Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους  /  Ελέγξτε το βάρος σας μετά από 40

Ελέγχετε το βάρος σας μετά από 40

Ελέγχετε το βάρος σας μετά από 40 Πολλές Τηλεοπτικές εκπομπές σας πω Πώς να ελέγξετε το βάρος σας μετά από 40. Το ίδιο θέμα είναι δημοφιλής σε περιοδικά. Τα θέματα που προκύπτουν κατά καιρούς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορεί να είναι μάλλον περίεργη. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να πάρει το αποτέλεσμα χωρίς να κάνει τίποτα. Ως εκ τούτου, τέτοια προγράμματα είναι πολύ δημοφιλής. Μερικά από τα προϊόντα απώλειας βάρους απλά δεν λειτουργούν καθόλου, άλλοι μπορεί να είναι χρήσιμη, ωστόσο, πολύ λιγότερο χρήσιμο από ό, τι υποσχέθηκε. Ίσως, ο λόγος αυτής της αποτυχίας είναι αδυναμία των παραγωγών να κατανοήσουν την έννοια της "μάχης λίπους" σωστά.

Έλεγχο του βάρους

Οι άνθρωποι που προσπαθούν να ελέγξουν το βάρος τους συχνά εσφαλμένα, ας υποθέσουμε ότι θα μαραζώσουν οι ίδιοι θάνατο ή εξάτμισης για να χάσει μερικά κιλά του λίπους. Είστε ένας από εκείνους που προσπάθησαν να λιμοκτονήσουν τον εαυτό σας για εβδομάδες ή μήνες και αισθάνθηκε ανθυγιεινών και αδύναμη και πιθανώς γκρινιάρης μετά; Ή, ίσως, είστε ένας από εκείνους που τον εαυτό σας πειθαρχημένη για αυστηρή καθημερινές προπονήσεις με καθόλου ή λίγη αποτέλεσμα; Τέτοιες μεγάλες και απότομες αλλαγές στη ζωή σας μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στο μεταβολισμό σας και ακόμα και στειρότητα για τις γυναίκες.

Όλοι μπορεί να παρατηρήσετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να κάψετε λίπος, όταν είμαστε νεότεροι. Κατά κανόνα, εκείνους τους ανθρώπους που είναι στα είκοσί ή τριάντα χάσουν βάρος γρηγορότερα από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι όταν οι άνθρωποι γερνούν, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται. Έτσι, όταν η άσκηση εκτενώς και η κατανάλωση τροφής σε φυσιολογικές ποσότητες και με τακτά χρονικά διαστήματα, ένα πρόσωπο σαράντα-year-old θα χάσουν βάρος με μεγαλύτερη δυσκολία από ό, τι όταν ήταν νεότεροι.

Ορμόνες

Ο σημαντικός παράγοντας, οι περισσότεροι άνθρωποι μετά από 40 αγνοούν είναι ότι από τις ορμόνες. Παίζουν ένα κρίσιμο ρόλο στη μάχη κατά της παχυσαρκίας και το υπερβολικό βάρος. Με στόχο να εξαλειφθεί τριγλυκεριδίων που είναι σε θέση να συλλάβει τα λιπίδια του οργανισμού, ορμόνες πιάσιμο λιποκύτταρα. Μία από αυτές τις διαδικασίες, που αποτελούνται από την εξάλειψη των τριγλυκεριδίων, μειώνει τα αποθέματα λίπους σε προβληματικές περιοχές, όπως τα όπλα ή τη μέση. Υπάρχει μια διέξοδος από την κατάσταση για εκείνους τους ανθρώπους, που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να επιτύχει ένα ποσοστό κοντά στο ιδανικό;

Κατά πάσα πιθανότητα δεν ήξεραν ότι οι πρωτεΐνες, λίπος και υδατάνθρακες μεταβολικό ρυθμό του ατόμου εξαρτάται από αυξητικές ορμόνες. Είναι πραγματικά σημαντικό εάν θέλετε να ρίξει λίρες. Γιατί είναι το επίπεδο της ανθρώπινης αυξητικές ορμόνες μειώνεται μετά από 40; Αυτό συμβαίνει επειδή ο αδένας είναι υπεύθυνος για αυτό έκκριση ορμονών απελευθερώνει χαμηλότερα επίπεδα από αυτό, καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν.

Έλεγχο του βάρους μετά από 40

Εκεί εμφανίζεται το ερώτημα. Τι άτομα μεγαλύτερης ηλικίας πρέπει να κάνουν, αν θέλουν να τον έλεγχο του βάρους μετά από 40 αλλά το μεταβολισμό είναι δεν όπως κάποτε ήταν; Η απάντηση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να πάρει τα προϊόντα που θα είναι μια πραγματική βοήθεια για τους στην προσπάθειά τους να έχουν περισσότερες αυξητικές ορμόνες. Αυτό είναι το πράγμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αν ένας άνθρωπος θέλει να δει τους μυς αντί ένα παχύ σώμα.

Οι διάφορες δίαιτες και εξαντλητικές προπονήσεις φυσική δεν είναι η μόνη παραλλαγή για τους ανθρώπους μετά από 40 που θέλετε να πάρετε slim. Αλλά πριν από την επιλογή ενός ρητού προγράμματος για τον έλεγχο του βάρους σας, κάθε πρόσωπο πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι του/της υγείας επιτρέπει και δεν θα προκαλέσει τα προβλήματα. Για παράδειγμα, δίαιτα συντριβή μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας, γιατί ένας άνθρωπος που ακολουθεί δεν παίρνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η άσκηση δεν είναι τόσο ακίνδυνο όσο φαίνεται επίσης. Μερικές ασκήσεις μπορεί να απαγορεύεται για το πρόσωπο ακόμα και μετά από 30 σε περίπτωση που πάσχει από την ασθένεια αυτή ή εκείνη. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να θυμάστε ότι πρέπει να υπάρξει μια ατομική προσέγγιση σε πολύ πρόσωπο και υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να λεπτό σχήμα.

Μία στρατηγική μπορεί να αισθάνονται σαν μια συνολική πτώση σκέφτηκε λειτούργησε πολύ καλά για τους άλλους ανθρώπους. Είναι φυσικό να θέλουν να εξετάσουμε καλύτερα και να προσπαθήσουμε να χάσετε το λίπος, είναι μόνο απαραίτητο να βρείτε μια καλή μέθοδος για να ακολουθήσουν. Πολλοί άνθρωποι έλεγχο του βάρους μετά από 40 με φυσικό τρόπο χωρίς να φοβάται ανεπιθύμητες ενέργειες. Μπορείτε να επίσης να χάσετε λίπος σας γρήγορα με το συνδυασμό ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης εκπομπείς και δύναμη του φυσικά προϊόντα απώλειας βάρους. Είναι τόσο αποτελεσματική και ασφαλή για να χάσει βάρος κατά τη λήψη βότανα, φυσικά συμπληρώματα και ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Εκτός αυτού, αυτός ο τρόπος της απώλειας του βάρους είναι επίσης ένας τρόπος για να κάνει τη γενική υγεία σας καλύτερα και να προστατεύσει το σώμα σας από το κακό παρενέργειες. Μάθετε πώς να ελέγχετε το βάρος σας μετά από 40 


comments powered by Disqus