Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Έλεγχος Βάρους  /  Αιτίες της παχυσαρκίας στους άνδρες

Αιτίες της παχυσαρκίας στους άνδρες

Αιτίες της παχυσαρκίας στους άνδρες  Η παχυσαρκία είναι ένα από οι μεγαλύτεροι συμβάλλοντας παράγοντες για την κακή υγεία και μια χαμηλότερη ποιότητα ζωής. Εκείνοι που είναι παχύσαρκοι διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για την ανάπτυξη καρδιαγγειακής νόσου και ορισμένων μορφών καρκίνου. Τα αίτια της παχυσαρκίας είναι πολύπλευρη και κυμαίνονται από γενετική να περιβάλλοντος.

Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως η παχυσαρκία προκαλείται από καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες από αυτές που καίγονται. Οι κύριες αιτίες της παχυσαρκίας στους άνδρες είναι μοναδική. Παρακάτω μια ματιά στα τέσσερα από τα πιο κοινά συμβάλλοντας παράγοντες που προκαλούν την παχυσαρκία να συμβεί στον ανδρικό πληθυσμό.

Γενετική

Ο καθένας έχει ότι ένας φίλος που μπορούν να τρώνε ό, τι θέλουν και να ανεβούν ποτέ ένα άλλο μέγεθος παντελόνι. Αυτό οφείλεται σε γενετική. Ο καθένας γεννιέται με ένα μοναδικό μεταβολικό ρυθμό. Έτσι, ακριβώς πώς μερικοί άνθρωποι μπορούν να τρώνε ό, τι θέλουν σε τεράστιες ποσότητες και δεν έχετε να ανησυχείτε για μια αυξανόμενη εντέρου υπάρχουν άλλοι που πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με τα είδη των τροφίμων που καταναλώνουν καθώς και τις ποσότητες.

Λόγω της διακύμανσης του μεταβολικά ποσοστά σε άτομα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε δικοί σας καλά προκειμένου να αποφευχθεί η υπερκατανάλωση τροφής. Εάν αυτοί μεταβολικό ρυθμό είναι πάρα πολύ χαμηλή, μπορεί να είναι ένα σημάδι της θυρεοειδούς ζητήματα και ένας γιατρός πρέπει να ερωτηθεί για να αυξήσει το μεταβολισμό.

Μέγεθος της μερίδας

Από το 1970, το μέσο μέγεθος της μερίδας, σε εστιατόρια και συνταγή βιβλία έχει αυξηθεί. Η Τουρκία συνεχίζει να αυξάνεται η οποία σηματοδοτεί ότι η παχυσαρκία στους άνδρες πρόκειται μόνο να γίνει περισσότερο ένα πρόβλημα. Μερικές μελέτες έχουν δείξει οι άνδρες είναι πιο πιθανό να τελειώσει αυτό τίθεται ενώπιόν τους από τις γυναίκες.

Λόγω αυτού η αύξηση στο μέγεθος των μερίδων επηρεάζει την παχυσαρκία των ανδρών περισσότερο. Ακόμη και μια μικρή αύξηση στο μέγεθος των μερίδων θα έχουν μια αθροιστική επίδραση στο βάρος κατά μήνες και χρόνια.

Τρόπος ζωής

Τρόπος ζωής είναι μια άλλη σημαντική αιτία της παχυσαρκίας στους άνδρες. Πολλοί άνδρες καταστεί ανενεργός κατά τη διάρκεια μέσα-twenties τους, κατά την είσοδό τους στο εργατικό δυναμικό. Αυτό προκαλεί το ποσό των θερμίδων που καίγονται να πάει κάτω. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα αρσενικά που εργασίες εργασίας όπου κάθονται για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Εάν συνεχίσετε να τρώει το ίδιο ποσό όπως ήσουν πριν γίνει λιγότερο ενεργό βάρος και λίπος θα συσσωρεύσουν σιγά-σιγά. Λίγα κιλά που έχει αποκτηθεί σε ένα χρόνο δεν μοιάζουν πολύ, αλλά προσθέτει και συχνά οδηγεί σε παχυσαρκία και περαιτέρω ιατρικές επιπλοκές. Επιλογές τρόπου ζωής όπως έστω ένας συμμετέχει σε αθλητικές και υπαίθριες ψυχαγωγικές δραστηριότητες εφέ παχυσαρκία.

Διατροφή

Με Πρόχειρο φαγητό και φαστ φουντ είναι προσιτές και εύκολα διαθέσιμες, δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή είναι μία από τις κύριες αιτίες της παχυσαρκίας στους άνδρες. Φάστ φούντ είναι τέτοιο μεγάλο παράγοντα συμβολής, διότι αυτό είναι γεμάτο θερμίδες και απλούς υδατάνθρακες.

Το υψηλό θερμιδικό περιεχόμενο της αυτά τα γεύματα κάνει το φαγητό, ενεργεί για τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου κάνει και τον καταναλωτή να αισθάνονται μια αίσθηση της ευημερίας. Γι ' αυτό και η ευκαιριακή άμετρη κατανάλωση γρήγορων φαγητών είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Άνδρες πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα τρόφιμα παλιοπραγμάτων και να βρούμε έναν τρόπο να μειώσει την όρεξη και να μειώσει την πρόσληψη θερμίδων.

Πώς να μειώσει την όρεξη και την πρόληψη της παχυσαρκίας; 


comments powered by Disqus