Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά  /  Φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής

Φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής

Φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί μια κατάλληλη ακμή θεραπεία. Πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν, ψάξτε για φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής, και όλα αυτά που είναι επιτυχείς στην εύρεση το πολύ φάρμακο που είναι χρήσιμες και έχει πραγματικά φυσικής προέλευσης.

Φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν σκευάσματα που θεωρείται ότι είναι φυσική και Ασφαλής, και δεν έχουν πολλά ή ακόμη και δεν έχετε οποιεσδήποτε παρενέργειες. Αλλά υπάρχουν επίσης φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής με αποδεδειγμένη δράση, εξακολουθεί να μην είναι τόσο ασφαλείς όσο και φυσικές. Μεταξύ αυτών είναι ρετινοειδή, ισοτρετινοΐνη και, φυσικά, υπεροξείδιο του βενζολίου.

Υπεροξείδιο του βενζολίου

Υπεροξείδιο του βενζολίου είναι μια σύνθετη δράση φαρμάκων, ένα από τα πολλά φάρμακα για τη θεραπεία ακμής. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ακμής για πολλά χρόνια, και σήμερα παράγεται κάτω από διαφορετικά ονόματα και διαφορετικά εμπορικά σήματα (για παράδειγμα, Clearasil είναι ένα από τα πιο κοινώς γνωστό). Σύνθετη δράση του υπεροξειδίου του βενζολίου εκδηλώνεται με τις επιπτώσεις της στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη των βακτηρίων και στο δέρμα.

Προετοιμασία αναστέλλει την ανάπτυξη του κάποια μικρόβια, και απλά οι άλλοι σκοτώνονται από αυτήν. Η επίδραση στο δέρμα γίνεται μέσω της οξείδωσης και απολέπιση του δέρματος, το οποίο εμποδίζει την εμφάνιση της ακμής. Ορισμένα παρασκευάσματα που περιέχουν υπεροξείδιο του βενζολίου επίσης απορροφούν σμήγματος, πρόληψη θυλάκων από πνιγμό.

Υπεροξείδιο του βενζολίου μπορεί να είναι διαφορετική συγκέντρωση στο φάρμακο ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσετε, χρησιμοποιούνται συνηθέστερα συγκεντρώσεις του 2,5%, 5% και 10%. Φυσικά η προετοιμασία που περιέχουν περισσότερα υπεροξείδιο του βενζολίου είναι ισχυρότερη και πιο ισχυρήδράση, αλλά δεν πρόκειται να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα, εάν εφαρμόσετε το ισχυρότερο ένα.

Θεραπεία ακμής

Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε από τα πιο ήπια φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής, όχι ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου σας, και στη συνέχεια, εάν αισθάνεστε ότι θα πρέπει να εφαρμόζεται μεγαλύτερη δόση του σκευάσματος και αρχικά χρησιμοποιείται η μία δεν είναι επαρκής, πάρτε το ισχυρότερο ένα.

Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, ώστε να μην κάνουν κακό με καλές προθέσεις. Το θέμα είναι το υπεροξείδιο του βενζολίου έχει κάποιες παρενέργειες, που σχετίζονται κυρίως με την ξήρανση του δέρματος. Έτσι ώστε να έχετε κίνδυνο να έχουν πάρα πολύ ξηρό δέρμα μετά την εφαρμογή αδέξια η προετοιμασία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ακμή και πάλι.

Φάρμακα για τη θεραπεία της ακμής χωρίς υπεροξείδιο του βενζολίου 


comments powered by Disqus