα φρέσκα φύλλα.

Κολλιτσίδα

Ένα γνωστό κολλιτσίδα, το οποίο είναι εγγενές στην Ευρώπη, την Ασία και τις Βόρειες ΗΠΑ, είναι επίσης ένα μεγάλο φάρμακο για το δέρμα. Οι ρίζες καθώς και τα φύλλα του κολλιτσίδα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου, του εκζέματος, της ακμής και άλλων δερματικών παθήσεων για αιώνες. Εκτός από αυτό, μπορεί να κάνει το δέρμα λείο και πάλι.

Κίτρινη αποβάθρα

Η κίτρινη αποβάθρα, ένα κοινό τόνερ δέρματος ευρείας εξάπλωσης, όταν συνδυάζεται με sarsaparilla, προσφέρει ένα φάρμακο για επίμονες δερματικές καταγγελίες. Τα συστατικά του όπως το στυπτικό tannis και οι αντιμικροβιακές ιδιότητες των καθαρτικών ανθρακινονών αναμειγνύονται μαζί για να κάνουν παρασκευές του βοτάνου, πολύτιμες για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως η ψωρίαση του δέρματος και το έκζεμα, μαζί με τα σπυράκια του δέρματος.

Μωβ Κωνοειδές

Η Εχινάκεια ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει την παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων και βελτιώνει τα κυτταρικά τοιχώματα έτσι ώστε οι ιοί και τα βακτήρια να έχουν ελάχιστες πιθανότητες να διεισδύσουν στα κύτταρα. Η χρήση αυτού του φυτού κάνει καλό στο δέρμα. Το βότανο έχει εξαπλωθεί άγρια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά και ορισμένες άλλες χώρες, αλλά τώρα μπορεί να βρεθεί επίσης στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και σε ορισμένα μέρη της Ασίας.

Χρησιμοποιούνται από το στόμα για να ενισχύσουν τους αμυντικούς μηχανισμούς του οργανισμού και να μειώσουν το μήκος και τα σημάδια του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης. Ανακουφίζει από ορισμένα δερματικά προβλήματα όπως τσιμπήματα εντόμων, έκζεμα και ψωρίαση. Η Εχινάκεια αναστέλλει επίσης τη δημιουργία βακτηρίων και τον πυώδη πυρετό.

Κόκκινο Τριφύλλι

Αυτό το φυτό χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του αίματος από τοξίνες. Είναι γνωστή ως μια αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας για δερματικές διαταραχές χάρη σε μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Β σε αυτό. Οι παραδοσιακοί λαϊκοί γιατροί συνήθιζαν να κόβουν ή να πολτοποιούν τα κόκκινα λουλούδια τριφυλλιού, ή αλλιώς το εφάρμοσαν απευθείας στο δέρμα για τη θεραπεία φλεγμονών και δαγκωμάτων ορισμένων εντόμων. Σήμερα αυτό το φυτό χρησιμοποιείται σε λοσιόν, κρέμες και άλλα ιατρικά καλλυντικά προϊόντα που βοηθούν στη θεραπεία της ψωρίασης και άλλων διαταραχών.

Γλυκόριζα

Εάν αφομοιωθεί σε μέτριες ποσότητες, η γλυκόριζα μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τη φλεγμονή του δέρματος και την ερυθρότητα. Υπάρχουν καταπλάσματα με γλυκόριζα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μολυσματικών ασθενειών του δέρματος και δερματίτιδας. Μαζί με άλλα φυτικά καθαριστικά και καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιείται για να ελαφρύνει το δέρμα.

Καγιέν

Το πιπέρι καγιέν είναι ζεστό και πικάντικο κυρίως λόγω της καψαϊκίνης, της ουσίας που χρησιμοποιείται επίσης για την ανακούφιση του πόνου και του κνησμού του δέρματος. Αυτό είναι δυνατό λόγω της αντίδρασης των νεύρων. Πιπέρι καγιέν μπορεί ακόμη και να κάνει την ψωρίαση πάει μακριά. Είναι ένα από τα κορυφαία οφέλη πιπέρι καγιέν. Διεγείρει επίσης άλλα συστατικά και τα βοηθά να φτάσουν πιο γρήγορα στους πόρους του δέρματος και των σμηγματογόνων αδένων.

Αποκτήστε τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος ενηλίκων

Αν και υπάρχουν πολλά χάπια φροντίδας του δέρματος ενηλίκων , έλαια, κρέμες φροντίδας και λοσιόν στην αγορά, μόνο λίγα από αυτά είναι αποτελεσματικά και θα λειτουργήσει για σας. Ακόμα πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών, εξακολουθεί να έχει παρενέργειες και επηρεάζει το σώμα σας με ανεπιθύμητο τρόπο.

Find the Best Adult Skin Care Products
Βρείτε τα καλύτερα προϊόντα φροντίδας του δέρματος ενηλίκων
Έτσι, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μελετήσει τις κριτικές των πραγματικών χρηστών σε φόρουμ φροντίδας του δέρματος μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε το ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό φυσικό σύστημα φροντίδας του δέρματος ενηλίκων που περιλαμβάνει πολλά συστατικά που εγγυώνται πολύπλοκη φροντίδα του δέρματος.

Βρείτε κριτικές στο φόρουμ φροντίδας του δέρματος 


comments powered by Disqus