Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά  /  Σύγκριση φαρμάκων ακμής

Ακμή φάρμακο σύγκρισης

Ακμή φάρμακο σύγκρισης Αυτό είναι πολύ λογικό - να συστηματοποιήσει όλα όσα έχετε κάνει και ότι πρόκειται να κάνουμε. Που είναι σίγουρα πιο εύκολο για τα πρόσωπα που μπορεί να θεωρηθεί ως ορθολογική αυτά - διότι υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που σύμφωνα με την οποία όλοι οι άνθρωποι χωρίζονται σε ορθολογική και παράλογη.

Αλλά ακόμα θέλετε να έχουν μια δικαιολογία για χάρη σας παραλογισμό - αυτό δεν θα γίνει, γιατί μια προσπάθεια (τουλάχιστον!) να συστηματοποιήσει την επιχείρησή σας κλπ θα σας μετατρέψει σε πιο ορθολογική και ακριβώς πιο επιτυχημένο πρόσωπο.

Φάρμακα ακμής

Που είναι η περίπτωση με διάφορα φάρμακα ακμής, οι οποίες αποτελούν το αντικείμενο του άρθρου μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι δύσκολο να εκτελέσει μια επιλογή και ακόμη και αν έχετε ήδη κάνει αυτό αρκετές φορές μπορεί να είναι σκληρό ξανά και ξανά. Συστηματοποίηση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει εδώ.

Ένας καλός τρόπος της συστηματοποίησης για τέτοια πράγματα όπως τα φάρμακα που βοηθούν να απαλλαγείτε από ακμή αντλώντας ένα Διάγραμμα σύγκρισης φάρμακο ακμής. Μπορεί να είναι, για παράδειγμα, σε μορφή ενός πίνακα, όπου μπορείτε να εισάγετε όλα τα φάρμακα καλό ακμή που είναι γνωστές σε εσάς (ή ίσως όλα τα φάρμακα ακμής που έχετε ακούσει), ή μπορεί να είναι οποιαδήποτε άλλη μορφή (αλλά παρόλα αυτά ένας πίνακας είναι πιο επίσημη και γι αυτό το λόγο είναι περισσότερο Προτ. erable).

Διάγραμμα του ακμή φάρμακο σύγκρισης

Ένα διάγραμμα σύγκρισης φάρμακο ακμής καλό του είδους που μπορεί να σας βοηθήσει να συγκρίνετε φάρμακα ακμής μπορεί να έχουν, ας πούμε, έξι στήλες: η πρώτη θα είναι σειριακό αριθμό, το δεύτερο θα είναι το όνομα του φαρμάκου και τις τέσσερις τελευταίες στήλες μπορούν να καταληφθούν από την κύρια χαρακτηριστικά ή τα χαρακτηριστικά (σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε περισσότερο ή λιγότερο).

Συγκρίνετε φάρμακα ακμής σύμφωνα με διαφορετικά χαρακτηριστικά: για παράδειγμα, ας ξεκινήσουμε με την ασφάλεια των προϊόντων, τότε η φήμη του αυτό το φάρμακο ακμής, τότε ο γιατρός ενδείξεων (έννοια διαθεσιμότητα αυτών και ό, τι στην πραγματικότητα ο γιατρός σας νομίζει σχετικά με το φάρμακο ακμή) και για παράδειγμα, εγγύηση επιστροφής χρημάτων (είναι παρούσα ή όχι). Στη συνέχεια λίστα όλα τα φάρμακα στη δεύτερη στήλη γραμμή σοφός και στη συνέχεια ενεργεί σύμφωνα με τα αποτελέσματά σας.

Θυμηθείτε, ότι καλό ακμής φάρμακα προσφέρουν συχνά πολύπλοκες ακμή θεραπεία, όπως 2 προϊόντα σε 1-μία για εξωτερική ακμή θεραπεία (όπως οι κρέμες και τα τζελ) και η δεύτερη για εσωτερική θεραπεία (χάπια και μειγμάτων).

Ελπίζουμε ότι αυτές τις πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ενός γραφήματος σύγκρισης φάρμακο ακμής θα σας βοηθήσει να βρείτε η καλύτερη θεραπεία ακμής.

Συγκρίνουμε τα καλύτερα φάρμακα ακμής 


comments powered by Disqus