Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Κέντρο Υγείας και Περίθαλψης

Διεθνές Δίκτυο Υγείας

Αρχική Σελίδα  /   Υγεία και Ομορφιά  /  Εξωτερικές αιτίες της ακμής

Εξωτερικές αιτίες της ακμής

Άρθρο από το Κέντρο Υγειονομικής Περίθαλψης

Εξωτερικές αιτίες της ακμής Αίτια της ακμής μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές όσο τα μεγέθη αυτά τα άσχημα σημεία. Τι είναι αυτά; Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους, γιατί η ακμή εμφανίζεται είναι οποιοδήποτε πρόβλημα με τις ορμόνες. Αυτό το πρόβλημα, με τη σειρά του, μπορεί να προκληθεί από κάποια προβλήματα της ηλικίας (δηλαδή εφηβεία ηλικία, η οποία συνδέεται συχνά με έκρηξη ορμονών και πολλά Ακμή κηλίδες σε όλο τα σώμα), ή από χάπια ελέγχου των γεννήσεων, ή από κάποια ορμονική αρρώστια κλπ.

Εξωτερικές αιτίες της ακμής

Αλλά εδώ πρόκειται να μιλήσουμε για εξωτερικές αιτίες της ακμής, δηλαδή εκείνα που δεν σχετίζονται με ορμόνες ή δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων ή οποιαδήποτε άλλα όργανα (γενικά λόγω υπερκινητικότητας τις ίδιες ορμόνες αυτών των αδένων επίσης γίνει υπερκινητικά και τους διέγερση προκαλεί παραγωγή πετρελαίου σε μεγάλες ποσότητες, που προκαλεί πνιγμό ως αποτέλεσμα τους πόρους και ακμή).

Έτσι ποια είναι τα εξωτερικά αίτια της ακμής; Μπορούμε να πούμε ότι ορισμένα από αυτά προέρχονται από τις συνήθειες και τη συμπεριφορά του ατόμου που έχει ακμή και τα άλλα αυτά πραγματικά δεν εξαρτώνται από το άτομο. Για παράδειγμα, αυτές οι επιβλαβείς συνήθειες όπως picking και συμπίεση ακμή μπορεί να ονομαστεί ως η μία από τις πιο διαδεδομένες αιτίες όλων των τύπων της ακμής. Αν ακολουθήσετε μια τέτοια συνήθεια, θα να εντοπίζουν ένα κλειστό κύκλο - συμπίεση μιας ακμής συχνά οδηγεί σε ένα νέο (ή αρκετές acnes, ή κάτι ακόμη χειρότερο όπως φλεγμονές και ακόμη και σημάδια).

Φροντίδα του δέρματος

Φροντίδα του δέρματος είναι επίσης ένα από κοινές εξωτερικές αιτίες της ακμής - ειδικά για τους ανθρώπους που κάνουν κάποια σωματική εκπαίδευση ή απλά ζουν σε θερμές χώρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ιδρώνουν είναι μία από τις ισχυρότερες ωθήσεις από την Εμφάνιση της ακμής.

Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει ως επί το πλείστον περιβαλλοντικών παραγόντων - υψηλά σκόνης τόπους εργασίας, ακτινοβολία, καθώς και ανορθολογική ομορφιά aids, κακή κληρονομικότητα κλπ. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοί οι παράγοντες είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο να εξαλειφθούν.

Ωστόσο, μία μπορεί να πάντα να μειώσει εξωτερικές αιτίες της ακμής και να αποτρέψει αυτό το πρόβλημα δέρματος. Η πρόληψη είναι πιο εύκολο από ό, τι φαρμακευτική αγωγή - αυτό καθολική κανόνας ισχύει και για την ακμή, όπως καλά. Φυσικά, εάν καταργήσετε κάθε παράγοντα που μπορεί να προκαλέσει ακμή και αυτό εξαρτάται από σας - θα κάνετε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά στον αγώνα σας.

Μείωση εξωτερικές αιτίες της ακμής 


comments powered by Disqus