Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά  /  Βότανα για φροντίδα του δέρματος ενηλίκων

Βότανα για το ενήλικο δέρμα φροντίδα

Βότανα για το ενήλικο δέρμα φροντίδα Υπάρχουν ορισμένα βότανα για τη φροντίδα του δέρματος ενηλίκων με την ιστορία της χρήση και ιατρικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα:

Πικραλίδα

Πικραλίδα είναι ένα πολύ κοινό πεδίο φυτών της ηλιελαίου ομάδας που χαρακτηρίζει βασικά αποτοξίνωση χαρακτηριστικά, γεγονός που καθιστά καλή την διαχείρισης της κηλίδες του δέρματος.

Αυτό το συνηθισμένο παντελόνι των ναυπηγείων μας περιέχει πολλές ουσίες που είναι χρήσιμες για το σώμα μας: χολίνη, πικρή ενώσεις, ινουλίνης, ασβέστιο, silicic οξύ, νάτριο, θείο, και κάλιο, η οποία είναι επίσης πολύ συγκεντρωμένη στο τα φρέσκα φύλλα.

Κολλιτσίδα

Ένα γνωστό κολλιτσίδα, το οποίο είναι εγγενές στην Ευρώπη, Ασία και στην Βόρεια Αμερική, είναι επίσης μια μεγάλη φάρμακο για το δέρμα. Οι ρίζες, καθώς και τα φύλλα του κολλιτσίδα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου, έκζεμα, ακμή και άλλες δερματικές παθήσεις, για πολύ καιρό. Επιπλέον, μπορεί να κάνει το δέρμα ομαλή και πάλι.

Κίτρινη αποβάθρα

Κίτρινη αποβάθρα, ένα κοινό ευρεία εξάπλωση δέρμα τόνερ, όταν συνδυάζεται με sarsaparilla, προσφέρει μια θεραπεία για την επίμονη δερματικά καταγγελίες. Τα συστατικά όπως το στυπτικό tannis και τις αντιμικροβιακές ιδιότητες του το καθαρτικό ανθρακινόνες αναμειγνύονται μαζί για να κάνουν τις Παρασκευές του φυτού, πολύτιμο ασχολούνται με ασθένειες του δέρματος όπως το δέρμα ψωρίαση και το έκζεμα, μαζί με το δέρμα breakouts.

Μωβ Coneflower

Echinacea ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει την παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων και βελτιώνει τα κυτταρικά τοιχώματα, έτσι ώστε οι ιοί και τα βακτήρια έχουν ελάχιστες πιθανότητες να διαπερνά τα κύτταρα. Χρησιμοποιώντας αυτό το φυτό δέρμα καλό. Το βότανο έχει διαδοθεί άγρια στην οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά και ορισμένες άλλες χώρες, αλλά τώρα μπορεί να βρεθεί επίσης στην Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και σε ορισμένα μέρη της Ασίας.

Χρησιμοποιούνται από το στόμα για την ενίσχυση των αμυντικών μηχανισμών του οργανισμού και να μειωθεί το μήκος και τα σημάδια της κοινά κρυολογήματα και η γρίπη. Ανακουφίζει από κάποια προβλήματα δερμάτων όπως τσιμπήματα εντόμων, έκζεμα και η ψωρίαση. Echinacea επίσης αναστέλλει την παραγωγή των βακτηρίων και πύο.

Κόκκινο τριφύλλι

Το φυτό αυτό χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το αίμα από τις τοξίνες. Είναι γνωστό ως μέθοδος αποτελεσματική θεραπεία για παθήσεις του δέρματος, χάρη στις μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Β σε αυτό. Παραδοσιακή λαϊκή γιατρούς που χρησιμοποιείται για να τεμαχίσει ή πολτού τα λουλούδια κόκκινο τριφύλλι, ή αλλιώς το εφάρμοσε στο δέρμα άμεσα για τη θεραπεία φλεγμονών και δαγκώματα των μερικά έντομα. Σήμερα η μονάδα αυτή χρησιμοποιείται σε λοσιόν, κρέμες και άλλα ιατρικά προϊόντα καλλυντικά βοήθεια για τη θεραπεία της ψωρίασης και άλλες διαταραχές.

Γλυκόριζα

Αν αφομοιώνεται σε μέτριες ποσότητες, γλυκόριζα μπορεί να βοηθήσει να μεταχειριστεί το δέρμα φλεγμονή και ερυθρότητα. Υπάρχουν καταπλάσματα με γλυκόριζα που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία λοιμώξεων του δέρματος και δερματίτιδα. Μαζί με άλλα βότανα καθαριστικά και καλλυντικά προϊόντα χρησιμοποιείται για να φωτίσει το δέρμα.

Καγιέν

Πιπέρι καγιέν είναι καυτή και πικάντικη, κυρίως λόγω της καψαϊκίνης, η ουσία που χρησιμοποιείται επίσης για την ανακούφιση από τον πόνο του δέρματος και κνησμό. Αυτό είναι δυνατό λόγω της αντίδρασης των νεύρων. Πιπέρι καγιέν μπορεί να κάνει ακόμη και την ψωρίαση πάει μακριά. Είναι ένα από τα κορυφαία πιπέρι καγιέν οφέλη. Επίσης διεγείρει άλλα συστατικά και τους βοηθά να φθάσουν τους πόρους του δέρματος και των σμηγματογόνων αδένων, πιο γρήγορα.

Φυτικά περιποίησης

Δεν όλα τα βότανα αναμειγνύονται και ξεκινήσετε τη θεραπεία σας δερματικά προβλήματα χωρίς συμβουλή του γιατρού σας. Ωστόσο, ενώ επιλέγοντας μια ασφαλής και φυσική θεραπεία για το δέρμα σας, βεβαιωθείτε ότι περιέχει ένα ή περισσότερα βότανα για τη φροντίδα του δέρματος ενηλίκων που περιγράφεται στο άρθρο. Αυτά τα βότανα είναι ιατρικώς δοκιμαστεί και θα βοηθήσει σίγουρα μπορείτε να περιποιηθείτε το δέρμα σας και θα αποτρέψει την φλεγμονή του δέρματος στο μέλλον.

Βρείτε την ασφαλή βότανα θεραπεία ακμής 


comments powered by Disqus